• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar bugün eşimin iki parmağıyla egzersiz yaptık.eşimin tek parmağıya artık çok kolay oluyor.ama iki parmakta biraz acı var.sizce ne zaman ilişkiyi denemeliyim.artık o yataktan ağlayarak kalkmak istemiyorum.başarısızlıkla karşılaşmaya tahammülüm yok.sizce birz daha beklemelimiyim yoksa denemelimiyim?

herkese merhabalar.

ben 4 aylık evliyim.bizde hala ilişkiye giremedik..çok istiyorum ama o noktaya geldiğinde bişey kasıyo sanki beni..eşimle ilgili bir problemim yok destekçim bu konuda.

siteyi inceledim egzersizlerden bahsetmişsiiz..ben doktora falan gitmedim.doktora gitmedende bu egzersizleri uygulasam sıkıntı yaşarmıyım..bira karışık yazdım ama bu problemi yaşayan arkadaşların beni anladığını düşünüyorum ve yardımlarınızı bekliyorum..işallah atlatabilirim bu durumu..

şimdiden teşekkürler..

merhaba.. egzersize başlamadan önce doktora görünmekte fayda var.. fizyolojik bir sorun olup olmadığını öğrenebilmek açısından..öncelikle bir jinekoloğa görün bir sorun yoksa adım adım egzersizlere başlarsın.. atlatabilirsin inan buna hepimiz atlattık.. ama bunun için çabalaman gerekli..

ben 3 buçuk aylık evliyim nerdeyse 4 ay olucak ve evliliğimizin ilk 3 ayında bizde ilişkiye giremedik.. seninde yaşadığın gibi kendimi kasıyordum içime girmesine izin vermiyordum..çok zor günler yaşadım.. denemediğimiz yöntem kalmadı... ama sonunda başardım..

söyliceklerimi uygularsanız sizinde başarıcanızı düşünüyorum..

öncelikle psikolojik olarak kendinizi hazırlayın..yada bence önce bi doğum videosu izleyin ve görün vajinanın ne kadar büyüdüğünü..zaten o videoyu izleyince anlıyorsunuz ordan koskoca bebek çıkıo, küçük bi p...s mi giremicek diye..bunu beyninizde oturtun..vajina kocaman açılabilen biyer..

akşam eşiniz eve gelene kadar psikolojik olarak kendinizi hazırlayın..korkucak hiç bişi yok, acımicak, bla bla bla............

bide eşinize mesaj atın ; akşam eve gelirken gleitgelen alın diye :) gleitgelen vajinal kayganlaştırıcı jeldir akadaşlar çoğunuz biliyorsunuzdur zaten..neyse bunu muhakkak alsın

bakın öncelikle bunu yapacağınıza tamamen inanın.. bu gece bu iş biticek diye kararlılık gösterin ve korkmayın gerçekten korkucak hiç bişi yok

eşinize güzel bi sofra hazırlayın keyifli bi akşam yemeği yiyin evinizde..

sonra ona odanızda sürpriz yapın süslenin falan.. çünkü kocalarımız bunu hakediyor diğmi..? bu güne kadar bizi sabırla beklediler, hadi kalkın süslenin :) ve emin olun süslenmek sizi rahatlatıcak..psikolojik olarak kendinizi daha hazır hissediceksiniz..

bide lütfen eşiniz odaya geldikten sonra korkularınızı hiç aklınıza getirmeyin... kendinizi o anın büyüsüne bırakın.. sonraki aşamayı düşünmeyin..gevşeyin..

neyse illaki o aşama gelicek elbet..hep derin nefes alıp verin korkuya kapılmayın..
sonraaaa gleitgelenin ağzını açıyoruz ve vaji girişine tüpü boşaltıyoruz.. tamamdır..

bakın şimdi burda pozisyon tercih meselesi..ama ben kendi uyguladığımı söylemek istiyorum çünkü bu şekilde başarılı oldum sizde bence bu pozisyonda deneyin..pozisyonun adı ters köpek..ne yararı var..? yararı bence çok çünkü eşiniz arkanızda olduğu için onu görmüyorsunuz ve heyecana kapılmıyorsunuz..p..s ide görmüyorsunuz ve sizi korkutmuyor..

neyse siz bu pozisyona geçtikten sonra eşiniz yavaş yavaş hareket etmeli..birde püf nokta farkettim çok ayrıntılı yazıyorum ama faydalı olmak için.. bu ayrıntıları anlatmadan faydalı olamam arkadaşlar.. p..s i azcık sok çıkar mesele hep bu.. sürekli ileri itmiceksin azcık sokup çıkarıcaksın.. minicik girse bile bunu yapıcaksın.. girip çıkıcaksın..ne kadar girdiği önemli değil..

arkadaşlar size yemin ediyorum daha yarıya bile gelmemiştik ama eşim geldiğimiz yere kadar sokup çıkarma alıştırması yaparken bi baktık sonuna kadar girmiş :9: hiç farkına varmadım bile :17: ve sonrası ; sevinç gözyaşları.. :46:

peki hiç acı hissetmedimmi..? hissettim tabiki ama başlarda.. ilk içeri girerken.. okadarda olsun ama dimi..dayanılmicak bi acı değil gerçekten değil..

gleitgelen in faydası olduğunu düşünüyorum mutlaka deneyin..

bide her ayrıntıya dikkat edin.. beni başarıya götürdü, umarım sizide götürür.. ama öyle sadece okumakla olmuo arkadaşlar.. hadi kalkın ve harekete geçin..herşey sizin elinizde..

canim ayrintili anlatimin icin tesekkür ederim cok...biz nisanlilik döneminde de cinsel olarak cok yakindik,vücudumuz birbirini tanirdi yani, ve cok istekliydim. ilk denedigimiz zaman evliligimizin 3.gecesiydi. öyle bir aci hissettim ki afedersin isirgan otu atilmisti sanki iceriye. ben sandim tamami girdi ama giren sadece basiydi. sonraki denemelerimizde de basini alabildim. ama aci duymadim. aci olacak düsüncesiyle hep geri ittim. simdi basini dahi alamiyorum. en basa döndüm yani :(
cok üzülüyorum. ön se...meden o kadar haz, zevk aliyorum ama sonu hüsran.
o dedigin yemekleri falan hep yaptim. ama odalari süslemedim. düsündüm aslinda sarap,mum,güzel bir gecelik. ama sonu yine hüsran olursa kocami umutlandirmis gibi olmaktan korkuyorum. napcami bilmiyorum artik.
kocamda dedi nolur bu hafta halledelim diye. o da bunu daha cok benim icin istiyor. erteledigimi görüyor. hep bir bahane bunu biliyor.
carsamba günü sart koydu :) tabi olmazsa yine bisey demiycek buyuk ihtimalle, cogumuzun kocalari da burda anlayisli allahtan. ama daha cok benim icin istiyor bunu.
ters köpek pozisyonunu nette arastiracagim. bende üstüme gelirken korkuyorum.görmemek daha iyi olur herhalde.
tesekkür ederim tekrar.

selam arkadaslar allah yardimciniz olsun gercekten kotu bir his bende ilk 3 ay zorlanmistim ama sonun basardim nasil mi? pozisyon olarak anlatim o yerde oturdu bende kucagina oturup elimle biraz iceri koydum bu sekilde normal oldu artik korkmuyorum .insaallah sizlerde atlatirsiniz .cunku bu surec gercekten cok kotu sizi cok iyi anliyorum yasamis biri olarak .

arkadaşlar bugün eşimin iki parmağıyla egzersiz yaptık.eşimin tek parmağıya artık çok kolay oluyor.ama iki parmakta biraz acı var.sizce ne zaman ilişkiyi denemeliyim.artık o yataktan ağlayarak kalkmak istemiyorum.başarısızlıkla karşılaşmaya tahammülüm yok.sizce birz daha beklemelimiyim yoksa denemelimiyim?

eşinin iki parmağını rahat alana kadar deneme. iki parmakla yavaş yavaş da olsa gitgel yapsın. kasılmaların tamamen geçip iyice alışınca eşinle denersin. baya iyi gidiyorsun, yataktan hiç de ağlayarak kalkma, moralini yüksek tut.

kızlar kendinizi korkutmayın. biz de bu yoldan geçtik, ilk gün yapamayan çok oldu, bunlar sizi yıldırmasın. korkmayın, bakarak alışın, kegel yapın. sonra ister serçe parmak ister kulak çöpü ister doğumgünü mumu ile başlayın egzersize. ameliyat eldivenine koyun bolca jelleyin, girişe yerleştirin, bir süre orda olma hissine alışın, itmeyin. bekleyin ve nefes egzersizi yapın. yani burundan derince nefes alın, ağızdan yavaşça verin. bu arada konum olarak ben hep sırtıma yastık koydum hafif yatar gibi yaptım, bacaklarımı iyice ayırdım ve makyaj aynasının büyüteç tarafını çevirip aynaya bakarak yaptım. eliniz girişte beklerken bir süre sonra nefesle gevşersiniz bacaklarınızdaki kasılma azalır, hazır hissettiğinizde derin nefes alıp nefes verirken ıkının ve hafifçe içeri itin, hiç anlamadan girecektir. girdikten azıcık sonra takılır gibi olur o zaman aşağı doğru yön verip gene ıkınarak itin. inanın vakumlar gibi kendisi içine alacak. girince zaten cesaretiniz gelir. bu aşamaya gelmeniz bile vakit alabilir, kendinize zalim olmayın, anlayışlı olun. her zaman ben bunu yapacağım, başarabilirim diye egzersize oturun. gnc sendin galiba içerde et parçası var diye yazan, o normal hepimizde var. bacakların ayrıkken ayaklarından güç alıp azıcık poponu kaldırırsan o gördüğün yer yukarı kayıyor ve vajina daha da çok açılıyor. bunu dene ve gör, o şekilde aparatı daha kolay alırsın. ilişkide de aynı yöntemi kullanırsın. yılmayın kızlar, burayı takip edin ve egzersiz yapın. yeneceksiniz eninde sonunda.

Buraya yazarken bile bacaklarımın kasildigini hissedebiliyorum;( yazdıkların benimde yaşadıklarım esim cok anlayışı ama o bile bir sure bana dokunmamıştı bile iliski istemiyordu dememiyorduk bile nasil bukadar cok zaman gecti onu bile anlamadım;(( bende canıma cok tezim ve korkağım hemde biraz degil uzun zamandır arkadaslar burdan yardımcı oluyorlar ben uzun zamandır okuyorum yazıyorum ama İnan ilk kez bugün bakabildim.burda seninle birbirimize destek olalım birlikte başaralım kasım gelini olalım;) birbirimizden güç alıp başaralım olurmuu neler yaptığımızı nekadar ilerlediğimizi yazalım ben seni arkadas listemde ekledim simdiiii sıra bizde tuhaf bı güç geldi bunları yazarken bile ;);)))

canım sakın korkma korkacak hiçbirşey yok ben tam yedi yıl yapamadım ben yaptıysam sen de yaparsın parmaığımı dahi sokamıyordum bacaklarım titriyordu ve şu anda kaybettiğim zamana çok üzülüyorum egzersizlere devam et sakın yılma yavaş yavaş aşama aşama olacak göreceksin.herşey senin elinde dediğim gibi zaman kaybetme ve üzerine git. ben başardıysam sen de başaracaksın inan bana ve başardığın zaman da diyeceksin ki ben bunca zaman bundan mı korkmuşum hayatı kendime de eşime de boşu boşuna zindan etmişim.benim şu anda tam da hisettiğim bu ve yine söylüyorum sakın zaman kaybetme.aynı üzüntüleri sıkıntıları ben tam yedi yıl yaşadım ve seni çok iyi anlayabiliyorum sakın kendine boşu boşuna eziyet etme çünkü ben öyle yaptım.

Denicem kremi ve ustten pozisyonu, insallah olur canim ya. Bazen diyorum yanlis yerdemi ugrasiyoz acaba, sacma gelebilir belki ama kac denemeden sonra insan herseyden supheleniyor.
Simdi acisizmi oluyor?

Kesinlikle bıkmadan dene...
Kendin deneyince kontrolün sende olduğunu bilir daha rahat olursun...
Elbette şuan acısız oluyor...

arkadaşlar geçmiş bayramınız mübarek olsun Allah yenilerine erdirmeyi nasip etsin ben özel günler resmi izinler bayramlar çok aKTİF OLAMIYORUM işlerimde yoğun olacak bu ara görüşürüz yine ara ara özledim sizi elvan sela ocean inci gülsevdam snowflaken çiçekrose sessızcekımcesızce kemre hanzadem candy senaymehmet ve ismini uınuttugum varsa kusura bakmasın :)

kızlar mrb lar geçmş bayramınız mübarek olsun . bayram öncesi dediğim gbi bayram bitti ve ben dün tedaviye basladım , bugün devam edicem . rabbim hepimizin yardımcısı olsun

merhaba kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun.eeee bayram boyunca 1 tanecik mi gelinimiz var .UMUTtan haber var mı?umarım herkes iyidir:16:egzersizci arkadaşlar sorularınız varsa elimden geldiğince yardımcı olmak isterim...

4 ay bitecek neredeyse ama hala hiç bir ilerleme yok bi de üstüne regliydi,bayramdı,misafirdi derken iyice soğdum bu gece kesin çok gerilicem :(( başarısızlıkla,ağlayarak o yataktan kalkmak istemiyorum parmak egzersizi yapamıyorum zaten yapanlardan kan gelmiyormuş belki de onun için beynim kabul etmiyor parmak egzersizini eğer bu ay da yapamazsak süleyman bey yolu görünecek gibi ama inşallah gerek kalmaz.....

4 ay bitecek neredeyse ama hala hiç bir ilerleme yok bi de üstüne regliydi,bayramdı,misafirdi derken iyice soğdum bu gece kesin çok gerilicem :(( başarısızlıkla,ağlayarak o yataktan kalkmak istemiyorum parmak egzersizi yapamıyorum zaten yapanlardan kan gelmiyormuş belki de onun için beynim kabul etmiyor parmak egzersizini eğer bu ay da yapamazsak süleyman bey yolu görünecek gibi ama inşallah gerek kalmaz.....

beni anlattın resmen sanki benimde 5 ay bitti ama hiç ilerleme yok hep ağlayarak yataktan kalkıyorum.parmak egzersizi deniyorum ama yapamıyorum beynim almıyor.ne olcak nasıl olcak bilmiyorum iyice ümitsizliğe kapılıyorum.ama denemektende vazgeçmicem olacak bi şekilde.Allah yardımcımız olsun inşallah bu sorunu yaşayan herkes kurtulur bir an önce çok zor bir durum gerçekten.

Back
X