• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hoş bulduk. aslında sanırım tam bu değil rahatsızlığım yanı ilk çok zor oldu hatta oldu sandık olmamış 10 gün deneme sonu oldu ama her defasında çok zorlanıyor çoğundada ağlıyorum:( yeni muayene oldum enfeksiyon mantar var dedi bunlardan kaynaklanıyormuş. ilaçları kullanıyorum şuan ama berbat durumdayım.

Canım önce enfeksiyonun ve mantarın geçmesi lazım. Ondan sonraki denemelerde başarısız olursan hangi durumda başarısız olduğunu yaz yardımcı olmaya çalışalım?:34:

özellikle yeni başaranlara soruyorum nasıl başardınız paylaşırmısınız,hiç olmazsa eksiğimiz varsa tamamlayalım

Canım yılmadan, usanmadan, VAZGEÇMEDEN, egzersiz yapman gerekiyor. Egzersiz apratı kalınlaştıkça kendine olan güvenin artıyor. Kendine olan güvenin artınca daha çok denemek istiyorsun, daha çok deneyince daha çabuk başarıyorsun. Tek yol egzersiz:34:

Peki teşekkür ederim. Bir de iltihapın geçtiğini nasıl anlarım yani bana 2 kutu antibiyotik verdi iğren ilaç beni öldürecek:(
sürekli akıntım var şuan ve bu gün koyulaştı önceden böyle değildi. 10 gündür ilaç ve fitil kullanıyorum.

Peki teşekkür ederim. Bir de iltihapın geçtiğini nasıl anlarım yani bana 2 kutu antibiyotik verdi iğren ilaç beni öldürecek:(
sürekli akıntım var şuan ve bu gün koyulaştı önceden böyle değildi. 10 gündür ilaç ve fitil kullanıyorum.

Tahminen kaşıntın ve acın kalmaz. Ama çok emin olmadan bir şey diyemem:50: Bu arada fitil kullanabiliyorsan vajinismus değilsindir:34:

Canım yılmadan, usanmadan, VAZGEÇMEDEN, egzersiz yapman gerekiyor. Egzersiz apratı kalınlaştıkça kendine olan güvenin artıyor. Kendine olan güvenin artınca daha çok denemek istiyorsun, daha çok deneyince daha çabuk başarıyorsun. Tek yol egzersiz:34:

egzersizlere düzenli zaman ayırabilsem olabilecek belkii ama yoğun çalışıyorum diye bi türlü ikinci aşamaya geçemiyorum

egzersizlere düzenli zaman ayırabilsem olabilecek belkii ama yoğun çalışıyorum diye bi türlü ikinci aşamaya geçemiyorum

Canım erteleme hastalığını klasik bahanesini kullanıyorsun... Vaktim yok... Uykundan biraz fedakarlık yapacaksın... Bak ben 4 günde yendim. 4 gün egzersiz yaptım... Erteledikçe ertelersin... Hergün yapmaya çalış...:34:

zaten kaşıntım yoktu:( fitilide zorlandım ben kendimi çok kasıyormuşum nasıl rahat bırakcam bilmiyorum dua edin:(

Fitili alman büyük başarı. Hastalığın geçsin ama hastayken de yapabileceğin bir egzersiz var. Kegel egzersizi. Onu yap, o kasmanı engeller sürekli yaparsan...

kızlarrr ben eş denemesi yapacam eve gidyorum demştm ya okuyanlar bilr hiç egzerşiz yapmadm hep eş denemesi yaptm hatta bugün sizlere yenp gelcğm dedm daha esm gelmedi ve ben banyo yapyrdm az önce tuvalete oturur gbi oturdm suyun altna ve serçe parmağmı bi dnyeym dedm aman bi bktm parmak kaybolyo benki daha doğru dzgn delgi göremyodm ve egzersz yapmadn bu işi bitrcm ddm bu akşm ama parmk gdnce kendme daha çok gvndm eşmi beklyrm ve evn içnde oynyp duruym ya parmk nslda gtti öyle jel yok bşy yk acıda olmadı inş gece p...s de alrm

kızlarrr ben eş denemesi yapacam eve gidyorum demştm ya okuyanlar bilr hiç egzerşiz yapmadm hep eş denemesi yaptm hatta bugün sizlere yenp gelcğm dedm daha esm gelmedi ve ben banyo yapyrdm az önce tuvalete oturur gbi oturdm suyun altna ve serçe parmağmı bi dnyeym dedm aman bi bktm parmak kaybolyo benki daha doğru dzgn delgi göremyodm ve egzersz yapmadn bu işi bitrcm ddm bu akşm ama parmk gdnce kendme daha çok gvndm eşmi beklyrm ve evn içnde oynyp duruym ya parmk nslda gtti öyle jel yok bşy yk acıda olmadı inş gece p...s de alrm

Bu çok iyi olmuş canım. En azından penis denemesinden önce oraya bir şeyin girdiğini ve canının yanmadığını görmüş oldun:34:

hadı bakalım canım güzel haberlerını beklıyoruz

yaa arkadaşım yapmayın allah aşkına . mummuş rimelmiş allık fırçasıymış, siz mikrop kapmayımı istiyosunuz. dertsiz başınıza dert alıcaksınız.
yazdığım reçete haydar dümenden. birazda korkunuzu atın tamam . sağlıklı temiz iş. bitirin gitsin.
bunları denicenize dediklerimi deneyin pişman olmazsınız. gayette steril bi durum. parmakmış felan.
ne gerek var. valla bunca zaman yapmadığınıza yanıcaksınız. çünkü ben 1,5 yıl bu yazıyı daha önce neden okumadım diye ah kafa çektim bolbol.
siz çekmeyin bari. faydalı olmaya çalışıyorum.tabiki herkesin farklı denemeleri olabilir ama. rimelden allık fırçasından daha temiz güvenli en azından.
ya mikrop kapıcaksınız ya içinize kaçıcak bunlar:)
korkmayın canım arkadaşlarım sadece başını alabildim deyip bırakkmayın aynı işlemi birkaç gün deneyin kaçmayın olacaaaaaak olacaaaaaaaaaak
ben bile başardıysam herkes başarır. benim kadar canı tatlı kimse yoktur heralde. bakın üstüne çatır çatır normal doğum yaptım hehehheheeee
darısı başınızaaaaaaaaaaa.
tekrarlıyorum bunu uygulayıııııııııııın
pes etmeyiiiiiiiiiiiiiin
sora eşiniz sizden kaçıcak
:9:

yaaa doktorda olsa ne kurcalatıyosun kendini. bozdurcan bekaretini. sonra nolcak.
allahkorusun ya eşin yalnış şeyler düşünürse. mesela bozuktunda, ben anlamayım diyemi elletmiosun kendini derse mesela napıcaksın çok merak ediyorum.
o iğneler çok riskli bir güvenmeyin sakın doğru bir anestezistin eline düşmezseniz yalnış bi yere yaparsa iğneyi düşünmek istemiyorum gerisini.
hele oda vermeler felan.:)

yapmayın böle verdiklerimi alın uygulayın vallahi çok kolaymış diceksiniz.hayatınızı riske atmaya değermi ya. bu kadar basit bi uygulama varken

merhaba.. bahsettiğin reçeteyi burada uygulayan arkadaşlar oldu ama pek sonuç alamadılar..sonuç alan mutlaka vardır ama bu herkes için geçerli değil.. egzersiz ise yüzde yüz sonuç veren bir uygulama.. yardımcı olmak istiyorsunuz belki faydalanacak arkadaşlar da vardır.. kötü niyetli olduğunuzu düşünmüyorum ama yani kullandığınız ifadeler felaket senaryosu gibi..( içinize kaçacak,bozdurucan bekaretini..) biz zaten bu senaryolar nedeniyle bu sorunu yaşadık.. aklımıza takılan tek bir cümle belkide bu sorunla uğraşmamıza sebep oldu..söz konusu olan psikolojik bir rahatsızlık sonuçta..burada arkadaşlar sağolsunlar tek bir kişiyi ezgersize başlatmak için ne diller döküyorlar.. bu sözler onların gerilemesine sebep olabilir..nacizane benim fikrim bu..

Back
X