• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aynen öle önce kafada bitirices bu işi gerisi gelir çorap söküğü gibi ade bakem kurtuluş yakın!! Ben de 2 yıldır evliydim ama bu forumu bulduktan 1 ay sonra kurtuldum sıra sizlerde dualarım sizlerlen olcek bu iş olcek :))

Ayyy İnş. Bal damlıyor ağzınızdannn Sağolunnnn :46::21::1:

iyidir, hoşgeldin. sıcaklarla boğuşuyoz işte napalım. senin tatil güzel geçti sanırım, iyi gördüm seni :))) maşallah diyelim :nazar::nazar::nazar:

cnm sağol iyiyim şükür :nazar:iştee deneme yapamadık 1 aydır bugünlerdede regl bekliyorum bakalım artık toplasan 3 kere anca olmuştur ilişki vede tek poz...yonda başka türlü yapamıyorum çokmu yavaş gidiyo sence?alışamadım hala neyse bunada şükür

ya ben nıye bukadar kendımı sanssız hıssedıyorum anlamıyorum gıtmeyelım dıyorum anlamıyo benı. ılla gıdılcekkk oraya gıttıgım zamn yapamam canım buyuk bı ıhtımalle hep srteslı gecıcekkk uyuyamıycamm bıleee evımden ayrılmak ıstemıyorummm kandırmaya calısıyorum gıdelım hemen donelım dıyee ama ıkna olcak gıbı degıll
bende cok ınadımm o inatsaa en kısa zamanda dondurmeye calısıcamm gerekırse kafasının etını yıycemmm ya yapamam dıye korkmuyorumm sadece ertelenıyo ona sınır oluyorummm

ya çok sabrettin sabrın kalmadı, haklısın da. ama onla inatlaşınca senin de huzurun kalmayacak. bir de bu açıdan düşün. yapamama korkun yoksa, git kafanı dinle, dönünce kaldığın yerden devam edersin. ilaçların biter hem, daha sağlıklı olursun. zamanı var işte, ne zamansa o zaman olacak. ben de böyle çok çırpındım ama o zaman gelmeden olmadı. seni çok iyi anlıyorum. üzme kendini bu kadar. az kaldı, sona yaklaştın iyice.

inciiii!!!! kız güldürdün beni, allah iyiliğini versin:52::52::52::52::52: allah da seni güldürsün, gülerken gelin ol emi :52::52::52: kız bütün derdimiz cup diye girsin işte, nesinden korkuyon bunun?? ben hiç emla kullanmadım, sadece jelle çalıştım. gayet de kolay kayarak gidiyordu, kontrol sende, birden elinden kaçıp içine gitmez korkma, sen ne kadar itersen o kadar girer, korkma bundan. orda beklet, sonra elini çek, kendiliğinden kayar dışarı çıkar zaten. kendi kaymasa bile hafif bir ıkın, çıkar o. jele alış, beyinin mikisine ve kendine sürersin, işin kolaylaşır. normalde jelsiz nasıl yapacaksın?? ıslaklık sorunun olmuyorsa tabiki jel kullanma ama kullanırsan da korkma, kontrol sende olsun, eşin yavaş yavaş itsin.

Aminn canm ins olucam :) hep aglicak deilizya birazda gulelim kiss napim sacma sapan herseyden korkuyorum yanlis yapmayim diede soruyorum dedigin gibi aslinda cupp die girsine cabalioz ama gelgorki ben anormal dusuncelere sahibim :)

Kizlar ozel olacak ama bise sorcamm dayanamiyorum simdi egz yapioruzya bu zaman zarfinda esinizle surtunerekte olsa birlikte oluyomusunuz:9: ben azen yapmayalim diorum ama adamda hakli yapmamak daha mi iyi acaba:31:j

Kizlar ozel olacak ama bise sorcamm dayanamiyorum simdi egz yapioruzya bu zaman zarfinda esinizle surtunerekte olsa birlikte oluyomusunuz:9: ben azen yapmayalim diorum ama adamda hakli yapmamak daha mi iyi acaba:31:j

aynen bende merak edıyorumm ve bısey daha sorucamm egzersız yaptıktan sonraa ozellıklede ogun yapılıyosa bı ısteksızlık oluyomu o ıse karsıı

aynen bende merak edıyorumm ve bısey daha sorucamm egzersız yaptıktan sonraa ozellıklede ogun yapılıyosa bı ısteksızlık oluyomu o ıse karsıı

kızlar egsersız esnasında doktor ilişki denemeyı yasaklıyor kendımızı hazır hıssetmedıgımızde basarısız olursak
başa döneriz diye ama eşle oynaşmak :) sıze kalmış birşey yeterkı esınız sızı ılıskıye zorlamasın o esnada
ve ve son olarak hepımızın duyguları farklı kızlar .. egsersız yapmak ayrı eşle ilişkide istekli olmak ayrı deneyıp kendınız görüceksınız ;)

canım aynen oluyor bende. bence biraz yoruyoruz ya orayı ve de kendimizi o yüzden psikolojik olarak başka bir yük almak istemiyoruz.
Ben de bugün biraz daha kalınlaştırdım da denedim yine girdi rahatça yanımda eşim vardı bi dene bakim gircek mi dedim ciddiye aldı hemen denemeye kalkışınca amaaan dedim zaten olmaz ama ne kaybederim:) aslında kesin kararlıydım p..s denemesi yapmamaya ama işte denedik tabi olmadı daha egzersizlerim bitmedi çünkü. yalnız ikimiz de acayip şaşırdık çünkü baya bir yol katetmişim kaslarımı artık gevşetebiliyorum egzersiz aparat çok çok işe yaramış p..sin ucunu aldım çünkü çok az daha gevşemem ve genişletmem gerekiyor inşallah az kaldı yaa dua edelim arkadaşlar birbirimize de bu sorun çözülsün en kısa zamanda hepimiz şifa bulalım tez vakitte...

kızlar egsersız esnasında doktor ilişki denemeyı yasaklıyor kendımızı hazır hıssetmedıgımızde basarısız olursak
başa döneriz diye ama eşle oynaşmak :) sıze kalmış birşey yeterkı esınız sızı ılıskıye zorlamasın o esnada
ve ve son olarak hepımızın duyguları farklı kızlar .. egsersız yapmak ayrı eşle ilişkide istekli olmak ayrı deneyıp kendınız görüceksınız ;)

aslında eşle deneme yapmamak daha iyi gibi bence de gülsevdam ama işte insan biraz da sabırsızlanınca olcak mı diye deniyor. ben o psikolojiyi yaşamamak için çok ümit bağlayıp da yapmamıştım bugün biliyodum yani olmayacağını,keza olmadı da... ama en azında ilerleyebildiğimi kaslarımı tanıdığımı ve onlara az da olsa hükmedebildiğimi gördüm egzersiz sürecinde bu da bana motive oldu diyebilirim ama ben o psikolojiyle yaklaştığım için... tabii çok ümit bağlayıp da yapamayanların başa dönme riskleri var mutlaka...

aslında eşle deneme yapmamak daha iyi gibi bence de gülsevdam ama işte insan biraz da sabırsızlanınca olcak mı diye deniyor. ben o psikolojiyi yaşamamak için çok ümit bağlayıp da yapmamıştım bugün biliyodum yani olmayacağını,keza olmadı da... ama en azında ilerleyebildiğimi kaslarımı tanıdığımı ve onlara az da olsa hükmedebildiğimi gördüm egzersiz sürecinde bu da bana motive oldu diyebilirim ama ben o psikolojiyle yaklaştığım için... tabii çok ümit bağlayıp da yapamayanların başa dönme riskleri var mutlaka...

ben kafama esımle aynı ebatta aparatı rahatca almadan esımle denememeyı kafaya koymustum
aparat rahat olunca beynıme yerlestı olucagı ve yendım ama egsersız esnasında baslarda esle deneseydım
basa donerdım umutsuz karamsar olurdum ..
vajıyı en ıyı aslında parmak egsersızınde tanıyoruz her egsersız oncesı parmak ıle calısmanızı tavsıye ederım
vajının seklını cok daha ıyı hıssedıyorsun ... egsersızı yapabılmen basarının yarısı dıger yarısıda kendımızdekı azim
yeterkı egsersıze baslayınca ne olursa olsun bırakmayın .. bayramda sızler sayesınde cıfte sevınc yasarız inşallah :31:

ben kafama esımle aynı ebatta aparatı rahatca almadan esımle denememeyı kafaya koymustum
aparat rahat olunca beynıme yerlestı olucagı ve yendım ama egsersız esnasında baslarda esle deneseydım
vajıyı en ıyı aslında parmak egsersızınde tanıyoruz her egsersız oncesı parmak ıle calısmanızı tavsıye ederım
vajının seklını cok daha ıyı hıssedıyorsun ... egsersızı yapabılmen basarının yarısı dıger yarısıda kendımızdekı azim
yeterkı egsersıze baslayınca ne olursa olsun bırakmayın .. bayramda sızler sayesınde cıfte sevınc yasarız inşallah :31:

inşallah olur da bayram asıl bizim için o zaman olur:)olmazsa da napalım eylüle bakarız...benim aslında 1haftalık daha denemem var ama bayram sonuna yetiştirmeye çalışcam. Ama gerçekten de egzersiz çok çok önemli birşeymiş bunu çok daha iyi anladım aparatlar insanın güvenini getiriyor. Egzersize başlamak isteyenler bir an önce başlasın ve işin peşini bırakmasın...başardıkça insan hırslanıyor.

kaç santime kadar denedin.ben bugün 10 cm denedim. uzunluk olarak hepsini alamadım. 7-8 cm girdi.

anlatsan da anlamazlar ki zaten, nasıl yani yapamıyor musun bu kadar kolay şeyi derler,her fırsatta da oldu mu oldu mu? eşin iyi adammış idare ediyor, acaba büyü mü var üstünüzde vs vs. sakın anlatma kimseye bir de onu stres yapma.

ben belki bir yardımı olur diye hep anlattım. anneme,görümceme... kayınvalidem kendi anlamış yapmadığımızı(sözde öyle tabi). sağolsun sözde destek özde köstek oldular hep bana. dediğin gibi büyü arayan,bağlanmışsın diyen,mezar başında tur attıran,her gece için 7 kişinin katili kadar günah alıyosun diyen.... hiç kimse de olur,stres yapma,sen önemlisin demedi.başlarda eşim de dahil buna. bunu çeken biliyo. Allahım düşmanımın başına vermesin. Allahım hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin.

Kizlar bise daha sorcam ben aparatla calisirkenucuna emla dier tarafa bepantenle egz yapiorum kayganlastirici da beni korkutuyp cupp die girecek gibi gelio bana dr esinle denerken kayganlastirici kullan demisti acaba aparatta bide onu mu denesem zormu olur acaba

Korkma canım cupp diye girmez ... Hani acımaması için vajinin iyice ıslanması gerekiyo diyoruz ya kayganlaştırıcı o görevi görüyü yani aparat elinden kayıp gitmez korkma sadece girişi kolaylaştırıyo ben tavsiye ederim:51:

kızlar günaydın , inş bayramda herkes vajiyi yener gelir:) ve inş isteyenler bebekli gelir:) egzersizci arkadaşların merak ettikleri varsa anladığım kadarıyla yardım edebilirim

yok gülmem ama biz öyle bir ilişki şekli bilmiyoruz :))) hiç denemedik ve alışmadık da. hatta geçen eşime söyledim kızların çoğu böyle yapıyor diye, ben istemem o ne öyle dedi :))) biz hep olması gerekene odaklandık ve onun için çabaladık. bu şekilde ilişkiye alışanlar vajinismusu çözme sürecini uzatıyor bence. ertelemek ve idare etmek için bir yol o. eşini durduramıyorsan yapacak bir şey yok. ama ezgersiz sürecinde hepimiz eşlerimizden uzak durduk. sürtünmeyi yaşayanlar yardımcı olabilir sana. ben onu bilmiyorum.

sen her istediğini sor benim gülmem hoşuma gittiğinden, dalga geçtiğimden değil, sakın yanlış anlama. çok şeker yazmıştın, gülmekten öldüm :52::52::52:

kızlar ben bı sure gıremıycemm malum bayramm tatılı hepınızın mubarek ramazan bayramını sımdıden kutluyorummm ınsallh bayramda yenenler olurrr hamıle kalmak ısteyenler hamıle kalırr dualarım hep sızınlee hepınızı optummm bayramdan sonrak gorusmek uzeree

Back
X