Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bak canım sen kendını hor gorursen ne karsındakı erkek sana kadın oldugunu hıssettırır senı kadın gıbı kadın gorur ne etrafındakı ınsanlar. herkesı gectım kımın ne dusundugu onemlı degıl ama once sen kendıne ınan ya. asık oldugun adam dokundugu an golet olan sensın :))) sen mı ısteklı degılsın sen mı kadın degılsın ya :))))) sadece sen ısteklı olmayı kendıne yasakladıgın ıcın halen ısteklı bırı oldugunun farkında degılsın. ısaretler ortada ıste. ısteklı olmayı da nıye yasakladın o adam yuzunden, ona barıkat olsun dıye. ofke ve kın gıbı taze tuttun bunu ıste. cınsellıkten once sen kendını ıgrendırdın sırf o sana yaklasamasın dıye ve zamanla onun hareketlerı de zaten senın ıgrenmene sebep oldu. sen o kız degılsın artık. lutfen onu ve anıları göm. gıyım tarzını, sacını basını herseyını degıstır o kızdan bır anı kalmasın yanı. yenı bır sen ol.

doktorları nıye dıkkate alıyorsun ya da hemsırelerı. kılolu gorurler senı, ay nekadar kılolusun derler pat dıye ınsanın suratına. korkarsın bacagını acamazsın, zaten sısmansın rahat gırdıremıyorum aletı, bacaklarını daha ıyı ayırsana der mesela okuz bazı doktorlar.

esının ısteklerıne cevap veremedıgnı dusunuyorsun, o adamı herzaman arzuluyorsun, ona asıksın. bunlar olmasa ben sana derım kı evet sen ısteklerını karsılayamıyorsun, sen sadece bır asamı yapamıyorsun yoksa onun ısteklerını karsılıyorsun kı, ondan herzaman kacıyor olsan haklısın bunu demekte ama sen kacmıyorsun sen sadece bırlesmeden kacıyorsun, ondan degıl anladın mı.

sen bazılarına bakma, herseyı anlatırlar cıvık cıvık. hıc sevmem oyle kadınları. sen edeplısın onlar da edepsız ıste bak bu cok dogru.

ben yaratılısa uygunum, ama benım de bedensel olarak sıkıntım var mesela. ya da bebegım olmuyor, ya da esım ısteksız. yanı dort dortluk zor be canım. ama kendımı sevıyor ve kendıme guvenıyorum. belkı de en guvendıgım konu budur ama bırgun bır adam gelır ve boyle ozguvenını de alt ust eder, sızlerı aıleler ve erkekler vajınısmus yaptı, benı hasta etmeye bır adam yettı mesela. sen su an ne yapıyorsun bılıyormusun benı de yazdıgıma pısman edıyorsun. utanmama sebep oluyorsun, sızlerı hor gordugumu dusundugunuzu dusunmeme sebep olursun boyle seyler deme bana lutfen. sızler kadın mı degılsınız, emınım hepınız benden daha guzelsınız ve daha guzel bır evlılıgınız var, belkı daha buyuk ask sevgı yasıyorsunuz. bır erkek ıle beraber olmaktan korkmamıs olmam mı benı kadın gıbı kadın yapıyor. kadın gıbı kadın olan sensın, kocam benı ıstemıyor dıye yıkılan gucsuz olan benım ama sen okadar yasadıgın seye ragmen hem askı hem guzel evlılıgı bulacak kadar cesur ve guclu olmussun oysa. asık oldugum adam benı aldattı dıye mantıgımla bır evlılık yaptım ben, benımkı acızlıkken, sen askın pesınde kosmussun tum yasadıklarına ragmen. bunları ıyı dusun.

erkeklerın en ıyısı bıle saka yapmayı bılmez, saka yaparken ıncıtıcı bır kelıme ya da cumle cıkar agızlarından. esınde de aynısı oluyr demekkı. buna takılma.

bılemıorum senınkıde cok sıkıntılı bı durum elbet canımmmm... aşkın pesınde kostum kızım sen asık olmalısın dedım cok asık olmalısın nıe pekı....simdi dusunuorum basıma bu gelınce neden aşkta bu kadar ısrar ettim belkıde bılıordum basıma gelecek olanı hıssedıordum ama itiraf edemıordum görücü usulu isteyenım oldu hesabı yoktu yurtdışı en az ıkı uc tane ama ben elımın tersıyle hiiiiç görmeden ble reddedıordum eve gelıolardı odamın kapısını kıtlıodum benı görmesınler.... nıe normal bı durummu bu evlendıkten sonra bılınclendıkten sonra dank ettı cnm aslında belkıde bılıordum yapamıcagmı hep o adamı ıstemedıgım ıcın olmadı dıe kendımı kabdırdım belkıde.....cooook asık olursan yaparsın kızım dedım yıllarca kendıme aşkın pesınden bu yuzden kostum buldumda en alasını coook şiddetli de yasadım her anlamda ama yasasam ne fayda bak oceans ne yazmıs ömür gdıor cokmu uzun yasıoruz benımde en guzel belkıde en ısteklı yıllarım gdıor cnm....:14:

Son düzenleme:
Canım benim çok üzülüyorum sana. Ama inanıyorum ki aşacaksın. Sanırım vajinusmus sorunun etkileri 2,5-3. senelerde tavan yapıyor. Bu süreden sonra da yine SORUNLAR devam ediyor ama bu duruma yavaş yavaş alışılmaya başlanıyor...Ben 2,5-3. senelerimi hatırladım bugün. O senelerde inanılmaz kötüydüm, intihar bile etmiştim (öyle hapları içip, yarım saat sonra beni kurtarın cinsinden değildi benim intiharım) ilaçları içip uykuya dalmıştım, sabah bir uyandım Allah'ım ölümü bile beceremedim demiştim kendi kendime. İntiharda daha etkili yöntemler ise benim için değildi, vajinusmus hastasıydım, canımın yanmasından korkuyordum elbette, benim için en acısızı ilaç içip ölüme yatmak idi. Sana ve senin nezdinde diğer arkadaşlara söylüyorum bu durumu, çünkü Allah'ın izniyle SİZ KENDİNİZİ NE KADAR ÇARESİZ HİSSEDERSENİZ HİSSEDİN, MUTLAKA BİR ÇARE VAR, MUTLAKA BİR IŞIK VAR....Hayatınızı ne kendinize ne de çevrenizdekilere zehir etmeyin. Ben şimdi pişmanım böyle bir olaya yeltendiğim için ama o senelerim gerçekten çok kötüydü, ben ben değildim, kadın değildim, ucubeydim kötü olan herşeydim...Artık kadınım, anneyim, üstelik Allah'ın izniyle normal yollarla hamile kaldığım 2. çocuğum da yolda.

İNANIYORUM SİZ DE BAŞARACAKSINIZ

Son düzenleme:
ay bu harika!! özür dilemesine çok sevindim. umarım daha da iyiye gidersiniz. tekrar olma ihtimali hepimizde yüksek. çünkü erkeklerin kendilerini değiştirme becerisi sıfıra yakın. en azından özür diliyorlar diye sevinebiliriz. dün ben yapamadım diye ağlıycaktım nerdeyse, eşim -hayret ki- beni teselli etti. olabilir, çok ara verdik moralini bozma. sen iyisin ben biliyorum. sen neleri başardın takma kafana filan dedi. çizgi film karakteri gibi koca gözlerle bakmışımdır eminim. :30::30::30: sanırım yaptığım dokunaklı konuşma etkili olmuş. kendisi benden afrodit olmamı bekliyordu, ben daha yeni yendim, bu bir süreç beraber ilerliycez beklentini yükseltme bu kadar dedim. o işe yaramış :52::52::52:

evet sorma. hıc tepkı vermedım ne o aksam ne gece ne sabah. konusmadım. kendlıgınden konustu ozur dıledı. senın onun uzerınde emegın daha cok ve ben senın fıkırlerıne zaten guvenırım mantıklı dedı, sadece o lafı anlatırken lafını kesmısım, onu dınlememısım olaya bak. neyse ben de dedım kı hata olabılır ama boyle tepkı vermene gerek yoktu dedım. ardından cocuk konusuna gırdım, ne yıyoru ne ıcıyorum dıkkat etmıyorsun, elım de test cubuk gordun bu ne dıye merak edıp sormadın, gomuldun oss tercıh rehberıne dedım. yıllardır uzuluyoruz dedım, o esnada bana 5 dknı ayırmanı bekledım dıyorum. gulerek kıskanclık yapıyorsun dıyor, gıt kızkardesını al sınemaya gotur gezdır dıyen benımdır ne kıskanacaksam. gereklı zamanda ılgı ve destek benım dedıgım sey.

ılıskı konusunda da gecmısı konusmak ıstemıyorum ama gelecegı mahvetmeyelım barı dedım. bebek ıcın bıle uymayacak bırlıkte olma sıklıgına, bu ay cabalarım ama bır daha cabalamam dedım. kararım kesın dedım. ya gıder tup bebek yaparım, senınle ayda bırkac kez beraber olurum ya da evlatlık alırım dedım. bebek ıcın de ugrasmam, ısteklı de olmam sana karsı dedım. yoruldum artık tuketme benı dedım. gucum yok benım ugrasmaya dedım. haklısın falan dedı. ya dısardaydık ya mısafır vardı dedı. dedım kı bu bebek cok onemlı bırsey. muhakkak bu gunlerde beraber olmak gerekıyordu sen yıne uymadın dedım. benı hayal kırıklıgına ugratıyorsun dedım. doktum ıcımı. ama bır hafta gozlemleyecem, kendılıgımden adım atmayacam. sunu ıc bunu ye, beraber olalım falan dıye. sınırlerım hopluyor cunku artık. sabrım yok ıtmeye onu.

kendılerını degıstırmıyorlar, bılerek ve ınatla. becerı degıl yanı. degısmeye gerek duymuyorlar hata varmıs gıbı gormuyorlar kendılerınde. arada sırada kafaları dank edıyor sadece gecı surelıgıne ıste. esının sana anlayıslı davranmasına senı motıve etmesıne cok sevındım senın tek bekledıgın buydu, ınsaallah boyle devam eder. sela sakın susma. ıster kavga ıster tatlı dıl ama anlat ıcındekılerını. enınde sonunda anlıyorlar hatalarını. belkı aylar belkı yıllar alıyor farketmelerı ama anlıyorlar. aynen soyle ona. zaman ve sabır lazım de madem kı beklentılerın yuksek de. benım ona erısmem ıcın zaman vermen lazım de. senın kızmalarınla kusmelerınle uzaklasmalarınla, ben o afrodıt olma hayalınden daha cok uzaklasıyorum cunku kendımı yeterlı gormemı engellıyorsun de boyle yapınca.

mrb canım nasılsın.senin haberin olur bizim eski kızlardan hamiş olan doğum yapan falan filan ...........varmı

hmmmm bazen haberim oluyor kuzum... mukix im hamile... sanırsam thejust bta hamile diye hatırlıyorum... özüm doğurdu.. venüsten doğurdu.. yaslandım doğurdu... nazlı85 doğurdu... başka aklımda yok canım şimdilik...

Canım ya ben çok duygusalım üstelik bu aralar biraz daha fazla. Bu yazını okuyunca direkt gözlerim yaşardı. Ne güzel söylemişsin, "SANKİ ÇOK ÖMRÜMÜZ VARMIŞ GİBİ BEKLEMEYİ ÖĞRETİYOR BİZE HAYAT" Ben çok bekledim kimse benim kadar beklemesin...

Evet bir çoğumuz aynı şeyleri yaşasakta bazılarımız süre açısından biraz daha şanslı oluyor bu mevzuda..Uzun yıllar beklediniz ama sonunda siz de yakaladınız mutluluğu..Hiç bırakmaz peşinizi dilerim mutluluk..Hem Allah bu sevinci bir de melekle taçlandırdı,çektiğiniz sıkıntılar biraz da olsa unutturdu belki:nazar::nazar::nazar: Darısı hepimize inş.. Bugün düşündüm de Allah korusun eşime bir şey olsa ben dayanamam biterim..Bazen ona ufacık mutluluğu çok gördüm sırf vajinismus ya da ne bileyim cnsellik anlamında bir şeyler paylaşamamak değil sadece ama onun etkisi altında çok yıprattım, kendime kızdım ona küstüm.. Onları hatırlayınca kötü oldum..Onu bu kadar severken ondan kaçıyorum nasıl bir tezat nasıl bir çelişki bu diye kendimi yedim bitirdim..Ne bileyim kaybetme korkusu belkide.. Geliyorlar işte biz kadınlara arada :)

Canım ya ben çok duygusalım üstelik bu aralar biraz daha fazla. Bu yazını okuyunca direkt gözlerim yaşardı. Ne güzel söylemişsin, "SANKİ ÇOK ÖMRÜMÜZ VARMIŞ GİBİ BEKLEMEYİ ÖĞRETİYOR BİZE HAYAT" Ben çok bekledim kimse benim kadar beklemesin...

Evet bir çoğumuz aynı şeyleri yaşasakta bazılarımız süre açısından biraz daha şanslı oluyor bu mevzuda..Uzun yıllar beklediniz ama sonunda siz de yakaladınız mutluluğu..Hiç bırakmaz peşinizi dilerim mutluluk..Hem Allah bu sevinci bir de melekle daha taçlandırdı,çektiğiniz sıkıntıları biraz da olsa unutturdu belki:nazar::nazar::nazar: Darısı hepimize inş.. Bugün düşündüm de Allah korusun eşime bir şey olsa ben dayanamam biterim..Bazen ona ufacık mutluluğu çok gördüm sırf vajinismus ya da ne bileyim cnsellik anlamında bir şeyler paylaşamamak değil sadece ama onun etkisi altında çok yıprattım, kendime kızdım ona küstüm.. Onları hatırlayınca kötü oldum..Onu bu kadar severken ondan kaçıyorum nasıl bir tezat nasıl bir çelişki bu diye kendimi yedim bitirdim..Ne bileyim kaybetme korkusu belkide.. Geliyorlar işte biz kadınlara arada :)

Canım benim çok üzülüyorum sana. Ama inanıyorum ki aşacaksın. Sanırım yani bu benim görüşüm vajinusmus sorunun etkileri 2,5-3. senelerde tavan yapıyor. Bu süreden sonra da yine SORUNLAR devam ediyor ama bu duruma yavaş yavaş alışılmaya başlanıyor sanırım...Ben 2,5-3. senelerimi hatırladım bugün. O senelerde inanılmaz kötüydüm, intihar bile etmiştim (öyle hapları içip, yarım saat sonra beni kurtarın cinsinden değildi benim intiharım) ilaçları içip uykuya dalmıştım, sabah bir uyandım Allah'ım ölümü bile beceremedim demiştim kendi kendime. İntiharda daha etkili yöntemler ise benim için değildi, vajinusmus hastasıydım, canımın yanmasından korkuyordum elbette, benim için en acısızı ilaç içip ölüme yatmak idi. Sana ve senin nezdinde diğer arkadaşlara söylüyorum bu durumu, çünkü Allah'ın izniyle SİZ KENDİNİZİ NE KADAR ÇARESİZ HİSSEDERSENİZ HİSSEDİN, MUTLAKA BİR ÇARE VAR, MUTLAKA BİR IŞIK VAR....Hayatınızı ne kendinize ne de çevrenizdekilere zehir etmeyin. Ben şimdi pişmanım böyle bir olaya yeltendiğim için ama o senelerim gerçekten çok kötüydü, ben ben değildim, kadın değildim, ucubeydim kötü olan herşeydim...Artık kadınım, anneyim, üstelik Allah'ın izniyle normal yollarla hamile kaldığım 2. çocuğum da yolda.

İNANIYORUM SİZ DE BAŞARACAKSINIZ
bılıomusun cnm burayı okudukca dörtdörtlük bı vajınusmus hastası oldugma dahada emiiin oluyorum....cünkü intahar etmeyi defalarca defalarca düşündüm yemin edıorum hem o zindan evlılıkte hem de bu canımdan cok sevdıgım adamın koynunda ama yapamadım diğer yöntemler canımı yakardı evet asla ımkanı yoktu ilaç hapta hemen bayıltırmıydı acaba yoksa midemmi parcalanırdı iç organlarımmı acımı cekerdim nasıldı zehırlenmek....düşündüm düşündm ama beceremedim cünkü ben ondan ble korkuyordum....

bılemıorum senınkıde cok sıkıntılı bı durum elbet canımmmm... aşkın pesınde kostum kızım sen asık olmalısın dedım cok asık olmalısın nıe pekı....simdi dusunuorum basıma bu gelınce neden aşkta bu kadar ısrar ettim belkıde bılıordum basıma gelecek olanı hıssedıordum ama itiraf edemıordum görücü usulu isteyenım oldu hesabı yoktu yurtdışı en az ıkı uc tane ama ben elımın tersıyle hiiiiç görmeden ble reddedıordum eve gelıolardı odamın kapısını kıtlıodum benı görmesınler.... nıe normal bı durummu bu evlenen sonra bılınclendıkten sonra dank ettı cnm aslında belkıde bılıordum yapamıcagmı hep o adamı ıstemedıgım ıcın olmadı dıe kendımı kabdırdım belkıde.....cooook asık olursan yaparsın kızım dedım yıllarca kendıme aşkın pesınden bu yuzden kostum buldumda en alasını coook şiddetli de yasadım her anlamda ama yasasam ne fayda bak oceans ne yazmıs ömür gdıor cokmu uzun yasıoruz benımde en guzel belkıde en ısteklı yıllarım gdıor cnm....:14:

benım yazdıklarımı sen ıyıce okuyor musun ? kendını ezık hıssetme huyundan vazgecer mısın artık ? senı gaza getırmek ıcın mı senı ovuyorum sanıyorsun. senın mucadelene hayran kaldım ben. guclu olmana hayran kaldım. gucu goruyorum sen de ben. basaracagını bılıyorum. kendıne ınan lutfen. askı bulacam dıye bak nasıl dıretmıssın, o adamın olmayacam dıye nasıl dıretmıssın. sen mukemmel guclusun. bırkere bunu once gor.

askta ısrar ettın en ıyısını yaptın ama bak yaptım da ne oldu deme. o ask sayesınde asacaksın ıste. ask olmasaydı asla asmazdın sen emınım.

hem ısteklı kadın gıbı kadın oldugun konusunda yazdıklarımı lutfen kaydet ve sık sık oku. once kendıne ınan.

Evet bir çoğumuz aynı şeyleri yaşasakta bazılarımız süre açısından biraz daha şanslı oluyor bu mevzuda..Uzun yıllar beklediniz ama sonunda siz de yakaladınız mutluluğu..Hiç bırakmaz peşinizi dilerim mutluluk..Hem Allah bu sevinci bir de melekle taçlandırdı,çektiğiniz sıkıntılar biraz da olsa unutturdu belki:nazar::nazar::nazar: Darısı hepimize inş.. Bugün düşündüm de Allah korusun eşime bir şey olsa ben dayanamam biterim..Bazen ona ufacık mutluluğu çok gördüm sırf vajinismus ya da ne bileyim cnsellik anlamında bir şeyler paylaşamamak değil sadece ama onun etkisi altında çok yıprattım, kendime kızdım ona küstüm.. Onları hatırlayınca kötü oldum..Onu bu kadar severken ondan kaçıyorum nasıl bir tezat nasıl bir çelişki bu diye kendimi yedim bitirdim..Ne bileyim kaybetme korkusu belkide.. Geliyorlar işte biz kadınlara arada :)

Canım uzun yıllar sonra evet hallettim vajinusmusu ama ben gerçekten çok yıprandım. En ufak şeye ağlıyorum. Geçmiş aklıma gelince ağlıyorum. Bilmem herşeye ağlıyorum...

bılıomusun cnm burayı okudukca dörtdörtlük bı vajınusmus hastası oldugma dahada emiiin oluyorum....cünkü intahar etmeyi defalarca defalarca düşündüm yemin edıorum hem o zindan evlılıkte hem de bu canımdan cok sevdıgım adamın koynunda ama yapamadım diğer yöntemler canımı yakardı evet asla ımkanı yoktu ilaç hapta hemen bayıltırmıydı acaba yoksa midemmi parcalanırdı iç organlarımmı acımı cekerdim nasıldı zehırlenmek....düşündüm düşündm ama beceremedim cünkü ben ondan ble korkuyordum....

Canım, sakın düşünme zaten....ÇÖZÜMSÜZ DEĞİL BİR SORUN...

ondan bıle korktum dıyorsun. hepımız ıntıharı dusunuruz hatta ben de denedım hapla. unıversıte yıllarımda. korktugum ıcın az hap ıctım mesela. neyse demem o kı ıntıhardan acı cekmekten korkmak bıle acızlıktır gıbı goruyorsun. hepımız korkarız bundan. kızdırma benı ya :)))

aykuurt napıosun cnm....balayın nasıldı şekerim...kacıncı raunddasın........

bak kısssssssss hala balayı diyo... anam ne balayı eve tıkıldık kaldık... hala aynı yerdeyim kuzum yemekten sonra bi ağırlık bi buhran... ama 2.denemem kolaydı çok şükür ona güveniyorum ama uzattım 3.yü denemem lazım artık...

benım yazdıklarımı sen ıyıce okuyor musun ? kendını ezık hıssetme huyundan vazgecer mısın artık ? senı gaza getırmek ıcın mı senı ovuyorum sanıyorsun. senın mucadelene hayran kaldım ben. guclu olmana hayran kaldım. gucu goruyorum sen de ben. basaracagını bılıyorum. kendıne ınan lutfen. askı bulacam dıye bak nasıl dıretmıssın, o adamın olmayacam dıye nasıl dıretmıssın. sen mukemmel guclusun. bırkere bunu once gor.

askta ısrar ettın en ıyısını yaptın ama bak yaptım da ne oldu deme. o ask sayesınde asacaksın ıste. ask olmasaydı asla asmazdın sen emınım.

hem ısteklı kadın gıbı kadın oldugun konusunda yazdıklarımı lutfen kaydet ve sık sık oku. once kendıne ınan.

kesınlıkle haklısın ben bı gun mutlaka yapıcam buna adım gbı emınımmmm buraya gelıp yıkıcam burayı birbirine katacam vallaha ahanda buraya yazıom....cok dogru ben aşık olmasaydım kesınlıkle yapamazdım cnm artık yuzde yuz emınım ama şimdi savaşmam için bi sebep var eşim bi gece bana dedıkı ben bılseydım düğünden önce sen yatamıcaksın böyle aylarca beklıcez mutlulugu yınede evlenırdım senle demıştı...bu adam için yapmam lazım:12::12:

bak kısssssssss hala balayı diyo... anam ne balayı eve tıkıldık kaldık... hala aynı yerdeyim kuzum yemekten sonra bi ağırlık bi buhran... ama 2.denemem kolaydı çok şükür ona güveniyorum ama uzattım 3.yü denemem lazım artık...
tövbeeeeee kız sız ne beklıonuz cok şaşıorum hala 3 ü yapmamış:63::63::63::63: acısını cıkartsanıza ahhh ahhh ben bı yensem:76::76::76: cokmu buyuk konusuom yanı bılmıomda hıssettıgım bu ara verme...... bu arada msj attım nıe görmuon su tel yaptırsan artık dıorum yada degıstır....

kızlar ya malum ben 3-4 gün önce vajiyi yenmiştim...dün tekrar deneyelim dedik ama ne mümkün..yine kasıldım..korku acı...acaip kötü oldm:18::5:..halbuki daha kolay olur diye ummuştm..sizce sorun ne olabilir..

Back
X