Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım sen hiç anestezik kremlerle denedin mi?
hmmmm hala mevcut elımde her turlu uyusturucu canımmm...ben sokamıyomkı acısın cnm ılk once benım sokmam lazım o yok bende içeri bsey sokamıyom...
ondan bıle korktum dıyorsun. hepımız ıntıharı dusunuruz hatta ben de denedım hapla. unıversıte yıllarımda. korktugum ıcın az hap ıctım mesela. neyse demem o kı ıntıhardan acı cekmekten korkmak bıle acızlıktır gıbı goruyorsun. hepımız korkarız bundan. kızdırma benı ya :)))

kızma cnm yaaaaa :44:ama öyle ben normalsem o zaman neden aynı deılız senle peki ben neden farklıyım... kulagında kaç delik var senin mesela ben 3 tane istıorum defalarca eczaya gttım yanımdakıler yaptı ben kactım defalarca ıstısnasız ama olmadı.... annem kan verır ben bayılırım...biri kürtaj anlatır kızlar agzı ayrık dinler ben yine bayılma modundayım rezil olurum sonra haftalarca dalga gecerler oooooo sen yandın o zaman herıfle nası yatcan gülmeler.... dogum nette kac kere yeltendım ama yok izlerken fena oluyorum hıkayesını ble dınleyemıorum...köpekten arkama bakmadan kacıorum 100 metreden hepte bana dalarlar.....elim kesilir acı zerre yok farkına varmadan...sonra kanı görünce bakıom kesılmısya allahhhhhhh kıyameti koparıom amanda amanda elım kesılmıs eee acıomu yoook....ahhhh canım ahhhh ben anormal deılımde kım anormal:44::44:

Son düzenleme:
kızlar ya malum ben 3-4 gün önce vajiyi yenmiştim...dün tekrar deneyelim dedik ama ne mümkün..yine kasıldım..korku acı...acaip kötü oldm:18::5:..halbuki daha kolay olur diye ummuştm..sizce sorun ne olabilir..

sakin, olur öyle. normal. bunun seni etkilemesine izin verme. sen yendin. bir kere yapan yine yapar. egzersizi hemen biraktin mi? baslarda egzersizi hemen birakmamak lazim. bu bir sürec. bana da olmustu, eminim baskalarina da olmustur. hep olumlu kosulla kendini. tedirginlikle baslarsan, ister istemez kasarsin. zamanla alisiyorsun. sorun yok. sen yendin. basa dönmedin. bozma moralini.

belkı senın kadar ınanclı degılım ama tabıkı bunun ALLAHIN ıznıgı ıle olacagını nasıpte yoksa olmayacagınıı dusunuyorum. ben beklıyorum ama 4 yıllık evlıyım 29 yasındayım. erken menopoza gırdım uzuntuden hem de 26 yasında ve 8 aylık evlıyken. 2 kez tup bebek denedım ama yu murtalarım catlamıyor bıle. yanı oyuzden hayatı, kaderı, sansı zorlamaya calıstıgım bır durum yok. bu sartlar altında anne olmaya calısıyorum sadece. dua ve careler ıle ıste. nasıbımızde yoksa zaten olmayacaktır

canım inşallah yakında anne olursun,ben de anne değilim ama hayatımda bir şeyler düzelmeden de olamam gibi geliyor.bazen belki bi bebeğim olsa hayata daha farklı bakabilirim diyorum ama yok şu an olmaz.ilk başta duygusal travmalarımı resetlemem gerekiyor...bu erkekler bize bazen neler yaptıklarının farkında olmuyorlar.her şeyin sebebi üzüntü,bizim elimizde değil kafamıza takmamak,onlar kadar vurdumduymaz olamıyoruz.günler geçtikçe bi bakıyoruz kalp kırıklıklarımızın üstüne yenileri eklenmiş ve boğuluyoruz,çıkmazda hissediyoruz kendimizi.bizim de şu üç günlük dünyadaki sınavımız bu herhalde...bazen bu ben miyim oluyorum,inanamıyorum...
leman sam'ın bi şarkısı var ''her neyse''...

Bu sitedeki herkes çok özel insanlar ne zaman kimin sorunu olsa sabırla dinleyip teselli ediyorlar ama sela'nın yeri ayrı.Mantık abidem o benim :16: Bazen insan kendisiyle yüzleşemiyor bir başkasının gözünden olaylar daha farklı görünüyor ve tarafsız yorum yapıyor.. sela ve zeala bunun iyi bir örneği..Allah onlrdan ve herkesten razı olsun ve herkesin muradını versin inşallah..

sen de benim için özelsin kuzuuu :42::42::42:

Evet var:) Bebe yağı ile devam etsem olur mu?Mantar yapıyor ama ben egzersizlerimi hep yağ ile yaptım.Şimdilik bir sorun yok.Kayganlaştırıcılar çabuk kuruyor,kayganlığı yağa göre daha az.Ne yapsam?

doktorlar kullanmayın dedıgıne gore kullanmamlıyız canım vajının ph degerıne zarar verebılır
cok hassas bölge vajı
kayganlastırıcıyı bol bol sür ben gayet memnumum jellerden ..

kızlar ya malum ben 3-4 gün önce vajiyi yenmiştim...dün tekrar deneyelim dedik ama ne mümkün..yine kasıldım..korku acı...acaip kötü oldm:18::5:..halbuki daha kolay olur diye ummuştm..sizce sorun ne olabilir..

yendikten sonraki aşamalar

acaba yıne olurmu
jelsız olurmu
este sertlesme sorunu vs..
hepsını hepımız yasadık canım
ılk bır kac bırlesme olana kadar bynımız kabullenemıyor vajıyı yendıgımız
bu yuzden ılk zamanlar aparatı ıcınde tutup esınle deneme yaparken aparatı o an cıkar
bol bol jel sür zamanla hıc bırıne gerek kalmıcak ..

kızlar nasılsınız ? o bahsettıgınız sahıs varya buyuk bı ıhtımalle erkek bıraz arastırdımdaaa bı yerde evlıyım yazmıs bı yerde nısanlıyım cok pıs seyler konusuyooo edepsızz sakın cvp yazmayın ona

öyleler çoğu öyle canım ya hele bu özel günleri hiç takmıyolar mesela ben geçenlerde onun doğumgünü oldu hiç bir şey almadım çabalamadım çünkü çabalayınca ben de beklenti içine giriyorum doğumgünlerimiz 20 gün arayla bizim. bu arada bugün de ilk düğünümüzn yıldönümü ama adam birşey yapmaz eminim buna.. ben vaji için psikiyatra gtmiştim doktor bize hher hafta sürpriz köşesi yapmıştı eşimn hiçbir şey yapmadığını farkındaydı zorla bişeyler yaptırmaya çalışıyordu sürpriz olarak.. yani anlıcağın çoğu böyle ama aralarında iyileri de var galiba ya da biz yaptırmasını bilmiyoruz :(

30 temmuz mu evlilik yıl dönümün benim gibi??ben 2. yılıma yine buruk giriyorum,yüzüm gülse şaşarım,ben aslında çok neşeli,konuşkan bi insandım ama kendi kabuğuma çekildim.başka bir şey gelmiyor artık elimden...
bu arada canım evlilik yıl dönümün kutlu olsun...Allah hepimizin yüzünü güldürsün...

tövbeeeeee kız sız ne beklıonuz cok şaşıorum hala 3 ü yapmamış:63::63::63::63: acısını cıkartsanıza ahhh ahhh ben bı yensem:76::76::76: cokmu buyuk konusuom yanı bılmıomda hıssettıgım bu ara verme...... bu arada msj attım nıe görmuon su tel yaptırsan artık dıorum yada degıstır....

susssssssssss kovalarım bak seni kıssss... dur bakam accık nazlanıyoz accıkta hala vaji psikolojisinden kyurtulamıyorum kıs... 2.de ne güzel ilk dakika kastım sonrası hiç ummadığım kadar rahat oldu ama ertelemeye alışmışız yavrum ertele anam ertele... neyse bu günlerde deniycem rapor veririm kuzum... sizde arkamdan gelirsiniz artıkın ha... ama şunu söyleyim pomogranate ye yazmıştım ama internet kesildi mesaj gitmedi sanırım... yüzeysel ile tam ilişki arasında aslında pek farkedilmeyen bi fark var... ne biliyormusun şaşkınlık içinde bi aitlik duygusu bu... ben eşime kaç kere dedim arayı uzun tutmayalım hatta gün aşırı yapmamız lazımmış diye alışmamız için ama be fıs çıktım anacım ramazanın etkisi çok bende...

kızlar ben size bişey itiraf etmek istiyorum... insan büyük konuşmamalı diye boşuna dememişler... ben evlenmeden önce çok hevesliydim ve ramazan öncesi düğünü olan kızlara bir acıyordum ki... ay yazıkkkkkkkkkkkkkkk bunlar nasıl dayanacaklar birbirlerine nasıl ramazanı geçirecekler yeni evli şekilde diye... hatta bu duygu rahat 3-4 senedir var bende... belkide daha fazla... hep acıyarak baktım ramazandan hemen önce düğünü olanlara... ohhh benim düğün ramazana denk gelmedi diyede sevinmiştim hani:34:

nooooooooooooolduuuuuuuuuuuuuu dedim dedim kendim afere günü gelin olabildim ancak :37:
demem o ki kimseye bişey demeyin anacım başınıza geliyor hehe:23:

öyleler çoğu öyle canım ya hele bu özel günleri hiç takmıyolar mesela ben geçenlerde onun doğumgünü oldu hiç bir şey almadım çabalamadım çünkü çabalayınca ben de beklenti içine giriyorum doğumgünlerimiz 20 gün arayla bizim. bu arada bugün de ilk düğünümüzn yıldönümü ama adam birşey yapmaz eminim buna.. ben vaji için psikiyatra gtmiştim doktor bize hher hafta sürpriz köşesi yapmıştı eşimn hiçbir şey yapmadığını farkındaydı zorla bişeyler yaptırmaya çalışıyordu sürpriz olarak.. yani anlıcağın çoğu böyle ama aralarında iyileri de var galiba ya da biz yaptırmasını bilmiyoruz :(

30 temmuz mu evlilik yıl dönümün benim gibi??ben 2. yılıma yine buruk giriyorum,yüzüm gülse şaşarım,ben aslında çok neşeli,konuşkan bi insandım ama kendi kabuğuma çekildim.başka bir şey gelmiyor artık elimden...
bu arada canım evlilik yıl dönümün kutlu olsun...Allah hepimizin yüzünü güldürsün...

aynen sana katılıyorum. bu arkadaş da 20 gün yaşamış bu sorunu öyle diyor..

byok yani ben şahsen seviyorum seni. hatan olsa zaten uyarı gelir sen yardımcı olmaya çalışıyosun..biz senn niyetnin iyi olduğunu biliyoruz;)

tedbir bizden takdir Allahtan canım:) hem dua ile hem de yiyeceklerle tedbirimiz alalım da biz Allah uygun zamanda gönderir meleğimizi:)

yani evet saygısızlık etmeyim dedikçe çabalıyo sanki.. biz de gidecez ya karar kesinleşti yarın ya da ertesi gün gidiyoruz. bizim yayla evi de 1+1 görümcem eşi kayın anne baba ordalar biz de gidecez perde merde kapanmıyo herkes herkesi görüyo filan ama takmayım diyorum artık her şeyi takar vaziyete geldim oraya gidip tadını çıkaracam buna karar verdim.. varsın ilişki de sonra olsun.. ben taktıkça sorunlar beni buluyor aslında en iyisi rahat yaşamak..

sessizcekimsesizce ve violet kıslar ikinizinde evlilik yıldönümünüz kutlu olsun kıslar... Rabbim bu yeni yılınıza başlarken sessizceye bir melek nasip etsin:emir_bebek::nazar::nazar::nazar: violete de önce yenmeyi sonra da melekleri nasip etsin inşaallah:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

violet şimdi seninde tahminimce ramazan öncesiydi demi düğünün :27:

canım arkadaşlarımdan öğrendiğim kadarıyla ilk denemeden sonra 2-3 defa daha acı ve kırmızı olabiliyormuş bunu senin o andaki rahatlığın da etkiliyor biliyorsun.sen en zorunu atlattın sakın moralini bozma.2-3 de olduktan sonra kim tutar seni.sen denedin yapabiliyoorsun demek ki yine yapabilirsin;)

Back
X