- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #128.301
ve artık vajinismusu yenmiş bulunuyorumönce çapı ve boyu 10 küsur olan yani en son kullandığım mumdan aparatla egzersiz yaptım, tam yapmadım aslında soktum hemen çıkardım,rahatsız etti çünkü. ön sevişme ve sonrasında penis denemesi yaptık ve ilk başta dura dinlene de olsa yaptım. üstte ve arkam dönük pozisyondaydım, jel kullanmadım. ilk oturduğumda da bu muymuş böyle hepimize acı çektiren dedim, o kadar kolay ve doğal geldi ki, bi kere aparat ve parmağın iticiliği yok :) birkaç pozisyonda denedik, gitgel de yaptık ve her şey yolunda. gerilince hafif yanıyor ama hemen kendimi sakinleştirebiliyorum. yüzümü ona dönüp tekrar denediğimde ve yine olduğunda, yüzünde gördüğüm mutluluğu ve doğrulup bana sarılmasını da hiçbir şeye değişmem hepiniz tadın bu mutluluğu istiyorum, içimdeki huzur herkesin içinde olsun istiyorum, hep birlikte kırlarda koşalım istiyorum egzersizlerin peşini bırakmayın, keza burayı da..herkese çok teşekkür ederim, siz olmasaydınız yenebilir miydim, ne kadar sürerdi bilemiyorum. iyi ki varsınız
günaydııın. hopefor ben buradayım canım ama tabi şöyle böyle yap yapabilirsin diyebilecek kişi değilim çünkü ilk egzersizime bugün başlıcam artık kaçış yok1 tanecik kulak çöpüyle denicem ama hep içimde yapamıcam korkusu. onu da strece sardıktan sonra illa eldivene fln geçirmemize gerek var mı kızlar ya? ztn o kadar incecik şey olmaz ki eldivenle. parmakla yapmaya çalışmıştım hem deliği göremedim hem içim fena oldu daha değdiremeden. artık zaten eşim de inanmıyor rahat rahat yapabileceğimize anlatıyorum ama pek kaale almıyor yani
günaydın arkadaşlar. yenenlenr adına çok mutlu oldum ne mutlu sizesevincinize katılıyorum.halayınıza ben de katılıyorum ama ama çakamiyorum çünkü bilmiyorum:) bende çok yakındım yenmeye ama 10 cm aparatta takılıp kaldım. bir türlü girişe bile alamıyoru. çıldırcam girse ucu gerisi gircek biliyorum çünkü daha önce bunun biraz daha incesini aldım ve kaydı gitti. neden olmuyo bana yardım et lütfen bi tek sen var görünüyosun oliviera inşaallah msji yazana kadar sende çıkmış olmazsın.
10 cm aparatta takılıp kaldım.(bu arada mezurayı aparata sarıp ölçtüm 10cm böyle ölçüyoruz dimi) bir türlü girişe bile alamıyoru. çıldırcam girse ucu gerisi gircek biliyorum çünkü daha önce bunun biraz daha incesini aldım ve kaydı gitti. acaba girişşi nbiraz daha mı açılması gerekiyo ama öncekide bu kadar falandı. offf
10 cm aparatta takılıp kaldım.(bu arada mezurayı aparata sarıp ölçtüm 10cm böyle ölçüyoruz dimi) bir türlü girişe bile alamıyoru. çıldırcam girse ucu gerisi gircek biliyorum çünkü daha önce bunun biraz daha incesini aldım ve kaydı gitti. acaba girişşi nbiraz daha mı açılması gerekiyo ama öncekide bu kadar falandı. offf
kızlar günaydın dün yazmıstım ama pek konu hakkaında bilgisi olan olmamıs ben vajiliyim ama bebek sahibi olmak istiyorum eşim vaji ağzaına b.....yor içine gidiyor yani ama benim adetlerim nerdeyse 20 25 gün gecikiyor sizce nedendir
hopefor egzersizden önce kegel yap. 5 saniye kas orayı 5 saniye gevşet. sonra 10 santimden daha ince aparatla çalış. tekrar kegel yap. sonra 10 santime geç. bence kesinlikle olacak.
KASIM AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;
Liste güncellendi , listede adı olmayan, egzersizi güncellenmeyen lütfen söylesin bu ara takip edemedim kızlar özür
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.eylülkelebek[/td]
[td]Bitti ama farkında değil:)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.realove[/td]
[td]Bitti ama farkında değil:)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.Pissa[/td]
[td]Bitti ama farkında değil :)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.girlinred[/td]
[td]Bitti ama farkında değil[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5._hanzade_[/td]
[td]Bitti:) [/td]
[td]5 Kasım 2012:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6.svd85 [/td]
[td]Bitti :)[/td]
[td]10 Kasım 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7.lenorecuervo[/td]
[td]Bitti :)[/td]
[td]10 Kasım 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]
[td]Bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]Kulak Çöpü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]YusNes[/td]
[td]2 parmak tam :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker86 [/td]
[td]Eş işaret parmağı:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dikab06[/td]
[td]14 cm aparat :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr][tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]7 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seiss [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hopefor[/td]
[td]Tahminen 4cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HENNA34[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]oasis06 [/td]
[td]Orta parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]masumsu[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mufim[/td]
[td]İşaret parmağı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]petpaci_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]best_[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esra1645[/td]
[td]Orta parmaktan kalın aparat[/td]
[/tr]
[/table][/I][/COLOR]
EYLÜL AYI 22 GELİNLE KAPANDI :)
EKİM AYI 16 GELİNLE KAPANDI...
KASIM AYININ İLK 7 GELİNİ BELLİ AMA 4'ü TAM FARKINDA DEĞİL...
Arkadaşlar ilk 4 listesindeki gelinler artık bana onay versinler vajinismusu yendikleri tarihi ekleyeyim lütfen
2 gelinimiz art arda geldi svd85 ve lenorecuervo ikinizi de kutluyorum
Halay çekmek isteyenler 64 sayısının önüne ve arkasına iki nokta) ekleyin
teşekkür ederim darısı tüm vajililere...
girlinred ve naciss denicem dediklerinizi. cadıkedi girişi sonuna göre daha ince çok ince değil ama orantılı sanırım canım.(((( valla bilemedim
kızlar günaydın dün yazmıstım ama pek konu hakkaında bilgisi olan olmamıs ben vajiliyim ama bebek sahibi olmak istiyorum eşim vaji ağzaına b.....yor içine gidiyor yani ama benim adetlerim nerdeyse 20 25 gün gecikiyor sizce nedendir
girlinredcim canımcım, sen vajiyi ne zaman yenmiştin tarih olarak ekleyeceğim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?