sağol canım, benim durumumum eşim evlenmeden önce bana mükemmek bir aşk yaşatıı, sonra yatışa geçti durumu

.
Ben kendisine o kadar aşık değildim, hatta evlenmek bilr istemiyordum, yılmadan, bıkmadan, usanmadan çabaladı.
Belli bir zaman sonra bendeki inat kırıldı. Evlendikten sonra vajinismus belasıyla karşılaştık ama her zaman anlayışlı oldu, hiç üzerime gelmedi bu konuda.
Gel zaman git zaman ilgisizleşti iyice. Bende cazibemi kaybettim onun gözünde diye düşünmeye başladım, ne yaptıysam olmadı, kısa süreli işe yarıyordu yaptıklarım.
Psikoloğa gittim, psikolog boşanma fikrini aklıma soktu, ve beni körükledi.
Dışarda ağzımın içine bakan erkekler var, ben bu adamı niye çekiyorum diye birde havalara girdim, kendimi beğenmişlik yaptım

.
Daha sonra her hareketi gözüme batmaya başladı. Sinir oluyordum ona. Ben kendime eş diye nasıl böyle birini seçmişim, benim hayalimdeki bu değildi, çok daha yakışıklı, gözü kara, tuttuğunu koparan, popüler, fit bambaşka biriydi hayalimdeki.
Ufff yazacağım çok şey varda ana hatları ile anlatayım istiyorum.
Dövüyor mu yok, sövüyor mu yok, bir kavgamız olsa ben baskın çıkarım ama olmuyor ben bu adamla yapamıyorum diyordum

.
Etrafımdakiler sana rahatlık batıyor diyorlardı.
Vajinismus belası diyoruz ya hakikaten kötü bir hastalık, depresyon, anksiyete, panik atak eşlik eder vajiye. Bende depresyona girdim.
Baktım psikolog işe yaramıyor, depresyon tedavisi için psikiyatriste gittim.
Psikiyatrist önce vajinismusu çözmemiz gerektiğini söyledi. hep bende hatayı buldu, vajinismus yüzünden böyle olduğumuzu söyledi.Benim eşimden yana cinsellik beklentim gerçekleşmeyince onda kusur buluyormuşum. Yani aslında ben kasıldığım için ilişkiye giremiyorum. Bir vajinismus hastası olarak bu isteğimi sürekli bilinçaltıma atmışım, aslında böyle bir ihtiyacım olduğunun farkında bile değilmişim. Hep başka şeylerden patlak vermiş bu ihtiyaç. Duygusal anlamda çok ilgi istemişim, maddi anlamda çok şey istemişim, yani cinsel yönden tatmin olamayınca başka şeylerde mutluluğu aramışım.
Bu sırada eşim ne yapmış, aslında benim yüzümden madur olsada sesini çıkarmamış, tek tepkisi duyarsız kalması olmuş.
Diyorum ya vajili kadınlar cadıdır diye, Doktor bana vajinismuslu kadınlar kendilerine hep anlayışlı koca seçerler, vajinismus erkekleri hep edilgendir

demişti.
Neyse çok şükür o buhranlı dönemleri atlattık. Eşim istediğim gibi mi şimdi? hayır ama aslında kötü biri değil, vajili günlere göre daha sıcak bir ilişkimiz var. Artık bana bu kadarı yetiyor.
Huzurr sana söylüyorum şimdi sen bu adamla evlendiysen , illaki onu beğenmişsindir, evlenmeden önce gözüne batmayan şeyler şimdi gözüne batıyor, tamamen vajinismustan kaynaklanıyor bunlar. Adamı beğenmiyorsunda aslında o sana bu kadar sabretmiş, sesini çıkarmıyor, sen hem suçlu hem güçlü gibi birde adamı beğenmiyorsun. Sert çıkıyorum biraz ama kendine gelmen lazım, bir hiç yüzünden mutlu yuvanı bozmuş olacaksın, adın dula çıkacak. Elindekilerin kıymetini bil bence

.