- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #130.541
ben ustteyken denedk gırdigini hissettim acdı hafıf aparatla calstgım gbı bı basınc hıssetmedımacı vardı cok hafıf ama az gırdı sankı sonra hemenaz kangeldı normalde persembe bıtmıstı gelmedı ıkıgun denedık bızde sonra ben yastık koydum denedık esımgrıyo bası dedi ama ben hssetmymmmm ne olyo orrda.))sende olmusmdur yani ne tavsye edysn bndan sna napmalym*
bgn yne dencez pozisyon nasıl deneyelım ben ustte bıraz zorlanıyorum aslında altayken dha rahat oluyorum ama ustte olunca daha anlasılır lur heralde bana pozsyn sn kez anlatta aralk lk geln ben olum nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.)))
kızlar selam bana da yardım edin...
yeni üyeyim.2 yıllık evliyim ve hala eşimle ilişkiye giremedik.bir kadın doğum doktoruna gittim, acaba fizyolojik bir sebep mi var diye.Doktor muayene etti ama fizyolojik olarak bir sorun olmadığını tamamen psikolojik olduğunu söyledi.çok az vajinismusum olduğunu söyledi.vajinismusu olan kadınlar bacakları açamazlarmış bile.doktor parmağını kızlık zarıma kadar getirdiğini söyledi,acı çekmemin sebebinin kendimi kasmam olduğunu söyledi.Biz ne zaman ilişkiye girmeyi denesek ben p..s 2 cm içeri girince acı çekiyorum.muayenenin üzerinden 1 yıl geçti ama bende bir değişiklik yok.artık çok fazla denemiyoruz da çünkü ben denemekten bile kaçıyorum.eşim çok fazla anlayış gösterdi ama artık bu dururmun onu ne kadar zorladığını dile getiriyor.başka bi konuda tartışsak bile, konu sonunda hep buraya geliyor.lütfen bana yardım edin, artık ne yapacağımı bilmiyorum, bunu doktorlar ya da terapistlerle yapamam,kendi başıma başarmalıyım.kendi kendine yenen arkadaşlar yardım etsin lütfen..
egzersiz ile ilgili çok şey bilmiyorum, burda okuduğum kadarıyla bugün başladım kegel egzersizlerine, sonraki aşamada ne yapacağım, ve bir sonraki aşamaya geçmem gerektiğini nasıl anlayacağım bilmiyorum....
Sağol tatlım senden naber? :) Kusura bakma bu ara çok giremedim :)
iyiyim canım bende nasıl olim işte , aynı bildiğin gibi mum denemesindeyim daha yarısını alamadım uğraşıyorumkeşke 6 aralıktan önce yenebilsem şunu
Canım penis içeri girdiğinde acı çekmenin sebebi yönünü tam doğru tutturamaman. Yukarıda resim paylaştım o resimleri mutlaka incele. Penisi tut ve popoya doğru yönlendir denerken. Aşağı doğru gitmesi lazım. Eğer yukarı doğru ya da düz giderse acı çekersin. Ama aşağı doğru yön bulursa canın yanmaz
Açıkçası ben kegel çok yapmadım. Direk parmak egzersizine başladı. Şimdi otur, sırtını bir yere daya, bacaklarını aç, karşına ayna al , serçe parmağını jelle ve vajiye yerleştirmeye çalış. Durumunu buraya yaz. Yaptığın bütün egzersizleri bizle paylaş. Ancak bu şekilde kurtulursun bu illetten
Tatlım devam edemiyorsan yönünde hata vardır. Yoksa gitmemesi mümkün değl
Mumun dışarıda kalan kısmını kendine çek yani yukarı kaldır ve çok yavaş şekilde tekrar ittir. Hızlı ittirme çok yavaş ittir. Derin nefes al bekle. Muma içinde alış.
peki jel olarak ne kullanacagım ve bu parmak egzersizi zarın yırtılmasına sebep olmaz mı?
Canım penisin yönünü en rahat bulduğu pozisyon üstte eşine sırtın dönük olan pozisyon yani bu
Eki Görüntüle 566492
Ben ve çoğu kişi bu pozisyonda yendiAma altta yenenler de var
cnm bu pozisyonda eger eşler girerse direk yukarı cıkmazmı oysaki siz penis totoya dogru girmeli demiştinz yönü öyleydi yani yoksa bu durumda basını sokucak sonraa asagımı iticek analamdım :S bugun bizde biraz ilerleme oldu ama kesinlkle egzersiz yapamayanlardnım p... ile denemeler yapıyorum ucu degiyordu bugun bişeyler olduu ama tam olarak girmedi belki bu tarzda olur die düşünüyom ama beni aydınlatırsanz sevinirim
YOK kızamıkçık aşısı olunacakmışmış yok 3 ay o aşıdan sonra bebek olmamalıymış olursa allah korusun (sağır dilsiz kör olma durumu varmış)
yok folik asit en az 3 ay öncesinden başlanılmalıymışmış
yok ilaç kullanıyordum antidepresan budum çok mahvetmiştide beni vajinüsmus o bakıma kullanıyordum dr tavsiyesi ile o tarz ilaçlar en az 6 ay kullanımı bırakılmalıymış hamile kalmadan önce
offff yaaaa ben mi çok abartıyorum ne yapsam
ARALIK AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;
Evet kızlar... Yeni ay yeni gelinlerle gelsin :) Şimdilik sadece egzersizci listemiz var. Bakalım Aralık ayının ilk gelini kim olacak
Eğer bu listeyi görüyorsanız ya yeni bir gelin vardır ya da egzersizi ilerleten ve ismi üst sıralara taşınan bir egzersizci
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[td]dikab06[/td]
[td]14 cm aparat [/td]
[td]Bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hopefor[/td]
[td]10 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]mufim[/td]
[td]8 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]7 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]katarsis_[/td]
[td]7 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]6 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]3 parmak iki boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]3 parmak 1,5 boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]oasis06 [/td]
[td]Tahta kaleminden kalın aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]YusNes[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pelinata[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]diyar6635 [/td]
[td]iki parmak ilk boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker86 [/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]petpaci_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mevlana[/td]
[td]Orta parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayal2011[/td]
[td]Tek parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]best_[/td]
[td]3 kulak çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seiss [/td]
[td]Kulak Çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dudubudu[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HENNA34[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elab[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[/table]
EYLÜL AYI 22 GELİNLE KAPANDI...
EKİM AYI 16 GELİNLE KAPANDI...
KASIM AYI 15 GELİNLE KAPANDI...
ARALIK AYININ İLK GELİNİ ARANIYOR, GEL BAKALIM YENİ GELİN
peki bu egzersizlere nasıl başlayacağım, yani hangi sırayla ve nasıl yapabilceğimi bilmiyorum.daha doğrusu egzersizlerle ilgili doğu dürürst bişey bilmiyorum.sen nasıl yendin, sürecini anlatır mısın bana.yani ilk önce ne yaptın,sonra başka bişeye nasıl gçtin...
dur önce sakin ol:)) fosik asit 3 ay önce başlayanı hiç duymadım.. hamile kaldığın zaman doktor veriyor.kızamıkçık aşısı ne .. o kadar hamile kalan var etrafımda hiç 3 ay önce böyle bir aşı olmadılar.ama bak antideprasyanı duymuştum.. sen ne zaman bıraktın içmeyi.. hamile kalmak için bir kaç ay beklesen olur mu??
canım bence fazla abartma yaa.bende folik asiti duymuştum .eşime söyledim eskiden annelerimiz kullanmamış da mı bişey mi olmuş dedi bana da mantıklı geldi.kullanmak istersen başla ama bebek çalışmalarına da başla bence bekleme yani 3 ay 6 ay falan..
haklısın inşallah ne desem boşşş.... artık şu yumurtlama günüm sözde 13 aralık bakalım
ama insan tedirgin oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?