• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İnanmasam bu siteye sürekli girmezdim zaten.. :( herkes çok yardımcı oluyor buna rağmen ben beceremiyorum benim kızgınlığım kendime, kendimden nefret eder oldum...

dur bakalım canım öyle esip gürleme sen bize lazım en çok da eşine:16:nerde takılıyorsun ya da korkuların neler şimdiye kadar nasıl bir çalışma yaptın ve kendinden nefret eder oldun bir anlat bakalım.öyle hemen küstüm oynamıyorum demek yok hep beraber çözücez bu işi inşallah

bu arada bir sorum olacak: bu sitede giriş esnasında ıkınmamız tavsiye edilmişti. ben ıkınınca daha çok acıdı yaa bu nasıl oldu :))

dur bakalım canım öyle esip gürleme sen bize lazım en çok da eşine:16:nerde takılıyorsun ya da korkuların neler şimdiye kadar nasıl bir çalışma yaptın ve kendinden nefret eder oldun bir anlat bakalım.öyle hemen küstüm oynamıyorum demek yok hep beraber çözücez bu işi inşallah

Şimdi şöyle bir şey var, ben evli değilim... 2 yıldır deniyoruz sevgilimle olmuyor. Şu ana kadar hiçbir çalışma yapmadım sadece jinekoloğa gittim ve vajinismus olduğumu söyledi bana istersem bir psikiyatriste yönlendireceğini söyledi fakat ben istemedim, kendi kendime yenmek istiyorum.

bu arada bir sorum olacak: bu sitede giriş esnasında ıkınmamız tavsiye edilmişti. ben ıkınınca daha çok acıdı yaa bu nasıl oldu :))

canım o esnada heyecandan ıkınmak yerine kendini sıkmış olabilir misin?çünkü ıkınınca daha kolay ilerliyor ve acı kendini sıktığın zaman oluyor:26:

merhaba... burada herkes bir şey sokabiliyor anladığım kadarıyla ben yapamıyorum hiç bir zaman düzelmiycek...[/QU

merhaba.. sende yapabilirsin.. niye yapamıyasın... sende kadınsın.. herkes yapıyor.. yapamam dersen tabi yapamazsın... düzelecek nedemek düzelmeyecek.. kalk çabuk egzersize karamsar olarak bu işi çözemezsin..

althea ben de öyle düşündüm hayret bir şey ıkınmayı beceremez mi insan :P ıkınmanın gücünden yararlanamadım ama nefes alıp vermek beni çok rahatlattı.

Şimdi şöyle bir şey var, ben evli değilim... 2 yıldır deniyoruz sevgilimle olmuyor. Şu ana kadar hiçbir çalışma yapmadım sadece jinekoloğa gittim ve vajinismus olduğumu söyledi bana istersem bir psikiyatriste yönlendireceğini söyledi fakat ben istemedim, kendi kendime yenmek istiyorum.

özel hayatına karışmak haddim değil yanlış anlamanı istemem ama evli olmamanızdan dolayı kafanda olan tedirginlik var mı sorunun kaynağı bu olabilir mi?

özel hayatına karışmak haddim değil yanlış anlamanı istemem ama evli olmamanızdan dolayı kafanda olan tedirginlik var mı sorunun kaynağı bu olabilir mi?

Yok biz 4 senedir birlikteyiz o yüzden içim tamamen rahat sevgilim de çok anlayışlı gerçekten, bu sitede herkes evli o yüzden yazmaya çok çekindim benim hakkımda kötü düşünürsünüz diye fakat ben bu yola girdim bir kere çözmem gerekiyor, en azından evlenene kadar çözmeliyim...

althea ben de öyle düşündüm hayret bir şey ıkınmayı beceremez mi insan :P ıkınmanın gücünden yararlanamadım ama nefes alıp vermek beni çok rahatlattı.

o ruh haliyle herşey olur canım merak etme:1: nefes ve ıkınmayı ayarlayamıysan ıkınmak yerine kendini sıkmış olabilirsin.nefes verirken ıkınıyordum ben bir sorun olmuyordu.evet yanma hissettiğin zaman durmak ve nefes alıp vermek rahatlatıyor gerçekten.bir dahaki denemede bak bakalım ıkındığın zaman yine öyle mi oluyor zaten ben bir tek ilk girişte ıkınıyordum sonrası kayıp gidiyor.

canım kayıp gitmedi işte yeterince ıslaktım kayganlaştırıcı da sürmüştük hatta. itip bekledik , eşim çıkıp geldi, git gel yaptı... böyle böyle ilerledik. o yüzden oldu mu olmadı mı diye düşündüm. doğrulup bakmamış olsam inanmam yani :)

Yok biz 4 senedir birlikteyiz o yüzden içim tamamen rahat sevgilim de çok anlayışlı gerçekten, bu sitede herkes evli o yüzden yazmaya çok çekindim benim hakkımda kötü düşünürsünüz diye fakat ben bu yola girdim bir kere çözmem gerekiyor, en azından evlenene kadar çözmeliyim...

şimdi evli olmadığın için bişeyler yazmaya çekiniyorum açıkçası ama sonuç olarak herkes özgür.madem ki kafana taktın ozaman sayfanın en başında yazan kegel ve nefes egzersizleriyle kas ve nefeslerini kontrol etmekle başlayabilirsin,sonrasın da ayna karşısında o bölgeyi tanımaya başlamakla devam edebilirsin.ıkındığın zaman orda açılan yeri göreceksin bir süre bu egzersizlerle çalış.sonra aparata ya da parmağa geçersin.bunları yazarken tedirginim aslında ama en azından dürüstlükle bize kendini anlattın o yüzden zaten forumu okusan bile egzersizlere başlayacaksın zaten bu konuda doktora da gitmişsin allah yardımcın olsun senin de umarım bu dertten kurtulursun:16:

şimdi evli olmadığın için bişeyler yazmaya çekiniyorum açıkçası ama sonuç olarak herkes özgür.madem ki kafana taktın ozaman sayfanın en başında yazan kegel ve nefes egzersizleriyle kas ve nefeslerini kontrol etmekle başlayabilirsin,sonrasın da ayna karşısında o bölgeyi tanımaya başlamakla devam edebilirsin.ıkındığın zaman orda açılan yeri göreceksin bir süre bu egzersizlerle çalış.sonra aparata ya da parmağa geçersin.bunları yazarken tedirginim aslında ama en azından dürüstlükle bize kendini anlattın o yüzden zaten forumu okusan bile egzersizlere başlayacaksın zaten bu konuda doktora da gitmişsin allah yardımcın olsun senin de umarım bu dertten kurtulursun:16:

Tamam teşekkür ediyorum hem yardımcı olduğunuz için hem de düşüncelerime saygı duydugunuz için. Bu arada sizi tebrik ediyorum :)

biz eşi,mle yine denedik ve sanırım oldu:) sanırım diyorum ne kadar ilerlemesi gerektiğini bilmiyorum. ne kadar ilerlemesi gerekiyor? eşime göre tamamiyle girdi ama ben öyle acı falan hissedemeyenice inanamıyorum tamamen girdiğine:) yani penisin nereye kadar ulaşması gerekiyor? ve nasıl bişey hiddetmeliyim

tebrikler..kasım ayı inanmayan gelinlerle doldu..eşin oldu diyosa olmuştur:) tamamen olmasına 1-2 cm kalsa bile oldu kabul edilir çünkü ilk seferde tamamen olması biraz zor oluyor..ben halayını çekeyim :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:de sen zamanla inanırsın:)

Son düzenleme:
kızlaaarrrr bir saat kadar önce p...s ile deneyelim yavaş yavaş olmazsa egzersiz olur diye düşünerek denemeye başladık. aynı aparatta yaptığım gibi prezervatif geçirip jel sürdük. kendim yönlendirdim. veee tamamını almama 1-2 santim kalmıştı :)))))) olmadı gibi geldi bana yanma falan hissetmedim. sadece vajina ve rahim kenarlarının zorlandığını hissettim. olmadı sandım ama doğrulup baktığımızda tamamına yakınını aldığımı gördük :)) çok heyecanlıyım 2-3 güne çözecem inşallah. Allahım kasım gelini olmayı nasip et :)

ay bir inanmayan gelin daha..o 1- 2 cmlik kısmı pozisyondan kaynaklıdır.. tebrik ederim sende kurtuldun:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Tamam teşekkür ediyorum hem yardımcı olduğunuz için hem de düşüncelerime saygı duydugunuz için. Bu arada sizi tebrik ediyorum :)

rica ederim canım.benim de canım bu konuda yandığı için ve ben de burdaki arkadaşlarım sayesinde bu dertten kurutulduğum için şimdi vajili kimse kalmasın istiyorum.arkadaşlarımdan ne öğrendiysem nasıl çalışmalr yaptıysam onları dilim döndüğünce anlatmaya çalışıyorum.allah herkesi bu dertten kurtarsın inşallah çekmeyen bilemez.dediğim gibi sen dürüst davrandım durumunu anlattın sen buraya evliyim desem biz sana yine cevap verecektik değişen bişey yok.

son bir şey sorucam, ben inceledim ıkındığımda delik çok ama çok küçük resmen bir çizgi yani. acaba kızlık zarım çok mu kalın sizlerin nasıldı?

kızlık zarı öyle bizim bakıp görebileceğimiz ve yorum yapabilceğimiz bir yapıda değil o konuda ancak doktorlar bilgi verebilir.ben de ıkındığım zaman mercimek tanesi kadardı senin de öyle olması normal gibi görünüyor.doktora gittiğin zaman nasıl muayne edebildi seni?

Back
X