• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben varım ama baktım kimse yok başka topiğe baktım ordada murat ulusoya gidenler varmış ama bende araştırdım 5000 demişti kendim yencem ben inşş yenerim demii

evet bedavası varken ne gerek var o paraya başka şeyler yaparım :)

aynen bende düşünmüştüm ulusoyu ama tabi ben diğer doktorlar gibi sanmıştım ücreti duyunca direk vazgeçtim.bu kadar uçuk meblalara ne gerek var ya insanların sorunları bazıları için fırsat oluyor.ben yenerim kendim doktorumu zengin etcem bide :)

aynen bende düşünmüştüm ulusoyu ama tabi ben diğer doktorlar gibi sanmıştım ücreti duyunca direk vazgeçtim.bu kadar uçuk meblalara ne gerek var ya insanların sorunları bazıları için fırsat oluyor.ben yenerim kendim doktorumu zengin etcem bide :)

evet canım bizim elimizde kendi doktorumuz kendimiz olmalıyızz.

Herkes şarkılarla anlatmış vajiyi benim neyim eksik didim?

"Haydi bir cesaret sende taşın altına koy elini... İnadına inadına sevişmeli bağır çağır..." :1:

Arkadaşlar hepinizden özür dilerim, çok hastayım:5:, sürekli uyuduğum için nete giremiyorum pek fazla:50:

Bu ara liste falan da yenileyemedim, sizleri boşlamışım gibi hissediyorum:43:

Zar zor girip halimi haber vereyim dedim. Listeyi benim dışımda başka arkadaşlar da yenileyebilir. Son liste haberime gelin, "alıntı ile cevapla" deyin sonra benim yazımdaki
[/QUOTE yazılarını silin, listede aşağılara inip yenileyeceğiniz ismi yenileyin ben geçmişe dönüp kontrol edemiyorum şu anda :50::50:

çok gecmiş olsun canım . acil şifalar diliyorum sana.

kızlar ben çok heyecanlandım birazdan eve gitcem off şimdiden kalbim atıyo gece bu işi bitirmeyi düşünüyorum bak yine korkular sardı benii ama yencem inş bugün olmazsa yarın olmazsa öbürgün ama yencem bugün olsa iyi olurr dua edin bitsin bu akşam inş misafir gelmez yatıya bazen kayınlarım geliyoda onlar olunca yapamıyom bağırırım falan diye istem dışı sonuçta

kızlar ben çok heyecanlandım birazdan eve gitcem off şimdiden kalbim atıyo gece bu işi bitirmeyi düşünüyorum bak yine korkular sardı benii ama yencem inş bugün olmazsa yarın olmazsa öbürgün ama yencem bugün olsa iyi olurr dua edin bitsin bu akşam inş misafir gelmez yatıya bazen kayınlarım geliyoda onlar olunca yapamıyom bağırırım falan diye istem dışı sonuçta

inşallah bu gece yenersin canım gelin haberlerini bekliyoruz . Misafir kabul etmeyin sizde önemli işiniz oldugunu söyleyin :1::1:

çok şükür regl sonrasıda iyi geçti. yapabiliyorum ve çoook mutluyum:)) inanın hepinize dua ediyorum 7aydır uğraşıyordum. egzersiz olayı o kadar ürkütücüydü ki benim için. denemeye karar vermem zaten yenmemin sebebi oldu. kesinlikle kesinlikle egzersizleri yapın kılzar.7 ay bekledim 3-4kere egzersizle bittti.BAŞLAMAK BİTİRMENİN YARISI UNUTMAYIN ;))

Canım Heyecanını Çok iyi anlıyorumm. Amaa bu kadar heyecan iyi değil. Mutluluğunu Düşünn. Evliliğini Düşün. Ve herşeyi bir kenara koy Kocan için yap. Onun Mutlu olması İçin başar. Yapıcağınaa inan.. Çünkü herşey beyindee başlıyorr Bunu Unutmaa. Umarımm Güzel Haberlerle Gelirsin. Sendee çok dua et. Dualarımız seninlee tatlımmm..:16::16::16::16:

kizlar lütfen sizcen rica edicem özellikle yeni gelenlerden su mesajlari lütfen dogru alinti yapalim. gercekten basima agri girdi kimin ne alintilayip yazmis diye. birazcik dikkat edelim lütfen:16:

Back
X