Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

var canım benimde bi başarı öyküm.paylaşmıştım.ben aralıkta kurtuldum.temmuza gibi başlamıştım egzersize çok tembel olduğumdan aylarca sürdü benimkisi.16 aylık falan evliyim .bebeğim olmadı.uğraşıyoruz bakalım hayırlısı inş.senin durum ne canım hangi aşamadasın

Hoşgeldin canım. Daha yeni evlisin inanıyorum çok kısa bir zamanda aşacaksın...

iyiyim kuzum, sen nasılsın??? özledim seni ben be :)))) arada girdiğini görüyorum ama hiç denk gelemedim. neler yapıyorsun?? her şey yolunda mı?

bende çok şükür canım iim.bende özledimm yaaaaa.herşey yolunda çok şükür.sende ne var neyokk bebiş falan

bende tembelim hemde cok...brazda asırı cesaretsizim denemelerım oldu baslamaya yeltendım ama sokamadım ne parmak zaten parmagın sıkıstıgnı hıssettıgım an kotu oluyom aparatta sokamadım itemedi bi türlü ileri öyyle erteliorum yani doktor dusunuom ondanda maddı olarak suan hazır deılım...

bende canım çok cesaretsizdim.ama bi başladınmı hırslanıyorsun devamı geliyo düzenli yaparsan bir ayı geçmeden yenersin.kulak çubuğunu dene .güzelce streçle üzerien bol jel dök hafif hafif ittir.sen de şaşıracaksın hatta girdiğini farketmiceksin.öyle öyle bi bakmışsın 10cmlik aparat içerde sen burda birilerine yardım ediyorsun egzersiz konusunda okadar rahat oluyor yani

ay canım benim çok saol:) ramazan ayı hepimize uğurlu gelir inş

Amin canım. İnşallah ramazan ayı bitmeden sen de aşarsın, çifte bayram yaparsın. Benim gitme vaktim yaklaşıyor Saat 14:00'de işyerimdeki internet sitelerinden bazıları offf oluyor. Saat 16:00'ya kadar böyle malesef

UMUTTTTTTTTTTT, çok umutsuzsun. Böyle olma lütfen...

benım kendımden yana hıc umudum yok canımmm ...sinir oluyorum kendıme şimdi sen bana anlatıosun ben okuyorumya böyle bi içim gıcıklanıo ben nasıl bu kadar inatcı bı direnc gösterıom anlamıom....oraya bseyın grebılecegne ınanamıorum baska sey dusun baska sey düsün die hep kacıorum o an bu nası bsey anlamadım hıc hemde canım yaa...ama sen kurtulmussun mutlusun dimi eşinle öncesi ve sonrası cok farklımı....

öbür türlüde kendimi kandırıorum gülüom oynuom yalandan polyanacılık oynuom yani canımmm yaaaaa....

eski yazılarımı dökesim geldi önüne.canım inan aynı şeyler aynı duygularrrr bismillah de umutlan azcık kendine güven inan bana gerisi gelecek yoksa oku oku kendine güvenmessen olmazki

eski yazılarımı dökesim geldi önüne.canım inan aynı şeyler aynı duygularrrr bismillah de umutlan azcık kendine güven inan bana gerisi gelecek yoksa oku oku kendine güvenmessen olmazki

umutlu oluyorum tamam kendıme guvenıorum hersey tamam....aybıce ama egzersıze oturuom ellerım tıtrıo beklıorum... beklıorum ...beklıorum...neyi bekliom ben bılmıom yaa otobusmu öfff...dogru söyluosun o bır parmagı veya ılk aparatı bi alsam olucak...ama alsam...

alezvel, her şey güzel olacak demek. inanın izlediğim en güzel filmlerin başında geliyo. şiddetle tavsiye ederim. hem gülüyosunuz,hem ağlıyosunuz.

bende çok şükür canım iim.bende özledimm yaaaaa.herşey yolunda çok şükür.sende ne var neyokk bebiş falan

ben yendim ama misafir, tatil ve sıcaklık nedeniyle 2 ay ara verdik. şimdi zorlanıyorum, yapamıyorum. ama bu arada dr. kontrollerimi tahlilleri filan yaptırdım. dün artık serbest dedi doktor. yavaştan başlıycam bebek çalışmalarına. hayırlısı bakalım. en doğru zamanda gelsin.

üstte çok rahat.. Sert zeminde deneyin, kayganlastirici yardimiyla, takildigin yerde bekletip, burnundan derin nefes alip agzindan verirken ikinarak oturmaya çalis.. Sen zaten zor olani yapmissin canm.. çok kisa sürede kurtulacaksin Ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…