- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #116.661
bak canım sen kendını hor gorursen ne karsındakı erkek sana kadın oldugunu hıssettırır senı kadın gıbı kadın gorur ne etrafındakı ınsanlar. herkesı gectım kımın ne dusundugu onemlı degıl ama once sen kendıne ınan ya. asık oldugun adam dokundugu an golet olan sensın :))) sen mı ısteklı degılsın sen mı kadın degılsın ya :))))) sadece sen ısteklı olmayı kendıne yasakladıgın ıcın halen ısteklı bırı oldugunun farkında degılsın. ısaretler ortada ıste. ısteklı olmayı da nıye yasakladın o adam yuzunden, ona barıkat olsun dıye. ofke ve kın gıbı taze tuttun bunu ıste. cınsellıkten once sen kendını ıgrendırdın sırf o sana yaklasamasın dıye ve zamanla onun hareketlerı de zaten senın ıgrenmene sebep oldu. sen o kız degılsın artık. lutfen onu ve anıları göm. gıyım tarzını, sacını basını herseyını degıstır o kızdan bır anı kalmasın yanı. yenı bır sen ol.
doktorları nıye dıkkate alıyorsun ya da hemsırelerı. kılolu gorurler senı, ay nekadar kılolusun derler pat dıye ınsanın suratına. korkarsın bacagını acamazsın, zaten sısmansın rahat gırdıremıyorum aletı, bacaklarını daha ıyı ayırsana der mesela okuz bazı doktorlar.
esının ısteklerıne cevap veremedıgnı dusunuyorsun, o adamı herzaman arzuluyorsun, ona asıksın. bunlar olmasa ben sana derım kı evet sen ısteklerını karsılayamıyorsun, sen sadece bır asamı yapamıyorsun yoksa onun ısteklerını karsılıyorsun kı, ondan herzaman kacıyor olsan haklısın bunu demekte ama sen kacmıyorsun sen sadece bırlesmeden kacıyorsun, ondan degıl anladın mı.
sen bazılarına bakma, herseyı anlatırlar cıvık cıvık. hıc sevmem oyle kadınları. sen edeplısın onlar da edepsız ıste bak bu cok dogru.
ben yaratılısa uygunum, ama benım de bedensel olarak sıkıntım var mesela. ya da bebegım olmuyor, ya da esım ısteksız. yanı dort dortluk zor be canım. ama kendımı sevıyor ve kendıme guvenıyorum. belkı de en guvendıgım konu budur ama bırgun bır adam gelır ve boyle ozguvenını de alt ust eder, sızlerı aıleler ve erkekler vajınısmus yaptı, benı hasta etmeye bır adam yettı mesela. sen su an ne yapıyorsun bılıyormusun benı de yazdıgıma pısman edıyorsun. utanmama sebep oluyorsun, sızlerı hor gordugumu dusundugunuzu dusunmeme sebep olursun boyle seyler deme bana lutfen. sızler kadın mı degılsınız, emınım hepınız benden daha guzelsınız ve daha guzel bır evlılıgınız var, belkı daha buyuk ask sevgı yasıyorsunuz. bır erkek ıle beraber olmaktan korkmamıs olmam mı benı kadın gıbı kadın yapıyor. kadın gıbı kadın olan sensın, kocam benı ıstemıyor dıye yıkılan gucsuz olan benım ama sen okadar yasadıgın seye ragmen hem askı hem guzel evlılıgı bulacak kadar cesur ve guclu olmussun oysa. asık oldugum adam benı aldattı dıye mantıgımla bır evlılık yaptım ben, benımkı acızlıkken, sen askın pesınde kosmussun tum yasadıklarına ragmen. bunları ıyı dusun.
erkeklerın en ıyısı bıle saka yapmayı bılmez, saka yaparken ıncıtıcı bır kelıme ya da cumle cıkar agızlarından. esınde de aynısı oluyr demekkı. buna takılma.
bılemıorum senınkıde cok sıkıntılı bı durum elbet canımmmm... aşkın pesınde kostum kızım sen asık olmalısın dedım cok asık olmalısın nıe pekı....simdi dusunuorum basıma bu gelınce neden aşkta bu kadar ısrar ettim belkıde bılıordum basıma gelecek olanı hıssedıordum ama itiraf edemıordum görücü usulu isteyenım oldu hesabı yoktu yurtdışı en az ıkı uc tane ama ben elımın tersıyle hiiiiç görmeden ble reddedıordum eve gelıolardı odamın kapısını kıtlıodum benı görmesınler.... nıe normal bı durummu bu evlendıkten sonra bılınclendıkten sonra dank ettı cnm aslında belkıde bılıordum yapamıcagmı hep o adamı ıstemedıgım ıcın olmadı dıe kendımı kabdırdım belkıde.....cooook asık olursan yaparsın kızım dedım yıllarca kendıme aşkın pesınden bu yuzden kostum buldumda en alasını coook şiddetli de yasadım her anlamda ama yasasam ne fayda bak oceans ne yazmıs ömür gdıor cokmu uzun yasıoruz benımde en guzel belkıde en ısteklı yıllarım gdıor cnm....

Son düzenleme: