- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #119.001
ezan okunuor kızlar....hepınıze dua edıcem....cok öpüyorum ALLAH bizlerin sıkıntılı kullarının sesını duysun...elbet o kudret sahıbı......
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım, dua edelim bol bol...Canmmm ins hepimiz icin oyle olur rabbm tereyagindan kil ceker gibi bunu yenmeyi nasib etsin hepimize inan hep dua ediom dusmanim bile olsa bunu yasatmasin.bu yuku tasimak cok zor yasayan bilir.ins yenicezz sabir sabir rabbim bizide boyle denio yoksa bi ol demesi yeter bundada var bi hayir
aferin böyle devam et. güzel ilerliyorsun. buraya gelip rapor yazmayı da unutma, bu seni motive edecektir. hem de disiplin sağlayacaktır. takıldıklarını sorabilirsin. anlattıkların egzersizcilere moral olsun, çok güzel yazmışsın. harika!!!![]()
Kizlar nabersiniz nie kimse yok offffss bugun regl bitti ama is guc bayram hic egz.yapamadm yapamiycagada benziom araya 10-15gun falan girdi bi tarafim ya yapamazsam die korkuttuyo beni dier tarafm firsatn olsn yaparsn daha once yaptin dio ama ne bilim yapmadkca sogukluk girio ora kapanms gibi gelio bise diyinn bana![]()
Canım merhaba öncelikle ne kadar şanslısın ki erkenden bulmuşsun bu forumu.ayrıca zar derdinden de kurtulmuşsun kırmızı sıkıntında yok.yapman gereken çok kolay egzersizle üstesinden gelebilirsin.ben parmak egzersizi hiç yapamadım şuan olsa yine yapamam.kulak çubuğuyla başladım.kulak çubuğuna streç film sar üzerine kayganlaştirici sür ve hafif hafif ittir.istersen öncesinde kegelde yapabilirsin o bölgedeki kaslara hakim olmayı öğrenebilmen için.vakit kaybetme hemen başla derim.erteledikçe ertelersin çünkübugün evliliğimin 27. günü....
ve ben vajinismus belasıyla uğraşıyorum.. ilk gece yapmamız gerekeni yaptık. o gece korktum, kastım kendimi ama yinede oldu, zar yırtıldı.. ama gerçekten çok acı çektim. bu kadar acı vereceğini tahmin etmemiştim..ama ama ama o geceden sonra birdaha yapamadık.. kendimi çok kasıyorum, çok korkuyorum bacaklarım titriyor, itiyorum kocamı.. yani tipik vajinismus belirtileri..sanırım bu ilk gece yaşadığım acıdan kaynaklanıyor.. o gece çok acı çekmeseydim şimdi böyle olmazdım..
neyse..
tam 27 gün oldu ve ben ne yapıcamı bilmiyorum..kocişim yeterince sabırlı davrandı ama daha fazla beklemek istemiyor..bian önce bu sorunu halletmem lazım ama nasıl..
bana yardımcı olabilicek, akıl vericek birileri varmı...?
bugün evliliğimin 27. günü....
ve ben vajinismus belasıyla uğraşıyorum.. ilk gece yapmamız gerekeni yaptık. o gece korktum, kastım kendimi ama yinede oldu, zar yırtıldı.. ama gerçekten çok acı çektim. bu kadar acı vereceğini tahmin etmemiştim..ama ama ama o geceden sonra birdaha yapamadık.. kendimi çok kasıyorum, çok korkuyorum bacaklarım titriyor, itiyorum kocamı.. yani tipik vajinismus belirtileri..sanırım bu ilk gece yaşadığım acıdan kaynaklanıyor.. o gece çok acı çekmeseydim şimdi böyle olmazdım..
neyse..
tam 27 gün oldu ve ben ne yapıcamı bilmiyorum..kocişim yeterince sabırlı davrandı ama daha fazla beklemek istemiyor..bian önce bu sorunu halletmem lazım ama nasıl..
bana yardımcı olabilicek, akıl vericek birileri varmı...?
ya mum nasıl mun birisi resim eklesinn lütfenn
ya çok ince değil mi bu şeyler yaa ben ilk işaret parmağını komple alabiliyormm
kızlar zar 3-5 cm içerde diyolar. valla ilk günden beri ben ne zar gördüm ne bişi.. 10*15 cm aparatla çalışıyorum 10 cm içeri giriyo kırmızı falan yok :) zar bu kadar esnek olabilirmi yada ilk deneme yaptığımız zamanlar kafasının bile girmediği zamanlar çok çok az bi kırmızı gelmişti.. o olacağını tahmin etmedim ama olabilirmi? zaten varsada yoksada önemi yok zar falan düşünmüyoruz eşimle nerde nasıl olursa olsun artık..
buradaki arkadaşların egzersiz ve cabalarını okuyunca gerçekten çok mutlu oluyorum.ve kendime çok kızıyorum.keşke daha önceden bu siteyi okusaydın yada daha sıkı egzersiz yapabilseydim.ben egzersizlerde kendim başarılı olamadım,kesinlikle yapamıyordum.doktor sayesinde kurtuldum.ancak buradaki arkadaşlar çok azimli ,bu egzersizlerle başarılı olacaklarını düşünüyorum:)
canım)son gittiğim doktora özellikle sordum dedim ki kızlık zarı tam parmağınızı sokarkenki aşağıda olan et parçasımı dedim evet dedi işte orası dedi p...s içeri kızlık zarı içerde değil benim bildiğim çünkü ben 4doktora gittim hepsi de daha içeri tam bakmadan senin zarın yüksek falan dedi dar dedi.girerken işte orası geriliyor o yüzden kanama oluyor. orda sinir falan olmadığı için aslında hiç acıma falan olmuyormuş biz kendimizi kastığımız için acıcak sanıyoruz. o acıyanlar da iki nedenden dolayı acıyor birincisi yeterli ıslaklık sağlayamadıklarından kuru olunca aşırı sürtünme ve gerilme oluyor ikincisi de kasları fazlaca kasınca girmek için p..si zorluyor erkek doğal olarak o yüzden acıyor normalde acı falan yok bence. o kadar kalın aparatlarla çalışıyoruz da çok acıyor diyen oldu mu?
canım sen doktorla nasıl yendin yani o mu yaptırdı egzersizlerini? sen kendin birşey mi sokamıyordun parmak aparat falan yoksa egzersiz yapmana rağmen mi başarılı olamadın?
canım ben kendim kesinlikle içeriye birsey itemiyordum.öyle apartalarla falan kesinlikle yapamıyordum.değil aparat ancak parmağın birkısmını zor zar itebiliyordum.son dönemde artık durumu kabullendim,hatta ben böyleyim olmayacak demiştim.sonra murat ulusoy'a gittim.10 temmuzda .daha çok yeni.
kendisi harika bir doktor.hipnoz uyguluyor.ama öyle uyumuyorsun.gözüm falan açık herseyin farkındasın.telkin veriyor.telkinlerden sonra ev ödevi veriyor.aparatlarala calışıyorsun.yogunlaşmış programda 1,5 gunde sorun çözülüyor.benim doktor yogun oladuğu için yogun prorama dahil olamadım ama ben bile 3 gunde sorunu cözdüm.
işin ilginci kesinlikle inanımıyorsun.ben ilk gun doktor telkin verdi.sonra aparatı verdi.kesinlikle yapamam dedim.otele gittiğimde yaptığımda sevinçten ağladım resmen.sonra yeni telkinler aparta dereceleri arttı.son aparatı gördüğümde yok artık dedim.onu bile aldım.allah razı olsun doktordan.
:)