- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #127.801
kızlarrrr yendimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))))
arkadaşlar arefe gününden beri giremedim nete memleketten yeni geldimm..yenenler varmı yokmu çok merak ediyorum...mutlu haberler varsa sevinmek istiyorum....:))
Kızlar ben de komik bişi paylaşıyım sizlerle
Eşim duysa çok kızar tabii
Benim egzersiz için kullandığım jel geciktirici jelmiş
6. ilişkimizi başka pozisyonda denedik ilk defa:26: EHUEHUE tabi jel geciktirici olunca ne kadar uğraşsa da boşalamadısöndü gitti
Hem üzüldüm eşime hem de komik geldi yafkihkihkih
[ı]egzersizcilerden gelen mesajlarla egzersiz listesini ve egzersiz durumlarını sürekli yeniliyorummmmmmmm[/ı]
merahaba arkadaslar bende maalesef vajinusmusum ve 3 yıılık evliyim inanın bu hastalıkmı dıyım bılemedım benı bencıl sıkıntılı bır insan halıne getırdı.ne kotu kı bu sayfayı cuma akamı rastgele görunce mesajlarıda okuyunca yalnız olmadıgımı anladım lutfen kızmayın ama sadece benım sanıyordum,hatta ve cevreden gelen bebek beklenılerı benı ıyıce bunalttı.sadece 2-3 gundur mesajları okumam bıle bende umut kaynagı oldu.bende yeneceğim bu sıkıntıyı ve Allahım izin verırıse bebekle taçlandıracağız mutlulugumuzu. esımın anlayısı bıle artık bende utanc duygusuna donusuyordu.cok sey yazmak ıstıyorum ama ınananın bır taraftanda ne yazacağımı bılmıyorum bugune kadar kımseyle konusamadıgımm bır konuda fıkır bırlığı yapabıleceğim bırılerıyle karsılasmak benı çokkkkk rahatlattı ve ıananın cuma gununden berı bu konuyu çok rahat atlatabıleceğim gibi geliyor allah herkesın yardımcısı olsun bunu cekmeyen bılemez.....
merahaba arkadaslar bende maalesef vajinusmusum ve 3 yıılık evliyim inanın bu hastalıkmı dıyım bılemedım benı bencıl sıkıntılı bır insan halıne getırdı.ne kotu kı bu sayfayı cuma akamı rastgele görunce mesajlarıda okuyunca yalnız olmadıgımı anladım lutfen kızmayın ama sadece benım sanıyordum,hatta ve cevreden gelen bebek beklenılerı benı ıyıce bunalttı.sadece 2-3 gundur mesajları okumam bıle bende umut kaynagı oldu.bende yeneceğim bu sıkıntıyı ve Allahım izin verırıse bebekle taçlandıracağız mutlulugumuzu. esımın anlayısı bıle artık bende utanc duygusuna donusuyordu.cok sey yazmak ıstıyorum ama ınananın bır taraftanda ne yazacağımı bılmıyorum bugune kadar kımseyle konusamadıgımm bır konuda fıkır bırlığı yapabıleceğim bırılerıyle karsılasmak benı çokkkkk rahatlattı ve ıananın cuma gununden berı bu konuyu çok rahat atlatabıleceğim gibi geliyor allah herkesın yardımcısı olsun bunu cekmeyen bılemez.....
nıye bana kımse bısey yazmıyo destege ihtıyacım var lutfennnnn
cevap verdik, takip etendişeni telaşını anlıyorum. ilk geldiğin günler öyle oluyor genelde, ben yazarken bile heyecanlanıyordum sanki okuyanlar beni ekrandan görüyormuş gibi. bu hastalık insanı çok yıpratıyor. ama buraya geldin ya artık, yeneceksin hiç endişe etme. yeter ki şu kelimeleri sözlüğünden çıkar: "yapamıyorum, çok küçük, olmuyor, başaramıycam". bunlar yok, yapacaksın ve sen vajinismustan daha güçlüsün. burdaki herkes de sana elinden geldiği kadar yardım edecek. verilen cevapları kaçırmadan takip et, düzenli egzersiz yap, her gün rapor ver ve sakın pes etme.
maalesef bu sorunu yaşayan çok kişi var. buraya gelmen büyük adımlardan biri, vajinayı tanıyıp içeri ilk giriş olduğunda da %50si gidiyor zaten. gerisi azimle egzersize devam etmek. günü gelince de yenip kurtuluyorsun. başarı öyküleri sayfası var, onları da oku, ben onlardan çok cesaret almıştım. (kızım sana söylüyorum gelinim sen anla, yenenler hikayenizi orada paylaşıp buraya da linkini koyun mutlaka)
inşallah vakit kaybetmeden egzersize başlar ve bir an önce yenersin.
canım sakın korkma doğru yerdesin ben de tam yedi yılda yendim bu seni umarım biraz da olsa rahatlatır.üç yıl da geçse beş yılda geçse çözülüyo bu iş sakın korkma yeter ki iste ve yenmek için çabala daha fazla vakit kaybetme kendine ızdırap çektirmekten başka hiçbirşey yapmıyorsun ben yedi yıl geçirdiğime çok pişmanım biran önce egzersizlere başla olacak göreceksin ben yaptıysam sen de yaparsın düşünsene yedi koca yıl bunu buraya seni korkutmak için değil bunun yapılabildiğini göstermek için yazıyorum.inan bana korkulacak hiçbirşey yok senin neler yaşadığını çok iyi anlıyorum çünkü aynılarını ben de yaşadım ve başkalarıda yaşasın istemiyorum inan bana sadece kafamızda büyütüyoruz hiçbirşey yok .boşu boşuna kendimize eziyet ediyoruz .ne olur bunu kendine yapma ben çok pişmanım.
10 15 gün sonra test yap derim ben tam emin olabilmek için de istersen adetinin geçmesini bekle geçerse yap hem umutlanmamaışta olursun cnmm allah inş isteyen herkese nasip eder bende bi vajinismuslu olarak bebegi çok istiyorum inş hepimize nasip ederCanlarımmm ❤ Bunu sizinlee paylaşmak istedim.. Dün Eşim İlk Defaa İçimee Boşaldı. Dünden Beri Çok Tuhafımm. Acaba Hamile Kalırmıyım. Acaba Şuann hamilemiyim diyee kendimi yiyip bitirdimm. Ne zaman belli olurr ? Kafam karmakarışıkk:18::18::18::18::18::26::26::26::26::26:
bugüne kadar bir şey yazmadım, sadece okudum ama bu bile bana çok iyi geldi. eskiden vajinama dokunamıyordum hiçbir şekilde ve hatta egzersizin fotoğrafı var aldığım kitapta ona bile bakınca ağlıyordum istem dışı. önce kitap sayesinde parmakla egzersiz denemelerine başladım, bir iki denemede olmadı ama sonra tek parmak sokmayı başarabildim, ikinciyi denedim olmadı :/ sonra uzun bi süre ara vermek durumunda kaldım. daha sonra burayı buldum ve sizden aldığım gazla mum kullanarak egzersizlere devam ettim ve neredeyse penis boyutu ve kalınlığındaki mumu kullanabiliyorum artık.ama ne kadar kullanmak sayılır bilemiyorum çünkü içine girince canım yanıyor biraz. bir yere kadar hiçbir şey yok sonrasında sanki darmış gibi bir ağrı. penis denemesinde de biraz giriyor ama sonra canım mı yanıyor niyeyse sokamıyorum daha fazla. bunu yaşayan var mı? bana yardımcı olabilir misiniz? yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim..
iyi geceler cok uzun zaman oldu en son subat ayinda yazabilmisim eskiler beni hatirlar yurt disina yerlesmistim yasadigim onca SIKINTILARDAN sonra....önce ben yerlestim nisan ayindada esim geldi cok sukur ...biliyorsunuz ben yeneli 2 sene olacak ama yenme sayilirsa malesef ki hala kremle iliskiye giriyorum kremsiz denemeye kalkistim olmadi aglamaya cökuyorum olmayinca o yuzden hemen emla kreme basvuruyorum..o kadar ona takinti yapmisim ki burdaki eczanelerdede aradim taradim buldum..Kurtulamiyorum kafayi yemek uzereyim kremle yenip kurtulanlar varsa rahatalayamiyorum bir turlu nasil atlattiniz ...artik bebek istiyorum oda olmuyooor kremden dolayi spermler öluyor sanirim10 senedir cekiyorum bitsin istiyorum bu iskence artik
anlıyorum canım.herhangi bir egzersiz yapıyor musun ya da hangi aşamadasın?
çok tesekkur edıyorum cesare verdınız bu sıte emınım basarımın sebebı olacak :) mesajlara cevap gelmesı bıle çok mutlu ettı benı artık benıde anlayan arkadaslarım var ve ben artık beklemek ıstemıyorum.tekrar cok tesekkur edıyorum.
canım ben önceleri yatağa girmeye korkuyodum deneyelim der diye ama cok sükür dediğim gibi yaptım ve her zaman hissetmesem de giriyo
üzülme ben çok çok korkağım az uz değil yani çok fazla :)
ilk regli oldum da ölcem sanmıştım ağlaya ağlaya hasta olmuştum böyle olacağım belliydi
ama kararlıyım sabızsızlıkla reglim bitsin diye bekliyorum :) FATİH SULTAN MEHMET NE DEMİŞ ; YA BEN İSTANBUL'U ALACAĞIM YADA İSTANBUL BENİ..
ya ben vajiyi yeneceğim yada yeneceğim yani başka çözüm yolu yok :)
ben hergün deneme yapalım istiyorum ya bitsin bu sıkıntı stres diye :)
Canimm bence 2yil olmus sen yeneli artik vaji iyice esnemistir oyle dusun bence.ben yeneli 2.5ay oluyo bebek dusundugumz icin esim ilk hafta sesini cikarmadi sonra yine iliski sirasinda elime aldm bi sinirlendii aldi atti.yapamam saniodum ama inan yapiosun kreme guven olusturma derim bunuda sevismeyi uzun tutup vaji sulanmaya baslayinca pen...icine al derim..
hamamda mi?arkadaşlar bişey danışıcam. perşembe akşam eşimle hamama gidicez özel aile odası tuttuk. sizce bu işin orda olma olasılığı nasıl :) umudum artık perşembe gecesi :) sıcak bi banyo vücut gevşicek ... öfff yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?