- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #121.341
cnm valla ne desem ben daha yenmedım dr a gdıorum suan dr iki parmaktayım ve cok rahat zarın ortasından girip cıkıo dr ama hiç bsey olmadı ıkı parmak tan sonra zarar gelır anca demıstı yarısı girmiş bılemıorumki sen ılkyarısı gırdıgınde ne hıssetın veya kırmızı falan geldımı.......
arkadaşlar bişey sorucam geçen sormuştum ama cvp veren olmamış.arkadaşım evlendi 15 gün önce,ilişkiye girememiş acı duyduğunu söyledi.ben evli değilm bu konulardada hiç bir bilgim yok,netten araştıracağımı söyledim ve aklıma burası geldi.bebek yağı kullanıldığını egzersizlerin olduğunu okudum ve arkadaşıma anlattım.bebek yağını almış,ayr burdaki egzersizleri yapmaya başlamış.parmağının girdiğini ve hiç acı duymadığını söyledi ama asıl işe gelince daha yaklaştırmadan acı duyuyorum dedi sadece parmağını deneyince acımıyomuş.bebek yağınında işe yaramadığını söyledi.acıyı hissettirmeyecek uyuşturan bi krem ne bileyim herhangi bişey varmı bildiğiniz önerdiğiniz lütfen banada cvp yazın :26::26:
bende ruyamda 2 taneee beyaz kudalelı beyaz kız bebgı corabı gordummm neye yorumlanırkı acaba ama hayır olsun dıyorummm
aynı iş yerinde olmakta kötü anacım adama tavır alıyorum arama benı dıye iş muhabbeti yüzünden bena ramak zorunda kalıyorum gun ıcınde ama çok komık ses tonları gayet cıddı dıyalog soyle ;
yaramazpisi - merhaba kolay gelsin x bey ...
kocam - merhaba benı aramıssın az once noldu
y.pisi -şirket otopark kartı nerde sende mi kaldı?
kocam - evet unutmusum ben yanımda goturmusum
y.pisi -pekı kolay gelsın
kocam- iyi günler
ağız tadıyla küsamiyoruz kurumsal küsüyoruz biz
umuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut zar deme bana hala zarın ortasından gecıyo aslnda dıyo zaten o delık bızde var olan bısı zar kenarında dantelımsı ınce bı yapı zar yırtılması gıbı korkunc bı kelımeyle ıfade edıldıgı ıcın yılalrdır takıldık kaldık zaten .... benden nerdeyse hıc kan gelmedı gelmedı yanı nokta nokta mısroskopla gorunurdu esnemıs dedı doktor ıyıce esnetmıssın dedı[/QUOTE
cok guldum valla cnm yaaaa sizinki braz bizim gbi olmus aslında braz cunku bızde kusemıoruz beraber oturdugumuz ıcın onlara yansıtmamak ıcın mecbur konusuoruz ama seviyeli cok komik oluyo konusuoruz ama göz göze gelmeden ben kırıldıgım zaman genelde göz göze gelmem bi süre tabi benım kayınvalıde anlamazmı hemen anlıo noldu size yine çiftelemişin oglanı dio ha ha tamam zar yok zar yok.......
hahaha bi acayipsiniz ya ay ayni is yrinde calismak hakkaten kötüymüs!aynı iş yerinde olmakta kötü anacım adama tavır alıyorum arama benı dıye iş muhabbeti yüzünden bena ramak zorunda kalıyorum gun ıcınde ama çok komık ses tonları gayet cıddı dıyalog soyle ;
yaramazpisi - merhaba kolay gelsin x bey ...
kocam - merhaba benı aramıssın az once noldu
y.pisi -şirket otopark kartı nerde sende mi kaldı?
kocam - evet unutmusum ben yanımda goturmusum
y.pisi -pekı kolay gelsın
kocam- iyi günler
ağız tadıyla küsamiyoruz kurumsal küsüyoruz biz
umuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut zar deme bana hala zarın ortasından gecıyo aslnda dıyo zaten o delık bızde var olan bısı zar kenarında dantelımsı ınce bı yapı zar yırtılması gıbı korkunc bı kelımeyle ıfade edıldıgı ıcın yılalrdır takıldık kaldık zaten .... benden nerdeyse hıc kan gelmedı gelmedı yanı nokta nokta mısroskopla gorunurdu esnemıs dedı doktor ıyıce esnetmıssın dedı
cık, cık,:2: 3 parmak artı içime bsey yerlestırıp beni postalıcakkızlık zarın nasıl zarar görücek yine parmagıyla yapıcak doktor cnm
hahaha bi acayipsiniz ya ay ayni is yrinde calismak hakkaten kötüymüs!
ya bende öyle duydum yani zaten delik var, deligin kenarlari zar oluyor dimi? yani o kenardaki deriler yirtiliyor, hatta sadece bi yerinden genelde asagidan yirtiliyormus öyle okudum netten...peki ben parmagimi soktugumda beni engelleyen sey ne ayol?
cık, cık,:2: 3 parmak artı içime bsey yerlestırıp beni1hadi bakalım bende cok merak ediyorum durumunu yarın bizede biildir eşinlemi gidiyosun
arkadaşlar bişey sorucam geçen sormuştum ama cvp veren olmamış.arkadaşım evlendi 15 gün önce,ilişkiye girememiş acı duyduğunu söyledi.ben evli değilm bu konulardada hiç bir bilgim yok,netten araştıracağımı söyledim ve aklıma burası geldi.bebek yağı kullanıldığını egzersizlerin olduğunu okudum ve arkadaşıma anlattım.bebek yağını almış,ayr burdaki egzersizleri yapmaya başlamış.parmağının girdiğini ve hiç acı duymadığını söyledi ama asıl işe gelince daha yaklaştırmadan acı duyuyorum dedi sadece parmağını deneyince acımıyomuş.bebek yağınında işe yaramadığını söyledi.acıyı hissettirmeyecek uyuşturan bi krem ne bileyim herhangi bişey varmı bildiğiniz önerdiğiniz lütfen banada cvp yazın :26::26:
geçmiş olsun arkdasına bebek yagı mantar ve tahrıse neden olur gleıtgelen vajınal jel ya da su bazlı ultrason jelı alıp kullansın medıkalcılerde var gleıtgelende eczanelerde var...
once bır doktora gorunsun anatomık bır sorun olup olmadıgına baktrsın ekstra perde kalın kızlk zarı gıbı durumlar olabılıyor sorun psıkoljkse bu jellerle egzersız yapsın amelıyt eldıvenı kulalnsınkı mıkrp kapmasın anestol ve emlada onerıolen kremlerden gırıse surcek egzersıze baslamadan
merhaba, sanırım korkusu zar patlayacak kan fışkıracak gibi, ama parmağını sokmuş işte nasıl parmak soktuğunda acı yoksa ilişkide de yok, bebe yağı da olabilir ama o vajinanın içinin ph dengesine uyumlu değil, okeyin sıcak temas jelini kullanabilir, birde uyuşturucu tavsiye etmiyorum neticede parmak sokmuş ama eczaneden emla krem (bu biraz pahalı) yada xylocaine pump spray adında dişçilerin kullandığı uyuşturucu spreyl deneyebilir bu 10lira gibi bişeydi, ama birde arkadaşın burundan derince nefes alsın ve ağızdan verirkende hafif ıkınsın ve eşi deliği görsün ve aşağı açılı giriş denesinler he birde giriş esnasında arkadaşın nefesini verirken ıkınırsa orası açılıyor ve giriş kolaylaşıyor ve bu kreme spreye gerek kalmaz çişini yapar gibi hafiften ıkınsın bak vajinanın kastığımız kasları zaten sadece giriştekiler ve onları ıkınarak dışarı doğru iterken kasamaz ve orayı geçince penis kayıp gidiyor.
cok tsk ederim canim yani beni zorlayan istemdisi kasilmalarim demek ki. bugün taktim valla benimkine uyku muyku yok ne bu canim aa yeter bebis istiyom benKızlık zarı veya himen, (eski yunan evlilik ve düğün tanrısı Hymenaeus'tan) kadınlarda dış cinsel organın girişini kaplayan 2-3cm kadar içeride, 2-3 mm inceliğinde zarımsı bir doku kivrimidir. Oldukça çeşitli şekiller alabilen bu doku genellikle vajina girişinde ve hilal şeklindedir ve de ince kılcal damarlarla çevrilidir.
Kızlık zarı, isminden dolayı zar gibi düşünülse de aslında bir zar değildir
bu bılgı guvenılır kaynaktan canım orada kanamaya sebep olan sey kılcal damarlar oyle bır derı falan yok yırtılan...senı zorlayan sey kaslar ...o ılskıye asla engel degıl...
ben psıkologu aradıgımda vajınusmusum ama ılerı derece degıl kızlık zarımz arar gordu dedım
bana gayet sert bı dılle kı bu doktor kemrenın gıttıgı unlu psıkolg kızım bunun ılerısın gerısı yok derecelendırme sen ılskıye gırebıldın mı gıremedın mı hayır dedım tamam gırememıssın ıste bak dedı zar dıyosun bana zar zarar gorse ne olucak zarın ılşkıyle bır alakası yok kı dedıve bu kadının konusmasıydı benı ateslyen ve egzerıszlere adım attıran zar dıye bırsey yok yanı bı doku var oda ılskıye asla engel degıl ekstra anatomk bır sorun olmadıkca..onun dısındaoradkı kasların istem dısı kasılamsıyla gırıs ımkamnsızlasıyor ve her vajılı gıbı sende benımkı dar küçük bende sıru var dıye dusunuyosun
cok tsk ederim canim yani beni zorlayan istemdisi kasilmalarim demek ki. bugün taktim valla benimkine uyku muyku yok ne bu canim aa yeter bebis istiyom ben[/QUO
dediğiniz emla kremi ne yapıyo peki?
cık, cık,:2: 3 parmak artı içime bsey yerlestırıp beni1hadi bakalım bende cok merak ediyorum durumunu yarın bizede biildir eşinlemi gidiyosun
yok bacım nerde benımkı tamamen bir onur meselesi halıne getirdi bu durumu gelmem dior baska bsey demior yani....ben annemle gdiorum.....
hoşgeldin :))nasılsın cnm toparlandınmı braz......Slm kizlar naber, nasl gidiyo
hoşgeldin :))nasılsın cnm toparlandınmı braz......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?