Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bir yıldır evliyim ve bu illeti yaşayanlardanım. depresyona girmek üzereydim. annemler,kayınvalidem,görümcem... bilmemesi gereken herkes biliyor. bu paylaşımı evliliğimin ilk zamanlarında da okumuştum. malum üstüme konduramadım,hallederim dedim erteledim. psikoloğa,jinekoloğa gittim ve sonra yine erteledim. psikolog parmak egzersizi diyene kadar her şey iyiydi,parmak olayı beni çok gerdi gitmekten vazgeçtim. jinekolog vajinismus değilsin dedi (kontrol sırasında kendimi çok kasmadığım için) rahatladım ama yine yapamadım.
taki bu geceye kadar... benim için çok büyük bir ilerleme oldu,yine burada okuduğum başarı öykülerinden sonra(o kadar çok yazı vardı ki bu sıkıntıyı sanki benim dilimden yazan yazı) serçe parmağımı soktum. 10-15 sn bekledim,koşa koşa eşimi uyandırdım öyle sevindim ki ona söyledim. uykulu anlamadı tabi. sonra işaret parmağımın ilk boğumunu soktum. inanamadım kendime bu sefer zorla kaldırdım konuşamasam sevinçten hıçkıra hıçkıra ağlayacaktım. kalktı kahve yaptım içtik anlattım. çok mutlu oldu oda.bu çoğu kişi için çok basit belki ama inanın benim için çok büyük önemi.
arkadaşlar takıldığım ve bilmediğim bir şey,parmak vajina içinde nasıl ilerlemeli. yani tam dik mi,yukarı doğrumu,kalçaya doğru mu?ve egzersizlerin süresini nekadar yapmalıyım? lütfen deneyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.herkese iyi sabahlar bu arada :))

canım meraba öncelikle. kesinlikle bu çok güzel bir ilerleme ve en önemli ilerleme aslında. ilk adımı atınca gerisi gelir zaten kendiliğinden. ve gelecek de emin ol.vajina yönü aşağı doğru popo yönünde canım. yukarı yönde zorlama ben düşmüştüm bu hataya.egzeriszlerini ne kadar sık yaparsan senin için o kadar iyi. egzersiz yaptığın aşamaya alıştıktan sonra bir sonraki aşamaya geçerek ilerliceksin canım. örneğin, serçe parmak daha sonra işaret parmağı daha sonra orta parmak... iki parmak yaptıktan sonra aparat hazırlayabilirsin kendine. mumlara pre....f geçirerek yapmıştım ben. daha sonra mumu da kademe kadema peçete sararak genişlettim ve öyle devam ettim. Allah yardımcın olsun inş canım ama sakın umutsuz olma olacak inş. bu çok basit bişey inan ki. Allah dermansız dert vermesin inş

Ben boyle zevkin.. Diesim gelio bazen ya 4.aparati rahatlikla aliodm hafif yaniodu ama yapiodum bugn yapamadn 3ile calistm sonra kafasini deneyelim dedm yine korkup put gibi yattm adamn altinda sinirlendi cekip gitti

canım korkma lütfen ya..azcık cesaret et...valla biz kadınlar neler çekiorz bunu mu başaramayacaksın...cnm bnm ben inanıorm sana yapacaksın...kendini bırakma sakın...

Yok tatlim yazlari 3 ay bagdayiz ama ne ortam gormeniz lazim her yerden adam cikio mahremin yok.3elti 5cocuk ustune kayinvalide dusun artk gecici old.icin sabrediyorm ama ben zaten sorunluyum bu ortamda iyce stres oluorm bilmiorm ya ramazanda baya aksiycak egz.o moralimi bozuo:25::5:

canım sakin ol stres yapma. sen başarmak istedikten sonra işiniz bitip evinize döndüğünüzde de başarırsın inş. moralini bozma canım. inş olacak en sonunda

o durum bizde de var canım ya eşim tutturdu memleket memleket diye ve düşün şimdi gitsek bayramı da orda geçiricez sonra 10 gün kalıyo onda ne yaparız bilmiyorum. kayınvalidemler yayladalar şimdi benm de görümcem eşi kaynım kayınbaba+kayınvalide ordalar ve en kötüsü ev 1+1.. sular bazen gelmiyo gelse bile oranın suyuyla banyo yapılmıyo ama çok sıcak ve nemli yapmak lazım ppis pis geziyosun ortalıkta .. o işi desen zaten yapamazsın .. biz 1 aydır deneme filan unuttuk bir de gidince 20 gün daha unutcaz.. öyle işte..

Aynen ya o kadar adam icinde susuz bide off of bi odaya giriyorz bebelerin teki takk acio kapiyi oyle surekli tetikte olman mudait vaziyette olman gerekio bu da beni sinur edio ama yaaa sabiirr

Bende tam 1 ay once gittim ama esim ailesi anlamasin die yanimdaa yoktu once baya guvendm aparatlari aldkca 4 .fallus son gundu esim geldi sizi evinze yolluycam orda yapicaksnz dedi biz dedk burda yapalim ya olmazsa olur artk rahat ol basardn sen vs dedi yolladi ama eve geldk denedk yapamadm esimle aradm tekrar dene dedi yine olmadi falluslarla cals olmadi bi gece gel hipnoterapi yapalm dio bana kesn konstu 5.5 milyar verdk ama tik yok esim yanmda olmadigndan mi kaynaklanio die soruym sen nasl basardn sonra offf off

verdiğin paraya inanamıyorum, kime ne tutturursa bu adam ya, bana da 2 yılı duyunca 5bin dedi direk ama telde hiç öyle demedi kimseyi geri çevirmeyiz yardımcı oluruz kart geçeriz vs, evden çıkıp gittim ya mecbur olduğumu bildiği için 5 dedi hiç pazarlık etmedim ama pazarlık edenlerde hep farklı rakamlar ama senden çoookkkk yüksek almış sanırım tipin falanda iyi çünkü tipe giyime göre bedel biçiyor, ben çok kötü bir olay da yaşadım eşsiz gittim neyse, orda yenemedim ve hemen başından savıyor zaten olmayacak gibiyse hipnoz mipnoz bahane hipnozu bişey sanardım meğer bilinçli hipnoz dedikleri kumsalda ya da olmak istediğn yerdesin hayal et rahatla nefes al diye sözde bilinçaltı rahatlatıyor, ben egzersizi başaramayınca hipnoz yap dedim sana fayda etmez dedi bi bayan vardı duvarları yumruklamış egzersiz esnasında ona yapmış ama ben onun kadar ileri vaka deilmişim ama sonuçta o kız aştı ben aşamadan geri geldim, para iade garantisi veriyor ilk günden parayı alıyor bilerek benimde bir miktar paramı kesti ama sende iste paranı neticede başarısız oldu evde kendim aştım, alttaydım ama kontrolü eşime bırakamıyordum bitek ve popomu kaldırarak içime aldım yani eşim sabit durdu ben popomu ona iterek yine kendim soktum, bence paranı geri iste başarı garantisi veriyor eminim telde sanada bir sürü vaat verdi ve sonuç hüsran

Canm msj 100u bulamadigindan cvp veremedm ama az kaldi dolar dolmaz sana detayluca sorcam bakalim sonum nolcak sen napion nasilsn

forumda msj sayısı doldurma yeri var orda rast gele bişiler yazıp doldurabilirsin buradan açıkça yazamayacağım şeyler var anlatırım ben de sana yazdım paranı iste ahh keşke gitmeden buraya yazsaydın bak bi arkadaş vardı o da randevu almış ve randevu günü gelmeden yendi çok şükür parası da cebinde kaldı, buarada 4.boyu sokamıyorum die üzülme çünkü ben aştım şuanda penis giriyo o girmiyo=) o sert ve düz şekil almıyo ama pens öyle deil daha rahat neticede eğilip bükülüyo sen sadece kontrol sorunu yaşıyorsun, bunu da ancak poponu ona iterek kendin alacaksın yine madem oturamıyorsun

Amann yaa ben bu ise ne parakar doktum bak sinirlendim simdi dur ariyorum dediklerin aynen oyle tatlim dur dur esimle konusup ariyim bi ne diyck

sen kaç yıllık vaji hastasıydın? ben 2 yıllık olunca oooo en ileri boyut demiştide=) bide çatala oturtup (ilk muayenede) parmak sokmaya çalıştı ona direndiğim için ileri boyutmuşum, be mubarek ona izin versem zaten vaji olmam, telde hiiiiçççç aşamayan yok diyor hep=) beni saymıyor sanırım ama aşamayan yok die güya para iadesi garantisi veriyor sonra 15 dk uğraştı die bin tl mi kesti Allahtanki paranın tamamını vermemiştim oyalıyordum yarısından çoğunu vermiştim sadece muayene olarak kesmiş işte hadi sendende 2 kessin sonuç başarı yok bunun garantisini telde verirken iyi ama icraata gelince malesef başarısızlığını kabul etmiyor ona göre sorun bende, e tabiki bende ve sen 15 dkda bin lira kazanıyorsan bunun hakkını vereceksin, bana senden değil 5 10bin alsam az demişti kızmıştı yapamayınca :(

insallah canim ya senin adina cok sevindimm.. peki on sevismede yeterince islaklik oluyormu sende? bende hiç olmuyorkii... :( birak zevk almayii... jeli birakmak istiorum oncee... bidee esimle aramiz kötü 3 4 gündür o yuzden yapmiyoruz duzelmeden de yapmak istemem o zmn hiç istegim olmuyorkiii...

ben vajınısmus degılım ama kendımı bıldım bılelı ıslaklık sorunu yasamam hatta fazlasıyla olur. ama 4 yıldır evlıyım ama hıc orgazm olmadım bırlesme oldugunda. gecenlerde en uzun bırlesmeyı yasadık, daha zevk aldım ama yıne de sonuca varamıyorum yanı orgazm olamıyorum.sızın durumlarınız daha farklı kasmaktan ve stresten dolayı ıslaklık olmuyordur ve zamanla olacaktır bu. on sevısmeyı uzun tutmalı ayrıca esın, ıkı uc kez opusmek ve hemen bırlesme olmamalı. olabıldıgınce uzun olmalı. soyleyebılıyorsan hosuna gıden seylerı soyle kı o bolgelere daha cok calıssın. en ıyı sen kendını bılırsın. kımısı opusurken cok ıslanır kımısı boyundayken gıbı mesela.

Esim dur aksam ustu ariyak annemler gidince dio.ya cok uzuldm suan okadar para kolay kazanilmio hade olsa icim yanmaz banada ya neler dedi ya olmazsa dedikce yaptiin basardn eve git orda yap dedi olmazsa dedmm oluurrr yaptn deyip durdu aradm eve gelince olmadi die moralini bozma hipnozla hallederiz dedi

bu erkeklerin hepsi mi ayni yaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! bizimkide kavga ederiz umrunda olmazzz!!! gelip özür dilemez hatasini anlamazzz!!! bi bok olmamis gibi devam eder konusmayaa!!!! Allah im yaa deli oluorum suan butun erkeklereeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

erkekler oyle cogu. hatalı oldugunu bılır ama ozur dılemez. sen yanına gıdersen der belkı. yanı ıllakı bız adım atacagız. cok gıcıklarrrrrrrrrrrr hele de evlıyken

ben vajınısmus degılım ama kendımı bıldım bılelı ıslaklık sorunu yasamam hatta fazlasıyla olur. ama 4 yıldır evlıyım ama hıc orgazm olmadım bırlesme oldugunda. gecenlerde en uzun bırlesmeyı yasadık, daha zevk aldım ama yıne de sonuca varamıyorum yanı orgazm olamıyorum.sızın durumlarınız daha farklı kasmaktan ve stresten dolayı ıslaklık olmuyordur ve zamanla olacaktır bu. on sevısmeyı uzun tutmalı ayrıca esın, ıkı uc kez opusmek ve hemen bırlesme olmamalı. olabıldıgınce uzun olmalı. soyleyebılıyorsan hosuna gıden seylerı soyle kı o bolgelere daha cok calıssın. en ıyı sen kendını bılırsın. kımısı opusurken cok ıslanır kımısı boyundayken gıbı mesela.
kız cok hossun valla:)))))) sevdim seni HATUUUUN:) bılıomusun bende de hıc oyle bı sorun yok gölet mübarek:52:

Back
X