- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #128.341
kızcaksınız bana biliyorum ama ben bunun bi küçüğünü yaptım yapmam lazım diyorum salakça inatlaşıyorum elimde olmadan. bide zaten önce orta parmağımı alıyorum hem yolu bulayım hemde gözüme sokayım girdiğini diye. birine sinirlenirsinde tokat atmak istersin ya şimdi kendime bunu hissediyorum............................................................................................ vajinin ağzı konusunda ne diyorsunuz daha mı açılması lazım? daha açılır mı?[/QUOT
iyi de bu inadın çok mesnetsiz. egzersiz yapmadan kaç saat geçirdin bilmiyorum ama yapmadıkça daraldı orası. 10 santim eniyse eğer bence penis denemesine geçebilirsin derim.[/QUO
elimde olmadan dedim dikkat edersen... sen de bu psikolojiyi yaşadın, yaşayan herkesin zaman zaman "mesnetsiz"yaptığı şeyler oluyo inan bana
kızcaksınız bana biliyorum ama ben bunun bi küçüğünü yaptım yapmam lazım diyorum salakça inatlaşıyorum elimde olmadan. bide zaten önce orta parmağımı alıyorum hem yolu bulayım hemde gözüme sokayım girdiğini diye. birine sinirlenirsinde tokat atmak istersin ya şimdi kendime bunu hissediyorum............................................................................................ vajinin ağzı konusunda ne diyorsunuz daha mı açılması lazım? daha açılır mı?[/QUOT
iyi de bu inadın çok mesnetsiz. egzersiz yapmadan kaç saat geçirdin bilmiyorum ama yapmadıkça daraldı orası. 10 santim eniyse eğer bence penis denemesine geçebilirsin derim.[/QUO
elimde olmadan dedim dikkat edersen... sen de bu psikolojiyi yaşadın, yaşayan herkesin zaman zaman "mesnetsiz"yaptığı şeyler oluyo inan bana
evet yaa ben elimde olmadan kısmını görmemişim kötü bir niyetim yok yanlış anlama. ikna edici olmaya çalıştım sadece... yoksa yardım amacıyla açıyorum burayı sonuçta...
bu aksam bira alicam valla skldim parmak sok sok nereye kadar dimi ama aaaaaaa
KASIM AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;
Liste güncellendi , listede adı olmayan, egzersizi güncellenmeyen lütfen söylesin bu ara takip edemedim kızlar özür
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.eylülkelebek[/td]
[td]Bitti ama farkında değil:)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.realove[/td]
[td]Bitti ama farkında değil:)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.Pissa[/td]
[td]Bitti ama farkında değil :)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.girlinred[/td]
[td]Bitti ama farkında değil[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5._hanzade_[/td]
[td]Bitti:) [/td]
[td]5 Kasım 2012:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6.svd85 [/td]
[td]Bitti :)[/td]
[td]10 Kasım 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7.lenorecuervo[/td]
[td]Bitti :)[/td]
[td]10 Kasım 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]
[td]Bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]Kulak Çöpü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]YusNes[/td]
[td]2 parmak tam :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker86 [/td]
[td]Eş işaret parmağı:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dikab06[/td]
[td]14 cm aparat :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr][tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]7 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seiss [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hopefor[/td]
[td]Tahminen 4cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HENNA34[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]oasis06 [/td]
[td]Orta parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]masumsu[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mufim[/td]
[td]İşaret parmağı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]petpaci_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]best_[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esra1645[/td]
[td]Orta parmaktan kalın aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hazal34[/td]
[td]Orta parmak[/td]
[/tr]
[/table][/I][/COLOR]
EYLÜL AYI 22 GELİNLE KAPANDI :)
EKİM AYI 16 GELİNLE KAPANDI...
KASIM AYININ İLK 7 GELİNİ BELLİ AMA 4'ü TAM FARKINDA DEĞİL...
Arkadaşlar ilk 4 listesindeki gelinler artık bana onay versinler vajinismusu yendikleri tarihi ekleyeyim lütfen
2 gelinimiz art arda geldi svd85 ve lenorecuervo ikinizi de kutluyorum
Halay çekmek isteyenler 64 sayısının önüne ve arkasına iki nokta) ekleyin
ve artık vajinismusu yenmiş bulunuyorumönce çapı ve boyu 10 küsur olan yani en son kullandığım mumdan aparatla egzersiz yaptım, tam yapmadım aslında soktum hemen çıkardım,rahatsız etti çünkü. ön sevişme ve sonrasında penis denemesi yaptık ve ilk başta dura dinlene de olsa yaptım. üstte ve arkam dönük pozisyondaydım, jel kullanmadım. ilk oturduğumda da bu muymuş böyle hepimize acı çektiren dedim, o kadar kolay ve doğal geldi ki, bi kere aparat ve parmağın iticiliği yok :) birkaç pozisyonda denedik, gitgel de yaptık ve her şey yolunda. gerilince hafif yanıyor ama hemen kendimi sakinleştirebiliyorum. yüzümü ona dönüp tekrar denediğimde ve yine olduğunda, yüzünde gördüğüm mutluluğu ve doğrulup bana sarılmasını da hiçbir şeye değişmem hepiniz tadın bu mutluluğu istiyorum, içimdeki huzur herkesin içinde olsun istiyorum, hep birlikte kırlarda koşalım istiyorum egzersizlerin peşini bırakmayın, keza burayı da..herkese çok teşekkür ederim, siz olmasaydınız yenebilir miydim, ne kadar sürerdi bilemiyorum. iyi ki varsınız
günaydın arkadaşlar. yenenlenr adına çok mutlu oldum ne mutlu sizesevincinize katılıyorum.halayınıza ben de katılıyorum ama ama çakamiyorum çünkü bilmiyorum:) bende çok yakındım yenmeye ama 10 cm aparatta takılıp kaldım. bir türlü girişe bile alamıyoru. çıldırcam girse ucu gerisi gircek biliyorum çünkü daha önce bunun biraz daha incesini aldım ve kaydı gitti. neden olmuyo bana yardım et lütfen bi tek sen var görünüyosun oliviera inşaallah msji yazana kadar sende çıkmış olmazsın.
günaydın arkadaşlar. yenenlenr adına çok mutlu oldum ne mutlu sizesevincinize katılıyorum.halayınıza ben de katılıyorum ama ama çakamiyorum çünkü bilmiyorum:) bende çok yakındım yenmeye ama 10 cm aparatta takılıp kaldım. bir türlü girişe bile alamıyoru. çıldırcam girse ucu gerisi gircek biliyorum çünkü daha önce bunun biraz daha incesini aldım ve kaydı gitti. neden olmuyo bana yardım et lütfen bi tek sen var görünüyosun oliviera inşaallah msji yazana kadar sende çıkmış olmazsın.
ve artık vajinismusu yenmiş bulunuyorumönce çapı ve boyu 10 küsur olan yani en son kullandığım mumdan aparatla egzersiz yaptım, tam yapmadım aslında soktum hemen çıkardım,rahatsız etti çünkü. ön sevişme ve sonrasında penis denemesi yaptık ve ilk başta dura dinlene de olsa yaptım. üstte ve arkam dönük pozisyondaydım, jel kullanmadım. ilk oturduğumda da bu muymuş böyle hepimize acı çektiren dedim, o kadar kolay ve doğal geldi ki, bi kere aparat ve parmağın iticiliği yok :) birkaç pozisyonda denedik, gitgel de yaptık ve her şey yolunda. gerilince hafif yanıyor ama hemen kendimi sakinleştirebiliyorum. yüzümü ona dönüp tekrar denediğimde ve yine olduğunda, yüzünde gördüğüm mutluluğu ve doğrulup bana sarılmasını da hiçbir şeye değişmem hepiniz tadın bu mutluluğu istiyorum, içimdeki huzur herkesin içinde olsun istiyorum, hep birlikte kırlarda koşalım istiyorum egzersizlerin peşini bırakmayın, keza burayı da..herkese çok teşekkür ederim, siz olmasaydınız yenebilir miydim, ne kadar sürerdi bilemiyorum. iyi ki varsınız
kızlar yubenden başka kimse görünmüyor ama nasılsa okursunuz -bu arada yuben merhaba- ama hepinize çoook teşekkür ederim. oldu, aldıııııııııııııııııııım
sabahtan beri inat ettim sinir oldum, moralim bozuldu, vazgeçtim, olmıcak dedim, olmadı tekrar denedim ve olduuuuu çok şükür. sevincime bakan penis denedim ya da yendim sancak ama eğer ölçü kıstası mezurayı aparatın etrafına sarıp ölçmekse (bu konuda da aydınlatırsanız sevinirim) 9cm hatta 10 bile diyebiliriz aparatı aldım. ama şimdi oturduğumda vajinamda bi baskı hissediyorum bu normal mi? destek olan yol gösteren herkese çooooooooooooook teşekkürler :) cadıkedicim beni bi güncelle bakiim
sevinmekte çok haklısın çünkü sona doğru yaklaştın artık.10 cmden sonra eş denemesine başlayabilirsin canım.ölçüyü doğru şekilde almışsınbaskı çok normal herkeste oldu hatta idrar hissi de oluyor.bunların hepsi normal.zamanla geçiyor diyorlar ama ben de hala hissediyorum bakalım nezaman geçecek
kızlar yubenden başka kimse görünmüyor ama nasılsa okursunuz -bu arada yuben merhaba- ama hepinize çoook teşekkür ederim. oldu, aldıııııııııııııııııııım
sabahtan beri inat ettim sinir oldum, moralim bozuldu, vazgeçtim, olmıcak dedim, olmadı tekrar denedim ve olduuuuu çok şükür. sevincime bakan penis denedim ya da yendim sancak ama eğer ölçü kıstası mezurayı aparatın etrafına sarıp ölçmekse (bu konuda da aydınlatırsanız sevinirim) 9cm hatta 10 bile diyebiliriz aparatı aldım. ama şimdi oturduğumda vajinamda bi baskı hissediyorum bu normal mi? destek olan yol gösteren herkese çooooooooooooook teşekkürler :) cadıkedicim beni bi güncelle bakiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?