• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ben hem egzersizde denedim hemde ilişkide denerken çook yanıyor yarım saate kalmadan afedersin aşşağıyı koparıp atıcam o derece kaşıntı

uyuşmuyo bide nasıl sürcemki bi tüpü bi sürüştekniği mi var anlamadımki canım ya ,yarımı bile doldurup taşırıyor orayı[/QUOTE

evet çok kaşınıyor ben gece boyunca ağladığımı biliyorum.Ama bu iş beni okadar korkutmuştu ki başlangıçta uyuşturduğu için,sonrasındaki kaşıntı ve acıya dayanıyorum.zaten bir kaç sefer sonra çok az sürdüm ozaman hem yanmadı hem biraz uyuşturup rahatlatıyordu.Bu arada hemen mi başlıyorsun onu sürünce.10-15 dakka içinde yapın.ozaman uyuşturuyor.bide çok beklersen uyuşukluk geçer.

Son düzenleme:
arkadaşlar psikoloğumdan öğrendiğim birşeyi paylaşmak istiyorum.cinsel organınızdan orası falan diye bahsetmeyin cinsel organımızın adı vajinadır ve o şekilde söylemek gerekiyormuş.psikoloğum eşle egzersiz yap dedi.ama eşim pek istekli değil egzersiz konuusnda.sizce ne zaman hallederiz bu sorunu.bir de bu forumda parmak egzersizi yapabilen ilişkiyi yapamayanlar da varmış.şimdi de ondan korkmaya başladım.

arkadaşlar psikoloğumdan öğrendiğim birşeyi paylaşmak istiyorum.cinsel organınızdan orası falan diye bahsetmeyin cinsel organımızın adı vajinadır ve o şekilde söylemek gerekiyormuş.psikoloğum eşle egzersiz yap dedi.ama eşim pek istekli değil egzersiz konuusnda.sizce ne zaman hallederiz bu sorunu.bir de bu forumda parmak egzersizi yapabilen ilişkiyi yapamayanlar da varmış.şimdi de ondan korkmaya başladım.
ben parmak egzersizi yapmıştım ama çok değil..Eşimle de sadece 1-2 defa onun parmağıyla denedik.Yani okadar çok egzersiz yapmamıştık.

parmak egzersizi yaptıysan 3 parmak yapıp eşinle deneme yap. ilişki öncesi yine sırayla parmak egzersizlerini yap 1den başlayarak. 3 parmak yaptıktan hemen sonra da eşinle dene. parmakla deneyip yapamayan diye bir şey yok. egzersiz yapan herkes eninde sonunda yeniyor bunu. vajinismus sana son çelmelerini takıyor kafanı olumsuz şeylerle doldurma, hep yapacağım de kendine. başaracaksın, egzersiz yapabiliyorsun çünkü. benim eşim yanında egzersiz yapmama bile tahammül edemezdi. ben kendime mumdan aparat hazırlayıp onunla çalıştım hep. herkes eşinden destek görmüyor, bunu kafana takıp kendini geriletme. egzersizini bitir ve eşinle dene. yenmen çok yakın inan. bol bol kayganlaştırıcı jel kullan eşinle deneyeceğin zaman.

tamı tamına 10 ay boyunca esımle ılıskıye gırmedım sırf bu sebepten... olmadı yapamadım bır turlu... fakkat bıgun kendılıgınden pat dıye oluverdı:) sımdı ıse bebek ıstıyoruz 5 aydır denıyoruz ama bu sefer de bu olmuyor... cok garıp bırsey yaaa... vajınusmus olan butun hatunlara buradan soluyorum kı sadece rahat olun... o zaman hersey kendılıgınden gelıyor... ben cok hata etmısım kendımı kasmakla... allahtan esım cok anlayıslı o da sabırla bekledı 10 ayboyunca :)

evet çok kaşınıyor ben gece boyunca ağladığımı biliyorum.Ama bu iş beni okadar korkutmuştu ki başlangıçta uyuşturduğu için,sonrasındaki kaşıntı ve acıya dayanıyorum.zaten bir kaç sefer sonra çok az sürdüm ozaman hem yanmadı hem biraz uyuşturup rahatlatıyordu.Bu arada hemen mi başlıyorsun onu sürünce.10-15 dakka içinde yapın.ozaman uyuşturuyor.bide çok beklersen uyuşukluk geçer.

sürünce on on beş dakka bekliyordum ama bişe dicem uyuşturmadı azcık bile ,zaten sürer sürmezde yakmaya başlıyor

VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

( Ara sıra yinelemek lazım :) )

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Egzersiz Durumu[/TD]
[TD]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-mormutluluk[/TD]
[TD]Bitti :)[/TD]
[TD]1 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-sekerpare[/TD]
[TD]Bitti :)[/TD]
[TD]1 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3-tipican[/TD]
[TD]Bitti:)[/TD]
[TD]7 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4-tassln[/TD]
[TD]10 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5-ela_5197[/TD]
[TD]10 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6-cadikedi[/TD]
[TD]12 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7-fobeks[/TD]
[TD]12 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8-ecrinx[/TD]
[TD]14 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9-meltemba[/TD]
[TD]14 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10-puantaj[/TD]
[TD]15 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11-bangy[/TD]
[TD]15 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12-yelkenli[/TD]
[TD]17 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13-yildiz8[/TD]
[TD]18 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14-ruzgar2525[/TD]
[TD]21 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15-9876[/TD]
[TD]23 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16-sid123[/TD]
[TD]25 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylulkelebek[/TD]
[TD]10,5 cm aparat[/TD]
[TD]Bekliyoruz:)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kumtanesi09[/TD]
[TD]Kulak Çöpü[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizemsak[/TD]
[TD]Kegel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YusNes[/TD]
[TD]2 parmak tam :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Pissa[/TD]
[TD]İşaret parmağı 2 boğum :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cecemm[/TD]
[TD]???[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seherrrvakti[/TD]
[TD]???[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senem8183[/TD]
[TD]???[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevimnur[/TD]
[TD]???[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zfyrnkp[/TD]
[TD]???[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fuschia[/TD]
[TD]???[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İstanbula[/TD]
[TD]???[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seker86[/TD]
[TD]Eş işaret parmağı:)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]taebte[/TD]
[TD]???[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gncemr[/TD]
[TD]???[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tekumudum[/TD]
[TD]???[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dinmeyen[/TD]
[TD]???[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

EYLÜL AYI 22 GELİNLE KAPANDI :) EKİM AYI ŞU AN 16 GELİNLE BEKLEMEDE , ARAYA BAYRAM GİRDİĞİ İÇİN EGZERSİZLER DURDU SANIRIM :( Gözden kaçırdığım egzersizciler varsa lütfen söylesinler. Ayrıca ismini yazdığım ama egzersiz durumuna soru işareti koyduklarımda ne durumda olduklarını bildirirlerse ilerleme aşamasında ne durumda olduklarını görmüş oluruz :34:

canim 2 parmak :)

sürünce on on beş dakka bekliyordum ama bişe dicem uyuşturmadı azcık bile ,zaten sürer sürmezde yakmaya başlıyor
Ozaman alarji falan yaptı demek ki:(ben ilk sürünce kaşıntı ve yanma olmuyordu.10-15 dakka içinde uyuşuyordu.sonra 1 saat sonra falan başlıyordu yanma ve kaşıntı.sürme ozaman zarar verir bide enfeksiyon falan kaparsın.

Ozaman alarji falan yaptı demek ki:(ben ilk sürünce kaşıntı ve yanma olmuyordu.10-15 dakka içinde uyuşuyordu.sonra 1 saat sonra falan başlıyordu yanma ve kaşıntı.sürme ozaman zarar verir bide enfeksiyon falan kaparsın.

ay Allah korusun ya zaten 2 sefer denedim burda emlayla yenenleri gördükçe gaza geldim sürdüm yanmayla sona erdi oof of:( canımbaşka krem biliyomusun uyuşturan yakmayan

ay Allah korusun ya zaten 2 sefer denedim burda emlayla yenenleri gördükçe gaza geldim sürdüm yanmayla sona erdi oof of:( canımbaşka krem biliyomusun uyuşturan yakmayan

arkadaşım ben kayganlaştırıcı kullandım vajinanın icine sürdüm işe yaradı yendim vajiyi vajinal kayganlaştırıcı işe yarıyo bide üst pozisyonda baçağının birini hafif kır ve elinle icine almya calış ıkın bide dene inanki oluyo ben yaptıysam herkes yabar......

anestol duymuştum ama kullanmadım.emlayıda bu sorunla uğraştığım zamanlarda bu forumda kullananlardan duymuş ve denemiştim.doktor tavsiyesiyle kullananlar falan vardı.bide artık bu sorun beni iyice yıpratmıştı acıycak hissi yüzünden(nasıl bir psikolojiyse o).uyuşma geçtikten sonraki yanma ve kaşıntıya katlandım açıkcası.ama beni uyuşturmuştu o anlamda işe yaradı.Ama dediğim gibi bu herkeste aynı etkiyi yaratmayabilir ve zarar da verebilir.araştır istersen iyice...bu arada kayganlaştırıcılar uyuşturmaz ben kullanmadım kayganlaştırıcı jel.ama rahat girsin diye vazalin kullanmıştık.emla kullandığım zamanlar.

Merhaba,
egzersize yeni başlayacak ciddi egzersiz aranıyor :))

arkadaşlar bu illetten kurtulmada dilatörlerin önemi büyük kimi parmakla kimi mumlardan hazırladığı setlerle kurtulmaya çalışıyor ben bu setler sayesinde kısa sürede kurtuldum hızı ilerletiyor 4 boy birini sokmayı başarınca zaten o hırs ve heyecanla peş peşe geliyor ve Allahın izniyle sonuç...
şimdi zealea arkadaşımın temini ile dilatör setlerin sirkülasyonunun sağlanması amacıyla set isteyen arkadaşlar bana, sela1 e özelden yazarsanız hemen gönderebiliriz.

(hijyen açısından endişeniz olmasın kaynamış sirkeli suda bekletince mis gibi olurlar neticede pürüzsüz plastikler)

3 parmakla nasıl yapıcam?bir de mumdan aparat nasıl hazırlanıyor?yardımcı olurmusun?

bakkalda satılan beyaz mumlardan al 3-4 tane. onları kağıt havlu ile kalınlaştırıp streçle. sonra onu prezervatife geçirip bolca jelle ve o şekilde vajinaya yerleştir. derin nefes al, nefes verirken ıkın ve ittir, takılır gibi olursa yönünü popoya doğru eğim vererek ittir. çünkü vajina dümdüz değil içerde biraz aşağı doğru eğimli. parmakla çalıştığın için bunu deneyimlemişsindir. mumların çevresi 10cm olana kadar aşama aşama kalınlaştır. her zaman en ince aparatından başlayıp, en az yarım saat içinde bekleterek ilerle. zamanla 10cm gelirsin ve eşinle deneme yaparsın. 4 mum aldıysa mesela, 7-8-9-10cm boylarda aparatın olsun. sırayla çalışırsın. uçları küt olmasın, uçları her zaman biraz daha ince bırak.

3 parmak için de orta parmağının altına işaret ve yüzük parmaklarını koy, ucu ince gerisi kalın silindir gibi olur. o şekilde dene. parmaklarına prezervatif geçirip jelleyerek deneyebilirsin. ben mumda rahat ettim, onu uzun süre bekletince çok iyi alışılıyor çünkü. takıldığın yer olursa yine sor.

Back
X