Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlarr 4.denemeyi de yaptık az önce giriş hafif zorlasa da hala devamı iyiydi bacaklarım artık daha gevşek duruyor,hatta sonlara doğru az da olsa zevk bile aldım diyebeilirim çok şaşırdım ya bu kadar çabuk beklemiyordum ben

kızlar yazdıklarınızı okudum tebrik ediyorum sizleri denemeler ii gidiyomuş vallahi beni geçeceksiniz alışma konusundaa:)) anammmm elimi çabuk tutmalıyım alışmalıyım: vallahi gaza geldim lakin herif evde değil evde olaydıııı görürdü o
kızlar şaka biyana süpersinizz böle dewam edin benm pek deneme imkanım olmuyo eşim çalışıyo yoğun fırsta buldukça oluyo bizdede gitgel yavaş diye sanırım b..ma olmuyo zamanla düzelir odaa inş..

çok sağol canım evet fırsat buldukça denemeye çalışıyoz,sen de eşini buldun mu tabiri caizse ilk fırsatta çök üstüne
bizim de gitgel ve boş..normal gidiyor ama 3.deneme de biizmki tam boş.ken söndü fısss evet gitgel önemliymiş yani hzıı ,ya o da zmanla artık buraya kadar geldik çok şükür onlar da olcak Allahın izniyle nazar

kuzum sen utanmıyor musun benle bir olmayaşaka bir yana çok iyi sevindim senin adına bu iş denemey bakıyor nekadar çok denersen okadar çabuk kurutulursun

canım seninle aynı dertten muzdaribim.çalışma saatlerimiz pek uymadığı için eşimle deneme yapamıyoruz bu yüzden ağır vasıta gibi ilerliyorumgitgeller yavaş olduğundan miki pısss diye sönüyor b...ma bizde de olmuyor.bunlar zamanla aşacağımız şeyler o yüzden dert etme aynı durumdayız.vajiyi atlattıkya çok şükür

kuzum sen utanmıyor musun benle bir olmayaşaka bir yana çok iyi sevindim senin adına bu iş denemey bakıyor nekadar çok denersen okadar çabuk kurutulursun

ayy canım korktum bir an utanmıyor musun diyince kötü bir şey mi dedim diye evet deneme deneme bundan sonraki tek işimiz birlikte alışcaz inşş

evet cnm haklısınnnn aşacaz bunlarıda en zorlarını aştık egzersizler falan neydi öyle demii onlar daha zor p..sten hadi kızlarrrr sizde aşınn egzersize dewam yeni gelenler varr formumuzaa buraya gelmek demek bu işi yarı yarıya bitirmek demek sadece cesaret ve egzersizzz başarı burdaa hadi kızlar

süperrr bu yaa :) bende raporumu vereyim aksamı bekleyemedim hafta içi pek denemeye fırsatım olmuyo yorgunluktan.. iki paramagın tamamını alabildim sonunda:) zarın kenarları sıkıyo bıraz parmagımı cok net hıssedıyrm bıde tuvaltm gelıo gıbı oluyo onun dısında agrı hıc olmadı.. bide ben bphtni cok kullanıyorum, bi zararı olmaz umarım onu surunce rahatca parmkları yerleştirebiliyorum nası gidiyorum kılavuzcum ?? :)

Evet suan asla dokunacak dedikleriniz imkansız gibi geliyo suan okadar cok korkuyorumda anlatamam beni en iyi sizler anlarsınız çünkü en iyi yaşayan bilir kimse ilede paylasamiyorum;(((( esim şimdi evde birkaç ısı icin çıkacak ve o çıktığında duş alıp aynayla bakıcam ilk önce ben Dr gittim kendimi okadar kasmisimki kızligimi bile göremedi yavrum derin nefes al ıkın dedi ben agliyordum utaniyodum sonra ikininca gördü hiçbir problem yok yavrum dedi vajinusmus dedi psikiyatr gittim ama ısrarla eşinin olması şart o olmazsa devam edemem dedi beni yarı yolda bıraktı;(((

Okuyup okuyup yorumlarınızı agliyorummm;(((((((

harika bak dediğim gibi kendini rahat bıraktın mı ağrı yanma oldu mu bekledittin mi parmağını içerde ve de derince nefes aldın mı giriyor hepsi sen de gördün artık kendine güvenin daha da artmıştır di mi merak etme benim de sıktı ilkinde baya ama bikaç denemden sonra gevşeyecek iyce daha rahat yapacaksın,o tuvalet hissi acayip bişi tam altıma yaptım diyorsun ama hiç bişi yok baskıdan dolayı öyle hissediyoruz o da geçecek p..de o his hiç olmadı ben de,ne güzel işte bak kendin denedin gördün ağrı acı yok hepsi kuruntuu sadece olursa yanma batma ya da basınç hissi var onlarda herkes de olmuyor hele ki rahatlatırsan kendini daha az olur ve geçer bunlar dayanaılmayacak şeler değil zaten biraz sabır istiyor hepsinden kurtulmak için,ben de jel ve bepanten kullanıyorum bepanten tahriş olursa iyi geliyor zararı olcağını sanmıyorum prospektüsü okursan üstünde yatak yaraları yazıyor yani tahrişten bahsediyor
canım bence haftaiçi de egzerszilere çalış aksatmadan ,ben de işe gidiyorum çok yoruluyordum ama aksatmadım hiçç sen de aksatmamaya bak tv aç bişiler izle komeedi olursa daha güzel olur çünkü orası gülerken esniyor hem canın sıkılmaz hadi az kaldı sona yaklaşmana

Cnm ben kadın doguma gittim Dr kızligimi göremedi okadar kasiyormusumki o anda pelvis die bı kas varmış o girişi kapatıyormuş seninde gördüğün o olmalı sonra Dr bana yavrum korkma derin nefes al ıkın demişti öle gördü ;((( ben daha elime ayna alipta başlayamadim bile esim evde gitsin başlıcam inşallah ama imkansız gibi geliyo;(((

Merhaba arkadaşlar ben yeni evliyim benm sorunum içime girebiliyor eşim ama bende acı oluyor o yüzdende bi daha ki sefere yine acıcak diye korkuyorum. Doktora gitim enfeksiyon dedi ilaçlarımı fitillerimi kullandım.2 hafta geçti yine denedik acı oldu Kendi kendime parmağımı sokabiliorm iki parmkta soktuğum oluyor ama o kadar güzel bi önse... ardından ıslaklıkta varken gel gelelim yine acı oluyor bende dayanamıyrm devam etmesini istemiyorum Jelle falan uyuşsun istemiorm kendim yenmek istiyorum bu durumu girmesi herşeyi normal sonuna kadar bile girebiliyo ama tek sorun bende acı olması ne yapmam lazım kızlar Allah rızası için yardım edin

canım sen gene üzgünsün ama böyle olmaz kendine çeki düzen ver ya yapacaksın cesaretli ol değmez gözyaşlarına göreceksin bak ben de oraya dokunamıyordum bakmaya korkuyordum ya inan ama baktım ki bir sene geçmiş hala tık yok artık yeterrrr be dedim yapacaksın kendine gel cesaretlen deyip bşaladım egzersize korkulacak bişi yok gerçekten yapınca anlayacaksın,tamam eşin çıksın evet duş al seni rahatlatır sonra al eline aynaı bir güzel incele girişleri gör bugün sadece bunu yapsan bile yeter tamam sana özelden link gönderiyorum ordan anatomik bilgi edinebilrisin resimli hadi kolay gelsin

Selacim yazılarını dikkatlice okuyordum sonlara dogru otururken bacaklarını bağdaşdı kur ve yatarken de açıp uyumaya alış yazmissin tam o anda fark ettimki bacaklarımı birbirine simsiki birlestirip öle kasmisimki bı an senin dediğini yaptım kendimden güldüm bağdaşdı kurduğumda bacak aramin kasilmaktan sancidigini hissettim)

merhaba enfeksiyon demişsin acaba tam olarak geçmedi mi ki geçmediyse acı ondan devam edebilir acı tam olarak nerde girişte mi sonda mı,bu arada jel uyuşturmuyor cnm sadece ıslaklığı artırıyor girişi kolaylaştırıyor

merhaba canım.ilk zamanlar gitgellerde hepimizde oluyor merek etme sonra zamanla azalıyormuş.kayganlaştırıcı jel ve bepanten krem(mavi)kullanırsan en azından tahrişi önlemiş olursun böylece hissettiğin yanma da azalmış olur.eğer enfeksiyom kaynaklı değilse o bahsettiğin acı sen deneme yaptıkça azalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…