- 28 Temmuz 2012
- 354
- 15
- 118
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #116.901
nasıl bi pozisyon mesela çok özel olmassa sizin denediğinizi söyleyebilirmisin bana belki faydası olur
nasıl bi pozisyon mesela çok özel olmassa sizin denediğinizi söyleyebilirmisin bana belki faydası olur
bende aynı senin gibiyim,az dişimi sıksam olacak belki ama olacağını anlayınca kendimi hemen geri çekiyorum
Kızlar ya bu sorunu yenmek için aptal aptal çözümler denedim. Hacı hocadan tutun, bir rakı şişesi bitirmek, antidepresanlar, uyku ilacı içmek, vajiyi uyuşturan kremler, spreyler kullanmak, sıcak su banyosu, hipnozla tedavi, hipnozla sözde geçmişten kalan korkularımı yenmek....vs. Bunları hemen hemen vaji olan herkes denemiştir sanırım.
Sizlere benim denediğim çok aptal bir yöntem daha söyleyeyim mi? Böyle deneyen var mı acaba, çok merak ediyorum???
Kendimi bağlattırmıştım, evet yanlış duymadınız kendimi kımıldayamacak şekilde sağlam bir şekilde eşime bağlattırmıştım, hem ellerimden hem de ayaklarımdan. Oldu mu hayır tabiki olmadı, beni iyice bunalıma sürükleyen diğer yöntemlerden biri oldu sadece...
Yaw ne olur vajili arkadaşlarım, beyninizde bu kadar büyütmeyin....
işte önemli olanda geri çekemeyeceginiz bir pozisyon çogunu aletlerle 12 13 cm deniyor iyide hanımlar beyinde şunu düşünün aletin yarısı olamayan şeyi nasıl alamıyorum ozman mesele burda aslında afedersiniz pipiyle yapmak daha basit en azından alettenizden daha ufak
hmm dediğin pozisyonu anladım öyle bizde denedik ama bacaklarımı çok çekmedim içeri doğru belkide ondan olmadı bizde neyse bide öyle deneriz
kendimi bağlatmayı bende düşündüm ama yok aman aman o sıra deliririm diye düşünüyorum
konuyu çok bilmiyorsun o yüzden dışardan gelip direk konuya dalnların yorumları gibi yorum yapmışsın.bu sorunun yoksa ben buralarda çok dolaşma.sürekli aynı şeyi sormuşsun 12 cm çok değilmi.12 cmde aparatın çevresin uzunluğu canım anlatabildimmi
bende aynı senin gibiyim,az dişimi sıksam olacak belki ama olacağını anlayınca kendimi hemen geri çekiyorum
yok bağlatmaya kalkma o daha çok korkmana sebeb olur bak sen dedigimi dene bir bugün akşam dizlerini tamemen karnına çek kafan yastıkta olsun kalçan tam havada hatta kiloluysan hafiften ellerinle kalçanı ikiye ayırabilirsin sonra eşin haber vermeden girsin. ve sen ve kadar bırak desende bırakmasın sende kaçmamaya çalıs münkünde 15 20 dkka durmadan devam etsin
kısmanın bir manası var mı kötü birşey mi dedim? evet şimdi anladım çevre denmez çap denir bu arada sorunlarını insanlara çatarak gidermeye çalısma bilmedigimden sordum tersleyeegin bir mesele yok ayrıca sorunum yok diye konusmam mı yasak yasagı koyan kim sen mi?
senden öğrenmicem matematiği.profilindeki eğitim durumuna bak önce benle matamatik yarıştırma.ayrıca ben yendim .sana çatmadımda.sadece sürekli aynı şeyi sormuşsun konuya hakim olsaydın bu soruları sormazdın.yaşamamış biri olarak klasik öneriler de bulunman tuhafıma gitti açıkçası.(sorun pozisyonlarda değil.)
kusura bakma ama dayanamadım bu msj ne ksdar gerızekalı aptalca bi msj yaaa nesın sen kusura bakma benı cıldırttın ...yaaaa hakkattenmı su yazdıgın seylere bak sapık gbı....
egitim durumunuz terbiyenizden belli heleki zekanız ve şüpheciliginiz şizofreni olmanızdan belli
egitim durumunuz terbiyenizden belli heleki zekanız ve şüpheciliginiz şizofreni olmanızdan belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?