• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar jel gleitgelen küçük tüpler halinde 16 tl gıobı bı fıyatı vardı dıger kocaman kutu ultrason jelının markasını bılmıyorum ama su bazlı ultrason jelı dıyın medıcalcılerde oluyor verıyorlar markası cok onemlı degıl lubrıcant falan dıyordu kızlar ama ben su bazlı jel dedım aldım su doktorların kullandıgının aynısı dıkkat edersenız kadın dogumcularda ondan alıyor uygun cunku...

ok kayganlastırıcısını almstım ben ama kullanamadım yapıs yapıs odlu daha beter ettı kuruttu yapıstrdı benı :1::1::1::1: en saglıklısı ya ulstrason jelı ya gleıtgelen ben ıkı kutu gleıtgelen alsmtım sonra ultrason jelı aldım zaten cok sukur ondan cok az kullanmak naısp oldu gerek kalmadı utanan varsa ıstnbul ıcınde olan verıyım dıcem ama tarıhı var mı gectı mı hıc bakmadım evde duruyor avrupa yakasndaym

$images.webp$lomex_ultrason_jeli_opak_m117_1000_ml_755214.webp

gleıt gelen o kutuda 4 adet kucuk tup var....dıgerınıde ornek teskıl etsın dıye koydum markası ıcın degıl o markayı tanımıyorum ....ama o boyutta 1000 ml 5 tl almstım

yaramazpisi tesekkür ederim..ben birazdan eczaneye cikicam bi sorucam gleitgelen var mi diye.yoksa eczanede ultrason jeli vardir heralde.
sen neresinde oturuorsun istanbulun? ben yeni tasindim hic kimseyi tanimiyorum

nasılsın canım?naptın dün akşam aynasız denemen oldu mu?sana dedim ama akşam ben aynasızı bırak aynayla bile yerini bulamadım:52:sinirimden gülüdüm yaa.aynayla bıle karman çorman bisürü şey gördüm ama vaji girişini çok zor buldum:(hatta vajıden garıp sonuclar cıkartıp septalı olabılecegını bıle düşündüm:26:uzun uğraşlar sonucunda oldu ancak 7 cme gecemedım çok yanınca bıraktım mecburen.yazık eşim şekilden şekile girdğimi gördükçe üzüldü halime sarıldı öptü durdu.sonra da tutturdu deneme yapsak ya diye.buaralar çok ısrarcı oldu ne yapıcam bilemiyorum:25:

vajinismus nasıl bir rahatsızlık?
gerçekte böyle bir rahatsızlık var mı?
insan sevdiği ile nasıl ilişkiye giremez ?
aynı evde yaşayıp aynı yatakta yatıp ona dokunamamak gerçekten büyü mü?
madem bu şey beynimde neden öğrendiklerimle yenemiyorum?
bunların hepsinin cevabını bilmek hiçbirini uygulayamak ne kadar çaresizce?
bu rahatsızlıkta olanlara akıl verip ama kendinin yapamaması ne kadar zavallılık?
yoruldum milyonlarca soru var beynimde belkide böyle insanlar evlenmemeli doktora gitmeli önce bugün yine cesaretimi kaybettim yine saçma sapan ağlamalar başladım forumu okudukça daha kötü oldum ne kadar çok kişiyiz ve ne kadar çaresiz:(

canım çaresiz değiliz forumu okudukça umutsuzluğa düşmemelisin bence daha çok gaza gelmelisin bu arada bu rahatsızlığı yenen o kadar da çok arkadaşımız vark sen de onlardan biri olacaksın inan....

kızlar oynatmaya az kaldı diyorum:52:iki ileri bir geri takılıp kaldım,dün vajimin yerini zor buldum desem inanır mısınız?erkeklerinki gibi bişey olsa kesip atıcam köpeklere o derece yani:14:

Canım ya tamam yapmam :) 3 parmak mı pns genişliğinde peki? eşimin 3 parmağına baktım da birleştirip anam o ne yaaa :D

kuzum benim ilk gittiğim kadın doğum uzmanı bizim için ölçü 2 parmaktır demişti. ben de eşimin 3 parmağıyla egzersizden sonra p...s denemesine geçtim sonra da pişman oldum 3 parmakla canımı daha çok yakmışım boşuboşuna çünkü benim 4 parmağıma denk geliyor.... düşünüyorum bakıyorum da şimdi vay be diyorum! annem bile doğum yapmış kadar olmuşsun sen ne yaptın dedi ama o zamanlar da yenicem diye çok pis hırs yapmıştım :S eşinin iki parmağıyla egzersizleri yapın git-gel falan ufak hareketler içindeyken alış iyice sonrasında eminim başaracaksın :))

nasılsın canım?naptın dün akşam aynasız denemen oldu mu?sana dedim ama akşam ben aynasızı bırak aynayla bile yerini bulamadım:52:sinirimden gülüdüm yaa.aynayla bıle karman çorman bisürü şey gördüm ama vaji girişini çok zor buldum:(hatta vajıden garıp sonuclar cıkartıp septalı olabılecegını bıle düşündüm:26:uzun uğraşlar sonucunda oldu ancak 7 cme gecemedım çok yanınca bıraktım mecburen.yazık eşim şekilden şekile girdğimi gördükçe üzüldü halime sarıldı öptü durdu.sonra da tutturdu deneme yapsak ya diye.buaralar çok ısrarcı oldu ne yapıcam bilemiyorum:25:

ya o çalıştırsın ya da sen çalışırken orta yerde çalışma derim görünce istiyolar :D aynısından bende de var. Onu dahil edince öle demiyo :D çalıştır gitsin :47::47: :52:

kuzum benim ilk gittiğim kadın doğum uzmanı bizim için ölçü 2 parmaktır demişti. ben de eşimin 3 parmağıyla egzersizden sonra p...s denemesine geçtim sonra da pişman oldum 3 parmakla canımı daha çok yakmışım boşuboşuna çünkü benim 4 parmağıma denk geliyor.... düşünüyorum bakıyorum da şimdi vay be diyorum! annem bile doğum yapmış kadar olmuşsun sen ne yaptın dedi ama o zamanlar da yenicem diye çok pis hırs yapmıştım :S eşinin iki parmağıyla egzersizleri yapın git-gel falan ufak hareketler içindeyken alış iyice sonrasında eminim başaracaksın :))

Ben gazla çalışıyorum zaten önceden de sölemiştim :D Bugün deneme egz yapamadım akşama kadar da yapamıycam. Eşim gelince yapıcam muhakkak. Tak etti canım gel yanıma gül yüzlü yarim dicem :52::62: :24::24::24:
Destek bekliyorum herkesten :62::62::62::62::62::73:

ya o çalıştırsın ya da sen çalışırken orta yerde çalışma derim görünce istiyolar :D aynısından bende de var. Onu dahil edince öle demiyo :D çalıştır gitsin :47::47: :52:

dün ben yer bulucam diye cebelleşirken yardım etmek istedi ama mumu deydirdiği gibi geri ittim kendimi okadar krem ve kayganlaştırıcıya rağmen tahriş oldum.bu hafta hedefim 9 cmdi,7de kaldım başarmaıycam galiba:25:

Canım, lütfen umutsuzluğa düşme. Seninki kadar uzun bir süre değil ama ben de 8 seneden sonra aştım. Ve ben 8 seneyi o kadar uzun buluyordum ki, doktora gittiğimde ilk sorduğum şey benimki kadar uzun yaşayan var mı bu sorunu demek oldu. Çok uzun olanlar kişiler varmış, hatta bütün ömürü bu şekilde geçirenler de varmış. Onları düşündükçe kendimi daha da şanslı görmeye başlamıştım, kendi acımı unutup onlar için üzülür olmuştum, güvenim gelmişti kendime. Hatta bazıları biliyordur belki TV'ye çıktığımı. Ben 8 seneden utandığım için Kanal D'ye çıktığımda 7 senedir evliyim demiştim. Neden öyle dedim bilmiyorum, hem bu senelerden utanmıştım belki de.

Sen de aşacaksın inanıyorum....Ve biz de senin başarınla sevineceğiz

inanmıyorum ben izlemiştim o programı ayyy merak ederdim hep o kadıncağız naptı yendi mi acaba diye ayyyyyyyy çok mutlu oldum canım canımmm ilk yol gösterenim öpüyommm sabah doktor programıydı dimi du bi halayını çekçem geç de olsa çok svindim çünkü :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Ben gazla çalışıyorum zaten önceden de sölemiştim :D Bugün deneme egz yapamadım akşama kadar da yapamıycam. Eşim gelince yapıcam muhakkak. Tak etti canım gel yanıma gül yüzlü yarim dicem :52::62: :24::24::24:
Destek bekliyorum herkesten :62::62::62::62::62::73:

yarına gelin halayı var desene:46:sen kafana koyduysan olmayacak bişey değil bu cesaret işi,şuan sende de bol miktarda mevcut.gazan mübarek olaaaa bacım:9:

dün ben yer bulucam diye cebelleşirken yardım etmek istedi ama mumu deydirdiği gibi geri ittim kendimi okadar krem ve kayganlaştırıcıya rağmen tahriş oldum.bu hafta hedefim 9 cmdi,7de kaldım başarmaıycam galiba:25:

Bende mezure yok üstelik mumdan da korkuyorum . Ya ben napıyım? :D Benim ölçüm parmak. Herkesin farklı işte BEn küsü alamam diyodum kendi parmağımı. Eşiminkini aldım hem de sonuna kadar. Kaslarını kontrol etmeyi öğrenene kadar kendin yap istersen. Ben eşim yanımdayken yapmıyorum kendim bişe. Ayna tutuyorum sadece :) Utanıyorum onun yanında kendime dokunmaktan. O yokken yapıyorum kendim. O varken de o kendisi yapıyor.Onun parmakları benşmkinden kalın hepsini aldım yandı biraz ama düşünsene! Yani ben düşüneyim aslında. Sen düşünme :D Sen de kendin yap. Küçükteeeen büyüğe. Biz böle geçtik oldu mu canım?

Evet neden olmasın ki. İnan bak yendiğim için demiyorum öyle çok da gözümüzde büyüttüğümüz gibi değil. Ben yendiğim zaman açıkçası sevindim ama çok da sevinemedim. Neden biliyor musun, olay o kadar basitti ki bu kadar basit bir mesele için bu kadar yıl beklemenin üzüntüsünü yaşadım.

Kanal D, Doktorum programının üstlendiği bir tedavi idi benimkisi. Şimdi yeni yayın döneminde başardım diye çıkmam lazım.

Ay canım ya, içim kurumuş valla bu 8 senede. Hala geçmişi hatırlayınca, hatta geçen de kendi yazdığım hikayeyi okuyunca bile hıçkıra hıçkıra ağladım. Çok bozuldu benim psikolojim. Hatta başarı hikayemde yazmadığım, tv'de de söylemeye çekindiğim bir yöntem de denemiştim. Kendimi ellerimi, kolları, ayaklarımı, heryerimi hiç kımıldamayacak şekilde iple sımsıkı bir şekilde eşime bağlattırmıştım. Nerdeyse kafayı oynatıyordum o sırada... Yine olmamıştı...

En güzel yöntem, güzel bir psikoloji ve egzersiz (parmak veya aparat) gerisi hikaye...

kuzuummm nasıl zor günler aşmışsın eğer olur da çıkarsan programa haberim(iz) olsun gene mutlaka içim rahatladı yemin olsun :52: :8: :21: :62: :52: :46:

yarına gelin halayı var desene:46:sen kafana koyduysan olmayacak bişey değil bu cesaret işi,şuan sende de bol miktarda mevcut.gazan mübarek olaaaa bacım:9:

Ben egzersiz yapcam deneme değil. Yanlış anlaşılmasın :) Aşama atlayıp da yanma olursa başa dönerim. Bütün emeklerim boşa gider :/ 17 eylül regl günüm. Hedefimde o güne gelmeden işi bitirmek var ama kesin bi tarih yok gün olarak. Zaten kesin tarih koyanın oluyo mu ki hemen... AAAhhhhh ah!

Back
X