Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar ben her sekilde cikarim istersenz eslide olur onlar baska masada kendi sikntilarini knusur bizeri yani :) bizde su egz.vaji dedikodu falannn ederiz kahve icer yanindada tuttururuz:ssz:j

Aykurt sen nerelisin cileklimde mi kayserili ?kiz sen gel bize tiyolar verirsinn birebir.

Benim eşim hayatta gelmez :52:. Banada izin vermez eşler olursa, eşler olmazsa sen git der, aman ne konuşuyorum, ben zaten malatyadayım :52::52::52:.

:) egz.aşamasındasın sanırım. ben yönü bilmediğim için baya bi uğraşmıştım nereye doğru ilerleyeceğimi bilmiyordum.burdaki kızlar sağolsunlar anlattı.totoyu hafif kaldırıp aparatını aşağıya doğru yönlendirince(popoya doğru yani) kaydı gettiii çook şaşırmıştım o kadar kolay olduki. ne aşamadasın başladın mı egz.e takip edemedim seni hujgeldin bu arada :))

hşb cnm:) şöle kısaca özet geçeyim ben yarıya yakınını alabildim ama öteye gidemiyorum acı ve yanma var zar da halloldu,egzersiz yapmadım hiç. sanırsam taktik eksikliği var ben de,şuan bilgi tarıyorum sizlerden deneyenlerden:))

Aynen öyle canım kıskanç..ama bi okadar da yumuşak kalpli ben evlenmezdim sanırım karşıma böylebiri çıkmasaydı..Doktora mı geleceksin sen ? hepmizin uygun oldugu bir gün ayarlarız.

kızlar herbırımızınkının ayrı bır zor huyu var ama baskasının esınden de ayrı bır kolay yonu. bu boyle yanı. bır gun delı ederler bır gun mutlu ederler. hayat gıbı evlılık de boyle gıdıyor sanırım hepımızın.

evet doktora gelecem acıbademe. bebek ıcın on muayane falan olacam belkı operasyonda gecırırım, perde falan varsa ıc kısımda. bakalım ne olacak. ben sıze haber ederım tahmonı gelıs tarıhımı. cunku adet gunumu beklemem lazım. ve tabıkı esım ıs seyahatıne gıtmeden gelmem lazım. bayram olsun da netlestırırım

selam arkadaşlar 3 haftalık evliyim vajinsmus sorunum var:( çok kaygılanıyorum.nette araştırırken burada yazılanları okudum hemen üye oldum.umarım sorunlarımızı en kısa sürede çözebiliriz:(

Hosgelmedigini biliyorz canm ama yinede hg cok sanslisinki 3aylikken bizimlesin zaman kaybetmedin ince yapman gereken vajiliyim deme artk hep yapicam yaparim die telkinlerde bulun inanmasan bile tesbih ceker gibi yapicm kolay basaricam de. Sen biraz neler yapip yapamadigindan bahset kizlar yardmci olur

selam arkadaşlar 3 haftalık evliyim vajinsmus sorunum var:( çok kaygılanıyorum.nette araştırırken burada yazılanları okudum hemen üye oldum.umarım sorunlarımızı en kısa sürede çözebiliriz:(

hoş geldin ben de yeni üye oldum sorular sorarak bilgilenmeye çalışıyorum deneyenlerden, sağolsunlar yardımcı oluyolar ne aşamadasın

ben sormaya devam edeyim cevap veren olur inş.
kızlar klasik pozisyondanken belin altına yastık konması işi kolaylaştırır mı

kesinlikle kolaylaştırır... yastık koyup, bol jel bir de nefes egzersizleriyle işin çok kolaylaşır.. senin en büyük problemin en zor kısmını geçip sonrasını bırakmak olmuş orda biraz sabretsen kurtulacaksın aslında

yok ya, ben ara ara girebiliyorum ondan sürekli yazamıyorum :21:

Şu an eşimi olduğu gibi kabulleniyorum canım, sanki herkesin evliliği dört dörtlük mü? Birazda idareci olmak lazım :16:. Vaji olamasada bu adam yatışa geçerdi :1:, o kadar ilgili kalmazdı.

kabullenmek zaman alıyor, ve yerı gelıyor kabullenemıyoruz da ve dedıgın gıbı herkesın sorunları oluyor. ben cok cok mutlu olan valla gormedım. boyle dıyınce ustune cullanan ınsanlar oluyor ama ben gormedım valla ne dıyım varsa da tebrık ederım sansından dolayı. sana demıstım canım, vajı senın ıcın baslarda tek sebep olmus belkı ama sımdı anlıyorsun ıste vajı olmasa da yatısa gecerdı. farklı bır ornek olacak ama bekarken hatta nısanlıyken bıle yemegını yapan adam, sımdı ben ısımı halledeyım sen eve gıtsen yemegı ısıtsan ben gelmeden derım ya da bır menemen yapsan derım kaldı kı sebze yemegı bıle yapabılır ama ınan yapmıyor mesela. yanı yatısa gececeklerı muhakkak bır yonlerı oluyor bunların.

benımkı farklı oldu ılerleme kaydettı evlıyken ılgı ve hedıye konusunda. ama benı gercekten kaybettıgını gormeye basladı. evlılıgımız bızım bu yıl kesın bıterdı. ayrıca dedıgım gıbı benım esım farklı. o zaman gectıkce sevgısı arttı, zaman gectıkce sevgısını gostermeyı ogrendı. bır bebege herseyı ogretır gıbı yerı geldı ogreterek yerı geldı kendı halıne bırakarak ama zamanla ogrendı. yanı sevgılı ya da nısanlıyken yapmıs olsaydı, yemın ederım sımdı kılını kıpırdatmazdı bılıyorum. hepsı aynı ozetle ya bosversene :))))

Hosgelmedigini biliyorz canm ama yinede hg cok sanslisinki 3aylikken bizimlesin zaman kaybetmedin ince yapman gereken vajiliyim deme artk hep yapicam yaparim die telkinlerde bulun inanmasan bile tesbih ceker gibi yapicm kolay basaricam de. Sen biraz neler yapip yapamadigindan bahset kizlar yardmci olur

çok teşekkür ederim canım.aynı dertte arkadaşların olduğunu görmek bana teselli,başaranları görmek ayrı bir mululuk verdi.sabahtan bu yana bu başlık altındaki yazılanları okuyorum.jinekoloğa gittim vaji..dedi.hipnoterapiste yönlerdi.doktora gitmeden halledemezmiyiz dedim hayır dedi moralimi iyce altüst etti:(

merhaba.. 3. haftanda araştırmaya başlamışsın ya en önemli adımlardan birini attın..daha çok yeni evlisin hiç deneme yaptın mı, bir de hiç jinekoloğa muayene oldun mu? olmadıysan öncelikle muayene olmalısın.. ilk etapta deneme yaparsın olmazsa egzersizz

kesinlikle kolaylaştırır... yastık koyup, bol jel bir de nefes egzersizleriyle işin çok kolaylaşır.. senin en büyük problemin en zor kısmını geçip sonrasını bırakmak olmuş orda biraz sabretsen kurtulacaksın aslında

şu regl dönemi bir geçsin deneme yapcaz inş cnm umarım sabredebilirim, bir de bu jel yanma yapıyor bende zorladığımız için mi acaba normalde de yapar mı, su bazlı jel kullanıyorum bu arada

hşb cnm:) şöle kısaca özet geçeyim ben yarıya yakınını alabildim ama öteye gidemiyorum acı ve yanma var zar da halloldu,egzersiz yapmadım hiç. sanırsam taktik eksikliği var ben de,şuan bilgi tarıyorum sizlerden deneyenlerden:))

Acı,yanma kasmaktan oluyor galiba.Bn egz yaparken bile azıcık kassam zorlanıyorum aparatı almakta.çok tecrübeli sayılmam belki ama bildiklerimi paylaşırım seninle seve seve.sanırım o acı hissettiğin yerde derin nefes alıp vermen ve ıkınman gerekiyor yavas yavas ittirirsen ıkınırsan kolaylaşıyor en azından ben onu gördüm egz. ıkınmak cok kolylaştırıyor canım.

hoş geldin ben de yeni üye oldum sorular sorarak bilgilenmeye çalışıyorum deneyenlerden, sağolsunlar yardımcı oluyolar ne aşamadasın

teşekkür ederim.henüz bir çalışma yapmadık egzersiz olarak.3 hafta oldu evleneli.ilişki gerçekleşmedi doktora gittim vajnusmus oldugumu söyledi.araştırırken sizlere rastladım.iyi de oldu artık burada sizleri takip edeceğim:)

çok teşekkür ederim canım.aynı dertte arkadaşların olduğunu görmek bana teselli,başaranları görmek ayrı bir mululuk verdi.sabahtan bu yana bu başlık altındaki yazılanları okuyorum.jinekoloğa gittim vaji..dedi.hipnoterapiste yönlerdi.doktora gitmeden halledemezmiyiz dedim hayır dedi moralimi iyce altüst etti:(

sorularımın cevabını aldım.. doktora gitmeden halledebilirsin.. ben sadece bu site sayesinde yendim kızlardan Allah razı olsun sayelerinde kurtuldum..sende yenebilirsin hiç moralini bozma daha 3 haftalık evlisin yolun başındasın.. burda herkes sana yardımcı olur

Bende klasik poz.yendim.Aykurt'a katılıyorum.Eş duruşunda bende aynı durumu yaşadım.Yanma olduğu yerde duruyoruz,bekliyoruz.Ben dün 2.deneme de tamamını aldım.Çok az da git gel.Yanma olunca beklersen oluyor.

ıkıncı de olmus sevındım. aman ara vermeyın sıkıntı devam edermıs yoksa uzun ara verılırse. ve bak gordugun gıbı bır sonrakı daha kolay oluyor ve zaman gectıkce boyle devam edecek.

sorularımın cevabını aldım.. doktora gitmeden halledebilirsin.. ben sadece bu site sayesinde yendim kızlardan Allah razı olsun sayelerinde kurtuldum..sende yenebilirsin hiç moralini bozma daha 3 haftalık evlisin yolun başındasın.. burda herkes sana yardımcı olur

umarım dediğin gibi olur canım.allah dermansız dert vermesin

Back
X