Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar arefe gününden beri giremedim nete memleketten yeni geldimm..yenenler varmı yokmu çok merak ediyorum...mutlu haberler varsa sevinmek istiyorum....:))

anladığım kadarıyla yenenler olmuş çokça ve yenileride olacak inş.önce bi taze gelinlerimizin geçmiş halayını çekeyim :)) 6464646464:

puhahahahahaa çok güldüm kız, iyi yaşa e mi

canım sakın korkma doğru yerdesin ben de tam yedi yılda yendim bu seni umarım biraz da olsa rahatlatır.üç yıl da geçse beş yılda geçse çözülüyo bu iş sakın korkma yeter ki iste ve yenmek için çabala daha fazla vakit kaybetme kendine ızdırap çektirmekten başka hiçbirşey yapmıyorsun ben yedi yıl geçirdiğime çok pişmanım biran önce egzersizlere başla olacak göreceksin ben yaptıysam sen de yaparsın düşünsene yedi koca yıl bunu buraya seni korkutmak için değil bunun yapılabildiğini göstermek için yazıyorum.inan bana korkulacak hiçbirşey yok senin neler yaşadığını çok iyi anlıyorum çünkü aynılarını ben de yaşadım ve başkalarıda yaşasın istemiyorum inan bana sadece kafamızda büyütüyoruz hiçbirşey yok .boşu boşuna kendimize eziyet ediyoruz .ne olur bunu kendine yapma ben çok pişmanım.

maalesef bu sorunu yaşayan çok kişi var. buraya gelmen büyük adımlardan biri, vajinayı tanıyıp içeri ilk giriş olduğunda da %50si gidiyor zaten. gerisi azimle egzersize devam etmek. günü gelince de yenip kurtuluyorsun. başarı öyküleri sayfası var, onları da oku, ben onlardan çok cesaret almıştım. (kızım sana söylüyorum gelinim sen anla, yenenler hikayenizi orada paylaşıp buraya da linkini koyun mutlaka)

inşallah vakit kaybetmeden egzersize başlar ve bir an önce yenersin.

nıye bana kımse bısey yazmıyo destege ihtıyacım var lutfennnnn

cevap verdik, takip et endişeni telaşını anlıyorum. ilk geldiğin günler öyle oluyor genelde, ben yazarken bile heyecanlanıyordum sanki okuyanlar beni ekrandan görüyormuş gibi. bu hastalık insanı çok yıpratıyor. ama buraya geldin ya artık, yeneceksin hiç endişe etme. yeter ki şu kelimeleri sözlüğünden çıkar: "yapamıyorum, çok küçük, olmuyor, başaramıycam". bunlar yok, yapacaksın ve sen vajinismustan daha güçlüsün. burdaki herkes de sana elinden geldiği kadar yardım edecek. verilen cevapları kaçırmadan takip et, düzenli egzersiz yap, her gün rapor ver ve sakın pes etme.

çok tesekkur edıyorum cesare verdınız bu sıte emınım basarımın sebebı olacak :) mesajlara cevap gelmesı bıle çok mutlu ettı benı artık benıde anlayan arkadaslarım var ve ben artık beklemek ıstemıyorum.tekrar cok tesekkur edıyorum.

10 15 gün sonra test yap derim ben tam emin olabilmek için de istersen adetinin geçmesini bekle geçerse yap hem umutlanmamaışta olursun cnmm allah inş isteyen herkese nasip eder bende bi vajinismuslu olarak bebegi çok istiyorum inş hepimize nasip eder

vajiyi yenelı 15 gun oluyo taze gelınım bılıyorsunuz 3 sefer eşimle deneme yaptık gayet rahat oldu anestolle bırlıkte ama regl donemı, eşımın egıtım ıcın sehır dışına gıtmesı derken dun aksam tekrar deneyelım dedık olmadı(( dedım fazla zorlamayım bıraktım bu aksam olucak dedım yıne denedım olmadı(( sızdede oldumu ne yapmalıyım bırde anestolu ne zaman bırakmamı onerırsınız ekım ayında vajıyı yenenlere soruyorum hala uyusturmak ıcın krem kullanıyomusunz ????

iyi geceler cok uzun zaman oldu en son subat ayinda yazabilmisim eskiler beni hatirlar yurt disina yerlesmistim yasadigim onca SIKINTILARDAN sonra....önce ben yerlestim nisan ayindada esim geldi cok sukur ...biliyorsunuz ben yeneli 2 sene olacak ama yenme sayilirsa malesef ki hala kremle iliskiye giriyorum kremsiz denemeye kalkistim olmadi aglamaya cökuyorum olmayinca o yuzden hemen emla kreme basvuruyorum..o kadar ona takinti yapmisim ki burdaki eczanelerdede aradim taradim buldum..Kurtulamiyorum kafayi yemek uzereyim kremle yenip kurtulanlar varsa rahatalayamiyorum bir turlu nasil atlattiniz ...artik bebek istiyorum oda olmuyooor kremden dolayi spermler öluyor sanirim 10 senedir cekiyorum bitsin istiyorum bu iskence artik

bugüne kadar bir şey yazmadım, sadece okudum ama bu bile bana çok iyi geldi. eskiden vajinama dokunamıyordum hiçbir şekilde ve hatta egzersizin fotoğrafı var aldığım kitapta ona bile bakınca ağlıyordum istem dışı. önce kitap sayesinde parmakla egzersiz denemelerine başladım, bir iki denemede olmadı ama sonra tek parmak sokmayı başarabildim, ikinciyi denedim olmadı :/ sonra uzun bi süre ara vermek durumunda kaldım. daha sonra burayı buldum ve sizden aldığım gazla mum kullanarak egzersizlere devam ettim ve neredeyse penis boyutu ve kalınlığındaki mumu kullanabiliyorum artık.ama ne kadar kullanmak sayılır bilemiyorum çünkü içine girince canım yanıyor biraz. bir yere kadar hiçbir şey yok sonrasında sanki darmış gibi bir ağrı. penis denemesinde de biraz giriyor ama sonra canım mı yanıyor niyeyse sokamıyorum daha fazla. bunu yaşayan var mı? bana yardımcı olabilir misiniz? yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim..

merhabalar. bende gizli saklı okuyup sonrasında üye oldum bir kerede konuşmalara katıldım. burda herkes yalnız olmadığımı hissettirdi ama ama ben egzersizleri yapamadım hemde hiç. sen ne güzel dokunabilmişsin deneyebilmişsin. bence sen yapacaksın. ben artık kendimden ümidi kestim. inşallah sen başar. ben doktora gitmeye karar verdim ama şimdide ücreti düşündürüyo

Canimm bence 2yil olmus sen yeneli artik vaji iyice esnemistir oyle dusun bence.ben yeneli 2.5ay oluyo bebek dusundugumz icin esim ilk hafta sesini cikarmadi sonra yine iliski sirasinda elime aldm bi sinirlendii aldi atti.yapamam saniodum ama inan yapiosun kreme guven olusturma derim bunuda sevismeyi uzun tutup vaji sulanmaya baslayinca pen...icine al derim..

yok yapmıyorum eşim bi gelsin denicemm mutlaka bakalım nasıl olacak çünkü bi senden sonra ilk yakınlaşmamızda içime boşaldı ama penisin ucu girdi sonra ben biraz uzanıp kalktığımda akıntım oldu acaba peniz tam girdikten sonra boşalınca sonra akıntı oluyor mu ? bide reglden hemen sonra oldu bu olay hamile kalma riskim var mı :44::44::44::44:bişey daha sorcam yaa ben ilişki sırasında tam penisin ucu girmişti eşimde boşalmak üzereydi ben ıkınınca peniz dışarı çıktı nedn öyle oldu ki

çok sordum biliyorum ama bu sefer herşey yolunda gitsin istiyorum hepinizden cevap bekliyorum şimdii

anlıyorum canım.herhangi bir egzersiz yapıyor musun ya da hangi aşamadasın?

mufim, ben üye olalı 1 hafta olmadı ama seninle aynı duyguları yaşadım. siteye girince yalnız olmadığımı gördüm... yenenleri gördüm... yenenlerin diğerlerine nasıl canla başla ve samimi bir şekilde yardım ıtmeye, yol göstermeye çalıştığını gördüm(bi kez daha bu onurlu davranış için hepsine teşekkür ediyorum) inılmaz mutlu oldum. çok heyecanlandım. ilk iki msjıma cvp geç gelince(bana göre tabi bu:) ) aynı tepkiyi verdim o bu heyacandan kaynaklanıyo, şimdi burdaki arkadaşların da desteği ve yüreklendirmesiyle ben de Allah'ın izniyle yeniçem.bana yazılan cvplar beni heyecanlandırdığı ve mutlu ettiği için ben de bu şekilde destek olmak istedim sana :) hoşgeldin yeniden ve yoluumuz açık olsun inşaallah...

Haklsın canım saolun sayenızde braz olsun kendıme guvenım artıyo cesaret eksıklıgım cok az . Anestol pomadı ıcıne surup serce parmagımı sokmayı denıcem eğer olursa brz olsn gırerse rahatlarm belkı cesaretım artar. Allah yardımcımız olsun yaa.
İlginiz için çk tşk ederim cok

tesekkur ederim destegin icin canim ama denedim analtigin gibi belli bir noktada takiliyorum gene giris saglayabiliyorum ama sonrasi gelmiyor bende cok bebek istiyorum bunca yil icinde saglam durmaya calisiyorum ama inanin cok zor cook 10 sene oldu cunku pisikolojimi saglam tutmaya calisiyorum moral bozmamaya calisiyorum hersey benim elimde biliyorum ama olmuyor cok istememe ragmen gevseme olmuyor bir turlu ama sanirim egzersiz yapmama gerekecek kremden kurtulmak icin hangi ara yapicam bilmiyorum 12 saat calisiyorum her gun gece onda geliyorum eve bakalim hayirlisi umarim atlaticam allah hepinize guc kuvvet versin bir an önce herkes yener ve kus gibi hafifler umarim ama basarmanin yolu egzersizlerden geciyor ben cok tembeldim az firca yemedim arkadaslardan :)) kocamla ayrilma noktasina geldik ozaman iste son bir gazla baya yol almistim herkese hayirli gunler diliyorum ise gec kaliyoruuum :) öpucukleeer..

arkadaşlar bişey danışıcam. perşembe akşam eşimle hamama gidicez özel aile odası tuttuk. sizce bu işin orda olma olasılığı nasıl :) umudum artık perşembe gecesi :) sıcak bi banyo vücut gevşicek ... öfff yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…