- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #126.461
Tebrikleeeer...Yenenleri gördükçe gaza geliyoruz biz de
...ama taze gelinlerden ne oldu ne bitti nasıl oldu diye anlatmalarını bekliyoruz yelkenlicim, ona göre haaa anlat sen de
![]()
anlatayım hemen kısaca...
17 temmuzda evlendim... ilk gece yapamadık... sol ayağım çok kastı.. duvar varmış gibiydi ... bir türlü olmadı.. 3. gün kadın doğum uzmanına gittik.. doktorun dediğini hiç unutamıyorum... annen sana anlatmadı mı dedi.. bende teorikte biliyorum ama pratikte bilmiyorum dedim.. doktora bakmak istedi.. dokunmasına izin vermedim.. emla krem ve pasiflora şurubunu verdi.. onlar sayesinde yapabildik.. ama ikinci kez denediğimizde yine olmadı... emla krem çok yaktı...
tekrar başka bir kadın doğum uzmanına gittik.. o psikiyatriye yönlendirdi... psikiyatri vajina ve p.... şeklini önünde bulunan bilgisiyardan anlattı.. şimdi git parmak egzersizine başla dedi... başla dedi de ben daha deliğin nerde olduğunu bilmiyorum ki:)))
internetten araştırma yaptım.. kadınlar kulübüyle karşılaştım.. baktım bu hastalığı sadece ben yaşamıyorum.. buradaki arkadaşların sayesinde ilk önce deliği gördüm... ama yine yapamadım.. meğer yönü yanlışmış:))) yine buradaki arkadaşların sayesinde doğru yönü bulabildim.. ilk kulak çöpüyle başladım.. sonra 2,3,4,5,6,7,8,9,10 kulak çöpü derken muma geçtim... en son 10.5 cm mumla yaptım 15 ve 16 ekimde ... dün yine oturdum egzersiz yapmaya 8 cm mumla yapabildim... 10.5 cm zorladım zorladım olmadı... eşimde bugün yorgundun ondan olmadı dedi.. yatağa yattık eşim dokunmaya başladı.. deniyelim mi dedi... umudum yoktu... çünkü egzersizde mum olmamıştı.. neyse bir cesaret geldi.. p... jelledik.. ben üstteydim.. biraz ıkındım baktım hooop içerde ... mumdan daha kolay oldu inanın bana... bu kadar mıydı diyor insan ... inanamadım.. kontrol ettim hepsi içerde mi diye:))geliş gidiş bile yaptık... Allah herkesi kurtarsın bu lanet hastalıktan... 3 ayımı maffetti.. bir hiç uğruna... o kadar kolay bir şey anlatamam ... yaşadığınızda göreceksiniz:)) bir yerde okumuştum... belkide burda okudum hatırlamıyorum.. gözün görevi nasıl görmekse oranın görevide o işi yapmak... o iş için yaratılmış.. biz doğaya aykırı geliyoruz aslında... herkesten Allah razı olsun..