• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlık zarı öyle bizim bakıp görebileceğimiz ve yorum yapabilceğimiz bir yapıda değil o konuda ancak doktorlar bilgi verebilir.ben de ıkındığım zaman mercimek tanesi kadardı senin de öyle olması normal gibi görünüyor.doktora gittiğin zaman nasıl muayne edebildi seni?

bacaklarımı bile açamıyordum ıkın dedi ıkınamadım nedense. onu bile yapamadıgım için hemen yönlendirelim seni psikiyatriste falan dedi. fakat ben sonra ayna karşısında bacaklarımı açıp ıkınıp orayı incelemeyi başardım, belki de bir daha gitmem gerekıyor doktora...

vajinusmus konusunda belki birilerinin işine yarayacak birşey de ben söylemek istiyorum, ben evlendikten bir hafta sonra girebildim ilişkiye fakat ağrılı oluyordu ilişki tabi vajinusmusu yendim sanıyordum, bi gün gebelik öncesi kontrol amaçlı doktora gittiğimde anladım vajinusmusu aslında tamamen atlatmadığımı, doktor alttan ultrason yapmak istedi bunda da vajina içine birşey sokuluyor ben o anda kasıldım tabiki doktor da yapamadı muayene, o gün bende internetten araştırdım vajinusmusu ve sadece su cümle etkili oldu ayrıca işe de yaradı, şöyle yazıyordu"bazı kadınlar ilişki sırasında orasının açık olmadığını düşündükleri için kaslarını rahat bırakmayıp kendilerini kastıkları için ilişkiye izin vermezler,aslında zaten orası hep açıktır" yazıyordu ve ben gerçekten o güne kadar kapalı olduğunu sadece ilişki sırasında açıldığını sanıyordum, ve o günden sonra kendimi rahat bıraktım oranın zaten açık olduğunu dşündüm ve artık ağrılı da olmuyor çok rahat oluyor. yani belki sadece bu nedenden dolayı vajinusmus olan varsa aranızda kesinlikle öyle düşünsün herşey çok rahat olacak görecekler, ilişki sırasında tekrarlasınlar "orası zaten açık çok rahat olacak bende rahatım şu anda" diye tekrarlasınlar içlerinden, çünkü belki sadece budur sizdeki neden de.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bu konuya 15 günlük evliyken yazmıştım ilk önce şimdi bir buçuk aylık evliyim şimdiye kadar hiç parmağımı sokmayı denemedim çünkü çok korkuyordum. dün ilk defa işaret parmağımla denedim neredeyse ikinci boğumuna kadar aldım içeriye :)) biraz önce yine denedim bunda işaret parmağımın tamamını aldım çok mutluyum :)) Bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum nasıl ve ne kadar süreyle egzersizlerime devam etmeliyim? İşaret parmağımla mı devam edeyim yoksa başka parmaklara mı geçeyim ? bu konuda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Bu arada şunuda belirtmek istiyorum oraya dokunamazken bugün parmağımı tamamıyla içeriye aldım artık inancım tam iyiki bu siteyi bu forumu bulmuşum :))

Merhaba arkadaşlar bu konuya 15 günlük evliyken yazmıştım ilk önce şimdi bir buçuk aylık evliyim şimdiye kadar hiç parmağımı sokmayı denemedim çünkü çok korkuyordum. dün ilk defa işaret parmağımla denedim neredeyse ikinci boğumuna kadar aldım içeriye :)) biraz önce yine denedim bunda işaret parmağımın tamamını aldım çok mutluyum :)) Bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum nasıl ve ne kadar süreyle egzersizlerime devam etmeliyim? İşaret parmağımla mı devam edeyim yoksa başka parmaklara mı geçeyim ? bu konuda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Bu arada şunuda belirtmek istiyorum oraya dokunamazken bugün parmağımı tamamıyla içeriye aldım artık inancım tam iyiki bu siteyi bu forumu bulmuşum :))

merhaba bende egzersiz aşamasındayım ama forumu bayadır takip ediyorum öğrendiklerimi aktarabilirim işaret parmağından sonra orta parmak yapabilirsin yada 2 parmak deneyebilirsin mum ile aparat yapanlar var hangisini tercih edersen onunla devam edebilirsin...

Son düzenleme:

merhaba.. erteleye erteleye ne çok zaman geçiyor değil mi, insan dönüp bakınca fark ediyor.. işaret parmağında rahat olduktan sonra orta parmağa geçebilirsin.. ondan sonra ki aşama ise 2 parmak küs şeklinde.. egzersiz yaparken hep bir önceki aşamadan başla.. yani orta parmak olmuyorsa önce işaret parmağıyla çalış rahat olduktan sonra orta parmak.. egzersize ne kadar devam edeceğin sana kalmış.. kendini rahat ve hazır hissedene kadar devam et.. gün içerisinde otururken yatarken bacaklarını açmaya çalış.. ben gün içerisinde de kendimi hep kastığımı farketmiştim. çok ii gidiyosun bu sefer ertelemek yok

ben demedim mi kasım ayında gelinler art arda dökülecek diye:-) bilgisaydrdan girdiğim an yeni gelinleri de listeye ekleyeceğim:-D

merhaba.. erteleye erteleye ne çok zaman geçiyor değil mi, insan dönüp bakınca fark ediyor.. işaret parmağında rahat olduktan sonra orta parmağa geçebilirsin.. ondan sonra ki aşama ise 2 parmak küs şeklinde.. egzersiz yaparken hep bir önceki aşamadan başla.. yani orta parmak olmuyorsa önce işaret parmağıyla çalış rahat olduktan sonra orta parmak.. egzersize ne kadar devam edeceğin sana kalmış.. kendini rahat ve hazır hissedene kadar devam et.. gün içerisinde otururken yatarken bacaklarını açmaya çalış.. ben gün içerisinde de kendimi hep kastığımı farketmiştim. çok ii gidiyosun bu sefer ertelemek yok

KIZLAR BANA DA YARDIM edin ben geçen gün yazmıştım eşimin p... baya alabildim die ama tam yapmadan korktum bırakdım ..daha sonrasında bayram geldi ve misafirlerim geldi ve ara vermek zorunda kaldık 2 3 gün sonra misafirler gitti ve bu sefer kesin olcak dedim ama malesef geçenki yaptıgım kadar yapamadım olmadı kasmadım kendimi sadece baskı oluyo ya o zaman gerisin e devam edemedim canım sıkıldı:( ve ondan sonra dedim egzesiz yapıcam çünkü hiöç egzersiiz yapmadan denemiştim egzersiz yapmak için kulak çöpü ile denedim baya girdi çok şaşırdım kayganlaştırıcı vardı zaten resmen kaydı gitti sevindim hemen yarın devam edicem kulak çöpüne çünkü artık kurtulmak istiyorum aşırı bebek istiyorum benden sonra evlenen herkesin bebegi oldu ..:( ve 15 gün sonra memlekete gidicez gitmeden bitirmek isitorumm ya rabbim hepimiz ekurtulmayı nasip etsin dua edin kızlarr:(

yıkama jeli mii!!!!!!!!:53::53::53: naptın sen, yıkama jeli orayı mahveder direk mantar yani. sabundan farkı yok ki yıkama jelinin. hep söylüyoruz su bazlı jel olacak. ultrason jeli, eczanelerde satılan kayganlaştırıcı jeller ya da ok, durex gibi markette satılan su bazlı jeller olacak. sakın bi daha yıkama jeli kullanma. bahsettiğim jellerden alıp onunla egzersiz yap. hatta birkaç gün ara ver egzersize, vajinanın phsı kendine gelsin biraz. ağrı sızı da oraya sabun gönderdiğin için olmuş olabilir, biraz dinlendir kendini. egzersize tam alışana kadar biraz ağrı olması da ayrıca normal, kastığımız için ağrıyor. kasmamayı öğrenince bütün ağrılar geçiyor. moralini bozma, düzelince devam et egzersize.
ben bebek yagı kullanıyorum inş mantar yapmaz

kızlaaarrrr bir saat kadar önce p...s ile deneyelim yavaş yavaş olmazsa egzersiz olur diye düşünerek denemeye başladık. aynı aparatta yaptığım gibi prezervatif geçirip jel sürdük. kendim yönlendirdim. veee tamamını almama 1-2 santim kalmıştı :)))))) olmadı gibi geldi bana yanma falan hissetmedim. sadece vajina ve rahim kenarlarının zorlandığını hissettim. olmadı sandım ama doğrulup baktığımızda tamamına yakınını aldığımı gördük :)) çok heyecanlıyım 2-3 güne çözecem inşallah. Allahım kasım gelini olmayı nasip et :)

Canımm Süpersin:nazar::nazar: Bu İş bitmiştir. Amaa sen oldu diyenee kadar bekleyelim. Hepsinidee alırsın artık. Baksanaa yarısından Çoğu Girmiş. İnşallah güzel haberle gelirsin. Dört gözle bekliyorumm:52::52::52::16::16::16:

son bir şey sorucam, ben inceledim ıkındığımda delik çok ama çok küçük resmen bir çizgi yani. acaba kızlık zarım çok mu kalın sizlerin nasıldı?

Tatlım bende ilk deliğe baktığımdaa Küçücük bişeydi. Hattaa Çok Şaşırmıştım yaaa buraya pe.......s nasıl gircek diyee.P.....s Kocaman benim oram Küçücük diyodumm:1::1::1::1: Amaa Orası Çok esnek bir yapıya sahip. O küçücük delik bir anda kocaman olabiliyo. Bir anda p......s kalınlığındaa oluyo. Ve Düşün Ordann Çocuk Çıkıyo. Korkmanaa gerek yok yani. Neymiş Orasıı Çok esnekmiş. :16::16::16::16:

Canlarımmm ❤ Bunu sizinlee paylaşmak istedim.. Dün Eşim İlk Defaa İçimee Boşaldı. Dünden Beri Çok Tuhafımm. Acaba Hamile Kalırmıyım. Acaba Şuann hamilemiyim diyee kendimi yiyip bitirdimm. Ne zaman belli olurr ? Kafam karmakarışıkk:18::18::18::18::18::26::26::26::26::26:

Anestol pomadı denedim vajinam ınanılmaz uyustu tas kesıldı sankı ama vajina içine tam süremedim hearlde denememiz yine başarısız oldu hatta eşim artık glüyo bana denemekten yorgun dustuk askım diye . :( şimdi gülüyo ama ileride bu acı olucak. Ben egzersiz yapmak istemiyorum. Parmağımı sokarken daha ck canm acıo . Ama eşimn penisi bu kdr canımı yakmıo sadece girmesine cesaret edemiyorum.. :(bi etsem olcak bitcek !

@berayy canim e niye telaslandin hamile kalmak istemiyor musun? korunmuyor muydunuz?

@yusnes sorma bizde dün denedik yine kilitlendim nolacak böyle anlamadim gitti, bugun biralari kafama dikmeyi düsünüyorum artik son care

Anestol pomadı denedim vajinam ınanılmaz uyustu tas kesıldı sankı ama vajina içine tam süremedim hearlde denememiz yine başarısız oldu hatta eşim artık glüyo bana denemekten yorgun dustuk askım diye . :( şimdi gülüyo ama ileride bu acı olucak. Ben egzersiz yapmak istemiyorum. Parmağımı sokarken daha ck canm acıo . Ama eşimn penisi bu kdr canımı yakmıo sadece girmesine cesaret edemiyorum.. :(bi etsem olcak bitcek !
anestolü sadece vajinanin yani girisin üstüne falan sürdügünde hic bi ise yaramaz ki, anestolü vajinanin baya bi icine sürmen gerek ki giriste aci hissetme :) ama anestolün yakmasi cok kisa bende 10sn falan yaniyor sonra bitiyor...ben iki parmak alabildigim icin eldiven geciriyorum anestolü eldivene sürüyorum sonra giriyorum.baya bi uyusuyor. ama önemli olan esine güvenmen, cesaret etmen. cunku anestol tek basina ise yaramiyor yarasa bende yarardi

@berayy canim e niye telaslandin hamile kalmak istemiyor musun? korunmuyor muydunuz?

@yusnes sorma bizde dün denedik yine kilitlendim nolacak böyle anlamadim gitti, bugun biralari kafama dikmeyi düsünüyorum artik son care

Tatlım Yok İstiyorum tabi ki. Ne Bilimm İlk defa böylee bişey yaşıyorumm O yüzden heyecann bastıı benii:1::1::1:

Back
X