- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #125.241
kızlar yazdıklarınızı okudum tebrik ediyorum sizleri denemeler ii gidiyomuş vallahi beni geçeceksiniz alışma konusundaa:)) anammmm elimi çabuk tutmalıyım alışmalıyım:vallahi gaza geldim lakin herif evde değil evde olaydıııı görürdü o
kızlar şaka biyana süpersinizz böle dewam edin benm pek deneme imkanım olmuyo eşim çalışıyo yoğun fırsta buldukça oluyo bizdede gitgel yavaş diye sanırım b..ma olmuyo zamanla düzelir odaa inş..
kızlarr 4.denemeyi de yaptık az önce giriş hafif zorlasa da hala devamı iyiydi bacaklarım artık daha gevşek duruyor,hatta sonlara doğru az da olsa zevk bile aldım diyebeilirim çok şaşırdım ya bu kadar çabuk beklemiyordum ben
kızlar yazdıklarınızı okudum tebrik ediyorum sizleri denemeler ii gidiyomuş vallahi beni geçeceksiniz alışma konusundaa:)) anammmm elimi çabuk tutmalıyım alışmalıyım:vallahi gaza geldim lakin herif evde değil evde olaydıııı görürdü o
kızlar şaka biyana süpersinizz böle dewam edin benm pek deneme imkanım olmuyo eşim çalışıyo yoğun fırsta buldukça oluyo bizdede gitgel yavaş diye sanırım b..ma olmuyo zamanla düzelir odaa inş..
kuzum sen utanmıyor musun benle bir olmayaşaka bir yana çok iyi sevindim senin adına bu iş denemey bakıyor nekadar çok denersen okadar çabuk kurutulursun
canım seninle aynı dertten muzdaribim.çalışma saatlerimiz pek uymadığı için eşimle deneme yapamıyoruz bu yüzden ağır vasıta gibi ilerliyorumgitgeller yavaş olduğundan miki pısss diye sönüyor b...ma bizde de olmuyor.bunlar zamanla aşacağımız şeyler o yüzden dert etme aynı durumdayız.vajiyi atlattıkya çok şükür
Merhaba arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum. Henüz bir kaç aylık evliyim ve bu hastalıkla karşılaştım, ve bu sayede de bu forumu buldum, umarım başlayabilirim bir yerlerden.
İlk etapta egzersizlere başlamadan doktora gidiyor musunuz ? Yoksa direk egzersizlere mi başlıyorsunuz ? Ben önce doktora giidp zarımda sorun olup olmadığını öğrenmek istiyorum.
Bir de bu emla kremini kullanan arkadaşlar, ne kadar dayandı? 57 tl dediler bana eczanede. Uzun süre kullanabiliyor muyuz ?[/
Emla kremi ben evlendikten 1 ay sonra dr. tavsiyesiyle aldım,,yanma yaptı bi dahada kullanmadım..yanma yapmasıyla zaten uyuşturuyo..ama şuan egzersizleri sadece bebek yağıyla yapıyorum hiçde gerek duymuyorum emlaya...
Ayrıca bu forum gerçekten mükemmel ve içtenlikle yardım elini uzatan arkadaşlarla dolu ALLAH RAZI OLSUN ONLARDAN..takip et ben ilk gün baya ilerledim yapamam kesinlikle dediklerimin bana göre çoğunu yaptımm...Sende yapıcaksın güven bana ben yapmışsam bu kadarını sende başarırsınn...egzersizleri mutlaka yapmalısın...kolay gelsin...:))
Merhaba arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum. Henüz bir kaç aylık evliyim ve bu hastalıkla karşılaştım, ve bu sayede de bu forumu buldum, umarım başlayabilirim bir yerlerden.
İlk etapta egzersizlere başlamadan doktora gidiyor musunuz ? Yoksa direk egzersizlere mi başlıyorsunuz ? Ben önce doktora giidp zarımda sorun olup olmadığını öğrenmek istiyorum.
Bir de bu emla kremini kullanan arkadaşlar, ne kadar dayandı? 57 tl dediler bana eczanede. Uzun süre kullanabiliyor muyuz ?[/
Emla kremi ben evlendikten 1 ay sonra dr. tavsiyesiyle aldım,,yanma yaptı bi dahada kullanmadım..yanma yapmasıyla zaten uyuşturuyo..ama şuan egzersizleri sadece bebek yağıyla yapıyorum hiçde gerek duymuyorum emlaya...
Ayrıca bu forum gerçekten mükemmel ve içtenlikle yardım elini uzatan arkadaşlarla dolu ALLAH RAZI OLSUN ONLARDAN..takip et ben ilk gün baya ilerledim yapamam kesinlikle dediklerimin bana göre çoğunu yaptımm...Sende yapıcaksın güven bana ben yapmışsam bu kadarını sende başarırsınn...egzersizleri mutlaka yapmalısın...kolay gelsin...:))
ne güzel işte böyle birbirinizi gaza getirin de biran önce yenin kolay gelsin egzersizlere devammmm
kızlarr 4.denemeyi de yaptık az önce giriş hafif zorlasa da hala devamı iyiydi bacaklarım artık daha gevşek duruyor,hatta sonlara doğru az da olsa zevk bile aldım diyebeilirim çok şaşırdım ya bu kadar çabuk beklemiyordum ben
tatlım sakin ol önce yıpratma kendini korkacak birsey yok inan buna ben 8 ay sonra yendim yazık etmişim kendime diyorum
mutlaka önce vajiyi tanımalısın be hiç dokunamıordum bile ama oraya birseyin senın kontrolunde girdiğini ve canının hiç yanmadığını gorunce agzın acık kalıyo sonra acayip bir cesaret ve bakıyorsun olup bitmişşşş
ya şimdi bakıyorum 16 kişi konuyu okuyo yazıyo günde kim bilir kac kişi bu dert için derman arayıp da okuyo acaba allah ım sen herkese yardım et biz kurtulduk onları da kurtar bu dertten şimdi aklım hep burada internetim yok ama telden baglanınca ilk işim buraya girmek belki birilerine yardımım dokunur diye
süperrr bu yaa :) bende raporumu vereyim aksamı bekleyemedim hafta içi pek denemeye fırsatım olmuyo yorgunluktan.. iki paramagın tamamını alabildim sonunda:) zarın kenarları sıkıyo bıraz parmagımı cok net hıssedıyrm bıde tuvaltm gelıo gıbı oluyo onun dısında agrı hıc olmadı.. bide ben bphtni cok kullanıyorum, bi zararı olmaz umarım onu surunce rahatca parmkları yerleştirebiliyorum nası gidiyorum kılavuzcum ?? :)
afedersin,z ama sanki büyük abdestim gelmiş gibi ıkındım bide çiş yaptıgımız yerin altı acıldı ama onun üstünda minnacık bi daire var kapalı gibi. onun hemen altında hindi bibbiriği gibi bi et var on ney anlamadım o daireye giricekse nasıl girilcek yaa
Evet suan asla dokunacak dedikleriniz imkansız gibi geliyo suan okadar cok korkuyorumda anlatamam beni en iyi sizler anlarsınız çünkü en iyi yaşayan bilir kimse ilede paylasamiyorum;(((( esim şimdi evde birkaç ısı icin çıkacak ve o çıktığında duş alıp aynayla bakıcam ilk önce ben Dr gittim kendimi okadar kasmisimki kızligimi bile göremedi yavrum derin nefes al ıkın dedi ben agliyordum utaniyodum sonra ikininca gördü hiçbir problem yok yavrum dedi vajinusmus dedi psikiyatr gittim ama ısrarla eşinin olması şart o olmazsa devam edemem dedi beni yarı yolda bıraktı;(((
titremek bacak acamamak bunlar baslarda normal. sakin ben daha ileri seviyedeyim diye düsünme. egzersize oturmadan önce sirayla
bacaklarini havaya dik ve kas, bir kac dakika beklet. artik kasilmaktan yorulsun ve yere indir rahatla.
kalcani sik ve kas. birak
ellerini sik ve kas birak.
omuzlarini sik ve kas ve birak
sonra yüzünü 100 tane limon yemis gibi burustur, kas ve birak. egzersize baslamadan bacaklarini bir daha kas acisin, dermani kalmasin hehe sonra rahatca gevse. deriiin nefes al burundan ve agizdan ver. 8 saniyelik nefesler.
otururken bagdas kurup oturmaya calis, uyurken de bacaklarini acip uyu. alissin =).
cisini yaparken 3 saniye tut, 3 saniye birak (akit), tut birak tut birak. anatomiye ek olarak, bunlara da yavastan basla. giderek ihtiyacin olmayacak zaten.
Merhaba arkadaşlar ben yeni evliyim benm sorunum içime girebiliyor eşim ama bende acı oluyor o yüzdende bi daha ki sefere yine acıcak diye korkuyorum. Doktora gitim enfeksiyon dedi ilaçlarımı fitillerimi kullandım.2 hafta geçti yine denedik acı olduKendi kendime parmağımı sokabiliorm iki parmkta soktuğum oluyor ama o kadar güzel bi önse... ardından ıslaklıkta varken gel gelelim yine acı oluyor bende dayanamıyrm devam etmesini istemiyorum Jelle falan uyuşsun istemiorm kendim yenmek istiyorum bu durumu girmesi herşeyi normal sonuna kadar bile girebiliyo ama tek sorun bende acı olması ne yapmam lazım kızlar Allah rızası için yardım edin
Merhaba arkadaşlar ben yeni evliyim benm sorunum içime girebiliyor eşim ama bende acı oluyor o yüzdende bi daha ki sefere yine acıcak diye korkuyorum. Doktora gitim enfeksiyon dedi ilaçlarımı fitillerimi kullandım.2 hafta geçti yine denedik acı olduKendi kendime parmağımı sokabiliorm iki parmkta soktuğum oluyor ama o kadar güzel bi önse... ardından ıslaklıkta varken gel gelelim yine acı oluyor bende dayanamıyrm devam etmesini istemiyorum Jelle falan uyuşsun istemiorm kendim yenmek istiyorum bu durumu girmesi herşeyi normal sonuna kadar bile girebiliyo ama tek sorun bende acı olması ne yapmam lazım kızlar Allah rızası için yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?