Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yavuz sakin ol, gerilemezsin, önce o düşünceyi çıkar aklından. sürekli ben bunu yaptım ara da versem yaparım diye düşün. orası kapanmıyor, hep açık :))) gideceğin yer nasıl bir yer bilemiyorum ama aparatlarını yanına al, banyo yaptığında banyoda ya da wcde filan 10ar dk. yap egzersizini. ya da eşinle kaldığın odada geceleri yap. ortamı bilemiyorum. her gün 10dk bile yapsan, kuruntularını giderir. hem miden hasta, biraz dinlenmek iyi gelir sana. eğer yapamazsan sakın sakın gerilerim diye korkma. aklından at bunu. hep olumlu düşün. güle güle gidip gelesin. :16::16::16:

ya ben nıye bukadar kendımı sanssız hıssedıyorum anlamıyorum gıtmeyelım dıyorum anlamıyo benı. ılla gıdılcekkk oraya gıttıgım zamn yapamam canım buyuk bı ıhtımalle hep srteslı gecıcekkk uyuyamıycamm bıleee evımden ayrılmak ıstemıyorummm kandırmaya calısıyorum gıdelım hemen donelım dıyee ama ıkna olcak gıbı degıll
bende cok ınadımm o inatsaa en kısa zamanda dondurmeye calısıcamm gerekırse kafasının etını yıycemmm ya yapamam dıye korkmuyorumm sadece ertelenıyo ona sınır oluyorummm

ya ben nıye bukadar kendımı sanssız hıssedıyorum anlamıyorum gıtmeyelım dıyorum anlamıyo benı. ılla gıdılcekkk oraya gıttıgım zamn yapamam canım buyuk bı ıhtımalle hep srteslı gecıcekkk uyuyamıycamm bıleee evımden ayrılmak ıstemıyorummm kandırmaya calısıyorum gıdelım hemen donelım dıyee ama ıkna olcak gıbı degıll
bende cok ınadımm o inatsaa en kısa zamanda dondurmeye calısıcamm gerekırse kafasının etını yıycemmm ya yapamam dıye korkmuyorumm sadece ertelenıyo ona sınır oluyorummm

ya çok sabrettin sabrın kalmadı, haklısın da. ama onla inatlaşınca senin de huzurun kalmayacak. bir de bu açıdan düşün. yapamama korkun yoksa, git kafanı dinle, dönünce kaldığın yerden devam edersin. ilaçların biter hem, daha sağlıklı olursun. zamanı var işte, ne zamansa o zaman olacak. ben de böyle çok çırpındım ama o zaman gelmeden olmadı. seni çok iyi anlıyorum. üzme kendini bu kadar. az kaldı, sona yaklaştın iyice.

Kızlar Bana Müsade.Bedenim,ruhum gerçekten çok yoruldu.Uyumak istiyorum.:30:İnş Hayırlı haberlerinizi alır bizde motive oluruz.:46:Hepiniz İyiki varsınız.Herkese Çok Teşekkürler ve iyi Geceler..:79:

ya çok sabrettin sabrın kalmadı, haklısın da. ama onla inatlaşınca senin de huzurun kalmayacak. bir de bu açıdan düşün. yapamama korkun yoksa, git kafanı dinle, dönünce kaldığın yerden devam edersin. ilaçların biter hem, daha sağlıklı olursun. zamanı var işte, ne zamansa o zaman olacak. ben de böyle çok çırpındım ama o zaman gelmeden olmadı. seni çok iyi anlıyorum. üzme kendini bu kadar. az kaldı, sona yaklaştın iyice.

gelsın artıkkk ozamnnn ogün. bıran once bıtsın kurtulayım su dertten aman bılmıyorummm ıkna etmelıyım bı sekılde

Kızlar İçim Umutla Doldu.İnş Yapıcam. İnş Hep Birlikte Kurtulucaz. Ne diyoruz BİZ BURDAYIZ VEDE DURMAYIZ !:42: Yola devam ..:46:

Aynen öle önce kafada bitirices bu işi gerisi gelir çorap söküğü gibi ade bakem kurtuluş yakın!! Ben de 2 yıldır evliydim ama bu forumu bulduktan 1 ay sonra kurtuldum sıra sizlerde dualarım sizlerlen olcek bu iş olcek :))

inci aynı doktorun aynı yöntemiyle çalıştığımız için şöyle diyim; ben de bepanten ile yaptım son ana kadar egzersizimi bepanten bana adeta o aparatın etrafında slikon etkisi yapıyor gibi geliyordu vee aslaa kayganlaştırıcı ile yapamam sanıyordum ama bikere denedim okeyin jelini döktüm hatta peniste çookkk rahat oldu kayganlaştırıcı, yani korkunu anlıyorum bepantenle yaşıcam sanıyordum ben de çünkü:) ama dene anlayacaksın kolaylığı, hattaaa ilk ilişkiyi jelle yapmiştim adamı emlaya boğmadım yani:))

Evet canm ayrilmaz ikili oldm sanki kremlerle ama ins. Oda kalmayacak hele bi sunu yeniyim.saol tatlimm destek ve yardimn icin

Aynen öle önce kafada bitirices bu işi gerisi gelir çorap söküğü gibi ade bakem kurtuluş yakın!! Ben de 2 yıldır evliydim ama bu forumu bulduktan 1 ay sonra kurtuldum sıra sizlerde dualarım sizlerlen olcek bu iş olcek :))

Ayyy İnş. Bal damlıyor ağzınızdannn Sağolunnnn :46::21::1:

iyidir, hoşgeldin. sıcaklarla boğuşuyoz işte napalım. senin tatil güzel geçti sanırım, iyi gördüm seni :))) maşallah diyelim :nazar::nazar::nazar:

cnm sağol iyiyim şükür :nazar:iştee deneme yapamadık 1 aydır bugünlerdede regl bekliyorum bakalım artık toplasan 3 kere anca olmuştur ilişki vede tek poz...yonda başka türlü yapamıyorum çokmu yavaş gidiyo sence?alışamadım hala neyse bunada şükür

inciiii!!!! kız güldürdün beni, allah iyiliğini versin:52::52::52::52::52: allah da seni güldürsün, gülerken gelin ol emi :52::52::52: kız bütün derdimiz cup diye girsin işte, nesinden korkuyon bunun?? ben hiç emla kullanmadım, sadece jelle çalıştım. gayet de kolay kayarak gidiyordu, kontrol sende, birden elinden kaçıp içine gitmez korkma, sen ne kadar itersen o kadar girer, korkma bundan. orda beklet, sonra elini çek, kendiliğinden kayar dışarı çıkar zaten. kendi kaymasa bile hafif bir ıkın, çıkar o. jele alış, beyinin mikisine ve kendine sürersin, işin kolaylaşır. normalde jelsiz nasıl yapacaksın?? ıslaklık sorunun olmuyorsa tabiki jel kullanma ama kullanırsan da korkma, kontrol sende olsun, eşin yavaş yavaş itsin.

Aminn canm ins olucam :) hep aglicak deilizya birazda gulelim kiss napim sacma sapan herseyden korkuyorum yanlis yapmayim diede soruyorum dedigin gibi aslinda cupp die girsine cabalioz ama gelgorki ben anormal dusuncelere sahibim :)

Kizlar ozel olacak ama bise sorcamm dayanamiyorum simdi egz yapioruzya bu zaman zarfinda esinizle surtunerekte olsa birlikte oluyomusunuz:9: ben azen yapmayalim diorum ama adamda hakli yapmamak daha mi iyi acaba:31:j

Kizlar ozel olacak ama bise sorcamm dayanamiyorum simdi egz yapioruzya bu zaman zarfinda esinizle surtunerekte olsa birlikte oluyomusunuz:9: ben azen yapmayalim diorum ama adamda hakli yapmamak daha mi iyi acaba:31:j

aynen bende merak edıyorumm ve bısey daha sorucamm egzersız yaptıktan sonraa ozellıklede ogun yapılıyosa bı ısteksızlık oluyomu o ıse karsıı

aynen bende merak edıyorumm ve bısey daha sorucamm egzersız yaptıktan sonraa ozellıklede ogun yapılıyosa bı ısteksızlık oluyomu o ıse karsıı

kızlar egsersız esnasında doktor ilişki denemeyı yasaklıyor kendımızı hazır hıssetmedıgımızde basarısız olursak
başa döneriz diye ama eşle oynaşmak :) sıze kalmış birşey yeterkı esınız sızı ılıskıye zorlamasın o esnada
ve ve son olarak hepımızın duyguları farklı kızlar .. egsersız yapmak ayrı eşle ilişkide istekli olmak ayrı deneyıp kendınız görüceksınız ;)

canım aynen oluyor bende. bence biraz yoruyoruz ya orayı ve de kendimizi o yüzden psikolojik olarak başka bir yük almak istemiyoruz.
Ben de bugün biraz daha kalınlaştırdım da denedim yine girdi rahatça yanımda eşim vardı bi dene bakim gircek mi dedim ciddiye aldı hemen denemeye kalkışınca amaaan dedim zaten olmaz ama ne kaybederim:) aslında kesin kararlıydım p..s denemesi yapmamaya ama işte denedik tabi olmadı daha egzersizlerim bitmedi çünkü. yalnız ikimiz de acayip şaşırdık çünkü baya bir yol katetmişim kaslarımı artık gevşetebiliyorum egzersiz aparat çok çok işe yaramış p..sin ucunu aldım çünkü çok az daha gevşemem ve genişletmem gerekiyor inşallah az kaldı yaa dua edelim arkadaşlar birbirimize de bu sorun çözülsün en kısa zamanda hepimiz şifa bulalım tez vakitte...

Back
X