Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım bende öyle hamile kaldım ucu giriyo içine boşalıyoo eşin içine boşaldığı içinde kalktığında onu hissetmen çok normall

Canım Ben Hiç anestolle yapmadım. Hiçte Gerek Duymadım.Seninki tamamen psikolojik bencee. Benimde 10 gün filan yapamadığım olmuştu adet dönemimde. Amaa ondan sonraa yinee olmuştu. Demekki beyninden tam olarak silememişsin vajiyi. Öncelikle sen başardınn zaten artık korkacak bişey yok. Kendinee Güvenn. Azim et. Ve GÖr bak olacaktır. Anestoluda Kullanma artık bencee. Çünkü gerek Yok. Jel Yeterli.Sakin Ol vee Sen Bu İşi bitirmişken yeniden aynı şeyleri yaşamaya izin vermee

selamlaaar nasilsiniz bakalim nasil gidiyor? bugun esim kesin denemek istiycek ama ben istemiyorum hazir degilim daha parmakla rahat git gel yapamiyorum o yuzden biraz daha bekleyeyim diyorum. bakalim nolcak

Tatlım kendini ne zaman hazır hissedersen öylee deneyin. Eş denemesi Yapın mutlakaa. Eşin Parmaklarını soksun. Filan Ondan Sonra P....s denemesi Yapabilirsin. Amaa İlla Olacak Diye Bişey Yok. Belki zamanı vardırr. Sakin Oll. Vee Bu İşin eninde sonunda Olacağını Unutmaa

dogru dıyorsun ama 3 ayda uzun bır surec benım bugun ılkgunum doktor sadece kıtap onerdı cerrahpasa tıp fakultesıne gttım

canım tabiki dikkat ederim hamamda derken zaten suyun içinde değil. aile banyosu tuttuk güzelce hamamda gevşeriz daha sonra odamıza geçeriz hani belki sıcak su rahatlatır beni ve böylece şu vajiyi yenmiş olurum bende :)

Neden Olmasın Canım. Herşey senin elindee Bunu Unutmaa Eğer sen istersen Bırak Hamamı Uzayda bile yaparsın. Önemli Olan Beyninee Bunu Anlatmak.Umarım Hayalin gerçekleşir. Unutmaa sen istersennn Kimse Önündee Duramazz Güzel Haberlerle Gelmen Dileğiylee

hopefor; öncelikle benı cok mutlu ettiğini söylemek istıyorum evet mesajları okuyunca ınsn yalnız olmadıını bılıyor fakat mesajlarına cevapalınca dahada mutlu oluyor ınsallah bızlerınde taze gelınler olarak halayımız cekılır. :)

inşallah sendekı azım cesaret banada gelır bende senın kadar kararlı olurum....

inşallah canım güzel haberleri veririm. mumla 12 cm yapabiliyorum ama p.... denemesine hala cesaret edemiyorum ya canım acırsa demekten gevşemem lazım ve başarmam lazım ...

inşallah canım güzel haberleri veririm. mumla 12 cm yapabiliyorum ama p.... denemesine hala cesaret edemiyorum ya canım acırsa demekten gevşemem lazım ve başarmam lazım ...

P......s daha kolay inan bana tatlım. Egzersiz yapar gibi Yapın yinee. Eşinee ver aparatını O egzersiz yapsın sanaa. Bu Çok önemli. Çünkü eşine Güvenin gelicek!! Ve sende yapmak isticeksin. Ondan Sonraa Hemen p....s denemesine geçin. Sen Üst Pozisyondaa Kontrol sende olsun. Bolcaaa Jel sürr hem eşinee hem kendinee. Sonraa Deliğee doğru yerleştir. Derin derin nefes alarak ve inanarak oturmaya başlaa. Girmedimi tekrar denee yılmadan usanmadann. İnanırsann Gireceğinee Hemen girerr. Bol bol ıkınmayı Unutmaa !! Birazz baskı filan hissedersen Sakın geri Çekilmee. Devam ett. Canın Yanmıcak emin olabilirsin. Diyelimki birazcık Canınmı yandıı devam et sen onun inadınaa devam ett. Bak Göreeceksinn Cupppppppppppppp diye kayıvericekk. Bu Dediklerimi Yap. Mutluluk çokta uzakta değil

ya işte bana üstte olmak biraz ters geliyo canım yaa afedersin ama sanki kazığa oturuyomuş gibi :) evet belkide dediğin gibi eşim yapmalı egzersizimi onunla hiç denemedim onun parmağını alabiliyorum ama mumla o hiç denemedi... hııı evet bu gecede olmazsa öyle deniyelim bi :)

evet kesinlikle ve kesinlike eşin egzersiz yapsın!! Faydasını göreceksin !! Ve bende üst pozisyondan korkuyodum aynen senin dediğin gibi ama inan çok çok kolay. Hiçte öyle kazığa oturur gibi olmuyo. Tam tersinee çok rahat. çünkü kontrol senin elindee istediğin gibi hareket ettirebiliyosun. Bencee o şekilde dene. Bana hak vereceksin. Bu arada senin yenmen an meselesi. önümüze gel hedef koyalım. 15 kasım gelmeden sen vajinismusu yen. Ve hedefin gerçek olsun. Kasım gelini ol tamam mı ?? 15 kasım gelmedenn gelin olacaksınn.anlaştık mı ?

ay cancağızım inan ben senden çok istiyorum bian önce kocamın gelini olmayı hamile kalmayı inşallah canım inşallah yaaaa sıkmam lazım kendimi hazır adetim yeni bitmişken halletmem lazım bu işi :)

ay cancağızım inan ben senden çok istiyorum bian önce kocamın gelini olmayı hamile kalmayı inşallah canım inşallah yaaaa sıkmam lazım kendimi hazır adetim yeni bitmişken halletmem lazım bu işi :)

Bir sorun Olursaa yaz ben yardımcı Olmaya çalışırım tatlım. İnan bende Çokkkkkkkkk isterim yenmeni inşallah yeniceksin. 15 KASIM Gelmedenn

Son düzenleme:
herkeze meraba bende kasımın 20 sinde evleneli 1 yıl olcak ama olmadı hala, burda yazılanları okuyunca cesaret geldi parmakla denedim 2 parmakla biraz giriyo alan daralıyo gitmiyo, eşimle denememizdede öyle oluyodu.lütfen yardım edin banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…