- 3 Ağustos 2012
- 389
- 1
- 96
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #125.261
hoş geldin canım süpersin:124: 4dü de yaptın yavaş yavaş artık bütün yanmalar sızılar geçecektir ben de senden bir adım gerideyim 3 denedikve sende de oluyordu ya o son noktaya değerken ki ağrı yani basınç hissi azaldı baya gitgel de iyi gidiyor tam rahat olamıyorum hala ama sonuna kadar sabrediyorum dediğin gibi dayanılmayacak bir durum değil,biz de ilk 2sinde oldu boş.. ama 3 de olmadı miki gitgel yaparken küstüü benim de jel bitti 45liraya almıştım çok pahalı be bir daha almam, bende şu ultrason jelnden alayım yaw hem daha büyük hem de daha ucuz
merhaba enfeksiyon demişsin acaba tam olarak geçmedi mi ki geçmediyse acı ondan devam edebilir acı tam olarak nerde girişte mi sonda mı,bu arada jel uyuşturmuyor cnm sadece ıslaklığı artırıyor girişi kolaylaştırıyor
harikabak dediğim gibi kendini rahat bıraktın mı ağrı yanma oldu mu bekledittin mi parmağını içerde ve de derince nefes aldın mı giriyor hepsi sen de gördün artık kendine güvenin daha da artmıştır di mi merak etme benim de sıktı ilkinde baya ama bikaç denemden sonra gevşeyecek iyce daha rahat yapacaksın,o tuvalet hissi acayip bişi tam altıma yaptım diyorsun ama hiç bişi yok baskıdan dolayı öyle hissediyoruz o da geçecek p..de o his hiç olmadı ben de ,ne güzel işte bak kendin denedin gördün ağrı acı yok hepsi kuruntuu sadece olursa yanma batma ya da basınç hissi var onlarda herkes de olmuyor hele ki rahatlatırsan kendini daha az olur ve geçer bunlar dayanaılmayacak şeler değil zaten biraz sabır istiyor hepsinden kurtulmak için,ben de jel ve bepanten kullanıyorum bepanten tahriş olursa iyi geliyor zararı olcağını sanmıyorum prospektüsü okursan üstünde yatak yaraları yazıyor yani tahrişten bahsediyor
canım bence haftaiçi de egzerszilere çalış aksatmadan ,ben de işe gidiyorum çok yoruluyordum ama aksatmadım hiçç sen de aksatmamaya bak tv aç bişiler izle komeedi olursa daha güzel olur çünkü orası gülerken esniyor hem canın sıkılmaz hadi az kaldı sona yaklaşmana
Ben her anında acı hissediyorum girişinde de ilerisinde de.. 2 hafta antibiyotk ve fitil kullandım geçmemesi saçma geliyor çünkü önceden ağrıdan ve yanmadan dokunamzdm bile tuvaletimi yprken yanmada olurdu şimdi hiç bi şikayetim yok ve 2 parmağımıda sokabiliyorum hiç acıma olmuyor herşey pe..si sokmayla başlıyor. ben bu gece kesin yapmak istiyorum bu işi artık normal kremle denesem girişine ve p.. se sürsem olur mu sence. Bu arada yardımın için çok saol canım bide hangi pozisyonlar daha kolay oluyor?
merhaba canım.ilk zamanlar gitgellerde hepimizde oluyor merek etme sonra zamanla azalıyormuş.kayganlaştırıcı jel ve bepanten krem(mavi)kullanırsan en azından tahrişi önlemiş olursun böylece hissettiğin yanma da azalmış olur.eğer enfeksiyom kaynaklı değilse o bahsettiğin acı sen deneme yaptıkça azalacak
inceledin mi cnm anatomiyi
arkadaşlar ben mum seviyesini denicem iyi güzel de kalınlığı fazlamı nee...nerdeyse p......s kadar yaa....denemesemmi acaba rimel kalınlığına devam edip sonra eşimi denesem...bu mumu denemek yerine eş aynı:))fikri olan varmı???
ıkı parmak imkansız diyordum şimdi imkansız olmadıgını gördüm egzersiz yaptıkca kendime olan inancım artıyo çok mutlu oluyorum tabi..
haklısın yorgunluktan ölsemde hafta içide denemeliyim bu kadar ugraşmışken başarısız olmak istemiyorum artık.. bu aksam eşimin işaret parmagyla denemeye çalışcagım gerçi parmakları cok kalın benım iki parmga bedel :) inş. bundada başarılı olurum
ben de ik başlarda yanma baya oluyordu ama azaldı , benim girişte değil de son noktada oluyordu yanma hafifledi ama ,canım bebeğı yağı vazelin gibi kremler enfeksiyon yapabiliyormuş o yüzden riske atma deneme derim jelin varsa ya da bepanten(mavi olan) varsa bunlar iyi geliyor tahrişi önlüyoror, ben de yeni yendiğim için sana pozisyon öneremeyecem o kadar ilerlemedik çünkü biz hep klasik pozisyonda deneme yapıyoruz alışmak için, ama bu pozisyon kişiye göre değişiyor kimi üstte kimi altta rahat hissediyor siz de deneyin hangisi sana rahatsa onda devam ederisniz
Enfeksiyon olmaması gerekiyor çünkü 2 hafta tedavi gördm hemde yanma kızarıklık gibi şikaytlerimde yok parmağımıda soktuğuma göre enfeksiyonla ilgili bi problem yok gibi gözüküyo. Tavsiye ettğin şeyi en yakn zamanda alıcam umarım bi faydasını görürüm. ben acı hissettiğim an hep böle devam edicekmş gibi geldğnden devam edemiyorum sanırım hata bende
Sekerparecimmmm cocuk gelişimi ve egitimi okudum aslında vajinayi ince ayrıntılarına kadar iyi tanıyorum;((eminim kızmışsindir şimdi bana ama korkumu anlatamam canım acicak diye korkuyorum;((((benimki birbucuk yıl oldu şimdi esim uzanıyor evde o gitsin anında yapicam dediklerini bir bir
ha işte süper haber bu eş parmağıyla daha garanti diyebilirim merak etme gözünde kokutma öle biizmkilerden büyük ama eş parmağı daha rahat sen yönlendirisen daha kolay olur önce işaret ardından orta parmak,o da alıştıktan sonra iyce rahatlayınca 2 parmak o da rahatlayınca p..dneme zamanı gelmiş demektir biri rahatlamadan diğerine geçme tamam cnm
:))) Ne güzel canım yenmşsniz bende en yakn zamanda kremleri almalıyım demek tahriş olduğu için acı oluyor aslında bayada ıslak olduğunu söylüyordu eşim ama demekki yeterli deilmiş. Bunu yenebilirm dimi çok büyütüyorm kafamda hep ağlayasım geliyor neden bunca zamandr herksn yaptğı şeyi biz yapamıorz diyorum hepBide herzaman bu jellerle mi yapıosun normal denediğinzde yine aynı acı oluyormu canım
eş parmagı daha mantıklı geliyor en azından tamamen kendi kontrlumden cıksın dış etkenede alışayım istiyorum:) parmakları kalın oldugu ıcın ıkı parmagı yerıne p..nse geceyim diyorum korkuyorum acıkcası yaaa
buarada faydası olur mu bilmem ama bepanten krem(mavi) eczaneden,kayganlaştırıcı olarak da( okey,durex denenedim )en memnun kaldığım ultrason jeli oldu canım hem mıktar olarak çok fazla hem daha ucuz.onu da medikallerden alabilirsin.sen kendini acıyacak diye sıktığın için acı fazlalaşır yoksa öyle dayanılmayacak bir acı olmuyor.
aslında yeterliyse ıslaklık jele de gerek yok ama senin kafan tam rahat değil sanırsam bi de çok kasıyorsan da ağrı yanma hissedersin,düzelir merak etme sen halletmişsin işi sadece alışmak kalmış bizim gibi ben de yeneli 5 gün oldu hiç jelsiz yapmadım ama yapmasam olur da işte kafam rahat olsun diye kullanıyoruz zamanla ona da gerek kalmayacak biliyorum alışmasını beklemek lazım
Merhaba arkadaşlar ben yeni evliyim benm sorunum içime girebiliyor eşim ama bende acı oluyor o yüzdende bi daha ki sefere yine acıcak diye korkuyorum. Doktora gitim enfeksiyon dedi ilaçlarımı fitillerimi kullandım.2 hafta geçti yine denedik acı olduKendi kendime parmağımı sokabiliorm iki parmkta soktuğum oluyor ama o kadar güzel bi önse... ardından ıslaklıkta varken gel gelelim yine acı oluyor bende dayanamıyrm devam etmesini istemiyorum Jelle falan uyuşsun istemiorm kendim yenmek istiyorum bu durumu girmesi herşeyi normal sonuna kadar bile girebiliyo ama tek sorun bende acı olması ne yapmam lazım kızlar Allah rızası için yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?