• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yarisma 12 Ekime alindi..
12 Ekim yarismasinin

1. ALTHEA
2. ZEYZEYZEY
3. SADE123
4. 1i7BENi
5. ELAMM_19
6. SEKERPARE

:64::64::64::64::64::64:
:119::119::119::119::119:
:123::123::123::123::123:
:124::124::124::124::124:

KIZLAR tebrik ederim herbirinizi.. Yarisma ugurlumu geldi ne :32::32: çok sevindim gerçekten.. bu mutluluk bambaska.. Rabbim baska dert yasatmasin InsAllah..
Evet 7. gelinimiz kim olacak bakalim.. 12 ekim yarismanin son günü.. 11 gününüz daha var.. Acele edin kizlarrrrrrrrrrrrrrr :21::21:
oyoy oy maşallahınız var hepınızı tek tek tbrık ederım:46::46::46::46::46::46::46::46:

kızlarrr az önce test yaptım çift çizgiyi gördüm hemen çok heyecanlıyım paylaşmak istedimmm sanırım tam yenemeden vajiyi hamile kaldım. eşime söyllemeden size yazdım inannın. o gelsin acilde kan testi yaptırmaya gidicem .... dua edin...

tebrık ederım gozunaydın ALLAH analı babalı buyutmeyı nasıp etsın ınsaallah. ve cok sanslı oldugunu da bıl. yumurtlama gununde falan tamamen bosalmalar yasayıp hatta tup bebek tedavılerı deneyıp hamıle kalamayanlar var. senı tebrık edıyorum maasallah vakum gıbı cekmıssın spermlerı :))))))))))))))

şaka bır yana. hayırlı olsun annelıgın.

çokkkkkkkkk mutluyum kızlar ben de yendim ben de tam olarak gelinim artık sonunda bugün yaptık ve oldu inanamadım bile hem de tamamıyle her şeyiyle oldu süper bir duyguymuş ya kelebek gibiyim:16: :16:

eylul ayı cok bereketlı gectı. ekıme de yansıyor anlasılan. tebrık ederım gozunaydın kurtulmussun darısı herkesın basına. mutlulugun daım olsun.

nekadarlık evlıydın ?

Kızlarrrrrrrrrrrr :9: :9: :9:ekim gelini oldummmmm :32: :32: :32: :32: çoooooooook mutluyummmmm :21: :21: :21:aşkımın yüzünü güldürdümmmmmmmm :118: :118: :118: Darısı başınıza inş.:122: :122: :122: Allahım formda olan herkese çok çok teşekkür ederim alalh razı olsun sizden destekleriniz için:16: :16: Yanımda oldugunuz ıcın:118: :118:

ayyyyyyy ne guzel. aynı gun bır gelın daha cıkmıs. gozunaydınnnnnnnnnnnnnn

kızlar selam. eşimin 2 parmağından sonra dün, p.. geçtik. 2 tane tombul parmağın girdiği yere pe.. girmiyo. :(( anlamıyorum. sadece kafası girdi gerisi yok. ıkınıyorum kasmıyorum kendimi nefes alıp veriyorum ama olmuyooooo :(( pozisyonda ben üstteyim eşime sırtım dönük şekilde. eşim üstte olduğu zaman biraz kasıyorum kendimi.

Yarisma 12 Ekime alindi..
12 Ekim yarismasinin

1. ALTHEA
2. ZEYZEYZEY
3. SADE123
4. 1i7BENi
5. ELAMM_19
6. SEKERPARE

:64::64::64::64::64::64:
:119::119::119::119::119:
:123::123::123::123::123:
:124::124::124::124::124:

KIZLAR tebrik ederim herbirinizi.. Yarisma ugurlumu geldi ne :32::32: çok sevindim gerçekten.. bu mutluluk bambaska.. Rabbim baska dert yasatmasin InsAllah..
Evet 7. gelinimiz kim olacak bakalim.. 12 ekim yarismanin son günü.. 11 gününüz daha var.. Acele edin kizlarrrrrrrrrrrrrrr :21::21:

İtirazım var hakim bey, 2. bendim. kandırdın mı beni Elvan. gel buraya :41:

Son düzenleme:
Ya ben şimdi gaza geldim egzersiz yapmak istiyorum ama evde bebe yağı var sadece o konuda kayganlık sağlayacak. E o da bende mantar yapıyor... N'apabilirim başka?:26:

Hehe ben evde bişey yokken zeytinyağıyla yapıyordum, ama zararlı mıdır bilmiyorum yanlış yönlendirmeyeyim.

Ve tebrik etmediğim başka arkadaşlar varsa, hepinize kocama alkışlarr....:46::46::46::46::46::46:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Oh ohhhh bu aralar yapan yapanaaa :1::9:
:1:
Yapamayanlarrr durmayın başlayın egzersizlere, 1. olmuyorsa 2. olur yoksa 3. de yılmayın üstüne üstüne gidin bu vajininin biz yaptıysak inanın sizde yaparsınız.....

kızlar selam. eşimin 2 parmağından sonra dün, p.. geçtik. 2 tane tombul parmağın girdiği yere pe.. girmiyo. :(( anlamıyorum. sadece kafası girdi gerisi yok. ıkınıyorum kasmıyorum kendimi nefes alıp veriyorum ama olmuyooooo :(( pozisyonda ben üstteyim eşime sırtım dönük şekilde. eşim üstte olduğu zaman biraz kasıyorum kendimi.

Canım belki farkında olmadan kasıyorsundur,

Kızlar bu arada biz 3. denemeyide yaptık. İlk başta gene biraz tırstım, vazgeçiyordum eşim bırakmak istemedi olacak dedi, ve oldu 3. geçtim yani artık tamamdır :)

ard arda ne kadar cok kisi yendi ya valla imrendim size. esim eve dün gec geldi bisey yapamadik bugun insallah olur. ama siz zaten 3 parmak falan aliyordunuz dimi ben sadece orta parmak alabiliyorum bilmem olur mu olmaz mi bugun

ard arda ne kadar cok kisi yendi ya valla imrendim size. esim eve dün gec geldi bisey yapamadik bugun insallah olur. ama siz zaten 3 parmak falan aliyordunuz dimi ben sadece orta parmak alabiliyorum bilmem olur mu olmaz mi bugun

Ben en son mumla deniyordum. sen kendine güveniyosan dene, evdeysen bence akşama kadar biraz daha egzersiz yap, sürekli böyle ard arda yenenler olur inş.

Ben en son mumla deniyordum. sen kendine güveniyosan dene, evdeysen bence akşama kadar biraz daha egzersiz yap, sürekli böyle ard arda yenenler olur inş.
yok ben mumla falan calisamiyorum dün cok denedim olmuyor.parmakla en azindan hissediyorum o rahatlatiyor. ama orta parmak oluyor. iki parmak sirf giriste oluyor o kadar. aslinda tirsiyorum ondan ilerlemiyor da olabilir.

Kızlarrrrrrrrrrrr :9: :9: :9:ekim gelini oldummmmm :32: :32: :32: :32: çoooooooook mutluyummmmm :21: :21: :21:aşkımın yüzünü güldürdümmmmmmmm :118: :118: :118: Darısı başınıza inş.:122: :122: :122: Allahım formda olan herkese çok çok teşekkür ederim alalh razı olsun sizden destekleriniz için:16: :16: Yanımda oldugunuz ıcın:118: :118:

gözün aydın canım tebrikler:21::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

artık kendim de yendim ya egzersizciler diyebilirim sanırım:17:kızlar jel yoksa,ya da almaya utanıyorsanız bepanten krem(mavi),fito krem kullanabilirsiniz.bebe yağının mantar yaptığı söyleniyor.MUMla çalışmak isteyen olursa bu konuda yardımcı olabilirim.Ekim ayı da bereketli gidiyor haydi egzersiz başına:46:ekim bitene kadar vajili kimse kalmasın:52:

Kızlar bu arada biz 3. denemeyide yaptık. İlk başta gene biraz tırstım, vazgeçiyordum eşim bırakmak istemedi olacak dedi, ve oldu 3. geçtim yani artık tamamdır :)

öyyyttt sen utanmıyor musun beni geçmeye:27:ben daha 3.yü deneyemedim:50:senin için sevindim inşallah hep böyle devam eder:16:

canlarım nasılsınızz?? yenenleri çok ama çok tebrik ediyorum althea ve ismi aklıma gelmeyen diğerleri çok tebrik ediyorum sizleri canlarrr..işte bu kadar hadi egzersizciler sıra sizde biraz hızlandırın egzersizleri..zaten yendikten sonra mikicanlar nazlanacak onları bekliceksiniz yeterincee..zaman kaybetmeyin siz üstünüzdeki yükü atın bakın ne kadar mutlu olcaksınız böylece..HAYDİ GELİNLER EGZERSİZE:)):16:

Back
X