Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hosbuldm cnm.. bilmiyorum bitkin haldeyim ( neyse bsvr beni naptn nasl gdyo egzersz

cnm tekrar üzmek istemem seni de kürtaj oldun mu ...yarın cnm 2 seans ben evde egzersiz yapmıorum tedavının 2.i yarısı yarın aslında tek seansta uygulucaktı ama zaman uzadı yanı ben anca 1,5 saatte ıkı parmak alabılmıstım ve hastaları gelmıstı hep senın ıcınde daha ıyı olur direnclısın 2 seans yapalım dedi işte yarın braz heyecan var ama bılıyorum rabbim işimi kolaylaştırıcak:)

Hic unutamiyorumki cnm.. olmadim kendilignden dustu bgn doktora gttm ultrasnla bakti parca kaldimi diye en son gttgmde kuck parca kalmsti.. oda dusmus iste.. heyecanini anliyorum canim ama guclu ol Allah yardmcn olsn ins cok guzel habererle geri donersin, rahat ol tamammi, nekadar rahat olursan okadar kolay olr bak bunu aklindan cikarma, nekadar strs yapip korkup kasarsan okadar zor olur.

ahhh cnm üzülme tamam.....evet ya dr da öyle dıordu ne kadar rahat olursan o kadar gevsersın ne kadar heyecanlı olursanda o kadar kasarsın gerersın demıstı elvan yınede işte bi tuhaf oluyo insan elınde deıl bıran önce kurtulım hayırlısıyla .....

Anliyorum cnm, bak nerelere kadar geldin, gecenlerdede eski sayfalarda okudum bi msjini hic korku kalmadi demissin sukur bu gunlerine, cok az kaldi basarmana Allahin izniyle.. kendine iyi bak cnm

Anliyorum cnm, bak nerelere kadar geldin, gecenlerdede eski sayfalarda okudum bi msjini hic korku kalmadi demissin sukur bu gunlerine, cok az kaldi basarmana Allahin izniyle.. kendine iyi bak cnm
evet korkum yok gercekten en azından artık ilişki anını düşünüp korkuya panıge kapılıp oturdugu yerde kasılan umut yok:) saol cnm sende dikkat et bde üşütme cnm çorap ihmal etme cok öptüm ....

receteyi ogrenebilirmiyiz acaba? yardimlariniza simdiden tskler...
(ozelden msj atamiyorum ....)

Tebrikler canım, 3 parmaktan sonra bekliyordum zaten ben. halaylar sana gelsin :)

:123::123::123::123::123::123::123:

Darısı başımaaaaa :)

Tebrikler canım, 3 parmaktan sonra bekliyordum zaten ben. halaylar sana gelsin :)

:123::123::123::123::123::123::123:

Darısı başımaaaaa :)

Çook Teşekkürler Canım. İnş Darısı sana olur yardımcı Olmak isterim sana. Tavsiyelerde Bulunabilirim. Msn adresimi sana özelden atıcam ekle istersen. Birebir görüşelim.

Merhaba canım.Öncelikle Ne kadar sürelik evlisin? Doktora hiç gittinmi Ve hiç Egzersiz yaptınmı ? Birazcıok bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışırım..

gecen yıl hazirnda evlendimm.15 ay oldu ama hala yok
tam anlamıyla alamıyorum
lk gün oldu . ama bidaha olmadı . tam grcek kaçıorum kitliorum. off . gercekten sinir harbi bi durum . egzersiz burda okuduklarımdan feyz alarak orta parmagımı etrafna dokundum. ıkıncı bogumuna kadar aldm parmagımı ama sonra hemen cektm tabi korktum . ama parmagımı dokunmus olmam beni braz daha rahatlattı . ne kadar kendimi tanımıyomusum dedim.

Canım Bende Bu sene Haziranda evlendim 2 ay oldu. 2 aydır bu sorunla uğraşıyodum. Daha dün yendim Ben bu hastalığı.Tabi Ondan Öncesinde Bol bol egzersiz Eş denemesi filan yapıyodum. ben bu hastalığı Bu forum sayesinde yendim. Burdaki arkadaşların desteğiyle. Kesinlikle Bu forumu bırakma ve sürekli olarak takip et derim. Ben egzersiz yapanları duyunca nasıl yapıyolar mümkün değil yapamam ben diyodum. Ama yapmak zorunda olduğumu ve başka bir çaremin olmadığını biliyodum.ve ilk Kulak çöpüyle başladım.Sonra Daha uzun bişeyle devam ettim. Ardından Parmak egzersizine başladım. En başta İşaret parmağımın tümünü aldım. sonra orta parmağımın tümünü aldım. Ondan sonra iki parmak birden almaya başladım ve en son 3 parmağı birden aldım. Zaten Orası çok esnek ne sokarsak sokalım oranın şeklini alıyor.Bende senin gibi korkuyodum ama yapıcak bişey yoktu yapmak zorundaydım. İnan bana hiçte acı diye bişey yok. Yanma da yok. Egzersizlere dört elle sarıl ve hiç zaman kaybetme. Parmağına Jelin varsa sür yoksa krem filan da olur. Kayması için. Aynanın Karşısına Geç Bacaklarını Sonuna Kadar ayır Ve Bolca Ikın Deliğin açıldığını görüceksin yavaşça deliğin oraya doğru sokmaya başla. Takıldığın bir yer olursa yaz lütfen..

gecenlerde bi denme daha yapmaya karar verdik. acı oldu gbi alamadım ve kaçtm . kastıgım içinmi o acı ? depresan falanmı yutsam kasmamak için .kendimi nası yencem ya . cok tembeiilk ettim bi an önce baslamam grek egzersizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…