• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tebrikleeeer:46::46::46::46::46::62::62::62::64::64::64::66::66::66:...Yenenleri gördükçe gaza geliyoruz biz de :27:...ama taze gelinlerden ne oldu ne bitti nasıl oldu diye anlatmalarını bekliyoruz yelkenlicim, ona göre haaa anlat sen de:9:

anlatayım hemen kısaca...
17 temmuzda evlendim... ilk gece yapamadık... sol ayağım çok kastı.. duvar varmış gibiydi ... bir türlü olmadı.. 3. gün kadın doğum uzmanına gittik.. doktorun dediğini hiç unutamıyorum... annen sana anlatmadı mı dedi.. bende teorikte biliyorum ama pratikte bilmiyorum dedim.. doktora bakmak istedi.. dokunmasına izin vermedim.. emla krem ve pasiflora şurubunu verdi.. onlar sayesinde yapabildik.. ama ikinci kez denediğimizde yine olmadı... emla krem çok yaktı...
tekrar başka bir kadın doğum uzmanına gittik.. o psikiyatriye yönlendirdi... psikiyatri vajina ve p.... şeklini önünde bulunan bilgisiyardan anlattı.. şimdi git parmak egzersizine başla dedi... başla dedi de ben daha deliğin nerde olduğunu bilmiyorum ki:)))
internetten araştırma yaptım.. kadınlar kulübüyle karşılaştım.. baktım bu hastalığı sadece ben yaşamıyorum.. buradaki arkadaşların sayesinde ilk önce deliği gördüm... ama yine yapamadım.. meğer yönü yanlışmış:))) yine buradaki arkadaşların sayesinde doğru yönü bulabildim.. ilk kulak çöpüyle başladım.. sonra 2,3,4,5,6,7,8,9,10 kulak çöpü derken muma geçtim... en son 10.5 cm mumla yaptım 15 ve 16 ekimde ... dün yine oturdum egzersiz yapmaya 8 cm mumla yapabildim... 10.5 cm zorladım zorladım olmadı... eşimde bugün yorgundun ondan olmadı dedi.. yatağa yattık eşim dokunmaya başladı.. deniyelim mi dedi... umudum yoktu... çünkü egzersizde mum olmamıştı.. neyse bir cesaret geldi.. p... jelledik.. ben üstteydim.. biraz ıkındım baktım hooop içerde ... mumdan daha kolay oldu inanın bana... bu kadar mıydı diyor insan ... inanamadım.. kontrol ettim hepsi içerde mi diye:))geliş gidiş bile yaptık... Allah herkesi kurtarsın bu lanet hastalıktan... 3 ayımı maffetti.. bir hiç uğruna... o kadar kolay bir şey anlatamam ... yaşadığınızda göreceksiniz:)) bir yerde okumuştum... belkide burda okudum hatırlamıyorum.. gözün görevi nasıl görmekse oranın görevide o işi yapmak... o iş için yaratılmış.. biz doğaya aykırı geliyoruz aslında... herkesten Allah razı olsun..

Kızlarrr Helal Olsun Sizee. Sizleri Tebrik ediyorumm. Artık Vaji Korksun sizdenn !! Napıyosunuzz ?? Artık Yapamadığınız zamanların acısını Çıkarıyosunuzz !! Allah Başkaa dert vermesin.. Halaylarr sizee Gelsinnnn :46::46::46::46::46::46::62::62::62::62::62::62::66::66::66::66::66::66::65::65::65::65::65::65::65::65::65::54::54::54::54::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Kızlarrr Helal Olsun Sizee. Sizleri Tebrik ediyorumm. Artık Vaji Korksun sizdenn !! Napıyosunuzz ?? Artık Yapamadığınız zamanların acısını Çıkarıyosunuzz !! Allah Başkaa dert vermesin.. Halaylarr sizee Gelsinnnn :46::46::46::46::46::46::62::62::62::62::62::62::66::66::66::66::66::66::65::65::65::65::65::65::65::65::65::54::54::54::54::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

teşekkür ederim ... sizin sayenizde oldu... inşallah hiç birimize Allah başka dert vermesin... en kısa zamanda da herkes kurtulsuuuuuuuuuun..

anlatayım hemen kısaca...
17 temmuzda evlendim... ilk gece yapamadık... sol ayağım çok kastı.. duvar varmış gibiydi ... bir türlü olmadı.. 3. gün kadın doğum uzmanına gittik.. doktorun dediğini hiç unutamıyorum... annen sana anlatmadı mı dedi.. bende teorikte biliyorum ama pratikte bilmiyorum dedim.. doktora bakmak istedi.. dokunmasına izin vermedim.. emla krem ve pasiflora şurubunu verdi.. onlar sayesinde yapabildik.. ama ikinci kez denediğimizde yine olmadı... emla krem çok yaktı...
tekrar başka bir kadın doğum uzmanına gittik.. o psikiyatriye yönlendirdi... psikiyatri vajina ve p.... şeklini önünde bulunan bilgisiyardan anlattı.. şimdi git parmak egzersizine başla dedi... başla dedi de ben daha deliğin nerde olduğunu bilmiyorum ki:)))
internetten araştırma yaptım.. kadınlar kulübüyle karşılaştım.. baktım bu hastalığı sadece ben yaşamıyorum.. buradaki arkadaşların sayesinde ilk önce deliği gördüm... ama yine yapamadım.. meğer yönü yanlışmış:))) yine buradaki arkadaşların sayesinde doğru yönü bulabildim.. ilk kulak çöpüyle başladım.. sonra 2,3,4,5,6,7,8,9,10 kulak çöpü derken muma geçtim... en son 10.5 cm mumla yaptım 15 ve 16 ekimde ... dün yine oturdum egzersiz yapmaya 8 cm mumla yapabildim... 10.5 cm zorladım zorladım olmadı... eşimde bugün yorgundun ondan olmadı dedi.. yatağa yattık eşim dokunmaya başladı.. deniyelim mi dedi... umudum yoktu... çünkü egzersizde mum olmamıştı.. neyse bir cesaret geldi.. p... jelledik.. ben üstteydim.. biraz ıkındım baktım hooop içerde ... mumdan daha kolay oldu inanın bana... bu kadar mıydı diyor insan ... inanamadım.. kontrol ettim hepsi içerde mi diye:))geliş gidiş bile yaptık... Allah herkesi kurtarsın bu lanet hastalıktan... 3 ayımı maffetti.. bir hiç uğruna... o kadar kolay bir şey anlatamam ... yaşadığınızda göreceksiniz:)) bir yerde okumuştum... belkide burda okudum hatırlamıyorum.. gözün görevi nasıl görmekse oranın görevide o işi yapmak... o iş için yaratılmış.. biz doğaya aykırı geliyoruz aslında... herkesten Allah razı olsun..

tebrikler canım darısı bize inşallah aynı şeyleri okudukça bile sanki yeniden bişiy öğrenmiş gibi seviniyorum :)

Bepanthen ne kadar Çok tartışmaa çıkarmış. Oku oku bitmek bilmedi. Herkes Kendini neyde rahat hissediyosa onla yapsın. Burda Arkadaşlar soruyolar ne kullanalım diyee bende benim kullandığım bepatheni söylüyorum. Bilmediğim bişeyi niye söyliyim. Ben Jel kullanmıyorum. Ve nasıl bir etki yaptığını bilmiyorum. Bilmediğim Bişey İçinde Yorum Yapmıyorum. Ama Bepantheni Kullanıp bildiğim için onunla ilgili yorum yapıyorum. Burdaa Hiç Kimse Uzman değil !! Herkesin Kendi çapında bildiği şeyler iştee. Jelin yada bepanthenin yada başka bişeyin herkeste etkisi farklıdır. Biz öneride bulunuyoruz. Karşıdaki ister dinler ister dinlemez bu onaa kalmış!!:34::34:

Son düzenleme:
araya zaman girmesin diye pazatresi den beri deniyorum sanki ara verirsem olmayacakmıs gibi girerken hala stres yapıyorum sonradan acılıyor bugün gitgel yaptık
bu işin çözümü egzersiz ve zaman üstüne gidin ben ilk evlendiğimde orada delik oldugunu bile bilmiyordum bi zaman sonra deliği kesfettim buradan gördüğüm kadarıyla tek parmağımı soktum sonra 2 sonra mum denedim mum cok zorluyordu saygın beye gittim bana operasyon gerekebilir dedi ve 4000 fiyat verdi bende acaba bu kadar paradan sonra acaba fayda edermi diye düşünmeye basladım neyse sonra baska bir jınekologa gittim o da kalın ve sert dedi 2 3 parmak soktu ama nasıl canım yanıyor sonra gene bir düşünme süreci gecirdim operasyon için sonra oldum cunku esimin pneisi girmiyordu ve canım cok yanıyordu neyse doktora sordum psikolojıkmı diye hayır öyle olsa parmak sokamam dedi
ama ben korkuyordum psikolojık bir yanı da varddı ama doktor kesinlikle taviz vermedi hayır psikolojık degıl diye ısrar etti neyse op.dan 2,5 hafta sonra denememi söyledi artık dene canın acırsa 1 hafta sonra yap .ben o sıraada egzersizlere devam ettim söle 1hafta egzersizden sonra tabiii cesitli ebatlarda bu pazartesi yendim cokzor bir sürecti allahım herkese yardım eder inşallah yılmayın üstüne gidin

turkuazoo canım özelden msj atamadım daha yeni üyeyim ya. gene sana sormam gerekenler var müsait oldugumda giricem gene.sana msn adresimi versem eklerimisin burdan ssana ulasmakta zorlanıyorum
totarca@hotmail.com

Tebrikler kızlarrr gözünüz aydın, ben kaç gündür hastayim, çok kötüydüm bi bakayim ne var ne yok die maşallahhhhhhh gelinlerimiz varmiş.....
Geçmişi okuyamıyorm daha iyileşemedim.. Eğer başka gelin olanlar varsaaaa kocaman tebriklerrr.. DArısı diğer vajililere:46::46::46::46::46::46:

kızlar ya aparat alayım dedim ama pahalı nasıl yapcam şimdii

aparatlarla ilgili daha önce de sana cevap yazmıştım ama sanırım görmedin, burada çoğu arkadaş kendisi aparat yaptı, kulak çubuğu ya da doğum günü mumlarını streçleyip prez. geçirip aparat olarak kullanabilirsin, sonraki aşama adım adım kalınlaştırmak.. onlardan biriyle başlarsan devamında da yardımcı olmaya çalışırız

Tebrikler kızlarrr gözünüz aydın, ben kaç gündür hastayim, çok kötüydüm bi bakayim ne var ne yok die maşallahhhhhhh gelinlerimiz varmiş.....
Geçmişi okuyamıyorm daha iyileşemedim.. Eğer başka gelin olanlar varsaaaa kocaman tebriklerrr.. DArısı diğer vajililere:46::46::46::46::46::46:

Canımm Çok Geçmiş Olsun. İyisindir İnş. Büyük İhtimal Soğuk algınlığıdır. Bu sıralar yaygın çünkü. Benim Eşimdee rahatsız. Bir an önce İyileşirsinn Umarım canım. Tekrardan geçmiş olsunn ❤❤❤:16::16::16:Dinlenmene bak tatlımm ❤❤:68::68::68::68::68::68:

aparatlarla ilgili daha önce de sana cevap yazmıştım ama sanırım görmedin, burada çoğu arkadaş kendisi aparat yaptı, kulak çubuğu ya da doğum günü mumlarını streçleyip prez. geçirip aparat olarak kullanabilirsin, sonraki aşama adım adım kalınlaştırmak.. onlardan biriyle başlarsan devamında da yardımcı olmaya çalışırız

mum yaptım ama canımı çok yakyo yaa havlu kağıtla mı kalınlaştırcaz

kızlar ya aparat alayım dedim ama pahalı nasıl yapcam şimdii

bence aparatlarla ugrasma esınle calıs esının parmagı ıle emın ol daha kolay asarsın ben sadece esımle deneyerek basardım... 10 adımda vajınısms dıe bır kıtap vr onu al cem kece onda neler yapman gerektgı yazıyr sormak ıstedıklerın konusunda elımden geldıkcd yardımcı olurum

Merhaba.... Henüz yenemedim egzersiz aşamasındayım dikkatimi çekti de bepanten krem spermleri öldürmüyormu bilelim de yendikten sonra hemen çocuk istiyorum ona göre hareket ederim, ben bazen bebe yağı bazen de ultrason jeli kulanıyorum ama bunlar da öldürür mü spermleri acaba.. Bilgilendirirseniz sevinirim.

Hayır Canım Bepanthen Merhemin hiç bir zararı yok. Tam tersinee Çok Yararı var. Hem kayganlaştırıyo,hem tahriş olmasını engelliyo,hemde tahriş olmuşsaa onarıyoo. Harika Bir Merhem Kesinliklee. Ben herkese Öneriyorum..:16::16::16:

Bepanthen ne kadar Çok tartışmaa çıkarmış. Oku oku bitmek bilmedi. Herkes Kendini neyde rahat hissediyosa onla yapsın. Burda Arkadaşlar soruyolar ne kullanalım diyee bende benim kullandığım bepatheni söylüyorum. Bilmediğim bişeyi niye söyliyim. Ben Jel kullanmıyorum. Ve nasıl bir etki yaptığını bilmiyorum. Bilmediğim Bişey İçinde Yorum Yapmıyorum. Ama Bepantheni Kullanıp bildiğim için onunla ilgili yorum yapıyorum. Burdaa Hiç Kimse Uzman değil !! Herkesin Kendi çapında bildiği şeyler iştee. Jelin yada bepanthenin yada başka bişeyin herkeste etkisi farklıdır. Biz öneride bulunuyoruz. Karşıdaki ister dinler ister dinlemez bu onaa kalmış!!:34::34:

Alt tarafı 3-5 ileti var bunu oku oku bitiremediysen ohohoooo :)
yalnız dikkatimi çeken son iletinde çok güzel özetlemişsin kullandığım birşeyi önerdim diye ama önceki iletine bakıyorum öneriden ziyade bilimsel olarak kanıtlanmış gibi yazmışsın, polemik için değil tezatlığa istinaden yazıyorum; bepanten bu işte uzmanlaşmış dr.ların tercihidir egzersiz aşamasında (ben de egzersizimi bepanten ile yaptım). Bunun sebebi; kendimizi kastığımız için tahrişi engellemek ve tedavi sürecini uzatmamak, zaten okadar kremi oraya boca edince kayganlıktan ziyade kuruluk hissinden uzaklaşarak aparatın girmesini sağlıyor, vajinanın bir ph dengesi var, orada yararlı bakteriler var bepanten bir hücre yenileyici olduğu o bakterileri de öldürüyor,en azından egzersiz değilde çocuk düşünenlere bunun bir zararı yok demekten ziyade su bazlı kayganlaştırıcı tavsiye etmek daha doğru olur, he bepantenle ya da jelle hamile kalınmaz diye bir kural yok ama oranı düşürmemek adına önce tedbir sonra tevekkül lazım

Back
X