Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya kızlar kim açıksa cvp versin cnm sıkıldı ben kulak çöpündeyim kulak çöpünüde tuvaletteyken oturmuş vaziyette tam göremedigim için rahat bi vaziyette sokuyorum yarısına kadar ama ayna karşısına yapmaya çalıştım beni gerdi 1mlim bile sokamadım korktum ben tuvalette yapabiliyorum oturmuş vaziyette o şekilde devam etsem egzersize olurmu? bide kulak çöpünü yaptıktan sonra nasıl devam ediyim aparatım yok rimel falan var ama kulak çöpünden direk rimele geçmek zor olmazmı?

Canım egzersizlere nasıl rahatsan o pozisyonda devam et

Kulak çöpünü kalınlaştırarak da devam edebilirsin, rimelle de yapabilirsin. Zaten bizim aparat diye bahsettiklerimiz evde kendi kendimize hazırladığımız şeyler. Ha eczanalerden satın alan arkadaşlarımız da var ama çoğumuz evdeki malzemelerden yaptık aparatları. Mesela ben bir tane kulak çöpünü aldım. 5 kat peçeteye sardım, üstüne 2-3 kat kağıt havlu sardım, sonra ona streç film geçirdim, ameliyat eldivenin orta parmağına geçirdim, eldiveni yıkadım ve jelledim egzersize devam ettim. Sen de istersen böyle yap

çok teşekkür ederim cnm sagol devam edicem durmak yok :)

hayatım şimdi ne desem bilemiyorum ben ayna karşısında serçe parmağımla başlamıştım bence rimel falan yerine serçe parmağını denesen daha iyi olur gibi geliyo bana tabi bu arada bir tane de kayganlaştırıcı jel alsan iyi olur çok yararı oluyo ben o jeli serçe parmağıma sürüp sokuyordum jeli sürünce kayganlaştığı için çok kolay giriyo kendini de sakın germe gerilecek bir durum yok inan bana acı falan yok ben bile inanamıyorum vajina o kadar esnek ki inanamazsın ve bizim zanettiğimiz gibi dar falan da değil sen rahatladığın zaman açılıyo sakın korkma inan bana korkulacak hiçbirşey yok

canım sen ne zaman yendin vajiyi ben yeneli bir ay oldu ve hala girerken bir tedirginlik oluyo girdikten sonra bir sorun kalmıyo sen de de aynı şey oldu mu direk büyük olarak almaya hala korkuyorum ne yapmam lazım

12 Ekim'de yendim canım Ama hala ben yönlendiriyorum girişte, ben de korkuyorum...

benide kasım listesine eklermisiniz ya ben egzersizlerde iyiyim hatta mumdan kendime aparat yaptım çokta kolay içime alabiliyorum ama eşimle denememizde yapamıyorum yaa kasılıyorum canım çok yanıyo ( yapamıyorum

çok teşekkür ederim cnm sagol devam edicem durmak yok :)

kızlarrrrrrrrrr bu gece egzersizin alasını yaptımmmm:):) bugüne kadar sadece kulak çöpü sokmuştum bi kere bu gece kulak çöpünü 1 tane olarak içime soktum sonra iki sonuna kadar girdi inanamadım ya kayıp gidiyoo:) daha sonra eşime dedeim gel deneyelimm(sabırsızım hemen olsun bitsin) eşimle denedik yarısına kadar giriyo çok az bişi kaldı ama ben yeter bugünlük dedim.....ve sonra eşim kalktı ben yataktayken eldiven istedim eşimden daha önce parmagımı hiç denememiştim ve çok itici gelmişti parmagımla önce serçe parmagım sonra digeri sonra diger hepsini teker teker aldım :) (tabi zaten eşim boşaldıgı için kaygandı sonra iki parmak aldım 3 parmakta çok ugraştıgım için acıdı bıraktım ama inanamadım parmagım sonuna kadar giriyoooo zzar nerde ?:) anlamadım sanki parmagım daha uzun olsa girdikçe girçek gibi bide şeyi farkettim orası sag sol yaptıkça genişliyo oda gibi:) şaka gibi) ya sizinle paylaşmak istedim ....bu arada parmakla yapınca rahat yön bulunuyo ama p... deneyince yönünü tuturamıyosun ondan acıyo bence parmagı dibin e kadar soktum hiç acı yok p..... yarısı girdi ama acı hissediyon sonuçta yön bulmak için ugraşıyonn çpkkkkkkkkkkkkkkkk seviçliyim yaaaaaa:)

bak ne güzel canımsenin bir şey kalmamış biraz daha cesaret ve bi bakmışsın tamamen olmuş canım bi de p..i popoya doğru hafif eğimli olarak ittirmeyi dene çünkü direk ittirdiğinde acı hissedebilirsin zorlamadan dolayı.
orayı akordeon gibi düşün,ilişki esnasında esniyor ve sonra eski haline dönüyor.hadi bakalım bugün yarın gelinsin...

benim de doktorum erkekti. iyi de bir adama benziyordu ama göründüğü gibi çıkmadı malesef:/ neyse artık..
hah tamam o zaman, içim rahatladı şimdi :)

bir de şeyi söyleyeyim. ben ezgersize başladığımda yapamamıştım ilk, sonra müzik dinledim sakinleşmeye çalışıp o sırada parmağımı çekmemiştim girişinde duruyordu. sonra fark etmeden içine sokmuşum, anlamadan oldu valla şimdi de eğlenceli diziler falan izliyorum egzersizler sırasında, kafam vajinismus belasına yoğunlaşmıyor, rahat rahat yapıyorum :) belki sizde de işe yarar diye söyleyeyim dedim

Süpersin Canımm.Bende Parmak egzersiziyle Yenmiştim vajiyi. 3 parmak almıştım en son içime. Eşimede egzersiz yaptırdım. Oda Parmaklarını sokmuştu. Ondann sonraa hemen yendimm. Dediğin gibi Parmakk Çok Çok kolay. P.....s 'te aynen öylee. Hiç acı filan yok yani. Hadi bakalım sen baya yol katetdin artıkk çok az kaldıı. Vajiyi yenmenee. Güzel Haberlerini bekliyoruzz Canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…