- 16 Ocak 2010
- 1.237
- 13
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #12.061
Tebrikler..:lepi: Bende bugün başlicam bu egzersizlere ..ama ben hala inanmak istemiyorum vajinismus olduğuma yaaa mafoldumben
üstelik şu an yanmam da yok ilki gibi kızlar kaydirigubbakcemile2
lütfen bu mutluluğu bi an önce yaşayın ve ertelemeyin. olumunekankayizsmile
tarçın hayırlı olsun darısı başımıza:Saruboceq: tamamen mi alabildin p..si,acı olmadımı hiç gerçekten,birde kan gelmiştir dimi?
bu arada o kırmızı listede bende varım:a015:
ben daha serçe parmağımı bile sokamadımm eyvahedigeldismile
tarçın merhaba. Aynı şeyleri sorup duruyorum ama.. Parmak ilerlemeyince aynada bakarak yapayım dedim biraz önce.. Kapalı gibi olan yer ıkınınca gerçekten biraz açıldı. oraya mı ittiricez çok ince bi çizgi gibi gözüküyor. demin yapamayınca çok üzüldüm..
tarçın merhaba. Aynı şeyleri sorup duruyorum ama.. Parmak ilerlemeyince aynada bakarak yapayım dedim biraz önce.. Kapalı gibi olan yer ıkınınca gerçekten biraz açıldı. oraya mı ittiricez çok ince bi çizgi gibi gözüküyor. demin yapamayınca çok üzüldüm..
canım bende baştan göbek deliğine benzetmiştim yumuk yumuk. Bak oraya bol jelli veya yağlı parmağını yerleştir. Sadece yerleştir alışsın oraya sonra kegel dediğimiz o ıkınma veya idrar tutma hareketini yap orası yumuşayıp parmağına müsade edecektir. Kendine fazla yüklenme bekle orda rahatlayacaksın iç kaslarını hareket ettirerek ve nefes vererek yapacaksın eminim.
canım.. öyle daraldım ki anlatamam. akşama kadar okuyup motive olup hevesle eve geliyorum. bir türlü yapamıyorum..
aynaya bakmadan yapınca 2-3 cm gidio. bi bakayım dedim genelde bakamam oraya. etrafı beyaz bişeyle kapalı ıkınınca küçük bi delik çizgi gibi oldu. oraya ittirdim yapamadım.
sizinkiler de mi öyle yok derseniz yarın jinekoloğa gidicem..
teşekkürler canım :kedi:
Allamm kimseye yaşatmasın bi daha..herkesi kurtarsın inşallah.. aminn :Saruboceq: opuyorumnanaktan
Günaydın arkadaşlar.bu foruma dün rastladım ve az öncede kayıt oldm,çok fazla inceleme imkanım olmadı.Vajinismusu kendi çabalarıyla yenen yada yenmeye çalışan arkadaşlar bilgilerinizle banada yardım edebilir misiniz? 11 aylık evliyim kendimi kastığım için ilişkiye girmeyi başaramadık.neler yapmamı önerirsiniz.şimdiden teşekkürler..
cnm geçmiş olsun.bende izmirdenim sen hangi semtdensin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?