• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bu boy kilo meselesi değildir yaa hiç sanmıyorum bahane bulmayın :) ben 1.60 boyunda 52 kiloyum,eşim 1.85 boyunda 84 kilo. şişman değiliz, uyumsuz sayılmayız ama biz de yapamıyoruz yani. size kalsa pavarotti'yi abazan bırakacaksınız :P

evet cadı napıyım valla yorgundum o kadar tutabildim. iş arkadaşlarıma takılıp gezmicem benim ödevim var gelemem diycem :))
bu arada parmak kullanamayan arkadaşlar aparat hazırlasınlar. bana da parmak itici geldi, eş parmağını bir sefer alabildim sonra onu da istemedim. gerçi ona zaman da bulamadık o ayrı. aparat en rahatı bence.

merhaba canım.ben de izmirde yaşıyorum.bu hastalıktan şüphelendiğim zaman araştırma yaparken bir çok siteyi ziyaret ettim.izmirde bu konuyla ilgili sağlık merkezleri var ayrıca kuşadası da bize çok yakın ordaki doktoru da öven yazılar okumuştum.senin kendi kararın tabiiki ama ben sana şöyle söyleyim bu bahsettiğim doktorların yazılarında bizim burda yaptığımız egzersizlerin aynısından bahsediliyor.zaten bu siteyi de ben doktor araştırırken bulmuştum.ilk okuduğumda parmak mı aparat mı dehşete düşmüştüm.doktora gitseydim daha da gerilecektim belki bunları yaparken çünkü benim doktor fobim var:52:bana sorarsan durumun okadar kötü değil burdaki arkadaş ortamı doktor terapisinden daha sıcak.parmakla ben de yapamamıştım bana çok itici gelmişti ama mumla direk 5-6 cmle başlayabilidim.sen de parmak yerine kulak çubuğu,rimel,mum vb.rahat edebılceğin başka bir aparat denesen belki faydası olabilir.öncelikle burdan yardım almaya çalış bütün arkadaşlarımız elinden geldiğince yardımcı olacaktır,paranı ziyan etme canım benim.baktın olmuyor ondan sonra doktora git.haa ben doktora karşı değilim yanlış anlaşılmasın ama bizler bu illeti arkadaşlar sayesinde yenebildiysek sen de yapabilirsin tedavi için ödenen ücretler az bişey değil.egzersizlere bizlerin desteğiyle başlamak istersen biz burdayız.umarım kısa sürede aşarsın bu sorunu daha çok yenisin bu açıdan çok şanslısın bunu unutma:34:

biz düşündük doktora gitmeyi, internette araştırma yaparken baktık ki doktor da zaten egzersiz verecek... yani doktor sihirli değnek dokundurup tamam hadi gidin yapın şimdi demeyecek. yine evde uğraşacağın, vakit ayıracağın, oraya bir şeyler sokacağın çalışmaların olacak. o yüzden burayı dinle. aparat hazırlayıp egzersiz yap. kulak çöpünün etrafına pamuk ya da peçete sarıp streçle kapla, üstüne prezervatif geçirip kayganlaştırıcı sür tamam bu kadar. atla deve değil yani. orası da bir organın işte ağzın gibi burnun gibi... ama bize hep kızım oraya dokunma,mikrop kaptırma, banyoda dikkatli yıkan, regl gününde sabun kaçırma yanar gibi şeyler söylendiği için biz orayı bir muamma sanıyoruz erkeklerden farklı olarak. bütün korkumuz endişemiz de bundan geliyor... oraya ağda yapmaya bile 22 yaşından sonra başladım düşün.. anca cesaret ettim. çevresi bile kutsal mekandı sanki :)

Canım o kadar kalın aparatları alabiliyorsan mutlaka eşinin mikisini de alabilirsin:34: Pozisyon olarak yanlış deniyorsunuzdur. Totoya doğru ittireceksiniz, yukarı çıkınca takılıp kalıyor, canını yakıyor insanın. Bir de benim yendiğim ve hala ilk başlangıç olarak kullandığım pozisyonu anlatayım, sen üstte eşin altta olacak ve sen eşine sırtını döneceksin, böyle daha rahat yön buluyor:34:

Canım aparatımın boyu iyi de kalınlıkla ilgili problem yaşıyorum işte...artık benim korkum falan kalmadı aslında:15: ...bayağı bir çaba gösteriyorum denerken sonuca ulaşmamız bakımından...sadece ilişki esnasında kendimi tamamiyle eşime bırakamıyorum nedense...senin dediğin pozisyon kontrolün ben de olması bakımından iyi aslında...ve zaten denedik de... sonuçta olmadı gene ama eşim öyle daha iyi olduğunu ve o şekilde üstüne gitmemiz gerektiğini söyledi...ama sana bir soru daha...sen üstteyken ve arkan dönükken dizlerini kırarak mı yoksa ayaklarını yere basıp oturur pozisyonda mı duruyosun onu merak ettim...eşim 2. seçenekteki gibi durmamı istedi ama duramadım nedense...galiba biz doğru pozisyon bulamadığımız için yapamıyoruz...taktiklerine ihtiyacım var:30:...

şimdi sizlere 2 sorum var
1.aparatla yapmak şart mı ?
2.popoya doğru it derken aşağı doğru demek istiyorsunuz değil mi??:44:

Canım ben egzersiz yaparken hep parmakla yapıyordum ama elim yoruluyordu. Aparat bana çok uzak geliyordu. Oraya başka bir cisim sokmak istemiyordum. Ama ne zaman ki aparata geçtim daha rahat olduğunu farkettim zaten aparata geçtiğimden 2 gün sonra da yendim :34:

Evet aşağı doğru:34:

Canım aparatımın boyu iyi de kalınlıkla ilgili problem yaşıyorum işte...artık benim korkum falan kalmadı aslında:15: ...bayağı bir çaba gösteriyorum denerken sonuca ulaşmamız bakımından...sadece ilişki esnasında kendimi tamamiyle eşime bırakamıyorum nedense...senin dediğin pozisyon kontrolün ben de olması bakımından iyi aslında...ve zaten denedik de... sonuçta olmadı gene ama eşim öyle daha iyi olduğunu ve o şekilde üstüne gitmemiz gerektiğini söyledi...ama sana bir soru daha...sen üstteyken ve arkan dönükken dizlerini kırarak mı yoksa ayaklarını yere basıp oturur pozisyonda mı duruyosun onu merak ettim...eşim 2. seçenekteki gibi durmamı istedi ama duramadım nedense...galiba biz doğru pozisyon bulamadığımız için yapamıyoruz...taktiklerine ihtiyacım var:30:...

Canım ben önce oturur pozisyonda eşimin mikisini elimle aşağı doğru yönlendirerek yerleştirmeye çalışıyordum, ama tam oturur gibi olmayacaksın. Biraz popo yukarda olacak çünkü o zaman yönü tutmayabiliyor. Yani eşinin mikisinin aşağı doğru gitmesi gerektiği için bunu sağlayacak en uygun pozisyonu bulmaya çalışıyordum baktım içeri yerleşiyor o pozisyonda, (bir öne doğru eğilmen gerek), içerdeyken de çok yavaş hareketlerle dizlerimi kırarak deniyorduk. Eğer bu pozisyonda bir kere başarırsanız zaten diğer pozisyonlarda da oluyor. :34: Ben hala ilk önce ilk bahsettiğim pozisyonda denerim sonra diğerlerine geçerim:34: Biraz cesaret et ve aparatı kalınlaştır çok az çok az kalınlaştır. Bak göreceksin, aparat kalınlaşınca zaten daha çok hazır hissediyorsun "oohooo bunu aldıysam onu da alırım" diyorsun:34:

Kızlar merb. burada bazı arkadaşlar beni bilir ben haziran ayında vajiyi yendim. temmuz ayından beri bebek istiyorum ama daha nasip olmadı. Buradaki bütün arkadaşlar en kısa zamanda bu sorundan kurtulup isteklerine kavuşurlar inşallah.

Arkadaşlar bir önerim var kadınlar kulübü sayesinde vajiyi yenenler bana mesaj atabilir mi? Mesaj atma hakkı olmayanlar da bu yazıyı alıntılayıp bana yazabilir mi? Çünkü başlardaki listeler artık yenilenmiyor, o kadar çok yenen var ki burası sayesinde. Ama mesajlar çok olduğu için takip edilemiyor. O yüzden sayfanın en başındaki liste yenilenemiyor. Burada kk sayesinde yenenlerin listesini yapalım tekrar. Ve bunu moderatörlere bildireyim. Hem liste yenilenmiş olur hem de yeni gelen arkadaşlar ya da ziyaretçiler kk sayesinde kaç kişinin vajiyi yendiğini öğrenmiş olur. Tarih ve kullanıcı adınızı mesaj atar mısınız?

Ben kendimden ve bildiklerimden başlıyorum listeye (yanlışım varsa düzeltin);

Ekim 2012 gelinleri :)

cadikedi / 12 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi :64:
ecrinx / 14 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi :64:
yelkenli / 17 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi :64:

Son düzenleme:
Arkadaşlar bir önerim var kadınlar kulübü sayesinde vajiyi yenenler bana mesaj atabilir mi? Mesaj atma hakkı olmayanlar da bu yazıyı alıntılayıp bana yazabilir mi? Çünkü başlardaki listeler artık yenilenmiyor, o kadar çok yenen var ki burası sayesinde. Ama mesajlar çok olduğu için takip edilemiyor. O yüzden sayfanın en başındaki liste yenilenemiyor. Burada kk sayesinde yenenlerin listesini yapalım tekrar. Ve bunu moderatörlere bildireyim. Hem liste yenilenmiş olur hem de yeni gelen arkadaşlar ya da ziyaretçiler kk sayesinde kaç kişinin vajiyi yendiğini öğrenmiş olur. Tarih ve kullanıcı adınızı mesaj atar mısınız?

Beril26 / 1 Eylül 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi :64:
yoruldum123 / 1 Eylül 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi :64:
nazarboncukk / 3 Eylül 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi :64:

Son düzenleme:

Ekim 2012 gelinleri :)

tipican/07 Ekim 2012 :64: :64:

VAJİYİ KK SAYESİNDE YENENLER LİSTESİ / Ben kendimden ve bildiklerimden başlıyorum listeye (yanlışım varsa düzeltin);

Beril26 / 1 Eylül 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
yoruldum123 / 1 Eylül 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
nazarboncukk / 3 Eylül 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
tipican / 7 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi :64:
cadikedi / 12 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
ecrinx / 14 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi
yelkenli / 17 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi

Son düzenleme:

nacisss 26 Eylül 2012

VAJİYİ kk SAYESİNDE YENENLER LİSTESİ /

naciss / 26 Eylül 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi :64:
mormutluluk / 1 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi :64:
tipican / 7 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi :64:

Kızlar en azından Eylül gelinlerini de ekleyeyim diye geçmiş sayfalarda geziyorum ama çıkmam lazım, vakti olan biri görevimi devralırsa çok mutlu olurum:D 12129. sayfaya kadar kontrol ettim, sonrası yok :)

Son düzenleme:
biz düşündük doktora gitmeyi, internette araştırma yaparken baktık ki doktor da zaten egzersiz verecek... yani doktor sihirli değnek dokundurup tamam hadi gidin yapın şimdi demeyecek. yine evde uğraşacağın, vakit ayıracağın, oraya bir şeyler sokacağın çalışmaların olacak. o yüzden burayı dinle. aparat hazırlayıp egzersiz yap. kulak çöpünün etrafına pamuk ya da peçete sarıp streçle kapla, üstüne prezervatif geçirip kayganlaştırıcı sür tamam bu kadar. atla deve değil yani. orası da bir organın işte ağzın gibi burnun gibi... ama bize hep kızım oraya dokunma,mikrop kaptırma, banyoda dikkatli yıkan, regl gününde sabun kaçırma yanar gibi şeyler söylendiği için biz orayı bir muamma sanıyoruz erkeklerden farklı olarak. bütün korkumuz endişemiz de bundan geliyor... oraya ağda yapmaya bile 22 yaşından sonra başladım düşün.. anca cesaret ettim. çevresi bile kutsal mekandı sanki :)

:)))))) sen yine 22 de yapmışın ben daha hiç ağda yapamadım hep korkuttular ama kızım ağdayla yapma sakın kızlık zarın bozulur orası zarar görür dudakları gevşer sarkar oo neler neler halende yapamıyorum tüy dökücü krem kullanıyorum ben hep şu işi aşalımda belki ağdaya geçerim

Back
X