Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yarın akşam gibi bitecek reglim... bakalım egzersizlerde neler yapıcam. burada okuyorum her gece,bitsin de başlayım diye sabırsızlanıyorum,umarım sabırsızlığıma değer ve her şey daha kolay olur.
inşallah canım, güzel düşün güzeol olsun :16:.

canım ya misafirim wardı... yeni gitti:((( o kadar yorgunum ki nasıl deniycem nasıl egzersiz yapıcam:((((
Hımm o zaman yarın burdayız :29::29: , bugün dinlen biraz :34:.

offfff...
derin bi ofla baslayabilirim ancak..
1 yillik evliyim,burda okuduklarim bicok seyi ogrenmemi sagladi,umarim uygulayacagim zamanlarda gelir?..
egzersizleri biliyorsun di mi? parmak veya aparat :34:. Ama ilk adım vajiyi incelemek. Neden vajinismus oldun, seni bu hale getiren ne?

Sağol canım ama önce problemimizi çözmemiz lazım. O olmadan olmaz :34:. Sonra herşey daha güzel olacak :16:, sizin hikayenizi çok merak ediyorum lütfen şimdi yazma yenince yaz . Önce hüzünleneceğimiz ama mutlu sonla biten bir hikaye olacak, kaleminede güveniyorum, güzel ifade ediyorsun duygularını. Merakla bekliyorum , coming soon :32:.

Kesinlikle haklisin cnm.bende iple cekiorum inan bazen kafamda belirio nasil baslasam hikayeme nerden anlatsam die...ama mutlu sonu bekliorum...o zaman butun taslar yerine oturucak hikayem sekil alicak veben zevkle kaleme dokucem...uyudunmuydu sen cnm..ben bir iki bsey yiim cnm gtmezsen yazarim yine gdersen cooook opuldun..

Kesinlikle haklisin cnm.bende iple cekiorum inan bazen kafamda belirio nasil baslasam hikayeme nerden anlatsam die...ama mutlu sonu bekliorum...o zaman butun taslar yerine oturucak hikayem sekil alicak veben zevkle kaleme dokucem...uyudunmuydu sen cnm..ben bir iki bsey yiim cnm gtmezsen yazarim yine gdersen cooook opuldun..
yok canım, şimdi söylemiyeyim ne yaptığımı :17:, utanırım, anladın sen onu :34:, bir baktık işte gerilemiş miyim, gerilememiş miyim diye :52:.

Son düzenleme:
egzersizleri biliyorsun di mi? parmak veya aparat :34:. Ama ilk adım vajiyi incelemek. Neden vajinismus oldun, seni bu hale getiren ne?

ya aslinda o kadar kotu degilim sanirim aparat denedim 7,8 cm kadar ..acimadi korkmadim da gercegi olmuyo sanki ama olcak ins.umitvarim:)
Allah hepimizin yardimcisi olsun..
sen ne asamadasin?

ilk girişte kasılıyorum, zevk hala yok, beklemedeyim :31:. bunların dışında sorun yok. birde dün olsun istiyordum aslında çok ara vermiştik, dün eşim erken uyuduğu için olmadı, egzersiz yaptım bende. gerçekten ara vermemk lazım. sende işi ucundan tut kız ayna egzersizi yap en azından :13:.

ilk girişte kasılıyorum, zevk hala yok, beklemedeyim :31:. bunların dışında sorun yok. birde dün olsun istiyordum aslında çok ara vermiştik, dün eşim erken uyuduğu için olmadı, egzersiz yaptım bende. gerçekten ara vermemk lazım. sende işi ucundan tut kız ayna egzersizi yap en azından :13:.

Zevk yok dio cnm bi kaciniz seyyyy acik sorucam:17:...simdi on sev...yapiomusunuz hazir oluomusunuz peki giris oluo ama hersey bitio o zaman yani bosalmionuz esler bosaliomu peki ...bizim icin mekanik bi gecemi oluo ayyy cok acik yazdim herhal:17:

Zevk yok dio cnm bi kaciniz seyyyy acik sorucam:17:...simdi on sev...yapiomusunuz hazir oluomusunuz peki giris oluo ama hersey bitio o zaman yani bosalmionuz esler bosaliomu peki ...bizim icin mekanik bi gecemi oluo ayyy cok acik yazdim herhal:17:
canım ön sev... olmadan olur mu??? yoksa zor olur, kuru olursun yani. ben boşalmıyorum ama o boşalıyor tabi ki. mekanik derken bence ön sev... olduğu için o kadar mekanik değil zevk olmasada. ne bileyim bir olmak, bir bütün olmak güzel.

bunları ben mi yazıyorum? inanamıyorum kendime... Birgün yapabileceğim hiç aklıma gelmezdi. Umuut herşeye rağmen rahatlatıyor insanı, mutlaka denemelisin :34:.

canım ön sev... olmadan olur mu??? yoksa zor olur, kuru olursun yani. ben boşalmıyorum ama o boşalıyor tabi ki. mekanik derken bence ön sev... olduğu için o kadar mekanik değil zevk olmasada. ne bileyim bir olmak, bir bütün olmak güzel.

Onun zevk aldigni gormek cok guzel olsa gerek herseye bedel ...bende bazen korkudan zevk almiorum yarim yamalak iliski yasasakta esim bos....ca cok mutlu oluorum bende numara yapiomn bazen almis gbi anin buyusu kacmasin die...cok muthis farkli bsey tam yasayamasakta

bu daha farklı birşey. diğerine benzemiyor. ben onun zevk almasına pek bakmıyorum :37:, fazlda umrumda değil :ssz: , öncelik kendimin, kendin için yapmalısın canım :1:.

Back
X