- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #129.001
Canım yılmadan, usanmadan, VAZGEÇMEDEN, egzersiz yapman gerekiyor. Egzersiz apratı kalınlaştıkça kendine olan güvenin artıyor. Kendine olan güvenin artınca daha çok denemek istiyorsun, daha çok deneyince daha çabuk başarıyorsun. Tek yol egzersiz
yok kız gercek anlamda ben daha yenmedimki keşke yendiğim gün de bugün olsaydı ama adetliyimm
egzersizlere düzenli zaman ayırabilsem olabilecek belkii ama yoğun çalışıyorum diye bi türlü ikinci aşamaya geçemiyorum
zaten kaşıntım yoktufitilide zorlandım ben kendimi çok kasıyormuşum nasıl rahat bırakcam bilmiyorum dua edin
Hani bazen yenenler öyle yazıyor ya ondan sandım :)
Doğum günün kutlu olsun canımNİce yıllara... Vajinismussuz ve mutlu [SAĞOL CANIM İNŞALLAH BU VAJİLİ KUTLADIGIM SON DOĞUM GÜNÜ OLUR
Benim bugün doğumm günümmm
ya bitsin adetim artık herkesin egzersiz haberini okuyunca iştaha geldimolacak gbi hissediyorum bu ay
kızlarrr ben eş denemesi yapacam eve gidyorum demştm ya okuyanlar bilr hiç egzerşiz yapmadm hep eş denemesi yaptm hatta bugün sizlere yenp gelcğm dedm daha esm gelmedi ve ben banyo yapyrdm az önce tuvalete oturur gbi oturdm suyun altna ve serçe parmağmı bi dnyeym dedm aman bi bktm parmak kaybolyo benki daha doğru dzgn delgi göremyodm ve egzersz yapmadn bu işi bitrcm ddm bu akşm ama parmk gdnce kendme daha çok gvndm eşmi beklyrm ve evn içnde oynyp duruym ya parmk nslda gtti öyle jel yok bşy yk acıda olmadı inş gece p...s de alrm
kızlarrr ben eş denemesi yapacam eve gidyorum demştm ya okuyanlar bilr hiç egzerşiz yapmadm hep eş denemesi yaptm hatta bugün sizlere yenp gelcğm dedm daha esm gelmedi ve ben banyo yapyrdm az önce tuvalete oturur gbi oturdm suyun altna ve serçe parmağmı bi dnyeym dedm aman bi bktm parmak kaybolyo benki daha doğru dzgn delgi göremyodm ve egzersz yapmadn bu işi bitrcm ddm bu akşm ama parmk gdnce kendme daha çok gvndm eşmi beklyrm ve evn içnde oynyp duruym ya parmk nslda gtti öyle jel yok bşy yk acıda olmadı inş gece p...s de alrm
yaa arkadaşım yapmayın allah aşkına . mummuş rimelmiş allık fırçasıymış, siz mikrop kapmayımı istiyosunuz. dertsiz başınıza dert alıcaksınız.
yazdığım reçete haydar dümenden. birazda korkunuzu atın tamam . sağlıklı temiz iş. bitirin gitsin.
bunları denicenize dediklerimi deneyin pişman olmazsınız. gayette steril bi durum. parmakmış felan.
ne gerek var. valla bunca zaman yapmadığınıza yanıcaksınız. çünkü ben 1,5 yıl bu yazıyı daha önce neden okumadım diye ah kafa çektim bolbol.
siz çekmeyin bari. faydalı olmaya çalışıyorum.tabiki herkesin farklı denemeleri olabilir ama. rimelden allık fırçasından daha temiz güvenli en azından.
ya mikrop kapıcaksınız ya içinize kaçıcak bunlar:)
korkmayın canım arkadaşlarım sadece başını alabildim deyip bırakkmayın aynı işlemi birkaç gün deneyin kaçmayın olacaaaaaak olacaaaaaaaaaak
ben bile başardıysam herkes başarır. benim kadar canı tatlı kimse yoktur heralde. bakın üstüne çatır çatır normal doğum yaptım hehehheheeee
darısı başınızaaaaaaaaaaa.
tekrarlıyorum bunu uygulayıııııııııııın
pes etmeyiiiiiiiiiiiiiin
sora eşiniz sizden kaçıcak
yaaa doktorda olsa ne kurcalatıyosun kendini. bozdurcan bekaretini. sonra nolcak.
allahkorusun ya eşin yalnış şeyler düşünürse. mesela bozuktunda, ben anlamayım diyemi elletmiosun kendini derse mesela napıcaksın çok merak ediyorum.
o iğneler çok riskli bir güvenmeyin sakın doğru bir anestezistin eline düşmezseniz yalnış bi yere yaparsa iğneyi düşünmek istemiyorum gerisini.
hele oda vermeler felan.:)
yapmayın böle verdiklerimi alın uygulayın vallahi çok kolaymış diceksiniz.hayatınızı riske atmaya değermi ya. bu kadar basit bi uygulama varken
Benim bugün doğumm günümmm
:):) ocean,gülsevdam,çileklipuding,aykurt..... ve tüm yardım eden sevgili arkadaşlar................ cidden buranın sayesinde kurtuldummmmmmmmmm... çok çokkkkkkkkkk şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr darısı tüm vajili kardeşlerimeeeeeee en yakın zamandaaaaaa herkes kurtulsun inşallah
tebrikler:)o zaman halay çekelim:)
Kızlar ben yeni üye oldum sanırım bende de aynı sorun var
Arkadaşlar hepinizden özür dilerim, çok hastayım, sürekli uyuduğum için nete giremiyorum pek fazla
Bu ara liste falan da yenileyemedim, sizleri boşlamışım gibi hissediyorum
Zar zor girip halimi haber vereyim dedim. Listeyi benim dışımda başka arkadaşlar da yenileyebilir. Son liste haberime gelin, "alıntı ile cevapla" deyin sonra benim yazımdaki[/QUOTE yazılarını silin, listede aşağılara inip yenileyeceğiniz ismi yenileyin ben geçmişe dönüp kontrol edemiyorum şu anda
canım çok geçmiş olsun hemen iyileş
arkadaşlar dün gece vajinismusu yendim.:) hadi benim halayımı da çekelim.
KASIM AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;
Liste güncellendi , listede adı olmayan, egzersizi güncellenmeyen lütfen söylesin bu ara takip edemedim çok hastayım :2: kızlar özür:2::2:
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.eylülkelebek[/td]
[td]Bitti ama farkında değil:)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.realove[/td]
[td]Bitti ama farkında değil:)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.Pissa[/td]
[td]Bitti :)[/td]
[td]4 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.girlinred[/td]
[td]4 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5._hanzade_[/td]
[td]Bitti :) [/td]
[td]5 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6.masumsu[/td]
[td]Bitti:)[/td]
[td]9 Kasım 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7.svd85 [/td]
[td]10 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]8.lenorecuervo[/td]
[td]10 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]9.pakizeg[/td]
[td]14 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]10.kgokce[/td]
[td]15 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]
[td]Bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]Kulak Çöpü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]YusNes[/td]
[td]2 parmak tam :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker86 [/td]
[td]Eş işaret parmağı:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dikab06[/td]
[td]14 cm aparat :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr][tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]7 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seiss [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hopefor[/td]
[td]Tahminen 4cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HENNA34[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]oasis06 [/td]
[td]Orta parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mufim[/td]
[td]İşaret parmağı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]petpaci_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]best_[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esra1645[/td]
[td]Orta parmaktan kalın aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hazal34[/td]
[td]Orta parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayal2011[/td]
[td]Tek parmak[/td]
[/tr]
[/table][/I]
EYLÜL AYI 22 GELİNLE KAPANDI :)
EKİM AYI 16 GELİNLE KAPANDI...
KASIM AYININ İLK 10 GELİNİ BELLİ AMA 2'si TAM FARKINDA DEĞİL...
Arkadaşlar ilk 2 listesindeki gelinler artık bana onay versinler vajinismusu yendikleri tarihi ekleyeyim lütfenBakın sonra listeden çıkarıcam hıııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?