- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #116.381
Esim dur aksam ustu ariyak annemler gidince dio.ya cok uzuldm suan okadar para kolay kazanilmio hade olsa icim yanmaz banada ya neler dedi ya olmazsa dedikce yaptiin basardn eve git orda yap dedi olmazsa dedmm oluurrr yaptn deyip durdu aradm eve gelince olmadi die moralini bozma hipnozla hallederiz dedi
eve git başar telde kişiye özel bilmem ne tedavi pehhhh=)) ayy bu kişiye özel tedavi çok komik yaa beni bizzat kendi çalıştırmaya çalıştı ama çok canımı yaktı zorladı bi travma da o yaşattı bana valla, eşin arasın konuşsun garanti demiştiniz sonuç yok ne yapıcaz hipnoz dediğiniz uyutacakmısınız diye sorsun o da yok bilinçli dicek kıvırmaya çalışcak eğer yakınsan tabiki git hipnozu da dene paran yanmasın ama paranıda bırakma sen nasıl kolay kazanmadıysan o da kolay kazanamaz hakkını vermeli, eğer derseki üste çıkmaya ve iade etmemeye çalışacak çünkü bütün aparatları soktun neticede sonuç önemli sana sonuç verdimi yok senin korkularını ortadan kaldırmadı, eşin konuşsun daha etkili olur inan, çünkü eşiyle gidenlere hep daha az rakam biçmiş araştırmalarıma göre, tek gidince ne dese boyun eğcez bide dönme vazgeçme şansımızda yok yola çıkmışız birkere, buarada ben evde kendim egzersizlerimi bitirdim ama 10gün pozsiyon sorunu yaşamıştım senin gibi iş ona gelince kasılıp kalıyordum sonra popomu kaldırarak hallettim sen de aşacaksın üzülme
Son düzenleme: