• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar kayganlastırıcaz dıye oraya farklı farklı seyler kremler jeller surmeyın bu konuda sadece ozel jeller var su bazlı gleıtgelen gıbı o pahalı 16 tl gıbı bısey 4 kucuk tuop vardı sanırım ıcınde evet ama ultrason jellerı var su bazlı koca bı kutu 5 tl bakın sonra mantar olcaksınız orayı tahrıs etceksınız ıyıce canınız yanıcak bıde tedavı surecıne gırıp egzersızı ertelemek zorunda kalcaksınız

korkutcaz hehhehe:)yaramazpisi ben de 'ok kayganlaştırıcı' var.o mantar yaparsa ben de hangisi daha iyiyse onu alıyım.şimdi dışarı çıkcam en çok hangisi iyi diyorsan onu alıyım cnm.çok sağol:)

arkadaşlar kayganlastırıcaz dıye oraya farklı farklı seyler kremler jeller surmeyın bu konuda sadece ozel jeller var su bazlı gleıtgelen gıbı o pahalı 16 tl gıbı bısey 4 kucuk tuop vardı sanırım ıcınde evet ama ultrason jellerı var su bazlı koca bı kutu 5 tl bakın sonra mantar olcaksınız orayı tahrıs etceksınız ıyıce canınız yanıcak bıde tedavı surecıne gırıp egzersızı ertelemek zorunda kalcaksınız

o koca kutunun adı ne canım. Ben alayım o zaman dışarı çıkınca.

gleitgelen krem degil de tüp olarak mi satiliyor? bide eczanelerde var mi....ben bugun eczaneden kayganlastirici alacaktim cesaret edemedim heryer erkek dolu! yada cok genc kizlar var onlarada cekindim

Lütfen böyle düşünme uzun yıllar olmuş haklısın ama hiçbir şey için geç değil olmasa ne olacak ? böyle uzayıp gidecek mi gittiği yere kadar? eşleri de düşünmek lazım elimizde değil ama onlara yaptığımız şey büyük haksızlık..arada bir yapma ne olursun sıkıca sarıl mutluluğu ertleme lütfen :( söylemek kolay diye düşünme süreler benzemesede yaşadığımız şey aynı..mesela benm melek dediğim kocam dün gece vajili olduğumu hatırlatıp beni çok kırdı..sert.. sorunu yaşıyorz bzde ama onu kabullenemeyip bana acı çektirmeye çalışıyor onlara karşı bu eksikliğimizi yok etmek lazım en önce kendimize olan saygımız için bu sorunu aşmak çok önemli..

Canım zaten onu düşünüyorum sadece yazık yılları geçti kuru bir evlilikle ne kadar evlilikse tabii ertelemeyi bende istemiyorum ama zamanla umutsuz oluyor insan ...Evt haklısın sende herşeye her söze boyun eğiyoruz zamanla eziliyoruz bu yükün altında üste çıkmamız için bazı şeyleri başarmamız gerek sen zor olanı atlatmışsın şükür zamanla sertleşme sorunuda geçer oda heyecan yapıyo ister istemez sadece kendimiz hastalıkla uğraşmıyoruzki eşlerimizide hasta ediyoruz zamanla neyse karamsar olmamamız gerek sirkelenelim güç toplayıp dediğin gibi bu işin üstüne gidelim hep beraber burası tam bir terapi zaten bizlere çünkü çektiğimiz yaşadığımız için birbirimizi daha kolay anlayabiliyoruz sanırım destekten güç doğar hepberaber el ele verirsekte yeneriz Allahın izni ile sende içini ferah tut canım zamanla düzelir herşey....

oo ben daha olmadan yalan attım herkese oldu diye. Birkaç kez aynı kişiler sordu canıma tak dedi. Hani olur ya akıl vermek isteyen senden birkaç yaş büyük evli kuzenler falan. sordular işte kan geldi mi diye ben de sağdan soldan duydklarımdan evet pembe ama çok değil diye. Evli çok yakın arkadaşlarıma bile yalan attım. Çünkü olmadı deyince takip ediyolar te allam yaa!! Hala olmadı ama kimse bilmiyo . Sevgili topikim hariç :)

Canım ben de ilk zamanlar boş bulunup, bir de birileriyle paylaşma gereği duyup birkaç arkadaşıma söylemiştim. Ama sürekli sorunca ve bazıları da tiye alınca yaptım demiştim. Zaten bu yalanın üzerine vajiliyken hamile kalınca (vajiye bulaşan spermlerle hamile kaldım) iyice bir doğrulanmıştı yalanım...

Canım ben de ilk zamanlar boş bulunup, bir de birileriyle paylaşma gereği duyup birkaç arkadaşıma söylemiştim. Ama sürekli sorunca ve bazıları da tiye alınca yaptım demiştim. Zaten bu yalanın üzerine vajiliyken hamile kalınca (vajiye bulaşan spermlerle hamile kaldım) iyice bir doğrulanmıştı yalanım...

Merhaba kemreciğim nasılsın bebiş:emir_bebek: nasıl ? cinsiyetiniz belli oldu mu ? :82:

Ocean canım doğru söylüyorsun ama o kadar uzun zamanki bizim için bu saatten sonrada olacakmış gibi gelmiyor bana :(( sende kurtulmuşsun azmin sayesinde ne güzel egzersiz yapıyorum arada ama deneme için artık eşimde fazla bir sabır kalmadı olsun istiyo :((( yazdığım arkadaş daha 2 aylık evli erkn daha onun için uzatmasın benim yaşadıklarımı yaşamasın istiyorum ...

Canım, lütfen umutsuzluğa düşme. Seninki kadar uzun bir süre değil ama ben de 8 seneden sonra aştım. Ve ben 8 seneyi o kadar uzun buluyordum ki, doktora gittiğimde ilk sorduğum şey benimki kadar uzun yaşayan var mı bu sorunu demek oldu. Çok uzun olanlar kişiler varmış, hatta bütün ömürü bu şekilde geçirenler de varmış. Onları düşündükçe kendimi daha da şanslı görmeye başlamıştım, kendi acımı unutup onlar için üzülür olmuştum, güvenim gelmişti kendime. Hatta bazıları biliyordur belki TV'ye çıktığımı. Ben 8 seneden utandığım için Kanal D'ye çıktığımda 7 senedir evliyim demiştim. Neden öyle dedim bilmiyorum, hem bu senelerden utanmıştım belki de.

Sen de aşacaksın inanıyorum....Ve biz de senin başarınla sevineceğiz

Merhaba kemreciğim nasılsın bebiş:emir_bebek: nasıl ? cinsiyetiniz belli oldu mu ? :82:

Merhaba canım. Bebek için kız dediler ama haftaya kesinleşecek inşallah. Ultrasona girince bacaklarını açmıyor, saklıyor kendini kerata. Utangaç bir kızım olacak sanırım. Vajili olmasın da :1::1: fazla utangaçlık da iyi değil :1::1:

Canım, lütfen umutsuzluğa düşme. Seninki kadar uzun bir süre değil ama ben de 8 seneden sonra aştım. Ve ben 8 seneyi o kadar uzun buluyordum ki, doktora gittiğimde ilk sorduğum şey benimki kadar uzun yaşayan var mı bu sorunu demek oldu. Çok uzun olanlar kişiler varmış, hatta bütün ömürü bu şekilde geçirenler de varmış. Onları düşündükçe kendimi daha da şanslı görmeye başlamıştım, kendi acımı unutup onlar için üzülür olmuştum, güvenim gelmişti kendime. Hatta bazıları biliyordur belki TV'ye çıktığımı. Ben 8 seneden utandığım için Kanal D'ye çıktığımda 7 senedir evliyim demiştim. Neden öyle dedim bilmiyorum, hem bu senelerden utanmıştım belki de.

Sağol canım bana benden çok güvendiğin için evt öyle aslında beterin beteri var peki sen nasıl aştın tv ye çıkma esaretin için kutlarım ben telefonla bile bağlanamadım utandım çoğu kanala bazen yalanlar iyi geliyo ondandır kötü bir niyetin yoktur eminim keşke 1 gün bile yaşanmasa bu sorun inşallah hepberaber sevineceğimiz günler gelir ....

Senin hikayeni okudum canım. Deli cesareti ve tamamen köstek olan bir eş.. Düşman başına... Sıra dışı bir çözüm yöntemi... Maşallah diyorum. Bizler için de dua et. Bebek bana çok uzak şimdilik de. Bu sorunu aşayım o da olur sonra inşallah :)

Merhaba canım. Bebek için kız dediler ama haftaya kesinleşecek inşallah. Ultrasona girince bacaklarını açmıyor, saklıyor kendini kerata. Utangaç bir kızım olacak sanırım. Vajili olmasın da :1::1: fazla utangaçlık da iyi değil :1::1:

hehehhe çok hoşsun :1::1: olmasın aman o teyzelerine benzemesin.. Kız çocuk ne şirin olur yaa Allah sağlıklı sıhhatli hayırlısını versin inşallah..

Sağol canım bana benden çok güvendiğin için evt öyle aslında beterin beteri var peki sen nasıl aştın tv ye çıkma esaretin için kutlarım ben telefonla bile bağlanamadım utandım çoğu kanala bazen yalanlar iyi geliyo ondandır kötü bir niyetin yoktur eminim keşke 1 gün bile yaşanmasa bu sorun inşallah hepberaber sevineceğimiz günler gelir ....

Evet neden olmasın ki. İnan bak yendiğim için demiyorum öyle çok da gözümüzde büyüttüğümüz gibi değil. Ben yendiğim zaman açıkçası sevindim ama çok da sevinemedim. Neden biliyor musun, olay o kadar basitti ki bu kadar basit bir mesele için bu kadar yıl beklemenin üzüntüsünü yaşadım.

Kanal D, Doktorum programının üstlendiği bir tedavi idi benimkisi. Şimdi yeni yayın döneminde başardım diye çıkmam lazım.

Senin hikayeni okudum canım. Deli cesareti ve tamamen köstek olan bir eş.. Düşman başına... Sıra dışı bir çözüm yöntemi... Maşallah diyorum. Bizler için de dua et. Bebek bana çok uzak şimdilik de. Bu sorunu aşayım o da olur sonra inşallah :)

Ay canım ya, içim kurumuş valla bu 8 senede. Hala geçmişi hatırlayınca, hatta geçen de kendi yazdığım hikayeyi okuyunca bile hıçkıra hıçkıra ağladım. Çok bozuldu benim psikolojim. Hatta başarı hikayemde yazmadığım, tv'de de söylemeye çekindiğim bir yöntem de denemiştim. Kendimi ellerimi, kolları, ayaklarımı, heryerimi hiç kımıldamayacak şekilde iple sımsıkı bir şekilde eşime bağlattırmıştım. Nerdeyse kafayı oynatıyordum o sırada... Yine olmamıştı...

En güzel yöntem, güzel bir psikoloji ve egzersiz (parmak veya aparat) gerisi hikaye...

hehehhe çok hoşsun :1::1: olmasın aman o teyzelerine benzemesin.. Kız çocuk ne şirin olur yaa Allah sağlıklı sıhhatli hayırlısını versin inşallah..

Ay benzemesin valla... Süzme bir oğlum var. Sağlıklı, sıhhatli bir kızım olur inşallah. Vajinusmusu aşamayanlar aşarlar, aşanlar ise istedikleri en yakın zamanda hamiş kalırlar, hamiş kalanlar ise sağlıklı, hayırlı bir doğum yaşar inşallah

Son düzenleme:

Kemrecim hikaye linkini atarmısın bende merak ettim şimdi :))

Kemrecim hikaye linkini atarmısın bende merak ettim şimdi :))

Canım topikte sağda sayfalar sayıları yazıyor. onun altında da kocaman rakamlarla 27binle başlayan bi sayı var hatta sayının solunda kalp var.Beğeniler diyor. Oraya tıklayınca hikayeler çıkıyor. Ordn kemreninkini seçebilirsin.

Kizlarrr bise sorcam vajiyi yendikten sonra kadin dogumcuya gittiniz mi vee nasil muayene etti vajiye elini falan mi sokuo spekurum mu ne oyle bi alet varms falan mesela yumurtaliga bakicak hersey normal mi yumurtaliklar calisio mu die dra gittik dielim nasil muayene edicek aci oluyomu hani biz vajililer biraz hassasiz ister istemez dusunuyrm simdi acaba alttan rahat muayene ettirebilirmiyim die :18:

canım ben gittim...bebek düşünüyoz ön kontrol için geldik dedim... ultrasonla baktı ona göre yumurtalıklar için bişeler dedi..alttan muayene etmedi yaniii.. için rahat olsun

vakumlaması normal, herkeste oluyor o. çıkartırken sorun yaşayan tip bendim, yöntemi şu: aparatı bırak ve ıkın, kendiliğinden dışarı çıkıyor o. fıydırıyorsun yani. ıkınırken de bu lafı düşünüp gül, bi bakmışsın çıkmış bile :9::9::9::9: jelli olduğu için çekerken içerden vakumlanıyor gibi olunca huylanıyordum ben. ıkın dediler, hakkaten ondan sonra çok kolayca çıkardım.
heheh tamam canım fıydırırım ben de :27:teşekkürler:16:

Back
X