• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canlarım nasılsınızz?? yenenleri çok ama çok tebrik ediyorum althea ve ismi aklıma gelmeyen diğerleri çok tebrik ediyorum sizleri canlarrr..işte bu kadar hadi egzersizciler sıra sizde biraz hızlandırın egzersizleri..zaten yendikten sonra mikicanlar nazlanacak onları bekliceksiniz yeterincee..zaman kaybetmeyin siz üstünüzdeki yükü atın bakın ne kadar mutlu olcaksınız böylece..HAYDİ GELİNLER EGZERSİZE:)):16:

çok teşekkürler canım.ne zamandır görmyordum seni forumda umarım herşey yolundadır:16:

Kizlar slm yenen arkadaslar sekerpare,17 beni, mormutluluk, sade, zeyzeyzey hepinizi taa yurekten kutluyorum tebrikler:16: benimde yakinda bakalim ne zaman :1: maketime pecete sarip 12 cm yaptim is yapiorum kayinbabaya yemek veriorum evde geziorum:1: saka gbi rahatim relaksim ne zaman olursa artik kismet .....takmiom valla takmiorum artik hic suphem kalmadi cunku :1:.....

bu arada egzersizde iyiyim hani yeterli kalınlığı alıyorum ama p...s olmuyo diyenlere nacizane bikaç önerim olacak..kızlar p..s başını alıyosanız acele etmeyin sakinleşin üstüne gidin yavaş yavaş,olmuyo diye bırakmayın üstte deniyosanız hatta hafif hafif git gel yapın ama çok hafif yapın bunu hani p..s başını aldıktan sonra zaten hafif gitgellerle yarısı sonrada tamamı oluyo yani bide sanırım vaji uyarılıyo gitgellerle nemleniyo böylece p..s rahat ilerliyo..affedin açık yazdım ama bende son denemede keşfettim bunu paylaşayım istedim..benm p..s almada sorunum yokta yalnız tek pozisyonda oluyo(üstte deniyorum) ve hızlı git gel yapamıyoruz hala..bu yüzdende eşim içime b...mıyo umarım normaldir zamanla düzelir hızlı git gel yapanlar bana bikaç tavsiye de bulunurmusunuz ??hepinize sevgilerr

Kizlar slm yenen arkadaslar sekerpare,17 beni, mormutluluk, sade, zeyzeyzey hepinizi taa yurekten kutluyorum tebrikler:16: benimde yakinda bakalim ne zaman :1: maketime pecete sarip 12 cm yaptim is yapiorum kayinbabaya yemek veriorum evde geziorum:1: saka gbi rahatim relaksim ne zaman olursa artik kismet .....takmiom valla takmiorum artik hic suphem kalmadi cunku :1:.....
umuttttttttttttt:52:maşallah kuzuma:nazar:sen beni de geçtin 12 cm ne öyle:52:senin ilk denemede olcak zaten o belli de,kocanın havaya girmesini bekliyoruz artık.eeee yok mu bir gelişme yanaşmıyor mu hala:26:dün elektirik kesilecek gibi oldu direk benim mumlar geldi aklıma:9:zaten eşime de söylüyorum miki nazlanırsa benim mumlarım var ona göre diyorum.ama eksiklik hissetmiyor değilim canım mumlarım benim canım canım:16::16:

çok teşekkürler canım.ne zamandır görmyordum seni forumda umarım herşey yolundadır:16:

sağol tatlım iyiym bende evet netimizde sorun vardı arada net gidip geliyo yarım yamalak okuyabiliodum yazılanları bazen msj yazıyodum bağlantı kopuyodu falan sorun halloldu şuan bende yazayım dedim hemen..canm çok sevndim vallahi seni görünce yenmişsin oh be ne rahatlık dimi..benmde sorun yok sayılır tam alışamadım sık deneyemiyoruz gitgelleri hızlandıramadım bende alıyorum p..si lakin b..ma olmuyo sanırım yavaş gitgeldenmiş.izin vermiyorumki adam hızlansın neyse oda olur inş. bunun dışında sıkıntı yok tatlımm.sen nasılsın denemeler nasıl sık dene canm sen ben gibi olma 2 buçuk ay oldu banada nerdeyse:))

kıss 12 cmm miiiiiii neeeeee inanamıyorumm hemde iş mi yapıyosunn onlaaaaaaa
ayy tebrikk ederim kıs seniiii bu iş bitmiş canımmmm hadi dene artıkkkk
valla ben 11 buçukta yendim ama hiç içimde dolaşamadım çok rahatsız ediyodu beniiii sana maşallah diyorummm vallaaa

umuttttttttttttt:52:maşallah kuzuma:nazar:sen beni de geçtin 12 cm ne öyle:52:senin ilk denemede olcak zaten o belli de,kocanın havaya girmesini bekliyoruz artık.eeee yok mu bir gelişme yanaşmıyor mu hala:26:dün elektirik kesilecek gibi oldu direk benim mumlar geldi aklıma:9:zaten eşime de söylüyorum miki nazlanırsa benim mumlarım var ona göre diyorum.ama eksiklik hissetmiyor değilim canım mumlarım benim canım canım:16::16:

Valla bende bimiorum yawrum :1: bos durmim die bseyler yapiom orasida kabul edio:1::1: aslinda iyi bir gelisme sayilirmi bilmem ama var bse iki gun annemde kaldim beni almaya geldi bayaa oturduk gec donduk gece 3 tu bende bsey olmaz artik die yattik oyle bi yarim saat gecmis gecmemis baktim sirnasti kalkim krem jel hazirlanim dicektim brakmadi eski yontem bos....oldu :( ne bilim en azindan buda bi grlisme bende bozmadim durumu bi dahakine olur dedim...ama biliomusun yeterli sertlik yoktu esimde cok uzuldum caktirmadim ama cok ugrasti bos....icin boyle boyle kafasi rahatlasin diorum bi iki kere deneriz diorum canim bende...

sağol tatlım iyiym bende evet netimizde sorun vardı arada net gidip geliyo yarım yamalak okuyabiliodum yazılanları bazen msj yazıyodum bağlantı kopuyodu falan sorun halloldu şuan bende yazayım dedim hemen..canm çok sevndim vallahi seni görünce yenmişsin oh be ne rahatlık dimi..benmde sorun yok sayılır tam alışamadım sık deneyemiyoruz gitgelleri hızlandıramadım bende alıyorum p..si lakin b..ma olmuyo sanırım yavaş gitgeldenmiş.izin vermiyorumki adam hızlansın neyse oda olur inş. bunun dışında sıkıntı yok tatlımm.sen nasılsın denemeler nasıl sık dene canm sen ben gibi olma 2 buçuk ay oldu banada nerdeyse:))

sağol canım üstümden büyük bir yük kalktı artık daha mutluyum:16:biz 2.denemeyi yaptık ama gitgel olmadı mikinin içerde başının deydiği yer batıyor yanmam var onun dışında basınç ve girişte yanma gibi sorunlarım yok şükür.3.denemeyi miki nazlandığı için tam yapamadık,mikinin nazlanacağını hiç tahmin etmezdim.demek ki vajiden sonra eşlerde de bu sorun oluyor çoğumuzda.maalesef eşimle benim çalışma saatlerimizden solayı sıksık deneme şansımız yok zaten vaji de bu yüzden uzadı birazda.ama ben boş durmuyorum her fırsatta eşimin başındayım artık:27:senin de yavaş yavaş düzene girer herhalde ama dediğin gibi sıksık denemye yapmak gerekiyor

sağol canım üstümden büyük bir yük kalktı artık daha mutluyum:16:biz 2.denemeyi yaptık ama gitgel olmadı mikinin içerde başının deydiği yer batıyor yanmam var onun dışında basınç ve girişte yanma gibi sorunlarım yok şükür.3.denemeyi miki nazlandığı için tam yapamadık,mikinin nazlanacağını hiç tahmin etmezdim.demek ki vajiden sonra eşlerde de bu sorun oluyor çoğumuzda.maalesef eşimle benim çalışma saatlerimizden solayı sıksık deneme şansımız yok zaten vaji de bu yüzden uzadı birazda.ama ben boş durmuyorum her fırsatta eşimin başındayım artık:27:senin de yavaş yavaş düzene girer herhalde ama dediğin gibi sıksık denemye yapmak gerekiyor

cnm o dedğin batmalar bende de olmuştu 2. yada 3. denemede ama sonra geçti ..o dönem sistit olmuştum yani enfeksiyon vardı ondan oldu diye düşünüyorum sanki böle iğne batiyo gibi dimi cıs cıs..ama geçti şükür yani zamanla geçer aslında ara vermek bazen ii oluyo hani tahriş geçiyo ya seninde geçer merak etme yendik ya en büyük sıkıntıyı atlattık şükürler olsun

cnm o dedğin batmalar bende de olmuştu 2. yada 3. denemede ama sonra geçti ..o dönem sistit olmuştum yani enfeksiyon vardı ondan oldu diye düşünüyorum sanki böle iğne batiyo gibi dimi cıs cıs..ama geçti şükür yani zamanla geçer aslında ara vermek bazen ii oluyo hani tahriş geçiyo ya seninde geçer merak etme yendik ya en büyük sıkıntıyı atlattık şükürler olsun

aynen dediğin gibi oldu canım.3.de daha azdı ama miki inince tam olmadı yani.sen ilaç falan kullanmış mıydın?o acıdan dolayı git gelde canım yanıyor yoksa giriş çok rahat acı falan yok.boşlukta bişey hissetmemem gerekır yönü mü yanlış dıye dusundum ama yön yanlış olsa tümü olmazdı herhalde.öyle ya da böyle vajiden kuruldum ya bu acılar hiç bişey birkaç saniye sonra geçiyor ama o vicdan azabı ve huzursuzluk hep benımleydı önceleri çok şükür bitti geçti:25:

Doğru hepimiz yaşıyoruz...ama bazen çok can yakıcı olabiliyor...mesela benim koca hiç bana yüz göstermiyo...öncelikleri hep ben olacağıma, hayatında sonuncu sırada geliyorum şu anda...ve son zamanlarda bunu bana iyice hissettirerek canımı acıtmaya çalışıyor...dün işteyken aradım bunu, işim var, ben seni sonra arayayım mı dedi, tamam dedim.O "sonra" hiç gelmedi. Akşam beni işten almaya geldi, hiç boş vaktim olmadı, arayamadım dedi, tamam dedim gene...sonra eve gittik, yemek yedik vs...saat akşamın 7' si olmuş bana diyor ki "8' de maç var babamlar gelebilir, konuştuk bugün davet ettim, bakarız dediler" diyo bana ya... Hani hiç vaktin olmamıştı beni arayacak...Arkadaşın bi tek benim için vakti yok anlayacağınız...Onu bırak insan yerine koyup da ben eve misafir davet ettim diye bile aramıyo...Yani evlilik onlar için yatak odasından ibaret demek...O konuda başarısızsan başka hiç bir konuda başarılı olamazsın gözünde...seni adam yerine de koymaz...Git gide o benden soğuyor... ben de ondan soğuyorum...ne olcak bilmiyorum...

KENDİNE dikkat et bende o dönemleri yasadım simdi bir metresimiz var ve gözümün içine baka baka yapıyor. ve ben hala bu hastalığı yenemedim. Metresimizi de üstelik işe alan benim 2 sene önce onlara 3 aydır bana göre ben hamileyken bile iliskileri var ve ayrılmayı da düsünmüyorlar.
Umurlarında bile değilim.

Ben vaji iken hamile kaldım doktorun dediğine göre merdivenleri çıka çıka. Kıza da demis biz cinsel iliski yasayamıyrouz diye. ama karımdan ayrılmam bunu kabul et. Kızda kabul etmis. artık hiç deneyesim kocama dokunasım bile gelmiyor dokunmyuorum da bosanalım diyorum onu da kabul etmiyor. Ne yapıcam bilmiroum.

aynen dediğin gibi oldu canım.3.de daha azdı ama miki inince tam olmadı yani.sen ilaç falan kullanmış mıydın?o acıdan dolayı git gelde canım yanıyor yoksa giriş çok rahat acı falan yok.boşlukta bişey hissetmemem gerekır yönü mü yanlış dıye dusundum ama yön yanlış olsa tümü olmazdı herhalde.öyle ya da böyle vajiden kuruldum ya bu acılar hiç bişey birkaç saniye sonra geçiyor ama o vicdan azabı ve huzursuzluk hep benımleydı önceleri çok şükür bitti geçti:25:

cnm ben ilk denedik sonra sistit oldum hemen doktora gittim ama muayeneye izin vermedim idrar tahlili yapıldı enfeksiyon dedi doktor antibiyotik kullandım evet sonra denedik o batmalardan oldu yine ben dedim sanırım enfeksiyon iyileşmedi o yüzden oldu dedim zaten ara verdik baya o esnada geçti sanırım bidahada o batmalardan olmadı.belki seninde tahriş olmuştur ya orası hassas sonuçta eşimizdende mikrop alabiliyoruz amazamanla düzeliyo kendimizi koruyoruz bi şekilde enfeksiyona karşı .sende idrar yaparken falan yanma oldumu yada sürekli idrara çıkma falan?belkide değim gibi tahrişten olmuştur geçer ya kayganlaştırıcıyı bol kullan

Back
X