- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #116.861
kuzum nasılsınn.........
hmmmm saol... senin basarı hıkayene rastlamadım...varmı ama burayı okurken ılk gunler güncelde yazısıldıgından bii haber google dan yazıodum dırek eskı yazıları okuyodum senın adını gördüm bi cok kez...ne zaman kurtuldun... parmaklamı yendın... ne kadarlık evlısın...şimdi bebegın oldumu....nick de ayrıca cok sevdıgım bi isim....
2.5 aylık evliyim 2.5 aydırda sitedeki bu konuyu takip ediyorum tek tek yorumlarınızı okumaya çalıştım yeni üye oldum, herşey kafada bitiyo ordan bebek çıkıyo diyorum yorumları okuyup gaza geliyorum iş uygulamaya gelince fısönceleri çok üzülüyordum ama artık alıştık başaracağımız günü iple çekiyoz hadi inş
iyiyim kuzum, sen nasılsın??? özledim seni ben be :)))) arada girdiğini görüyorum ama hiç denk gelemedim. neler yapıyorsun?? her şey yolunda mı?
var canım benimde bi başarı öyküm.paylaşmıştım.ben aralıkta kurtuldum.temmuza gibi başlamıştım egzersize çok tembel olduğumdan aylarca sürdü benimkisi.16 aylık falan evliyim .bebeğim olmadı.uğraşıyoruz bakalım hayırlısı inş.senin durum ne canım hangi aşamadasın
Hoşgeldin canım. Daha yeni evlisin inanıyorum çok kısa bir zamanda aşacaksın...
bende tembelim hemde cok...brazda asırı cesaretsizim denemelerım oldu baslamaya yeltendım ama sokamadım ne parmak zaten parmagın sıkıstıgnı hıssettıgım an kotu oluyom aparatta sokamadım itemedi bi türlü ileri öyyle erteliorum yani doktor dusunuom ondanda maddı olarak suan hazır deılım...
ay canım benim çok saol:) ramazan ayı hepimize uğurlu gelir inş
bende tembelim hemde cok...brazda asırı cesaretsizim denemelerım oldu baslamaya yeltendım ama sokamadım ne parmak zaten parmagın sıkıstıgnı hıssettıgım an kotu oluyom aparatta sokamadım itemedi bi türlü ileri öyyle erteliorum yani doktor dusunuom ondanda maddı olarak suan hazır deılım...
bende canım çok cesaretsizdim.ama bi başladınmı hırslanıyorsun devamı geliyo düzenli yaparsan bir ayı geçmeden yenersin.kulak çubuğunu dene .güzelce streçle üzerien bol jel dök hafif hafif ittir.sen de şaşıracaksın hatta girdiğini farketmiceksin.öyle öyle bi bakmışsın 10cmlik aparat içerde sen burda birilerine yardım ediyorsun egzersiz konusunda okadar rahat oluyor yani
Amin canım. İnşallah ramazan ayı bitmeden sen de aşarsın, çifte bayram yaparsın. Benim gitme vaktim yaklaşıyorSaat 14:00'de işyerimdeki internet sitelerinden bazıları offf oluyor. Saat 16:00'ya kadar böyle malesef
UMUTTTTTTTTTTT, çok umutsuzsun. Böyle olma lütfen...
benım kendımden yana hıc umudum yok canımmm ...sinir oluyorum kendıme şimdi sen bana anlatıosun ben okuyorumya böyle bi içim gıcıklanıo ben nasıl bu kadar inatcı bı direnc gösterıom anlamıom....oraya bseyın grebılecegne ınanamıorum baska sey dusun baska sey düsündie hep kacıorum o an bu nası bsey anlamadım hıc hemde canım yaa...ama sen kurtulmussun mutlusun dimi eşinle öncesi ve sonrası cok farklımı....
eski yazılarımı dökesim geldi önüne.canım inan aynı şeyler aynı duygularrrr bismillah de umutlan azcık kendine güven inan bana gerisi gelecek yoksa oku oku kendine güvenmessen olmazki
evet insan okudukca eveeet ben bende onu hıssettım bende onu yasadım benım o dıe bagrası gelıor o yazılan öykülerin çogunun içinde aynıyız biz biriz bizim kesiştiğimiz nokta vajınusmus yasadıgımız duygular,hisler, acılar , istekler ,beklentiler,hepsı aynıydı...... hepsi birbirinin türevleri gbi....bu arada alezvel ne demekben izlemedım....
sanırım o 'all is well' di.ordaki gençler her zorluk anın da bunu söylüyorlardı.'herşey yolunda ' demek gibi bişey[/QUO
doğru evet, onların söylediği şekilde belirttim bende.
sağol bacımallah sana senin kadar güzel hayırlı bir evlat nasip etsin. bu foruma hamileyim diye yazacağın günlerin çok yakın olduğunu düşünüyorum ben.
sagol canım ALLAH razı olsun. agzından bal damlıyor :))) ben ayagımı sureyecem ve arkamdan sen geleceksın :))))) hepımızın bebegı olsun ya ınsaallah. bızde de sorunlar cok malum bılıyorsun ama benım bebegın daha cok uygun zamanı bence. gelsın de aıle olalım. aıle oldugumuzu ancak boyle anlacaz bız. yoksa aılelerımızın sorumlulukları altında ezılmekten, kendı sorunlarımıza kafayı takmaktan ıyıce yıyıp bıtırecez bırbırımızı.
sağol bacımallah sana senin kadar güzel hayırlı bir evlat nasip etsin. bu foruma hamileyim diye yazacağın günlerin çok yakın olduğunu düşünüyorum ben.
sagol canım ALLAH razı olsun. agzından bal damlıyor :))) ben ayagımı sureyecem ve arkamdan sen geleceksın :))))) hepımızın bebegı olsun ya ınsaallah. bızde de sorunlar cok malum bılıyorsun ama benım bebegın daha cok uygun zamanı bence. gelsın de aıle olalım. aıle oldugumuzu ancak boyle anlacaz bız. yoksa aılelerımızın sorumlulukları altında ezılmekten, kendı sorunlarımıza kafayı takmaktan ıyıce yıyıp bıtırecez bırbırımızı.
bende çok şükür canım iim.bende özledimm yaaaaa.herşey yolunda çok şükür.sende ne var neyokk bebiş falan
Yarın Denicem Ama Bu sefer Altta değil Üstte denicem. 4-5 cm aldıktan sonra yani acı hissetmeye başladığımda bırakmıcam bakalım ne kadar ağrırsa ağrısın devam edicem. Önemli olan orasıymış zaten orayı geçtikten sonra gerisi boşlukmuşş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?