Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım bebe yağını hamileliği düşünüyorsan kullanmamanı tavsiye ederim, spermlere zarar veriyor diye biliyorum.aslında bebeyağı mantar yapar ama sen de nasıl yapmamış anlamadım:26: yani sonuçta vajinanın da ph dengesini bozabilir.dikkatli ol canım

psikologum sorunu çözerken bi sıkıntı olmaz demişti.ve de olmadı.ph dengesini bozar derken.şimdi kullanmasam peki hamileliği uzun süreli etkileen bi durummu.

canım ben önce cem keçe nin 10 adımda vajinizmusu yenmek kitabını okudum.daha sonra psikolğa giitim ama psikoloğun söylediği şeyleri ben zaten kitapta okumuştum.o yüzden hemen tek parmak egzersizi yaptım.parmağıma eldiven geçirip bebeyağı sürüyordum.ikince seansta iki parmağımı yapmamı söyledi psikoloğum.o da aynı şekilde ama bu sefer prezarvatif geçirerek ve bebeyağı kullanarak.daha sonraysa hemen ilşki denedik ve oldu.çok kısa sürede atlattım ben canım.ama bebeyağı için mantar yapar diyorlar ama bende bi etkisi olmadı.inşallah sende en kısa sürede halledersin canım emin ol çok kolay bi durum.bizm hiç büyüttüğümüz birşey değil.ben ilk olduğunda olduğunu bile anlamamıştım.

arkadaşım seni yanlış yönlendirmek istemem ama biraz abartıyorsun ne dersin?? hem antideprasanı az kullanmışsın.. bence bunun için beklemene gerek yok.. o 6 ay önce bırakmalı denilen o hapları uzun süre kullananlar bence.. hemen çalışmalara başla sen hiçte tedirgin olma zaten beynimizin oyunlarıyla bunun için uğraşmadık mı(vajinismus)kafana çok takma.. ,içinin rahatlaması için kadın doğum uzmanına danışabilirsin..

abartmakkk ahhh ahhhh....
inşlh bir sorun çıkmazzz çok çok teşekkür ederim yazdığın için

pakizecimmmmmmmmm sana edinilmiş bilgilerim dahilinde hemennnnnnnnnnnn bırakmanı ,bırakman gerektiğini yazabilirim... cidden bebe yağı kullanma evet insan korkuyor jelsiz ama bence sende cidden cinsellik adına var olan kayganlaştırıcı jellerden al... bazı arkadaşalr ultason jeli kullanyormuş ben onları bile kullanmadım bir kaç eczacı ve dr arkadaşa da danışmıştım süreklilik teşkil edecekse ultrason jeli kullanma demişlerdi... ayrıca bebe yağı sperm kalitesini düşürüyormuş yani 1 milyon sperm boşalma anında oluyorsa bebe yağı olunca vajinada onda%50 spermi yok ediyormuşmuş ve dolayısı ile hamile kalabilmeyi zorlaştırabiliyormuş:)

hadi bakalım hayırlısı ile eylül annesi olurmuşuz:):):)

ay inşallah canım benim.seni kendime çok yakın hissdiyorum .ikimizde inşallah aynı anda anne oluruz.ama ben bebe yağı olmadan yapamam gibi geliyo.ben bi ilçede çalışıyorum ve sadece iki tane eczane var.tabii ikiside tanıdık.o jellerden almaya utanıyorum sence napsamyyaaa

Selam Kızlar 2 gündür Giremiyorum Kaynanamlar geldiler ev kalabalık fırsat Bulupta Giremiyorumm Şuan da Bile Merak ettim kaçak göçek girdimm Amaa aklımdasınız hep. İnş Yenen gelinlerimiz OLur. Hepinizi Öpüyorumm

eczacı tanıdık diyon acaba büyük bir ile alışverişe gidince alsan markette bile var durex veya okey jeli.... yadaaaa bazı kızlar internetten sipariş vermişlerdi bak eczane gibi bir site vardı oradan alabilirsin... yoksa cidden mantar allah korusun hem yanması hem kaşınması sonra daha yeni yenince vajiyi açamassın öle doktorada hemenden:) ne gerek var (bence yani) sonra yok ilacı derken bebek olayını olumsuz etkiler...

ayrıcaaa bende yakın bulduğumdan daha çok özel olarak pakizecim diyerek yazıyorum... hoş okuyanlarada yardım olmuş olur aynı durumları yaşıyanlara... inşallah oluruz hayırlısı ile... ha bak diğer topiğede yazdım bir arkdşda bazı testleri yapılması gerektiğni yazmışşş ufff amma zormuş bu süreç...

pakizeg jeli internettende alabılırsin

kızlar merhaba ben geldim çoooooooook özledım burayı meraklandım acaba son dakka jübile yapan varmı diye çok alışmısım buraya kasım ayı gelini olamadım ama bu ay sene sonu gelini olcam insallah ve be tümmmmmmmmmmmmm vajidaşlarım

yok yok yooooookkkkkk öyle sene sonu felan senenin son ayının ilk gelini demen lazııımmmm...sana bu yakışır..hadi kızlar artık jübilelerininizi yapın arka arkaya...

psikologum sorunu çözerken bi sıkıntı olmaz demişti.ve de olmadı.ph dengesini bozar derken.şimdi kullanmasam peki hamileliği uzun süreli etkileen bi durummu.
canım ben de doktora giderek tedavi olanlardanım.bebeyağı kullanan arkadaşlarda oldu egzersiler boyunca ama ben doktora gitmeden önce almıştım ama ben de kaşıntıya sebep olmuştu ve sonra kullanmamıştım.zaten 2 defa sürdüm ama ilişkiyi girememiştim sadece sürdüğümle kalmıştım o zamanlar:)ve bi yerde ilişki esnasında spermlere zarar verdiğini (tabi bebek düşünülüyorsa) okumuştum ben bu okuduklarıma dayanarak kullanmanı istemem. ph dengesi derken de şunu kastediyorum, vajina da yararlı bakteriler var mikrop kapmamızı engelleyen ve bu tarz şeyler kullanarak oradaki yararlı bakterilerin ölmesine sebep olabiliyoruz farkında olmadan.hatta vajinanın içine su tutarak yıkanamayacağı gibi sabun da kullanılmamısı gerektiğini yazıyordu o yazıda.aslında oranın bi dengesi var ama biz sanki temiz olmamış gibi hissettiğimizden hoşafını çıkartıyoruz,elimizden gelse klorak kullanacağız hamileliği uzun süreli etkileyen bir şey olduğunu düşünmüyorum sadece ilişki esnasındaki spermler zarar görüyor şeklinde ifade edilmişti o yazıda.ama nerede okuduğumu sorarsan hatırlamıyorum. canım peki ıslanma olmuyor mu da bebeyağı kullanıyorsun? yeneli ne kadar oldu?böyle aşama aşama azaltarak bırakmayı denesen,aslında yapablirsin nası vajiyi yendiysen bunu da yaparsın canım...

Günaydın Kızlar

Ben Burdayımm Şimdilik

Sorusu Olan Varsa sorsunn Lütfen. Hemen Cevaplamaya Çalışırımm

Çok canım sıkılıyor beni teselli edin 2 gündür haftasonu old, için egzersiz yapabildim şuan 9 cm i alabiliyorum ama git geller canımı yakıyor. rahatsızlık hissinden başka bişey hissetmiyorum çok yanıyor vajina... birde bişey sorucam kızlık zarı denen şeyin şekli nasıl ve nerde tam olarak biliyor musun?

Selam kızlar nasılsın yendikten 1 hafta sonra yani cumartesi ve dün deneme yaptık ilk yaptıgımda cok rahat olmustu ama dün biraz acı hissettim sanki bi yere değiyo böle afedersiniz tuvaletim gelmiş gibi oluyor neden dir o

Merhaba sorun cevap veremeyeceğim ama vajiyi yenen biri olarak sana sormak isitoyrum. online kimse yok forumda cevap veren
2 gün haftasonu old, için egzersiz yapabildim şuan 9 cm i alabiliyorum ama git geller canımı yakıyor. rahatsızlık hissinden başka bişey hissetmiyorum çok yanıyor vaji.. sendede mi böyle oluyor? yoksa anormal bni durum mu bu? hiç rahat gitgel yapamıyorum. kendimi sakinleştiriyorum rahat bırakıyorum ama yinede gitgellerde yanıyor vaji..
birde bişey sorucam kızlık zarı denen şey tam olarak nerde biliyor musun? senin ilk denemende kanama olmuş muydu? ( off çok canım sıkılıyoooo

Insallah canim en kisa zamanda aliriz seninde gelin haberini...

Forumda kimse yok cevap veren ve ben iyice moral kaybı yaşamaya başladım. bu vaji destek olmadan geçmiyormuş gerçekten ((
2 gündür haftasonu old, için egzersiz yapabildim şuan 9 cm i alabiliyorum ama git geller canımı yakıyor. rahatsızlık hissinden başka bişey hissetmiyorum çok yanıyor vajina...
birde bişey sorucam kızlık zarı denen şeyin şekli nasıl ve nerde tam olarak yaa? ((((( offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…