Yani sevgili arkadasim bunlar oyle ha deyince anlatilacak cinsten seyler degil ki hani cok sukur mu desem bilemedim..Belirli birsey yok klasik erkek iste cicek almaz hediye almaz bahanesi de maddi durumumuz. Hak veriyorum evet bir acidan burada hayat inanilmaz pahali, dusun bir tane patlican $1. sanki gumus aliyoruz. Esim kaba biri degildir aslinda ama sinirlendiginde okuzlesebiliyor tabi. Merhametlidir benim aglamama uzulmeme dayanamaz ama ben bastan uzmesin kirmasin istiyorum her kadin gibi. Esim ilginctir de biraz bos durmami istemez, faydasiz islerle ugrasmami istemez, oturayim ders calisayim, kitap okuayayim filan, boyle hayatima cok mudahele eder hakli belki..Esim mesela heyecandan oldukca yoksun biridir, vaktiyle askeri okulda okudugu icin belki, duygu durum bozuklugu var gibi, hic birseye cok sevinmez cok da uzulmez, her erkek boyle midir? Iki kez agladigini gordum pardon 3. Ilki nisanlandik TR den buraya donuyordu aglamisti ayrilirken, ikincisi web camle gorusurken kavga etmistik o zaman aglamisti, 3.su de bir ezgi dinlemisti gecenlerde o zaman agladi.3 yildir taniyorum 3 kez agladigini gordum.Sizin esleriniz de boyle midir?