Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

InsAllah ya :97: Poz. degistirerek denedinmi peki? Ben kendimi bile bile zorluyorum yoksa zorlanmadigim poz. okadar kasmiyorum..

yok canim degistirmedik hic ben altta rahatim ondan ustte git gel yapamiyorum ki esimin de yapmasina izin vermiyorum bebek icinde altta olmak daha iyiymis galiba oyle diyorlarr... sen hangi pozisyonda rahatsin ki ve hangisini deniorsun ? :26:

Kızlarrr Desteğinize İhtiyacımm var başaranlar bu illeti yenenler lütfen bu işin ne kadar kolay olduğunu söylesinnn lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnn :(((((

tatlım benimde bir buçuk seneyi geçti evliliğimin üzerinden... ama egzersize başlayalı da yaklaşık bir seneyi geçti ama hep erteledim ben yapamadığımdan değil... bi ara 6-7 ay netim yoktu kimseyle konuşamayınca hiç aklıma gelmiyordu egzersiz gaz da veren yok hayat ta akışına takılıp gittim aam sonra baktım hayat herzaman akıp gidiyo ve ben mutluluğun ucundan tutmam lazım sdedim... ve yendiğimde gerçekten ben de bu muymuş dedim bunun için mi bunca zaman beklemişim... kızdım kendime... benim hep tavsiyem şu ki hala uyguluyorum bir yerde takıldın mı dur... birkaç saniye bekle derince bir nefes alıp verirken ıkın ve yavaşça kayıyo pe... bu şekilde rahat oluyor şükür... ama bu zamana kadar neden yapamadım... hep bi korkaklık vardı hala üzerimde... ne zaman kafam rahat oldu o zaman bunu da yendim tatlım ama tamamen psikolojik bunu bilir bunu söylerim...
birde sen yeni evlisin madem hemen yenebilirsin kuzum... çünkü biz zamanla kasmayı öğrendik ama sen kasmayı daha fazla öğrenmeden rahat yenersin... ha cahilliğimizde vardı 8-10 senelik arkadaşların daha çok kasması ve geç yenmesi gerekirdi ama kegel le kaslarımızı kasıp gevşetmeyi öğrenerek 8-10 senelikler de biz de hemen yendik şükür...

kıslar naapıyorsunuz ya ben çok sıkıldım bugün burda devamlı elektrik kesildi bi girdiyom siteye azcık okuyom tekrar elektirk kesiliyo... kimseyle düzgün konuşamadım... sorusu olan var mı birazdan çıkarım bende...

ıyyız canım sen nasışlsın nerde oturuyosunkı elektrık kesıntısı oluyoo bızım burdada cok oldu bugun ya aykurt sen hangı pozısyonda yenmıstın

slm canlarım.
nasılsınız. kızlar bende hala pozisyon değiştiremedim :)
5 aydır tk poziyon. yapamazsam die korkuyom ya :1::1::1:

a.selam canim iyiyim sagol sen nasilsin? gorusemedik ne zamandirr :) bende degistirmiorum rahatim boyle gerci ne kadar rahat olsamda kasiyorum sonra kasıklarim agriyor hala alisamadim yaniii... iyice alisalim sonra pozisyonlarin hepsi olur canim merak etmeee :34::34:

ıyyız canım sen nasışlsın nerde oturuyosunkı elektrık kesıntısı oluyoo bızım burdada cok oldu bugun ya aykurt sen hangı pozısyonda yenmıstın

kuzum yerle alakalı değil bugün sokakta belediye çalışması vardı da ondan devamlı kesinti oldu bi türlü yazamadım doğru düzgün buraya...ben hep üstte yenerim diye düşünmüştüm tatlım hatta üstte yarısına yakınını da alımıştım denemelerde... ama asıl yendiğimde altta yendim ve 3.yü de altta denedim rahatım şükür... ama hala üstte denemedim kuzum... deneyerek bulursun sende bence... ama takıldığın noktada yanma hissedersen lütfen bırakma... orda jkalsın eşin... biraz derin nefes al ver... sakinleş... ünkü o an kasıyorsundur... ve nefes aldıkça kendini gevşetirtir... ve sonra derin nefes al verirken ıkın eşinde itsin... her zaman 1cm 2cm derken bi baktın hepsi olur kuzum

kuzum yerle alakalı değil bugün sokakta belediye çalışması vardı da ondan devamlı kesinti oldu bi türlü yazamadım doğru düzgün buraya...ben hep üstte yenerim diye düşünmüştüm tatlım hatta üstte yarısına yakınını da alımıştım denemelerde... ama asıl yendiğimde altta yendim ve 3.yü de altta denedim rahatım şükür... ama hala üstte denemedim kuzum... deneyerek bulursun sende bence... ama takıldığın noktada yanma hissedersen lütfen bırakma... orda jkalsın eşin... biraz derin nefes al ver... sakinleş... ünkü o an kasıyorsundur... ve nefes aldıkça kendini gevşetirtir... ve sonra derin nefes al verirken ıkın eşinde itsin... her zaman 1cm 2cm derken bi baktın hepsi olur kuzum

ıkınnca acılıyooo demı orasıııı bende ona taktı kafayı ıkınırsam acımaz herhalde demıı?

yapabılırmıyımkı acaba bı anda o kadarrr sıkısıyo ınsan afedersın tuvaletı gelıyooo:)500 bıttı

canım eğer parmak deniyorsan o sıkışma hissi herzaman oluyo... o yüzden biz hep kızlarla derdik önce lavaboya gider sonra egzersize otururduk ki sıkışmanın yalancı olduğunu nasıl olsa az önce tuvalete gittiğimiz için gerçekten sıkışmadığımızı anlardık:))

canım eğer parmak deniyorsan o sıkışma hissi herzaman oluyo... o yüzden biz hep kızlarla derdik önce lavaboya gider sonra egzersize otururduk ki sıkışmanın yalancı olduğunu nasıl olsa az önce tuvalete gittiğimiz için gerçekten sıkışmadığımızı anlardık:))

yok suan kegel yapıyorum kasıyorum ya ondan herhalde

ıkınnca acılıyooo demı orasıııı bende ona taktı kafayı ıkınırsam acımaz herhalde demıı?

tatlım bi yanma oluyo pe...in baskısıyla ve o anda sakın geri çekilmesin eşin... dene bakalım bi... bekle sakinleş öyle kalsın eşim... sonra güzelce derin nefes alıp verirken ıkınırsan genişliyo ve rahatça ilerleyebşiyo... ha 1cm ilerledi tekrar yandı diyelim yine aynısını yap... ben ilk yendiğimde bu şekilde yaptım ve 1.2. derken hepsi oldu şükür... ve son denememde bile yanma değil ama kastığımı hissettim artık alıştımya ben hemen derin nefes aldım daha vermeden kayıp gitti bu sefer... biz vajililer ne manyağız varya... vaji anlıyo aha bu derin nefes alıyo verirken ıkınacak ben şimdiden yolları açıyım dşyo herhalde hehe:9:

yok suan kegel yapıyorum kasıyorum ya ondan herhalde

ne güzel bak kegele alışmışsın ... kasıp bıraktıkça kontrol etmek kolay olur tatlım... kasıldığında nasılsa bırakmayı öğrenmiş olursun ve rahat bırakırsın kaslarını... ben kaçıyorum tatlım eve gideceğim... yarına yada akşama görüşürük... herkese hayırlı iftarlar... ben kocişi özledim yaaaa bugün işyerinde yiycek :56::43:

tatlım bi yanma oluyo pe...in baskısıyla ve o anda sakın geri çekilmesin eşin... dene bakalım bi... bekle sakinleş öyle kalsın eşim... sonra güzelce derin nefes alıp verirken ıkınırsan genişliyo ve rahatça ilerleyebşiyo... ha 1cm ilerledi tekrar yandı diyelim yine aynısını yap... ben ilk yendiğimde bu şekilde yaptım ve 1.2. derken hepsi oldu şükür... ve son denememde bile yanma değil ama kastığımı hissettim artık alıştımya ben hemen derin nefes aldım daha vermeden kayıp gitti bu sefer... biz vajililer ne manyağız varya... vaji anlıyo aha bu derin nefes alıyo verirken ıkınacak ben şimdiden yolları açıyım dşyo herhalde hehe:9:

ınsallh canım yaa egzersızlerı ılerletmem lazım 2 parmak yaparsam pe..de yaparım dıye dusunuyorum ben suan acayıp takmıs durumdayımm bu konuyaa ve bıran once bıtırıcemmm bunaldımartıkkk bunalttılardaa

yok canim degistirmedik hic ben altta rahatim ondan ustte git gel yapamiyorum ki esimin de yapmasina izin vermiyorum bebek icinde altta olmak daha iyiymis galiba oyle diyorlarr... sen hangi pozisyonda rahatsin ki ve hangisini deniorsun ? :26:

canim özelden yaziyorm burdan çekindim bi an yazmaya :17:

Canim negüzel orta parmaga kadar gelmissin, yorulmussundur bu aksam tekrar yaparsin
Baktin 2 parmak olmuyo, aparat hazirlarsin canm bende zorlanmistm 2 parmakta sonra aparata geçtim kolayca oldu

Bunu dediğin iyi oldu aparattan korkarım diyordum ama korkmayacagi
m iki parmak beceremicem belli dışardaki market e ugrayayim mum alayım hemen saol tatlım.

Back
X