Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canmmm ins hepimiz icin oyle olur rabbm tereyagindan kil ceker gibi bunu yenmeyi nasib etsin hepimize inan hep dua ediom dusmanim bile olsa bunu yasatmasin.bu yuku tasimak cok zor yasayan bilir.ins yenicezz sabir sabir rabbim bizide boyle denio yoksa bi ol demesi yeter bundada var bi hayir
amin canım, dua edelim bol bol...

Ya Rabbim Yunuz a.s baligin karnindan cikardin Yusuf a.s kuyudan zindandan cikardin misira sultan eyledin Eyub a.s maliyla evladiyla imtihan ettin biz aciz kullarinida bu dertten kurtarr yarabbim... Die

6 cm lik aparatla sıkıntı yok,7cm olunca girmesi biraz sıkıntı oluyo. zorlamıyorum kendimi ama vazgeçmiyorum da. alıştırma evresinden sonra onu da alıyorum. dün gece 8cm lik denedim. o da oldu. benim girerken hemen o kadar açılmıyo. orada sıkıntı var. girdikten sonra yavaş yavaş ilerletiyorum. ileri geri yaparak ilerletiyorum o zaman da sıkıntı olmuyo. yanma,acı falan hissetmedim bakalım. devamı yarın yeni ve güzel haberlerle inşallah...
umarım şu mübarek günler sıkıntımıza derman olur Allahım. hayırlısı ile atlatmayı nasip etsin hepimize.

selam kızlar epeydir takip edemedim grubu bende sizin gibi bu derdi çekenlerdenim çok şükür aylar önce bitti gitti kurtuldum kpss sınav falan derken ihmal ettim burayı ama aklım hep bu derdi çekenlerdeydi.ev taşıyacam evimde internetim yok ama tlf ara ara girip sizlere yardımcı olmaya çalışacam rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu derdi çeken kimse olmasın inşallah.

Kizlar nabersiniz nie kimse yok offffss bugun regl bitti ama is guc bayram hic egz.yapamadm yapamiycagada benziom araya 10-15gun falan girdi bi tarafim ya yapamazsam die korkuttuyo beni dier tarafm firsatn olsn yaparsn daha once yaptin dio ama ne bilim yapmadkca sogukluk girio ora kapanms gibi gelio bise diyinn bana:(

Canım hiç korkma sen rahat olduğun sürece orasıda rahat olur :1: Hepimizde araya regl giriyo ama kaldığın yerden devam edersin hangi aşamada kaldığını hatırlamıyorum ama kendini rahatlatmak için tek parmakla dene önce sonra nerde kaldıysan öyle devam edersin Ben 3 parmağa geçtiğimde bile her egzersize yine tek parmakla başlıyodum ... Ramazan da zaman yaratmak zor oluyodur belki (zaman açısından) ama 5 dakikada olsa mutlaka egzersiz yap gözünde büyütme hepimizin bi 10 dak. boşluğu vardır heralde ... Hadi bakalım egzersize devam
:46::46::46:

bugün evliliğimin 27. günü....
ve ben vajinismus belasıyla uğraşıyorum.. ilk gece yapmamız gerekeni yaptık. o gece korktum, kastım kendimi ama yinede oldu, zar yırtıldı.. ama gerçekten çok acı çektim. bu kadar acı vereceğini tahmin etmemiştim..ama ama ama o geceden sonra birdaha yapamadık.. kendimi çok kasıyorum, çok korkuyorum bacaklarım titriyor, itiyorum kocamı.. yani tipik vajinismus belirtileri..sanırım bu ilk gece yaşadığım acıdan kaynaklanıyor.. o gece çok acı çekmeseydim şimdi böyle olmazdım..

neyse..

tam 27 gün oldu ve ben ne yapıcamı bilmiyorum..kocişim yeterince sabırlı davrandı ama daha fazla beklemek istemiyor..bian önce bu sorunu halletmem lazım ama nasıl..

bana yardımcı olabilicek, akıl vericek birileri varmı...?
Canım merhaba öncelikle ne kadar şanslısın ki erkenden bulmuşsun bu forumu.ayrıca zar derdinden de kurtulmuşsun kırmızı sıkıntında yok.yapman gereken çok kolay egzersizle üstesinden gelebilirsin.ben parmak egzersizi hiç yapamadım şuan olsa yine yapamam.kulak çubuğuyla başladım.kulak çubuğuna streç film sar üzerine kayganlaştirici sür ve hafif hafif ittir.istersen öncesinde kegelde yapabilirsin o bölgedeki kaslara hakim olmayı öğrenebilmen için.vakit kaybetme hemen başla derim.erteledikçe ertelersin çünkü

bugün evliliğimin 27. günü....
ve ben vajinismus belasıyla uğraşıyorum.. ilk gece yapmamız gerekeni yaptık. o gece korktum, kastım kendimi ama yinede oldu, zar yırtıldı.. ama gerçekten çok acı çektim. bu kadar acı vereceğini tahmin etmemiştim..ama ama ama o geceden sonra birdaha yapamadık.. kendimi çok kasıyorum, çok korkuyorum bacaklarım titriyor, itiyorum kocamı.. yani tipik vajinismus belirtileri..sanırım bu ilk gece yaşadığım acıdan kaynaklanıyor.. o gece çok acı çekmeseydim şimdi böyle olmazdım..

neyse..

tam 27 gün oldu ve ben ne yapıcamı bilmiyorum..kocişim yeterince sabırlı davrandı ama daha fazla beklemek istemiyor..bian önce bu sorunu halletmem lazım ama nasıl..

bana yardımcı olabilicek, akıl vericek birileri varmı...?

Canım ilk gece acı çekmenin sebebi kendini kasmandan dolayı olmuştur kendini rahat bıraktığın sürece acı çekmen imkansız ... Bi doktor vajina pen.sin kılıfı gibidir pen..s içeri girdiğinde hemen onun şeklini alır demişti ve bence çok doğru bi tanım daha yeni evlisin hemen kendini vajinismusum diye şartlandırma ama egzersiz yapabilirsin ve böylelikle oranın esnediğini anlıcaksın ... Önce bi ayna al ve iyice incele vajiyi derin nefes al ve nefes verirken oranın açıldığını hissedeceksin çünkü nefes verirken gevşiyoruz yani kendimizi kasmıyoruz daha sonra bol jel sürüp işaret parmağını içine almaya çalış takıldığın yerde nefes al verirken parmağını it... Bu arada ilk sayfada kegel egz. var o bölümü oku ve uygula canım ordaki kasları kontrol edbilmemizi sağlıyo ... Hadi bakalım bol şans !!! bu arada aşamalardan bizi haberdar et ... Allah yardımcın olsun Tatlım:46::46::46:

kızlar zar 3-5 cm içerde diyolar. valla ilk günden beri ben ne zar gördüm ne bişi.. 10*15 cm aparatla çalışıyorum 10 cm içeri giriyo kırmızı falan yok :) zar bu kadar esnek olabilirmi yada ilk deneme yaptığımız zamanlar kafasının bile girmediği zamanlar çok çok az bi kırmızı gelmişti.. o olacağını tahmin etmedim ama olabilirmi? zaten varsada yoksada önemi yok zar falan düşünmüyoruz eşimle nerde nasıl olursa olsun artık..

ya çok ince değil mi bu şeyler yaa ben ilk işaret parmağını komple alabiliyormm

bana sorarsan bana göre de ince hatta dikenimsi bir his oluşturmuştu bende ve fırlatıp atmıştım=) daha sonra dilatör set ile çalışma imkanım oldu en küçüğü yani ilkinin etraf ölçüsü 5,5cm idi varlığı yokluğu bir soktuktan sonra ve 2.boy dilatörüm 7cm idi 8,5 ve 10cm de yani 4 adımda yendim sen parmağını sokabiliyorsan beyaz klasik mumdan ya da herhangi bir çubuk tarzı aleti pamukla ince bir şekilde kaplayıp streçleyerek aparat hazırlayabilir ya da 2-3parmak olarak devam edebilirsin neticede ben şunu anladımki 7cmlik birşey soktuktan sonra beynen aşmaya hazırız çünkü oraya soktuğun şeyin kalınlığı kadar açılıyor ve garip ama penis aparatlardan daha kolay sanırım yumuşak olduğu için ne kadar sertleşsede aparat gibi şekil almaz değil sonuçta

kızlar aslında parmak da aparat da sorunu çözmek için yeterli gibi geliyor tek başına bence ama ikisini de yapmak kendim adına söyleyeyim psikolojik olarak daha motive etti beni.çünkü parmak kendi tenimle uyum sağlamama olanak verdi yani yapısını hissettim masaj yapıp rahatlattımve de tenle daha uyumlu olduğu için orası p...s için bi adım gibi hissettim. ama parmak da da şöyle bir durum oluyor elim yetişmiyor gibi oluyor şekilden şekile giriyorum içeri ittirmek durumunda kalınca aparat daha çok içeri giriyor gibi.aparatı da o açıdan tercih ediyorum bi de içinde bekletmesi daha kolay içine tak bekle:) kalınlaştırması da hem daha pratik hem de orantılı olarak kalınlaşıyor...

kızlar zar 3-5 cm içerde diyolar. valla ilk günden beri ben ne zar gördüm ne bişi.. 10*15 cm aparatla çalışıyorum 10 cm içeri giriyo kırmızı falan yok :) zar bu kadar esnek olabilirmi yada ilk deneme yaptığımız zamanlar kafasının bile girmediği zamanlar çok çok az bi kırmızı gelmişti.. o olacağını tahmin etmedim ama olabilirmi? zaten varsada yoksada önemi yok zar falan düşünmüyoruz eşimle nerde nasıl olursa olsun artık..

canım)son gittiğim doktora özellikle sordum dedim ki kızlık zarı tam parmağınızı sokarkenki aşağıda olan et parçasımı dedim evet dedi işte orası dedi p...s içeri kızlık zarı içerde değil benim bildiğim çünkü ben 4doktora gittim hepsi de daha içeri tam bakmadan senin zarın yüksek falan dedi dar dedi.girerken işte orası geriliyor o yüzden kanama oluyor. orda sinir falan olmadığı için aslında hiç acıma falan olmuyormuş biz kendimizi kastığımız için acıcak sanıyoruz. o acıyanlar da iki nedenden dolayı acıyor birincisi yeterli ıslaklık sağlayamadıklarından kuru olunca aşırı sürtünme ve gerilme oluyor ikincisi de kasları fazlaca kasınca girmek için p..si zorluyor erkek doğal olarak o yüzden acıyor normalde acı falan yok bence. o kadar kalın aparatlarla çalışıyoruz da çok acıyor diyen oldu mu?

kesinlikle acı olayı beynimizin büyüktüğü birsey.zamanla alışınca acı falan kalmıyor.aparatları hallediyorsanız p..nis olayı bence daha kolay.çünkü aparatlar dahga sert sekil almıyor.oysa p..s çok saha elastik ve oranın seklini alıyor.oranın esnek olduğunu kabul edince hersey çok kolay arkadaşlar...

buradaki arkadaşların egzersiz ve cabalarını okuyunca gerçekten çok mutlu oluyorum.ve kendime çok kızıyorum.keşke daha önceden bu siteyi okusaydın yada daha sıkı egzersiz yapabilseydim.ben egzersizlerde kendim başarılı olamadım,kesinlikle yapamıyordum.doktor sayesinde kurtuldum.ancak buradaki arkadaşlar çok azimli ,bu egzersizlerle başarılı olacaklarını düşünüyorum:)

buradaki arkadaşların egzersiz ve cabalarını okuyunca gerçekten çok mutlu oluyorum.ve kendime çok kızıyorum.keşke daha önceden bu siteyi okusaydın yada daha sıkı egzersiz yapabilseydim.ben egzersizlerde kendim başarılı olamadım,kesinlikle yapamıyordum.doktor sayesinde kurtuldum.ancak buradaki arkadaşlar çok azimli ,bu egzersizlerle başarılı olacaklarını düşünüyorum:)

canım sen doktorla nasıl yendin yani o mu yaptırdı egzersizlerini? sen kendin birşey mi sokamıyordun parmak aparat falan yoksa egzersiz yapmana rağmen mi başarılı olamadın?

canım)son gittiğim doktora özellikle sordum dedim ki kızlık zarı tam parmağınızı sokarkenki aşağıda olan et parçasımı dedim evet dedi işte orası dedi p...s içeri kızlık zarı içerde değil benim bildiğim çünkü ben 4doktora gittim hepsi de daha içeri tam bakmadan senin zarın yüksek falan dedi dar dedi.girerken işte orası geriliyor o yüzden kanama oluyor. orda sinir falan olmadığı için aslında hiç acıma falan olmuyormuş biz kendimizi kastığımız için acıcak sanıyoruz. o acıyanlar da iki nedenden dolayı acıyor birincisi yeterli ıslaklık sağlayamadıklarından kuru olunca aşırı sürtünme ve gerilme oluyor ikincisi de kasları fazlaca kasınca girmek için p..si zorluyor erkek doğal olarak o yüzden acıyor normalde acı falan yok bence. o kadar kalın aparatlarla çalışıyoruz da çok acıyor diyen oldu mu?

ya offff lanet olsun biliyorum sadece psikolojik.... aparatla hiçbir acı yok:( off offf allahım hepimize yardım etsin.

canım sen doktorla nasıl yendin yani o mu yaptırdı egzersizlerini? sen kendin birşey mi sokamıyordun parmak aparat falan yoksa egzersiz yapmana rağmen mi başarılı olamadın?

canım ben kendim kesinlikle içeriye birsey itemiyordum.öyle apartalarla falan kesinlikle yapamıyordum.değil aparat ancak parmağın birkısmını zor zar itebiliyordum.son dönemde artık durumu kabullendim,hatta ben böyleyim olmayacak demiştim.sonra murat ulusoy'a gittim.10 temmuzda .daha çok yeni.

kendisi harika bir doktor.hipnoz uyguluyor.ama öyle uyumuyorsun.gözüm falan açık herseyin farkındasın.telkin veriyor.telkinlerden sonra ev ödevi veriyor.aparatlarala calışıyorsun.yogunlaşmış programda 1,5 gunde sorun çözülüyor.benim doktor yogun oladuğu için yogun prorama dahil olamadım ama ben bile 3 gunde sorunu cözdüm.

işin ilginci kesinlikle inanımıyorsun.ben ilk gun doktor telkin verdi.sonra aparatı verdi.kesinlikle yapamam dedim.otele gittiğimde yaptığımda sevinçten ağladım resmen.sonra yeni telkinler aparta dereceleri arttı.son aparatı gördüğümde yok artık dedim.onu bile aldım.allah razı olsun doktordan.

:)

canım ben kendim kesinlikle içeriye birsey itemiyordum.öyle apartalarla falan kesinlikle yapamıyordum.değil aparat ancak parmağın birkısmını zor zar itebiliyordum.son dönemde artık durumu kabullendim,hatta ben böyleyim olmayacak demiştim.sonra murat ulusoy'a gittim.10 temmuzda .daha çok yeni.

kendisi harika bir doktor.hipnoz uyguluyor.ama öyle uyumuyorsun.gözüm falan açık herseyin farkındasın.telkin veriyor.telkinlerden sonra ev ödevi veriyor.aparatlarala calışıyorsun.yogunlaşmış programda 1,5 gunde sorun çözülüyor.benim doktor yogun oladuğu için yogun prorama dahil olamadım ama ben bile 3 gunde sorunu cözdüm.

işin ilginci kesinlikle inanımıyorsun.ben ilk gun doktor telkin verdi.sonra aparatı verdi.kesinlikle yapamam dedim.otele gittiğimde yaptığımda sevinçten ağladım resmen.sonra yeni telkinler aparta dereceleri arttı.son aparatı gördüğümde yok artık dedim.onu bile aldım.allah razı olsun doktordan.

:)

o doktoru internetten ben de bulmuştum ilk zamanlar gideyimmi diye düşündüm çok ama kendi çabalarıyla burda yenenleri okudukça kendime güvenim geldi ben de egzersiz yapayım sonra olmazsa giderim dedim. ben çok erteledim egzersizleri tabii şimdi yeni yeni yapıyorum düzenli olarak. dr ulusoy baya iyiymiş bu konuda herkesten bunu duyuyorum inanılmaz bir şekilde 1,5günde çözüyor helal olsun ne diyeyim...

Back
X