• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhabaaaaaaa
nasilsiniz kizlarrr altheamm nerdesinnn napionn hadi guzel haberlerle gell
oceann bisi sorcam bu emla bepanthen kayganlastirici jel spermleri olduruyomu acep yada bayanda sorun olusturuyormu

Arkadaşlar, ben parmak egzersiziyle başlayayım dedim ama serçe parmağımın 2. boğumunu bile alamadım...çalışıyorum, akşamları da yemek yap vs...vakit kalmıyo...bi de sizin eşleriniz biliyor mu egzersiz yaptığınızı? yani ben yapacaksam eğer eşimin bilmesi lazım, öyle odalara kapanıp kapanıp açıklama yapmadan olmaz heralde...ama bu konu açılınca gerildiğimiz için korkuyorum da bir yandan, daha yeni düzelttik arayı bi daha bozmayalım diye...siz konuşup durumu anlattınız mı? ne bileyim bu egzersiz sonuçta zara da zarar vereceği için bir açıklamada bulundunuz mu? PLEASE HELP...

canım eşine söylemen en doğrusu, eğer bir kuşku duyduğunu düşünüyorsan önce herhangi bir jinekoloğa gidin zarın durumu hakkında bilgi versin eşine sonra başla egzersize, ben egzersiz yapacağım esneyebilir kanama olmayabilir istersen önce doktora gidelim dedim gerek görmedi.

Merhabaaaaaaa
nasilsiniz kizlarrr altheamm nerdesinnn napionn hadi guzel haberlerle gell
oceann bisi sorcam bu emla bepanthen kayganlastirici jel spermleri olduruyomu acep yada bayanda sorun olusturuyormu

Kuzummm merhaba...jel su bazlı ise pek zarar vermiyormuş diye duydum ama nihayetinde kimyasal şeyler ne kadar zararsız olabilir ki ? emla hiç kullanmadım doktorum da tavsiye etmedi hatta hüma da bi doktor var Cahit bey ona sormuştum Erşata gitmeden önce sakın kullanma demişti sen de bırakmaya çalış artık tatlım normal yoldan kayganlığı sağlamaya bak zorunda gibi hissetme zevk olayına odaklanırsan daha rahat oluyorsun ben kullanmıyorum jel ilk 2 birliktelikte kullandım sadece jel acayip kolaylık sağlıyor tamam ama iyi şeyler değil..illaki kullanmam gerek ama bebek de istiyorum diyorsan ''Preseed' marka jel zarar vermiyor diye biliyorum yine de bi doktora danışmak lazm:54:

Pes ediyorum şekerim ya:(( Bu siteyi keşfetmeden önce psikoloğa gitmiştim...o da aynen senin dediklerini söylüyodu...içinde tut, derin nefes al, kegel yap, güzel hayaller kur vs...ama sakın çıkarma demişti...ama ben çıkarıyorum...nasıl ikna edicem kendimi???

Bi de bişey sorucam: Hangi pozisyonda yapıyosun egzersizleri? Oturarak mı, çömelerek mi...nasıl ne şekilde tarif edebilir misin?
ben yatakta yapiyorum egzersizlerimi. belimi yatagk basina dayiyorum, dizlerimi cekiyorum ve öyle yapiyorum bilmem anlatabildim mi

canım eşine söylemen en doğrusu, eğer bir kuşku duyduğunu düşünüyorsan önce herhangi bir jinekoloğa gidin zarın durumu hakkında bilgi versin eşine sonra başla egzersize, ben egzersiz yapacağım esneyebilir kanama olmayabilir istersen önce doktora gidelim dedim gerek görmedi.[/QUOT

Jinekoloğa beraber 2 kez gittik zaten de...ya benimkisi biraz da ertelemek için bahane bulmak galiba...Bir düzene sokabilsem egzersiz olayını, devamı gelir de...Helal olsun bak buradaki bir çok kişi azmetmiş yenmiş...Bizim neyimiz eksik:)) Sen ne alemdesin şekerim??? çözebildin mi?

canım eşine söylemen en doğrusu, eğer bir kuşku duyduğunu düşünüyorsan önce herhangi bir jinekoloğa gidin zarın durumu hakkında bilgi versin eşine sonra başla egzersize, ben egzersiz yapacağım esneyebilir kanama olmayabilir istersen önce doktora gidelim dedim gerek görmedi.[/QUOT

Jinekoloğa beraber 2 kez gittik zaten de...ya benimkisi biraz da ertelemek için bahane bulmak galiba...Bir düzene sokabilsem egzersiz olayını, devamı gelir de...Helal olsun bak buradaki bir çok kişi azmetmiş yenmiş...Bizim neyimiz eksik:)) Sen ne alemdesin şekerim??? çözebildin mi?

işyerinde tuvalette yapan bile vardı canım ille parmağını sokman gerekmiyor vajina kaslarını sıkıp bırakmayı öğrenirsen oturduğun yerde kimse farketmeden bile yapabilirsin.ben yeneli 1 yıl oldu 3 aylık oğlum var şimdi.

Kuzummmmm noldu öyleee. Geçmişe baktım da gördümmmm:5: Çook Çookkk Geçmiş olsunnnn. İyisinizdir İnş. Moralinizi yüksek tutun. Bunlar geçicek inşş. Allah yardımcın olsun canım. Ayağını ihmal etmee. Herşey düzelicekk dua ett kuzumm. Denk Gelirsek Konuşuruz zaten. Çok öptümm senii:16::54:

işyerinde tuvalette yapan bile vardı canım ille parmağını sokman gerekmiyor vajina kaslarını sıkıp bırakmayı öğrenirsen oturduğun yerde kimse farketmeden bile yapabilirsin.ben yeneli 1 yıl oldu 3 aylık oğlum var şimdi.

Ciddi misin:)) allah bağışlasın:)) bana annelik o kadar uzak gözüküyo ki...6 aydır evliyim ve hala kadın gibi hissedemezken anne olabileceğimi hayal bile edemiyorum...

Nekadar zamanda yendin, neler yaptın canım ya? Ben de başına ekşimiş gibi oldum ama:)) Çaresizlikten kime ne danışacağımı şaşırdım:))

geçmiş olsun kuzucuk. kendinize dikkat edin. vardır bunda da bir hayır, sıkmayın canınızı. allah korumuş, sizlere bişe olmamış. :nazar::nazar::nazar:

Geçmiş olsun canım,Allah beterinden saklasın,tekrarından korusun..

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine

gecmis olsun =(... su mesaji görünce dayanamadim, aksilikler cikiyor diye e-lvan'a dert yanmissin ki bilemedim hanginiz bu konuda daha dertli. elvan elini mi kesmedi, sacini mi yakmadi ... kendi anlatsin :1:

gecmis gün olur ki serisi...

ben de yendigim gece migrenliydim, sonradan anladik bir de gida zehirlenmesi de gecirmisim. :9: yenme sevincinin ardindaki 10 dk icinde yer gök batmisti, midede ne var ne yok disari... heyt miki nelere kadir :27: koca bir de temizlik yapti :52:

hicbir sey miki yolundan caydiramaz :kkk::kkk:

Kuzummmmm noldu öyleee. Geçmişe baktım da gördümmmm:5: Çook Çookkk Geçmiş olsunnnn. İyisinizdir İnş. Moralinizi yüksek tutun. Bunlar geçicek inşş. Allah yardımcın olsun canım. Ayağını ihmal etmee. Herşey düzelicekk dua ett kuzumm. Denk Gelirsek Konuşuruz zaten. Çok öptümm senii:16::54:

kızlar hepinize çok teşekkür ederim.bugun 11.5 cmle devam edicem.yaaa 2-3 gündür eşim hadi deneyelim diye baskı yapıyor.işte o sihirli kelimeyi duyunca korkuyorum.bana deneyelim deme diyorum.ama korkunun ecele faydası yok.bu iş fazla uzadı farkındayım belki bana kızanlar bile vardır aranızda bilmiyorum:18:vajiyi ben de yenicem inşallah:41:

kızlar hepinize çok teşekkür ederim.bugun 11.5 cmle devam edicem.yaaa 2-3 gündür eşim hadi deneyelim diye baskı yapıyor.işte o sihirli kelimeyi duyunca korkuyorum.bana deneyelim deme diyorum.ama korkunun ecele faydası yok.bu iş fazla uzadı farkındayım belki bana kızanlar bile vardır aranızda bilmiyorum:18:vajiyi ben de yenicem inşallah:41:

Kuzummm Eylül Bitmedenn Bitir Şu İşii Lütfennn.. Korkmaa bakk bendee senin gibiydimm ama şuan eser bile yok.Ne korku ne bişe çünküü acı yokkk vala hi acı filan yokk.sonundaki huzuru,mutluğu düşünnn lütfenn..

Kuzummm Eylül Bitmedenn Bitir Şu İşii Lütfennn.. Korkmaa bakk bendee senin gibiydimm ama şuan eser bile yok.Ne korku ne bişe çünküü acı yokkk vala hi acı filan yokk.sonundaki huzuru,mutluğu düşünnn lütfenn..

haklısın Beraycım işte hep birşey çıkıyor erteliyorum!!!eee eşimin çalışma saatlerini de biliyorsun.analayacağın albenim yok ama bahanem çok:27:tek tesellim egzersizlerde çok rahatım.bakalım eylül de bitmek üzere zamanım azaldı:17:

Canım çok geçmiş olsun...allah başka kaza bela vermesin...büyük aşklar kavgayla başlar misali senin için de güzel şeylerin başlangıcıdır belki başına gelenler:))

Arkadaşlar merhaba ben evlendikten yaklaşık iki hafta sonra doktor yardımı almadan vajinsmusu yendim... emin olun ki herşey beyinde bitiyo... öncelikle isteyin yeter kızlar... vee en önemlilerinden birii NEFESS EGZERSİZLERİİ... ben nefes egzersizlerini o esnada uyguladım ve sadecee eşim 1 hafta boyunca bana parmak egzersizi yaptı, diğer hafta bütün sorun bitti ...umarım herkes en yakın zamanda kurtulur bu sıkıntıdan.

arkadaşlar bnde 2 hafta boyunca vajnsmusla uğraştım..ama doktor yardımı almadan yendimmm.... evleneli bir ay oluyor. ve ilk iki haftası çok zordu :( ama yendimm kızlarr öncelikle herşey beyiinde bitiyor unutmayınn... vee NEFES egzersizlerini eşininzle yataktayken uygulayınnn.. sdce 5 gün parmak egzersizi uygulması ve nefes egzersizi uygulamasıyla başardım umarım herkes en ykn zamnda kurtulr bu sıkıntıdan.. ayrıntılı olarak anlatmamı isteynler olrsa anlatablrm yeterki herks kurtulsn şu sorundan.

Back
X