Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebrikler =)) kacak gelin =)).

yardimlarindan dolayi cicekrose'u ve venusmars'i da tebrik ediyorum.
kötü günler bitti, iyi ki birakmadin.

çoook tebrik ederim çok mutlu oldum senin adına.. cicekrose benim de dönüm noktam.. Allah ondan razı olsun...halaylar sana

çok çok çok tebrikler tekrardan, darısı bu illetle mücadele veren arkadaşların başına olsun bu aparatların uğuruna inanmaya başladım kime göndersek bikaç günde sonuç veriyor

buarada çok duygulandım ya sizin duanızla Allah ta benim gönlüme göre verdi, sizin de herşey gönlünüzce olsun

Son düzenleme:
aşağı yukarı git gelden kastınız nedir.yani yanlış yapıyorsak bileyim diye soruyorum...hepimizin yaptığı ileri geri değilmi
burda açıklamalı yazmış arkadaş :
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/412190-g-spot-secret-point.html
biz vajinismusu yenmek için parmak egzersizi yapıyoruz. ileri geri gitgel yapıyorduk ama burda 3. resimdeki gibi sağ sol yapınca zevk noktanı daha rahat buluyormuşsun ve eşinle denediğinde daha kolay orgazm oluyormuşsun. ben hala olamasamda işinize yarar diye kendim ne buluyorsam burda da yayınlıyorum.

tşk ederim.çok faydalı bunlar ya.okuyup uygulayacağım.belki son günlerde yaşadığım kuruluk probleminede çözüm olur.

gazıma değil gazabıma geldin heralde bak gördün mü, biri arkadan ittirince nasıl da kolay yapılıyor. çok sevindim, başarını kutla, tebrik ediyorum seni. şimdi bu yaptığına iyice alış ve aşama aşama kalınlaştır. kurtulacak mısın ne??? umudun geldi di mi?? şimdi hep yapmak isteyeceksin, çok sevindim valla. bugünün bombası sen oldun.

kızlar biraz önce eşimle denedim we malesef başarısız oldum... yani aslında az da olsa girebildi ama olmadı yani... biriniz demiştiniz eşin girmeden önce parmağınla sen dene diye... önce 2 parmağımı ilk deneme çok kolaylıkla girdirip kendimi rahatlattım... sonra denediğimiz de olmatyınca pes etmedim durup ben 2 parmağımla sürekli denedim hiç canım acımadan we kolaylıkla bunu yaptım ama...eşime diyorum ki canım bak 2 parmağım çok kolay giriyo o kadar basit ki bak sen de girebilirsin die... sanki ben de her şey normal de sen beceremiyon der gibi:))))))))))))))))))

valla saolll suan cok az kalınlastırdımmm yapıyorumm

canım yanma oluyo ya bıde cıkartırken zorlnıyorummm nedenn

biraz acele etmişsin deneme için. istersen 3 parmağı da yap, öyle dene. moral bozmak yok. yöntemin doğru, böyle böyle kurtulacaksın.

3 parmak dene canım, her şey çok güzel olacak , biraz uzun çalış .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…