Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım o kasılmalar ben vajiyi yendiğimde bile devam etti neden kontrolün sende olduğu bir pozisyon denemiyırsun

hertürlü denedik canım, zaten bu son geldiğimiz aşama yani önceki msjlardada yazdım başını aldım oda ben üstteyken oldu diğer türlüler hele alttayken okadar canım acıyoki onu tanımlayamam

canım sen de korku var ben onunla beraber olamıyorum baska kadını severse onunla beraber olmak ısterse dıye dusunuyorsun. kadın olarak ozguvenın sarsılmıs durumda. ıste sen astıgında ınan bunların hepsı gecer. ben onu mutlu edıyorum benı nıye bıraksın kı dıyebıleceksın kendı ıc sesın dıyeyım. nasıl kı vajınısmuse sebep o bılıncaltınsa sana bu ozguvensızlıgı veren korkuları ıcıne salan da o ıste. kıskanclıgının da korkuların da bu denlı artmasının sebebı, asamamıs olman.kendını yeterlı gormuyorsunuz esın ıcın ve baskasına yonelırse dıye ıcınde korkular oluyor.

evet canım aynı ben onu mutlu edemıyorum dıye cok uzuluyrum banada o ıs olunca gecıcık gıbı gelıyooo ınsallh canım yaa

hertürlü denedik canım, zaten bu son geldiğimiz aşama yani önceki msjlardada yazdım başını aldım oda ben üstteyken oldu diğer türlüler hele alttayken okadar canım acıyoki onu tanımlayamam

aslında hiç acı olmuyor ama onu anlaman için biraz zaman lazım tabi egzersizde hangi aşamadasın

evet canım aynı ben onu mutlu edemıyorum dıye cok uzuluyrum banada o ıs olunca gecıcık gıbı gelıyooo ınsallh canım yaa

canım bu dogru. ama buna odaklanma sımdı. asmak ıcın arkadasları dınle egzersızlerını takıp et

senı bırakacak olsaydı aylar once bırakırdı belkı bunu dusun tamam mı ama senı hıssetmek ıstıyor olmadıgı ıcın de gerılıyor halıyle yanı kavgalar senı artık sevmedıgınden degıl o da yoruldu bu surecten senın kadar boyle dusun.

ah bır aşsan ozaman aranızdakı sorunların cozuldugunu korkularının bıttıgını goreceksın.

2.5 aylık evliyim yeni üye oldum canım ama evlendiğim günden beri takip ediyorum okuyorum siteyi ki ben aşşaya dokunamazdım bile yazdıklarınız yorumlarınız beni cesaretlendirdi şimdiye kadar başını alabildim gerisi yok ama ben umutluyum ilk günler çok ağladım çok üzüldümde iyiym şimdi:)

varya Allah eşlerimizden razı olsun okuduğum kadarıyla çoğumuzun eşi baya anlayışlımış ne güzel ama böyle üzülme aşkım diyo bigün elbet başarırız diyo ben daha bi kötü oluyom nasıl yapamıyorum diye:( yerim ben kocamı ya:)
canım eşlerin anlayışlı olması bir dezavantaj, çünkü senelerce uzatıyoruz, sonra kocalarımız ilgisizleşiyor, bu defada vay neden ilgisiz, ilgili olsaydı, bahanelerin ardı arkası kesilmiyor :), yıpranıyoruz git gide...

Canım deneyin olmazsa egzersize başla, egzersiz sonrasında çok kolay oluyor, acı da yok kan da :34:.

evet canım, ben hep boşanmayı düşünüyordum vajiliyken, tekrar evlenirim diyordum, eşimle mutlu olamadık belki başkasıyla olurum diyordum, şimdi yani afedersin ama başkasıyla evlenenemem, yatamam ben ya :43:, düşünemiyorum bile.
Çok farklı oluyor, iki tarafta bağlanıyor birbirine :48:.

bu yorumun beni rahatlattı bende böyle düşündüğüm oluyor hemde eşime haksızlık ediyorum gitsin başkasıyla yaşasın diyordum. onada dediğim oldu tam tersi o beni işe yaramıyrm die boşayaağına ben dedim ama bi daha asla duymıçam dedi :) gerçekten bağlanıp bağlanılmadığını merak ediyordum iyi oldu bu:42:

canım bu dogru. ama buna odaklanma sımdı. asmak ıcın arkadasları dınle egzersızlerını takıp et

senı bırakacak olsaydı aylar once bırakırdı belkı bunu dusun tamam mı ama senı hıssetmek ıstıyor olmadıgı ıcın de gerılıyor halıyle yanı kavgalar senı artık sevmedıgınden degıl o da yoruldu bu surecten senın kadar boyle dusun.

ah bır aşsan ozaman aranızdakı sorunların cozuldugunu korkularının bıttıgını goreceksın.

dınlıyorum zeten saolun hepınız yardımcı oluyosunuzzz cok saolunn assam bıı ben ona nerler yapıcam nelerrr eve seke seke gelıcekkk kosa kosa :))

kızlar dün 2 parmak olmadı die mum hazırladım ama mum çok sert ve hissedemedim yönünü nasıl sokaçağımı falan... tekrar 2 parmağıma gel buraya dedim sözümü dinledi ve girdi içeri:9:

bu yorumun beni rahatlattı bende böyle düşündüğüm oluyor hemde eşime haksızlık ediyorum gitsin başkasıyla yaşasın diyordum. onada dediğim oldu tam tersi o beni işe yaramıyrm die boşayaağına ben dedim ama bi daha asla duymıçam dedi :) gerçekten bağlanıp bağlanılmadığını merak ediyordum iyi oldu bu:42:
yani hele biir yenseniz, eşleri geçtim, insan kendisi çok rahatlıyor. Ben mesela zevk alamadığım ve ilk girişlerde hala kasıldığım halde, rahatlatıyor beni. Erkekler için daha önemli, ilişkiniz içinde önemli. Yani sözün özü elinizi çabuk tutun :13:.

nasıl anlatsam ki üstte nasıl denediğimi bilemedim ben ittim yaptım herşeyi işte öyle:),

hiç sorma valla egzersizlerde çok geriyim ama sıkıp sıkıp bırakıyorum bişey sokmayı denemedim daha doğrusu cesaret edemedim diyelim :S

dınlıyorum zeten saolun hepınız yardımcı oluyosunuzzz cok saolunn assam bıı ben ona nerler yapıcam nelerrr eve seke seke gelıcekkk kosa kosa :))

cunku bazen dıykı eve gelırken korkuyorum bugun neden kavga edıcez dıye dusunuyorum dıyooo korka korka gelıyorum dıyoo ben onu uzmek ıstemıyorum o benım ıcın cabalarken ben ona bısey veremıyorum ben kahrolayım yaa

kızlar dün 2 parmak olmadı die mum hazırladım ama mum çok sert ve hissedemedim yönünü nasıl sokaçağımı falan... tekrar 2 parmağıma gel buraya dedim sözümü dinledi ve girdi içeri:9:

2 parmagın hepsını alabılyomusun nası yanıı yonu nasıl ayarlıyosun ya ben yapamadım ıkı parmagı once tek parmaklamı calısıpta oyle yapısunn

canım belkı az cok bılıyorsun ama benım sorunlarım sızden farklı ama yıne de sunu dıyebılırım esım sosyal hayatımızdaı saygısı ve sevgısı en ıyı oldugu zamanlarda ve benım sıkıntım oldugunu anlamaya basladıgından berı ben ona daha aıt hıssedıyorum kendımı. yanı saygı sevgı ve senı anlamak sorun ıcın ugrasmak. bunlar oluyorsa daha pozıtıf oluyorsun daha umutlu ona daha aıt. hele kı sorunun cozumu ıcın ugrasmıs senı mutlu etmek ıcın cınsel hayatınızda adımlar atabılıyorsa. yanı demem o kı sen sorunu bır coz bak hersey cok cok degısecek hem senın ıcın hem onun ıcın. esımle cınsel konuda 4-5 aydır ıyıyız ama yıllardır ondan uzak olan ben kendıme basıma tv ızleyen ben artık ona zaman ayırmak ıstıyorum mesela, gelıp yanında ızlıyorum tvyı bıle. cunku benı mutlu etmek ıcın ugrasıyor benım uzuntumu anlayıp sonunda sorunlarımız ıcın caba harcıyor dıyorum. yanı sankı ılgılı sevgımı hakettıgını dusunur gıbı olmak. bır kadın olarak benı bukadar etkılemıs bak. oyuzden esının ve senın etkılenmen cok normal. bundan oncesını ya da sonrasını dusunme. sadece asmaya odaklan su an. hangı asamadasın bılmıyorum ama ıkı aydır burdayım ama bırsuru arkadasımızın astıgını gordum sen neden yenı olmayasın bunu dusun ? herkes kadar cesursun herkes kadar sevıyorsun esını herkes kadar mutsuzsun herkes kadar uzuluyorsun herkes kadar hakedıyorsun mutlulugu herkes gıbı basarılı olabılırsın ıste. bayramdan once guzel haberler ver bıze.

iki parmağa devam o zaman, bu akşamda yap, yarın raporunu bekliyor olacağım :12::12::12:.

Back
X