Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet Süper Artık Önümüzde Bir Hedefimizde Var. EKİM GELİNİ Olucaksın İnş. EKİM bitmeden Bu iş Bitecek !! Egzersizler Ne durumda Rapor ver bakalımm ??

BeRayycımm koçcummm...Raporumu sunayım ben : 1.parmak TAMAMDIR. 2.RİMEL DE TAMAMDIR.3. KALIN RİMELDE TAMAM DIR 4.BAKKAL MUMU TAMAMDIR..5.İKİ PARMAK(AMA KENDİ PARMAKLARIM) TAMAMDIR......EŞ BİR PARMAK DA TAMAM AMA EŞ İKİ PARMAK OLMADII...(ASLINDA KALIN PARMAKLIDA DEĞİL)BUNA RAĞMEN OLMADI..BUAKŞAM TEKRAR DENİCEZ BAKALIM EŞLİ ÇALIŞMALARI...

güzel raporlarla dönmek üzreeee...Bu arada yarışma bizimdir inşaallah :)))

Evet Süper Artık Önümüzde Bir Hedefimizde Var. EKİM GELİNİ Olucaksın İnş. EKİM bitmeden Bu iş Bitecek !! Egzersizler Ne durumda Rapor ver bakalımm ??

BeRayycımm koçcummm...Raporumu sunayım ben : 1.parmak TAMAMDIR. 2.RİMEL DE TAMAMDIR.3. KALIN RİMELDE TAMAM DIR 4.BAKKAL MUMU TAMAMDIR..5.İKİ PARMAK(AMA KENDİ PARMAKLARIM) TAMAMDIR......EŞ BİR PARMAK DA TAMAM AMA EŞ İKİ PARMAK OLMADII...(ASLINDA KALIN PARMAKLIDA DEĞİL)BUNA RAĞMEN OLMADI..BUAKŞAM TEKRAR DENİCEZ BAKALIM EŞLİ ÇALIŞMALARI...

güzel raporlarla dönmek üzreeee...Bu arada yarışma bizimdir inşaallah :)))

birden panikle oldu yazdım heheoceans sana söz verdim yaptım.9.5 cm mum oldu şimdibu iş en kısa sürede bitecek.egzersizciler haydi.durmak yokkkkk....

şekerpare öncelikle çok teşekkür ederim. özelden yazacaktım ama henüz özel mesaj hakkı kazanmamışım.
adet dönemindeyim, tek egzersiz yaptım sonra hemen döngüye girdim maalesef :)) egzersiz yapanlara kolaylıklar, koçlara iyi gaz vermeler diliyorum :)) normalde ıyy yapamam egzersiz diyorum, burayı okuyunca hemen kalkıp deneme moduna giriyorum :)) egzersizlere başlayınca fırsat bulursam gelecem tekrar. herkes kendine iyi baksın :))

arkadaşlar merhaba.burdaki yazıları okuduktan sonra kalktım egzersiz yaptım.önce işaret parmağımla daha sonra da bir mumla.ikisi de rahatlıkla girdi.mum çok kalın değildi.işaret parmağı kadar kalınlığı vardı.akşamda eşimle denemeyi düşünüyorum.lütfen bana da dua edin.

benim koçlarım burada mı ben de ekimde bu işi bitirmek istiyorum çok uzatmadan.bana eşimin penisi çok büyükmüş girmezmiş gibi geliyor niye yaaaaaaaaaaaaa

Canımm Orası Küçük Duruyoo ama o kadar esnek ki anlatamam. Sen Merak etmee Orasıı Herşeyin Şeklini alıyorrr. Bunu Kafana takmaa tatlım ? Egzersiz Yapıyo musun bu aradaa ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…