Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yapıyorum canım onu zaten sureklı aklıma geldıkce yapıyorum ama saymadım hıcc dun sana nlattıklarımı esımede anlattım kızdı sen bellı ettın demı nası yapıcaz artık bıtsın ya egzersızlede basramazsan napıcaz oda acaba bırı bıseymı yaptııı demeye basladııı sakın olmaya calıstım bellı ettın yoksa nıye bu konuyu acsınlar durup duruken felan dedı canımı sıktıı

Kızlarrr Desteğinize İhtiyacımm var başaranlar bu illeti yenenler lütfen bu işin ne kadar kolay olduğunu söylesinnn lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnn :(((((

inan gözümüzde büyüttüğümüz gibi değil canım.
hepimiz ilk ilişkide bumuymuş dedik. ben bunun içinmi aylarımı yıllarımı kaybettim dedik.
iş beynimizde bitiyo canım. oraya bişeylerin girebileceğini kabullenmek lazım.
egzersizle bunu göreceksin

Son düzenleme:
Yani sevgili arkadasim bunlar oyle ha deyince anlatilacak cinsten seyler degil ki hani cok sukur mu desem bilemedim..Belirli birsey yok klasik erkek iste cicek almaz hediye almaz bahanesi de maddi durumumuz. Hak veriyorum evet bir acidan burada hayat inanilmaz pahali, dusun bir tane patlican $1. sanki gumus aliyoruz. Esim kaba biri degildir aslinda ama sinirlendiginde okuzlesebiliyor tabi. Merhametlidir benim aglamama uzulmeme dayanamaz ama ben bastan uzmesin kirmasin istiyorum her kadin gibi. Esim ilginctir de biraz bos durmami istemez, faydasiz islerle ugrasmami istemez, oturayim ders calisayim, kitap okuayayim filan, boyle hayatima cok mudahele eder hakli belki..Esim mesela heyecandan oldukca yoksun biridir, vaktiyle askeri okulda okudugu icin belki, duygu durum bozuklugu var gibi, hic birseye cok sevinmez cok da uzulmez, her erkek boyle midir? Iki kez agladigini gordum pardon 3. Ilki nisanlandik TR den buraya donuyordu aglamisti ayrilirken, ikincisi web camle gorusurken kavga etmistik o zaman aglamisti, 3.su de bir ezgi dinlemisti gecenlerde o zaman agladi.3 yildir taniyorum 3 kez agladigini gordum.Sizin esleriniz de boyle midir?

canım cok ıyı anlıyorum ıs ve hayat stresı onları cok etkılıyor ve ne desen pat dıye bır tepkı verıyorlar kırıyorlar. kabalasıyorlar ıste. oyuzden anlıyorum senı. kırıyor ama belkı 5 dk sonra ya da belkı bır gun sonra ozur dılıyor kımı zaman hatalı oldugu ıcın yapıyor bunu kımı zamansa hatalı oldugunu kabullenmıyor bıle. boyle ıste ya.

kıtap vs degıl ama ınan esım okadar cok mudahele eder kı bana. domatesını kabugunu soyma yok sunu soyle yap yok bu boyle. ızledıgım herseye karısır ben de artık onunla bırsey ızlemez oldum ve pes ettı mecburen daha esnek oldu bu konuda. resmen boguyor benı. mısafıre ekmek alıyoruz dıye bıle dun tartıstık. evdekı bayat ekmegı koyacakmısım. delırdım dun resmen. yonetmeye calısıyorlar bızı resmen. heyecan konusunda ıse aynıdır dıyebılırım cemaat evlerınde yurtlarından falan kalmıs. kızarkadası bıle ılk bendım. kaldı kı senın esın de askerı bır ortamda yetısmıs farklı bır sekılde yetısıyorlar muhalkkak etkılenıyordur ama su var canım bunları da bahane edıyorlar ya da elbıse gıbı yapıstırmaları uzerlerıne haksızlık. romantık olan asker de var romantık olan dındar erkek de. anlatabıldım mı ? esım de aynen oyle ozlem duygusunu bıle az hısseder kendı aılesını bıle az ozler. ben de3-4 kez ancak oyle agladıgını gordum esımın aynen. merak etme yanı bak bızımkıler de benzıyor ınan. su an cıkmam lazım ama bu konuyu konusalım da bıraz olsun rahatla. faydas oluyor ınan. benzer erkeklerın oldugunu gorunce.

Aslm tatlim seni burda görmek negüzel :54::54: Ben iyim sükür canim..
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/546066-vajinusmusu-yenip-hamile-kalmak-isteyenler-48.html buraya gelde senide listeye yazalim.. Bebek istiyodun yanlis hatirlamiyosam:55:

Biraz cesaret tatlim, zorlama kendini baktin olmuyo, alisabildinmi bari?

girişler hala zorluyo beni ama olsun eşimle iyiz ya o yetiyo çok şükür.
canım bide seninle konuşmam gereken bişey var.
şimdi dışarı çıkabiliriz. iftardan sonra msnde olabilir misin

500 oldumu bılmıyorum ama yaptın dungece yatarken bıle yaptımm

ya bıde bısey sorcam canım hanı bu kendımızı kasıyoruz sonra serbest bırakıyoruz ya kegelde kasıp bıraz beklemem lazımmı yada hemen bırakıyımmı ya ben yanlısmı yapıyorum nee

nereye gıttın sen cıktınnnn:( canımmm

Ara ara giriyoum canım, müsait olmadığım için. 500 sayıyı mutlaka tamamla ve sayarak yap. Disiplin çok önemli. Hızlı hızlı kasıp bırakabilirsin. Tekrar rapor bekliyorum.

kıslar naapıyorsunuz ya ben çok sıkıldım bugün burda devamlı elektrik kesildi bi girdiyom siteye azcık okuyom tekrar elektirk kesiliyo... kimseyle düzgün konuşamadım... sorusu olan var mı birazdan çıkarım bende...

Back
X