Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yarisi da degil ucundan biraz daha fazlasi girdi iste...cok canim yandi ertesi gün külodumda pembemsi kan vardi bir damla kadar ama tahristen mi yoksa yirtildi mi bilmiyom
of insallah atlatiriz bu durumu yaa

geçmiş olsun arkdasına bebek yagı mantar ve tahrıse neden olur gleıtgelen vajınal jel ya da su bazlı ultrason jelı alıp kullansın medıkalcılerde var gleıtgelende eczanelerde var...

once bır doktora gorunsun anatomık bır sorun olup olmadıgına baktrsın ekstra perde kalın kızlk zarı gıbı durumlar olabılıyor sorun psıkoljkse bu jellerle egzersız yapsın amelıyt eldıvenı kulalnsınkı mıkrp kapmasın anestol ve emlada onerıolen kremlerden gırıse surcek egzersıze baslamadan

Son düzenleme:
hahaha bi acayipsiniz ya ay ayni is yrinde calismak hakkaten kötüymüs!
ya bende öyle duydum yani zaten delik var, deligin kenarlari zar oluyor dimi? yani o kenardaki deriler yirtiliyor, hatta sadece bi yerinden genelde asagidan yirtiliyormus öyle okudum netten...peki ben parmagimi soktugumda beni engelleyen sey ne ayol?

Kızlık zarı veya himen, (eski yunan evlilik ve düğün tanrısı Hymenaeus'tan) kadınlarda dış cinsel organın girişini kaplayan 2-3cm kadar içeride, 2-3 mm inceliğinde zarımsı bir doku kivrimidir. Oldukça çeşitli şekiller alabilen bu doku genellikle vajina girişinde ve hilal şeklindedir ve de ince kılcal damarlarla çevrilidir.
Kızlık zarı, isminden dolayı zar gibi düşünülse de aslında bir zar değildir

bu bılgı guvenılır kaynaktan canım orada kanamaya sebep olan sey kılcal damarlar oyle bır derı falan yok yırtılan...senı zorlayan sey kaslar ...o ılskıye asla engel degıl...

ben psıkologu aradıgımda vajınusmusum ama ılerı derece degıl kızlık zarımz arar gordu dedım

bana gayet sert bı dılle kı bu doktor kemrenın gıttıgı unlu psıkolg kızım bunun ılerısın gerısı yok derecelendırme sen ılskıye gırebıldın mı gıremedın mı hayır dedım tamam gırememıssın ıste bak dedı zar dıyosun bana zar zarar gorse ne olucak zarın ılşkıyle bır alakası yok kı dedı ve bu kadının konusmasıydı benı ateslyen ve egzerıszlere adım attıran zar dıye bırsey yok yanı bı doku var oda ılskıye asla engel degıl ekstra anatomk bır sorun olmadıkca..onun dısındaoradkı kasların istem dısı kasılamsıyla gırıs ımkamnsızlasıyor ve her vajılı gıbı sende benımkı dar küçük bende sıru var dıye dusunuyosun

merhaba, sanırım korkusu zar patlayacak kan fışkıracak gibi, ama parmağını sokmuş işte nasıl parmak soktuğunda acı yoksa ilişkide de yok, bebe yağı da olabilir ama o vajinanın içinin ph dengesine uyumlu değil, okeyin sıcak temas jelini kullanabilir, birde uyuşturucu tavsiye etmiyorum neticede parmak sokmuş ama eczaneden emla krem (bu biraz pahalı) yada xylocaine pump spray adında dişçilerin kullandığı uyuşturucu spreyl deneyebilir bu 10lira gibi bişeydi, ama birde arkadaşın burundan derince nefes alsın ve ağızdan verirkende hafif ıkınsın ve eşi deliği görsün ve aşağı açılı giriş denesinler he birde giriş esnasında arkadaşın nefesini verirken ıkınırsa orası açılıyor ve giriş kolaylaşıyor ve bu kreme spreye gerek kalmaz çişini yapar gibi hafiften ıkınsın bak vajinanın kastığımız kasları zaten sadece giriştekiler ve onları ıkınarak dışarı doğru iterken kasamaz ve orayı geçince penis kayıp gidiyor.

daha bugün konuştuk eşi doktoro götürmem demiş,yatağını ayırmış çok üzüldün durumuna emla kremini duymuş kendisi bi yan etkisi varmı peki?dokunduğu an acı hissettiğini söyledi.o söylediğiniz eczanede bulunan jel acıyı uyuşturuyomu peki.ben bebek yağını kayganlaştırması için söylemiştim ama arkadaşım sürekli acıyı hissettirmeyen bişey olması gerektini söylüyo

dediğiniz emla kremi ne yapıyo peki?

cok tsk ederim canim yani beni zorlayan istemdisi kasilmalarim demek ki. bugün taktim valla benimkine uyku muyku yok ne bu canim aa yeter bebis istiyom ben

dediğiniz emla kremi ne yapıyo peki?

emla lokal anestezi etkisi yapıyor özellikle mukozalı bölgede daha etkin olduğunu düşünüyorum yani vajinada, çok sürmeye gerek yok parmak sokuyormuş ya parmağının ucuna 1 nohut kadar sıksın ve soksun 5cmye kadar sonrasına gerek yok çünkü, ilk sürüldüğünde hafif tatlı bir kaşıntı halinde yanma dışında bir yan etkisi yok ben hamile olduğum halde kullanıyorum şahsen:) bu uyuşturuyor ama dokunma hissini yoketmiyor bilginiz olsun sadece oradaki his ortadan kalkıyor sıksanda acımıyor ama temas hissini algılıyorsun yinede yani belden aşağısı uyuşuyor gibi bir sihir düşünülmemeli okadar parayı veripte hayal kırıklığına uğramasın ama büyük oranda rahatlatacaktır tahminimce, yinede jel ve ıkınarak denemesini tavsiye ediyorum lütfen yazdıklarımı not edip ona okuyun o da not etsin ıkınmak bu işte çok önemli, ıkınmak derkende çok deil deneyerek tecrübe ederseniz fazla ıkınınca popo kaslarını sıkarsınız bu da vajinayı da kasar ama istediğimiz aksine orayı açmak rahatlatmak buyüzden çişini yapar gibi ıkınması gerek sonra nasıl olduğunu anlamaz bile

aaaaaaaaaaa unutuyordum bu arada aykurt'un cok cok selamı var hepinizi öpüyor...1 ay daha yok buralarda oceans,yavuz, kızlar sızıde kutluor cok sevindi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…