Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

parmak ,aparat egzersizlere başlicam ama hiç cesaretim yok ya:S

Canım bunun için çok da cesur olmaya gerek yok inan sadece sakin ve kararlı olman yeter egzersiz yaparken kontrol senin elinde olcak ve kendine zarar veremezsin zaten eğer çok geriliyosan parmak yerine kulak çöpüyle dene ama yeterki dene yada egzersize başlamadan önce bi duş al daha sakin olursun

yavuzcum sana özel mesaj atıcam bakarsın. eğer parmakta rahat değilsen, kendine parmak kalınlığında bir aparat hazırla. silindirik herhangi bir şey olabilir. ben parmakla yönü iyice kavradıktan sonra iki parmak yapamadım, doğumgünü mumunu parmak kalınlığına getirdim, onunla devam edip ona alıştım. sonrasında rimel, üzerine hiçbişe sarmadan eldiven parmağına koydum, üzerine bolca jel, aynı yöntemle önce girişe yerleştirip biraz yere paralel ittim, sonra popoya doğru 30 derece eğim verip ittim, pat diye kaydı hepsi girdi. inan sevincimden ağlamıştım ve hemen gelip buraya yazmıştım. tabi eşimi arayıp ağlayarak anlattıktan sonra :9::9::9::9::9: sana da tavsiyem parmakta zorlanıyorsan aparat yapman. ama ne olursa olsun vazgeçme. bu işin sırrı sabır.

gonderdıgın msj sılmıycem canım takıldıgım yerde acıp okuycamm hep destegın ıcın tesekkurler eger bugun bu ıkı parmak olayını yada o kalınlıkta aparatı alabılırsem dunyalar benım olucakkk

özel mesaj sürem dolunca sana özel mesaj atıcam, bakarsın. yeni mesaj yolladım 10dk beklemem gerekiyor maalesef :((((

bekleriz canım:)

Canım bunun için çok da cesur olmaya gerek yok inan sadece sakin ve kararlı olman yeter egzersiz yaparken kontrol senin elinde olcak ve kendine zarar veremezsin zaten eğer çok geriliyosan parmak yerine kulak çöpüyle dene ama yeterki dene yada egzersize başlamadan önce bi duş al daha sakin olursun

inan eşimden daha çok istiyorum şu durumumdan kurtulmayı kulak çöpüyle başliyim doğru bak hem halledebilirim bunu inş

Bugunde eg.Yapamiyorm tam bir hafta olacak ama moral bozmak yok yarn iftardan sonra kimse tutamaz beni yaparim demi ya bir hafta oldu ama yaparim yapacammm nekadar zaman gecerse gecsn

yok cnm ya yapamadı...aparatların boyunu büyütttüm onlarla alıştrma yapıorm ve gayet ii gidior...jel kullanmıorm...buna rağman acı yok:34:...iice alştıktan sonra deneyeceğim tatlım...sen nslsn cnm iisndr inş.
iyi ya egzersiz yapmana çok sevindim, ertelememene ayrıca sevindim. İkincide olacak inşallah. Bende iyiyim canım, uğraşıp duruyoruz işte.

iyi ya egzersiz yapmana çok sevindim, ertelememene ayrıca sevindim. İkincide olacak inşallah. Bende iyiyim canım, uğraşıp duruyoruz işte.

yok cnm ertelemeyeceğim:27:...buraları okuorm...yazılanları yapmaya çalışıorm...herkes yaptıktan sonra bunun kolaylığndn bahsetmiş...geçirdkleri zamana üzülmş...bende aynı şeyleri yaşamak istemiorm:19:onun için gayret ediorm..sizlernde dediği gb aykurtun dediği gb bir kere oldu neden bi daha olmsın dimi ama:21:

3 kez kulak çubuğu denemeye kalktım tansiyonum düştü:( zaten sonrasında 15 dakka uyumuşum belkide bayıldım bilemiyorm:D ama bölgeyi keşfettim neresi daha hassas o uzay boşluğu ne tarafta falan filan herbişeyi gördüm ilerlemiş sayılmam mı:S

Back
X