Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yenı gleın haberlerını gördukce cok sevınıyorum kızlar
Rabbım hepınızı bu ılleten kurtarsın ..
hep dıyorum vajıyı yenınce gunez ayrı bır doguyor hersey cok daha farklı ..
omzunuzdan yuk kalkıyor ve unutmayınkı her gune nasıl güneş doğuyorsa
sızınde sıkınıtlarınıza inşallah gunes dogacak .. caresız dermansız bı dert degıl
burda bırbırıne destekle kac kısı yendı sızde yenıceksınız bırbırınıze destegınıze guvenın
ve pes edıp kacmayın ertelemeyın kızlar
3 yıl buraya ara ara bakıp peehh egsersızmız onu yapsam zatı vajıyı yenerdım ben yapamam der kacardım
hep gızlı okurdum burayı ama nezaman kararlı bır sekılde yazdım 1 ayda yendım 5 yıllık esaretten kurtuldum
suan ezanlar okunuyor Rabbıme yalvarıyorum hepınız tum bu dertten muzdarıp olanların gunesını ustune dogursun
bu sıkıntıdan kurtulsun inşallah

bu aksam bira alicam valla skldim parmak sok sok nereye kadar dimi ama aaaaaaa

içki uyku ılacı ne denersen dene hıc bırıse yaramaza burda bunları denıyen oldu
ben esıme bana tecavuz et bıle demıstım yeterkı olsun bıtsın dıye
ama bu hastalık bılınc altı korku ve bu korkuyu alt etmedıkce hıc bısey kar etmıyor
ben kafaya esımın p. olcusunde aparatı alırsam bu ıs bıter dedım ve o boyuta gelınce bıttı
zor sartlarda esımden gızlı gozden uyku akar gece 3 4 de yapardım o uyudugunda egsersızı
kızlar yenınce hava soguk malum ayakalrınıza corap patık gıyın ve terlıksız yere basmayın
bırde jınekolog doktora gorunun alttan muayene korkunuzuda yenın ınanınkı vajıyı yenmıs kadar oluckasınız
doktor muayenesınden cıkınca benım doktorum elımı sıkmıstı 5 senelık vajılı olarak kendım yenıp hemende doktor muayenesıne gelmeme
ve korkusuz gecırmeme ...

cnm ben artık parmagı geçtim eşimin p....aldım 1 -2 cm kaldı ama bence oldu benide öle ekl istersen çünkü hepsi girdi nerdeyse o baskıyıdaa hissettim

Oooooo Canım Benimmm Bravooo Çok Tebrik ediyorum. Allah başka dert,sıkıntı vermesin.Artık Bugünlerinizin Keyfini çıkarr.

Halaylarr sanaa gelsinnnn.. Haydeeeeeeeeeeeeeeeeeee

hayatım derin bir nefes al ve tekrar dene yapacak başka birşey yok bunun tek çaresi tekrar tekrar egzersiz yapmak olmadı diye canını sıkıp moralini bozma olmazsa bir daha bir daha dene olacak göreceksin. ben parmakla egzersiz yapıyodum ve kayganlaştırıcı jel sürüyodum parmağıma sen de öyle yap çok kolay oluyo.

hayatım içkiyle falan olmaz bu iş zamanında ben de denedim ama olmadı önce beyninde bunu halletmen lazım beyninden o korkuyu atacaksın kendini oraya birşeyin girebileceğine inandıracaksın buna inanmanın tek çaresi de egzersiz.

hayatım aparatına kayganlaştırıcı jel sürüp öyle dene.

tebrik ederim canım Allah herkese yaşatsın...burası gerçekten farklı bi dünya,,herkes yardıma hazır ve sizi en az sizin kadar iyi anlayan insanlarla dolu..peşinizden yenenler bol olsun inşallahhh :)))

kızlar yubenden başka kimse görünmüyor ama nasılsa okursunuz -bu arada yuben merhaba- ama hepinize çoook teşekkür ederim. oldu, aldıııııııııııııııııııım
sabahtan beri inat ettim sinir oldum, moralim bozuldu, vazgeçtim, olmıcak dedim, olmadı tekrar denedim ve olduuuuu çok şükür. sevincime bakan penis denedim ya da yendim sancak ama eğer ölçü kıstası mezurayı aparatın etrafına sarıp ölçmekse (bu konuda da aydınlatırsanız sevinirim) 9cm hatta 10 bile diyebiliriz aparatı aldım. ama şimdi oturduğumda vajinamda bi baskı hissediyorum bu normal mi? destek olan yol gösteren herkese çooooooooooooook teşekkürler :) cadıkedicim beni bi güncelle bakiim

Son düzenleme:

:) dimi ama :)
canım ben içki alkol denemedim ama uyku hapı içtim kaç sefer, kocama benden habersiz koy bigün dedim yazık bitanem onu da yaptı, ama inadına uyanık oldum daha hassas oldum acaip isteksiz oldum olmadı velhasıl. hep diyoruz ya beyinde, kafada bitiyo diye, evet egzersiz yaparak beynin kafasına, gözüne sokucaz olduğunu acımadığını :)

sevinmekte çok haklısın çünkü sona doğru yaklaştın artık.10 cmden sonra eş denemesine başlayabilirsin canım.ölçüyü doğru şekilde almışsınbaskı çok normal herkeste oldu hatta idrar hissi de oluyor.bunların hepsi normal.zamanla geçiyor diyorlar ama ben de hala hissediyorum bakalım nezaman geçecek

Aldım canım ama baya zorlandım inşaallah bundan sonrası zor olmaz bitsin artık. tanıdık birini görmek ne güzel. insan sevincini paylaşmak istiyor, iyiki burayı ve sizleri bulmuşum ve iyiki üye olmuşum. dışardan okuyup da çekinen arkadaşlar lütfen çekinmeyin. burası size çooooook iyi gelcek. ben zor üye oldum ama inat ettim oldum . iyiki olmuşum bu kadarına cesaret edebilirmiydim bilmiyorum.

kendi adıma konuşacak olursam şöyle söyleyim ben 11.5cmde yendim fakat p..s le karşılaştırma yapınca yeterli bir ölçü değildi benim için.gel gelelim kurutulduktan sonra gördüm ki 10 cmde olduğu kadar zorlanma olmuyor p...s daha yumuşak canın yanmıyor ve o yolunu kendi buluyor.yani şimdi hissettiğinden çok farklı birşey ya da acı hissetmiyorsun

süper canım tebrikler!! bişi kalmamışki senin yenmene zaten. güzel haberleri bekliyoruuuuuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…