- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #130.561
canım bebe yağını hamileliği düşünüyorsan kullanmamanı tavsiye ederim, spermlere zarar veriyor diye biliyorum.aslında bebeyağı mantar yapar ama sen de nasıl yapmamış anlamadım:26: yani sonuçta vajinanın da ph dengesini bozabilir.dikkatli ol canımbenimki de o aralar canım ve ben vajinismusu yendikten sonra çok fazla bebek istemeye başladım..korkuyorum da çok isteyince aksilik falan olucak diye .inşallah hayırlısıyla hepimiz alırız bebklerimizi kucağımıza.canım bi de ben vajinismusu bebe yağı kullanarak yenmiştim mantar falan da yapmadı ama alışkanlık yaptı:))ben o olmadan ilişkiye girmeye cesaret edemiyorum.hamileliğe olumsuz etkisi olurmu acaba?
canım bebe yağını hamileliği düşünüyorsan kullanmamanı tavsiye ederim, spermlere zarar veriyor diye biliyorum.aslında bebeyağı mantar yapar ama sen de nasıl yapmamış anlamadım:26: yani sonuçta vajinanın da ph dengesini bozabilir.dikkatli ol canım
1. olarak 2 ay önce kan değerlerme baktırmıştım daha vaji yi yenmeden bile dr normal dedi b vitaminide kan değerleride ama aile hekimi diyen yani pek sallamıyolar...
şimdi birde baktım ki yok kızamıkçık aşısı yok hepatit b varmı yokmu testiii kafam karıştı dur bakayım tekrar gitcem
2. olarak folik asit evet kullanmadım ama cidden doğal yoldan yoğun olan besinler tükettim en azından balık her hafta ve ceviz fındık vs...
3.olarak anti depresan dediğim en basit düzeyden lustral kullanmayan yok maalesefki günümüzde bende 1 kasımda almaya başladım ve 29 kasımda kestim artık.... 20 mg lığı.... bakalımmmm kaç aya düzelir.. ALLAH herkese sapa sağlam bebişler versinnn
arkadaşım seni yanlış yönlendirmek istemem ama biraz abartıyorsun ne dersin?? hem antideprasanı az kullanmışsın.. bence bunun için beklemene gerek yok.. o 6 ay önce bırakmalı denilen o hapları uzun süre kullananlar bence.. hemen çalışmalara başla sen hiçte tedirgin olma zaten beynimizin oyunlarıyla bunun için uğraşmadık mı(vajinismus)kafana çok takma.. ,içinin rahatlaması için kadın doğum uzmanına danışabilirsin..
benimki de o aralar canım ve ben vajinismusu yendikten sonra çok fazla bebek istemeye başladım..korkuyorum da çok isteyince aksilik falan olucak diye .inşallah hayırlısıyla hepimiz alırız bebklerimizi kucağımıza.canım bi de ben vajinismusu bebe yağı kullanarak yenmiştim mantar falan da yapmadı ama alışkanlık yaptı:))ben o olmadan ilişkiye girmeye cesaret edemiyorum.hamileliğe olumsuz etkisi olurmu acaba?
pakizecimmmmmmmmm sana edinilmiş bilgilerim dahilinde hemennnnnnnnnnnn bırakmanı ,bırakman gerektiğini yazabilirim... cidden bebe yağı kullanma evet insan korkuyor jelsiz ama bence sende cidden cinsellik adına var olan kayganlaştırıcı jellerden al... bazı arkadaşalr ultason jeli kullanyormuş ben onları bile kullanmadım bir kaç eczacı ve dr arkadaşa da danışmıştım süreklilik teşkil edecekse ultrason jeli kullanma demişlerdi... ayrıca bebe yağı sperm kalitesini düşürüyormuş yani 1 milyon sperm boşalma anında oluyorsa bebe yağı olunca vajinada onda%50 spermi yok ediyormuşmuş ve dolayısı ile hamile kalabilmeyi zorlaştırabiliyormuş:)
hadi bakalım hayırlısı ile eylül annesi olurmuşuz:):):)
ay inşallah canım benim.seni kendime çok yakın hissdiyorum .ikimizde inşallah aynı anda anne oluruz.ama ben bebe yağı olmadan yapamam gibi geliyo.ben bi ilçede çalışıyorum ve sadece iki tane eczane var.tabii ikiside tanıdık.o jellerden almaya utanıyorumsence napsamyyaaa
ay inşallah canım benim.seni kendime çok yakın hissdiyorum .ikimizde inşallah aynı anda anne oluruz.ama ben bebe yağı olmadan yapamam gibi geliyo.ben bi ilçede çalışıyorum ve sadece iki tane eczane var.tabii ikiside tanıdık.o jellerden almaya utanıyorumsence napsamyyaaa
kızlar merhaba ben geldim çoooooooook özledım burayı meraklandım acaba son dakka jübile yapan varmı diye çok alışmısım buraya kasım ayı gelini olamadım ama bu ay sene sonu gelini olcam insallah ve be tümmmmmmmmmmmmm vajidaşlarım
kızlar merhaba ben geldim çoooooooook özledım burayı meraklandım acaba son dakka jübile yapan varmı diye çok alışmısım buraya kasım ayı gelini olamadım ama bu ay sene sonu gelini olcam insallah ve be tümmmmmmmmmmmmm vajidaşlarım
canım ben de doktora giderek tedavi olanlardanım.bebeyağı kullanan arkadaşlarda oldu egzersiler boyunca ama ben doktora gitmeden önce almıştım ama ben de kaşıntıya sebep olmuştu ve sonra kullanmamıştım.zaten 2 defa sürdüm ama ilişkiyi girememiştim sadece sürdüğümle kalmıştım o zamanlar:)ve bi yerde ilişki esnasında spermlere zarar verdiğini (tabi bebek düşünülüyorsa) okumuştum ben bu okuduklarıma dayanarak kullanmanı istemem. ph dengesi derken de şunu kastediyorum, vajina da yararlı bakteriler var mikrop kapmamızı engelleyen ve bu tarz şeyler kullanarak oradaki yararlı bakterilerin ölmesine sebep olabiliyoruz farkında olmadan.hatta vajinanın içine su tutarak yıkanamayacağı gibi sabun da kullanılmamısı gerektiğini yazıyordu o yazıda.aslında oranın bi dengesi var ama biz sanki temiz olmamış gibi hissettiğimizden hoşafını çıkartıyoruz,elimizden gelse klorak kullanacağızpsikologum sorunu çözerken bi sıkıntı olmaz demişti.ve de olmadı.ph dengesini bozar derken.şimdi kullanmasam peki hamileliği uzun süreli etkileen bi durummu.
Günaydın Kızlar
Ben Burdayımm Şimdilik
Sorusu Olan Varsa sorsunn Lütfen.Hemen Cevaplamaya Çalışırımm
Selam kızlar nasılsın yendikten 1 hafta sonra yani cumartesi ve dün deneme yaptık ilk yaptıgımda cok rahat olmustu ama dün biraz acı hissettim sanki bi yere değiyo böle afedersiniz tuvaletim gelmiş gibi oluyor neden dir o
Insallah canim en kisa zamanda aliriz seninde gelin haberini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?