- 25 Mayıs 2011
- 2.158
- 326
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #126.981
Nasıl gidiyor egzersizler?:44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar aylarrrr aylar önceydi sizleri keşvetmiştim. kendi özel hayatımda başarıya aşık biri iken bu vajinismusu yenememek bana çok koyuyordu. aylar süren kendi iş savaşlarımdan sonra öncelikle kendime inandım ve güvendim sonrasında denemelere başladım. başlarda defalarca kez başarısızlığa uğradım(yaklaşık 1 sene). kendi içime bir şey sokma düşüncesi bile tiksinç geliyordu bana. bu yüzden öncelikle kegel egzersizlerini yaptım bunun çok artısını gördüm çünkü kegelden sonraki ilk denemelerimde ucu girmişti ama kayganlaştırıcı kullanmama rağmen dayanamayacak bir acı vardı ve ilerleyemedim. ardından uzun bir ön sevişme sonrasında eşimden en küçük parmağını sokmasını istedim. (ben kendi kendime yapamıyordum çünkü) buarada küçük parmak girerken beni rahatlatmaya devam etti. birkaç denemeden sonra bu sefer çift parmak içime girmeye başladı. başlangıçta çok acıdı 1-2sn kadar sonra o şekilde hareketsiz içimde tuttum ve kegelde yaptığım egzersizi yaptım yani kasıp bırakıp durdum vajinamı. ardından bir baktım olmuştu, hiçbir zaman çok zorlamadım kendimi. bunun psikolojik birşey olduğunu unutmayın lütfen ayrıca bütün olumsuzluklara rağmen umudunuzu hiç kaybetmeyin ve kendinize güvenin. başarılar bayanlar:)
ps: hepinize iyi bayramlar:))
Nasıl gidiyor egzersizler?:44:[/Q
basardım az once yanlıs yere cevap yazdım 2 gunde bıttı bu ıs ekım gelınıyım yuppııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Nasıl gidiyor egzersizler?:44:[/Q
basardım az once yanlıs yere cevap yazdım 2 gunde bıttı bu ıs ekım gelınıyım yuppııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Harikasınzaten senden çok umutluyduk
kırmızı benden hiç gelmedi o konuda bişi diyemicem
çok tebriktederim
ceptendüzenleyebilirsem hemen adını eklicem
![]()
VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;
Arkadaşlar listeye yenenlerin haricinde egzersiz yapanları da eklemek istedim, kim ne durumda bilmiş oluruz, belki daha da gaza getirir bu egzersizci arkadaşlarımızı :)
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mormutluluk[/td]
[td]Bitti :)[/td]
[td]1 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sekerpare[/td]
[td]Bitti :)[/td]
[td]1 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tipican[/td]
[td]Bitti:)[/td]
[td]7 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tassln[/td]
[td]10 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ela_5197[/td]
[td]10 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cadikedi[/td]
[td]12 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fobeks[/td]
[td]12 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ecrinx[/td]
[td]14 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]meltemba[/td]
[td]14 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]puantaj[/td]
[td]15 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bangy[/td]
[td]15 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yelkenli[/td]
[td]17 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yildiz8[/td]
[td]18 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ruzgar2525[/td]
[td]21 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]9876[/td]
[td]23 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sid123[/td]
[td]25 Ekim 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]Kulak Çöpü[/td]
[td]Bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]YusNes[/td]
[td]2 parmak tam :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Pissa[/td]
[td]İşaret parmağı 2 boğum :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker86 [/td]
[td]Eş işaret parmağı:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[/table]
Kızlar geçmiş sayfalara bakıp bu kadar egzersizci görebildim, yanımda kayınvalidem oturuyor gizli gizli bakıyorum yani şu
aortamda bunla uğraşıyorum Allah akıl fikir versin banaO yüzden gözümden kaçan egzersizciler varsa lütfen egzersizde ne durumda olduklarını da bana bildirsinler. Ayrıca o soru işaret koyduğum egzersizciler de son durumlarını bildirirlerse sevinirim
Tüm egzersizciler bayram dönüşü mutlu haberler bekliyoruz :) Ha bu arada Ekim gelinlerini eksik yazmışım biri gözümden kaçmış Ekim ayı şu an 15 gelinle beklemede
![]()
kızlar dün reglim bitti.10.5 aparatı alıyorum.dün eşimle deneyelim dedik duş aldık rahat olsun die.kesin dedim inş bugün bu iş bitecek ben saçımı kuruturken eşim uyumuş((((((bugünde yok
(((bayram boyunca kayınvalidemlerdeyiz
(((((benim iş ertelendikçe ertelendi ya
(((((((((((cadıkedi beni de 10.5 die kaydet egzersizcilere beni atlamışsın:)))
anestolu pek tavsiye etmiolar ama bakalım.altta mı yendin cnm üstte mi?altta yendiysen yastık fln koydun mu cnm altına.
başardım 2 günde yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bende ekım gelınıyım
helal valla 2 gün gibi kısa bir sürede başardın çok sevindim adına.darısı başıma inşallah:)
Merhaba canım,
Kegele başlaman iyi olmuş. Ben 1 yıl sonra 4 günde kurtuldum bu illetten. Önemli olan başlamak için adım atman, inan gerisi gelir![]()
Parmak yerleştirmek itici geliyorsa aparattan başlayabilirsin. Ben de bu siteyi ilk keşfettiğmde "ya arkadaşlar parmak diyorsunuz ama onun düşüncesi bile beni kasıyor, yazarken bile kasılıyorum" yazmıştım... İlk önce sen aynayı al karşına ve vajiyi incele. Çişini yapıyor gibi ıkın, orasının nasıl açıldığını gör. Ben bu dediğini yapmadım, nasıl açıldığını incelemedim. Direk parmakla egzersize başlamıştım. Ama oraya bakmadan egzersizlere başlayamazsın, önce oraya bakıp alışmaya çalış. Sonra kendine bir jel al ve serçe parmağına sür. Tırnakların kısa olsun. Sonra çok yavaş bir şekilde içeri yerleştirmeye çalış. Girişte yanma oluyor o çok normal, katlanılamayacak bir yanma değil, biraz dişini sıkarsan ve parmağın ilerlerse ileride hiç yanma olmuyor zaten. Eğer batma olursa, canın acırsa bu zaten yanlış istikamette olduğunu gösterir. Popoya doğru ittirmen lazım, düz ya da yukarı ittirirsen canını yakarsın. Ama aşağı ittirirsen canın yanmaz. Sadece parmağın girerken ve çıkarken yanma olur.Ayrıca yazarken utanmana gerek yok. Hepimiz bu sorunları yaşadık, çok rahat şekilde çekinmeden sorabilirsin her şeyi. Nasılsa kimse seni görmüyor, kim olduğunu bilmiyor, utanma:)