- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #118.261
hadi yavuz devam, uzun uzun çalışmamız lazım. biraz daha ilerle bu akşam. Vaktimizin kıymetini bilmemiz lazım.
maşallah canımbıseyler atıstırıp gelıyorum canım daha hıc bısey yemedımm dırek ona yoneldımmm cıleklım ınanmıyorum yaa
Beni hatırlayan arkadaşlar vardır mutlaka bayadır giremiyorm netim yok şuanda çünkü..
geç de olsa size haberi vereyim dedim bizim de temmuzun 23 ü oldu ve kabusum bitti.
en başta çiçekroseye sonsuz kez teşekkür ed,yorum bana o kdr yardımcı oldu ki o kdr destek oldu ki anlatamam. kabusumun bitmesinde bende çok emeği var.Allah ondan bin kere razı olsun ve tabiki forumdaki dier bize yardımcı olan ilgilenen emeği geçen bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum..
hiç beklemediğim bi zaman da oldu ve bitti.bununla uğraşan arkadaşların Allah yardımcısı olsun 9,5 ay çektim ben de çok iyi biliyorum insanın hayatını nasıl darmadağınık ettiğini.. ama yılmayın sakın ve sakin olmak inanmak çok önemliymiş bunu çok iyi anladım asla olmaz diyodum ben bunu yapamam diyodum günlerce araştırdım doktora gittim dediklerini yapmadım en son buraya geldim ama egzersizleri okdr zor yapıyodum ki anlatamam..zaman zaman girmedim foruma girdiğimde arkadaşlar çok kızdı tekrara başladım denedim olmadı felan bi sürü olay psikolojik bunalım ..ama hiç bunları yaşamadan da sakin olup olacağına inanmak ve egzersizlerle bu işin üstesinden gelmek en güzeli...Allah bütün bu derdi çeken arkadaşlara yardım etsin..
YARDIMCI OLAN BÜTÜN ARKADAŞLARIMA BİNLERCE KEZ TEŞEKKÜR EDİYORUM..
Kabusum bitti artık kendimi gerçekten evli eşimin de bana ait olduğunu hissedebiliyorum bu çok güzel bi duyguymuş allah herkese nasip etsin inş..
nerdesınızzz ucuyorum resmen ınanmıyorum yaaa acıldıkca acılıyo buyuyo yaa resmenyerımde duramıyorummm
çoook tebrik ederim çok mutlu oldum senin adına.. cicekrose benim de dönüm noktam.. Allah ondan razı olsun...halaylar sana
Beni hatırlayan arkadaşlar vardır mutlaka bayadır giremiyorm netim yok şuanda çünkü..
geç de olsa size haberi vereyim dedim bizim de temmuzun 23 ü oldu ve kabusum bitti.
en başta çiçekroseye sonsuz kez teşekkür ed,yorum bana o kdr yardımcı oldu ki o kdr destek oldu ki anlatamam. kabusumun bitmesinde bende çok emeği var.Allah ondan bin kere razı olsun ve tabiki forumdaki dier bize yardımcı olan ilgilenen emeği geçen bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum..
hiç beklemediğim bi zaman da oldu ve bitti.bununla uğraşan arkadaşların Allah yardımcısı olsun 9,5 ay çektim ben de çok iyi biliyorum insanın hayatını nasıl darmadağınık ettiğini.. ama yılmayın sakın ve sakin olmak inanmak çok önemliymiş bunu çok iyi anladım asla olmaz diyodum ben bunu yapamam diyodum günlerce araştırdım doktora gittim dediklerini yapmadım en son buraya geldim ama egzersizleri okdr zor yapıyodum ki anlatamam..zaman zaman girmedim foruma girdiğimde arkadaşlar çok kızdı tekrara başladım denedim olmadı felan bi sürü olay psikolojik bunalım ..ama hiç bunları yaşamadan da sakin olup olacağına inanmak ve egzersizlerle bu işin üstesinden gelmek en güzeli...Allah bütün bu derdi çeken arkadaşlara yardım etsin..
YARDIMCI OLAN BÜTÜN ARKADAŞLARIMA BİNLERCE KEZ TEŞEKKÜR EDİYORUM..
Kabusum bitti artık kendimi gerçekten evli eşimin de bana ait olduğunu hissedebiliyorum bu çok güzel bi duyguymuş allah herkese nasip etsin inş..
kızlar bu görseller belki işinize yarar, özellikle yön bulmada. Birde aşağı yukarı git gel değilde ileri geri gitgel yapmak zevk almak için daha önemliymiş.
Eki Görüntüle 480696 Eki Görüntüle 480700 Eki Görüntüle 480701
burda açıklamalı yazmış arkadaş :aşağı yukarı git gelden kastınız nedir.yani yanlış yapıyorsak bileyim diye soruyorum...hepimizin yaptığı ileri geri değilmi
burda açıklamalı yazmış arkadaş :
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/412190-g-spot-secret-point.html
biz vajinismusu yenmek için parmak egzersizi yapıyoruz. ileri geri gitgel yapıyorduk ama burda 3. resimdeki gibi sağ sol yapınca zevk noktanı daha rahat buluyormuşsun ve eşinle denediğinde daha kolay orgazm oluyormuşsun. ben hala olamasamda işinize yarar diye kendim ne buluyorsam burda da yayınlıyorum.
kızlar ınanmıycaksınız ama orta parmagımdan bıraz kalın ve orta parmagım boyundaaa mumu ıcıme alabıldımmmm suan tıtrıyorum heyecandanq. sela senın gazına geldımmmm (msj hatırlaa )bahaneler demıstınn:)))) ay cok mutluyummmmmm nerdesınızzz?
gazıma değil gazabıma geldin heraldebak gördün mü, biri arkadan ittirince nasıl da kolay yapılıyor. çok sevindim, başarını kutla, tebrik ediyorum seni. şimdi bu yaptığına iyice alış ve aşama aşama kalınlaştır. kurtulacak mısın ne??? umudun geldi di mi?? şimdi hep yapmak isteyeceksin, çok sevindim valla. bugünün bombası sen oldun.
gazıma değil gazabıma geldin heraldebak gördün mü, biri arkadan ittirince nasıl da kolay yapılıyor. çok sevindim, başarını kutla, tebrik ediyorum seni. şimdi bu yaptığına iyice alış ve aşama aşama kalınlaştır. kurtulacak mısın ne??? umudun geldi di mi?? şimdi hep yapmak isteyeceksin, çok sevindim valla. bugünün bombası sen oldun.
valla saolll suan cok az kalınlastırdımmm yapıyorumm
canım yanma oluyo ya bıde cıkartırken zorlnıyorummm nedenn
kızlar biraz önce eşimle denedim we malesef başarısız oldum... yani aslında az da olsa girebildi ama olmadı yani... biriniz demiştiniz eşin girmeden önce parmağınla sen dene diye... önce 2 parmağımı ilk deneme çok kolaylıkla girdirip kendimi rahatlattım... sonra denediğimiz de olmatyınca pes etmedim durup ben 2 parmağımla sürekli denedim hiç canım acımadan we kolaylıkla bunu yaptım ama...eşime diyorum ki canım bak 2 parmağım çok kolay giriyo o kadar basit ki bak sen de girebilirsin die... sanki ben de her şey normal de sen beceremiyon der gibi:))))))))))))))))))
cikarirken ikinarak cikar, rahat edersin. ben de cikarmayi sevmedigim icin cok bekletiyordum. sonra ikinma taktigini aldim, zaten bir süre sonra firt diye kendi cikiyor.
3 parmak dene canım, her şey çok güzel olacak , biraz uzun çalışkızlar biraz önce eşimle denedim we malesef başarısız oldum... yani aslında az da olsa girebildi ama olmadı yani... biriniz demiştiniz eşin girmeden önce parmağınla sen dene diye... önce 2 parmağımı ilk deneme çok kolaylıkla girdirip kendimi rahatlattım... sonra denediğimiz de olmatyınca pes etmedim durup ben 2 parmağımla sürekli denedim hiç canım acımadan we kolaylıkla bunu yaptım ama...eşime diyorum ki canım bak 2 parmağım çok kolay giriyo o kadar basit ki bak sen de girebilirsin die... sanki ben de her şey normal de sen beceremiyon der gibi:))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?