• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

8 ay çektim yaa bılmem mı yaa bısey sorucam benım nısandan beri oluyr gercıde.. zevk durumunu ögrenmıs deılım yenıpte zevkk almayıda ögrenen vrmı okudunmu hıc sımdıde ona takıyrm kafayı yaa

6 ilişkisinden sonra zevk alanları okumustum ama ben daha o aşamaya gelemedim 4 te kaldım:-)

özledim sizi ya bayram için şehir dışına çıkıcaz hazırlıklar içersindeydim dönüşüm muhteşem olacak i:10::10::9:
inşallah bende ekim ayı bitmeden gelincik olurum öpüldünüz:3:

kızlar benden başka yookmu vajinismus olan hepiniz yendinizmi?

yok ya nerde senin durumunda olan çok arkadaşımız var ben dahil :43: yenenlere bilgilerine hepimizin her daim ihtiyacı var senin için çok üzüldüm
3.5 sene dile kolay ben daha 1.5 aylık evliyim o bile bana çok geliyor Allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda kurtulursun sende bizlerde...

cadikedi ne güzel liste hazirlamissin öyle. ben dün adet oldum o yuzden egzersize ara verdim. ama adetim biter bitmez 5 gün icinde bende bu isi bitirmek istiyorum. yani ben kasim gelini olucam :21: zaten bebek de istiyoruz o yuzden hazir is de bulamiyorken cabuk davranmak zorundayim:1:

henuz yenı uye oldugum ıcın sızlere ozelden mesaj atamıyorum tesekkur ederım cok ıyıy morel verıyosunuz bende 3 yıllık evlıyım bu ay dr gıtmeyı dusunuyodum ınananı bu sıteyı 2 gun oldu fark edelı hep arastıma yapıyodum allahım benı sızler le karsılastırdı zor bır surec suan bu kıonuyu esımle ben bılıyoruz bılırsınız kımseye soyleyemıyo ınsan aılem ve esımın aılesı cevre sureklı cocuk yokmu dıye baskı uyguluyo artık bahane kalmadı soylecek bende ıstıyorum kendım hep bu sefer olucak dedım ama hep husran 2 gundur egzersız yapıyorum ve bugun az once 8 cm uyguladım zamanla olucak buu ıs becerebılıyorum yanı hıc bu kadar mutlu olmamıstım cok mutluyum bu arada pılot kalemle uyguladım dun kulak cubugu zor olmustu yanı kapak kısmına kadar aldım burada kı arkadaslara cok tesekkur ederım cok mutluyum anlatamam asama sama olacak bır kac gun kalaemı denıyeyım ıstıyorum ınsallah bende kasım gelını olurum

merhaba artık heyecandan uyuyamaz durumdayım dun aksam kı husrandan sonra bugun tekrar deneyecegım ıns olur kımse yokmu

ınan azim çok önemli... Hemen yerlestirmek icin ugrasma çok yavas hareket et battığı zaman yönünü degiştir batarsa yanlış yöne ittiriyosun demektir.

güzel haberle gelmek isterdim ama melesef henüz değil.yarın jinekologa gitmeyi düşünüyorum önce fiziksel soruları kafamdan atmak için.dün yine bu konudan dolayı ağlayarak girdim yatağa sonra eşim bana destek amaçlı konuşurken vajinismusu vajinisYUS olarak söyleyince ağlarken gülmeye başladım sonra tekrar ağladım sonrada kalktık pişti oynadık kafam dağılsn diye.sinirim iyice bozuldu.ah vaji neler ettin bana bende seni yeneyimde gör....:)

henuz yenı uye oldugum ıcın sızlere ozelden mesaj atamıyorum tesekkur ederım cok ıyıy morel verıyosunuz bende 3 yıllık evlıyım bu ay dr gıtmeyı dusunuyodum ınananı bu sıteyı 2 gun oldu fark edelı hep arastıma yapıyodum allahım benı sızler le karsılastırdı zor bır surec suan bu kıonuyu esımle ben bılıyoruz bılırsınız kımseye soyleyemıyo ınsan aılem ve esımın aılesı cevre sureklı cocuk yokmu dıye baskı uyguluyo artık bahane kalmadı soylecek bende ıstıyorum kendım hep bu sefer olucak dedım ama hep husran 2 gundur egzersız yapıyorum ve bugun az once 8 cm uyguladım zamanla olucak buu ıs becerebılıyorum yanı hıc bu kadar mutlu olmamıstım cok mutluyum bu arada pılot kalemle uyguladım dun kulak cubugu zor olmustu yanı kapak kısmına kadar aldım burada kı arkadaslara cok tesekkur ederım cok mutluyum anlatamam asama sama olacak bır kac gun kalaemı denıyeyım ıstıyorum ınsallah bende kasım gelını olurum

harikasın:-) aynen devam:-) zaten oraya bir şeyın gırdıgını gör_ugunde yarı başarmış sayılıyorsun çok az kaldı canım:-) 8cm çevresi değil mi? Uzunlugu değil? Benim aparatı ölçeğim bir şey yoktu evde kaç cm ile yendim bilmiyorum ama ya 8 dir ya da 8 bile d_dğildir :-)

güzel haberle gelmek isterdim ama melesef henüz değil.yarın jinekologa gitmeyi düşünüyorum önce fiziksel soruları kafamdan atmak için.dün yine bu konudan dolayı ağlayarak girdim yatağa sonra eşim bana destek amaçlı konuşurken vajinismusu vajinisYUS olarak söyleyince ağlarken gülmeye başladım sonra tekrar ağladım sonrada kalktık pişti oynadık kafam dağılsn diye.sinirim iyice bozuldu.ah vaji neler ettin bana bende seni yeneyimde gör....:)

Hepimiz aynı psikolojik sorundan geçtik:-) sanırım art arda bir sürü gelinimiz olacak yupppii :64:

cnm benim seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı şeyleri bende yaşadım...

başaracaksın inan bana sonra beraber güleceğiz inan gülüyorum şimdi ben..azmedin kızlar kimse sizden üstün değil..yapanlar sizden güçlü akıllı zeki felan değil...cesur olun...

kalem mi aparat yap cnm bence gerçi ben parmakla deniyodm sonra aparat yaptım kulak çöpü var ya onları birleştir üzerine selpak sar ve streç var ya ondan sar...istediğin gibi selpakla kalılaştırabilirsin aparatı..eğer kayganlaştırıcın varsa onunla rahat olur...
ama sen bilirsin nası rahatsan öle yap..hijyene dikkat et cnm...

buradaki arkadaşlar süper valla azmeden hemen yener kurtulur inanın..
dr felan gerek yok kk yeter...

pardon yaa uzunlugu cevresı ılerkı zaman larda ınsallah hergun genısletmemmı lazım bıraz detay :)))

vallaha ben bi tanesini rahat yerleştiriyorsam dynı gün icinde kalınlastırıyordum böylece 4 gümde yendim 3 bile diyebiliriz:-) baktın rahatsın biraz beklet gitgel yapmaya calıs, sonra aparatı kalınlaştır tekrdr dene:-) zaten iyice kalınlaşınca ohoo bunu aliyorsam p...si de alırım diyorsun:-)

vallaha ben bi tanesini rahat yerleştiriyorsam dynı gün icinde kalınlastırıyordum böylece 4 gümde yendim 3 bile diyebiliriz:-) baktın rahatsın biraz beklet gitgel yapmaya calıs, sonra aparatı kalınlaştır tekrdr dene:-) zaten iyice kalınlaşınca ohoo bunu aliyorsam p...si de alırım diyorsun:-)

bazen bacaklarım tıtrıyo sızde de oluyomuydu sonra gecermı

merhaba arkadaslar ben yenı vaka aslında 3 yıldır vajı ıle kendım mujadele etmet ıstedım ama olmadı dun aksm tesaduf bu sıte yı gordum benım gıbı bır cok arkadas bu sorunu yenmıs bana yardımlarını zı beklıyorum
hoşgeldin bende 3buçuk senelik evliyim malesef bendede ilerleme yok halaa hastayım bitsin hemen başlayacağım
henuz kullanamadıgımız prez var:)) kalemı sterc leyıp onuda gecırıyorum parmakla yapamıyorum bırde aynadan bakmayınca daha cok ılerlıyo

evet aynadan bakınca daha ii sonuç alınıyoo

bazen bacaklarım tıtrıyo sızde de oluyomuydu sonra gecermı[/QU
tabi hepsi oluyordu aynen senin gibi ama burda yazılanları fırsat buldukça geçmişlere dönerek okudum ve uyguladım allah herkesden razı olsun 4 aylık evliyim bende yaşadım bu sorunu ve bu sayfa sayesinde kendilerini görmediğim tanımadığım benim yaşadıklarımı arkadaşlarımın sayesinde yendim ilk kez yazıyorum daha önce hep okudum halledince yazıp herkese yardımcı olacağım diyordum zamanı geldi :)iyiki varsınız doktorların yapamadıklarını burda herkesin birbirine desdeğiyle yapılabilmesi böylesi zor bi sorunun aşılabilmesi süpeeerrrr tekrar herkese çokk teşekkrler ekim gelinlerinde adımı görmek istiyorum:))

Back
X