Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlarım bakın,

Eğer doktorunuz fiziksel bir probleminiz olmadığını söylüyorsa hepiniz bizimle aynısınız. Hiçbir farkınız yok

Vajinanızda duvar falan yok... Bakın fotoğraflara... İnceleyin... Aşağıdaki ilk resim parmak egzersizini anlatıyor. Kegel egzersizi yaptığınızda kaslarınızı çalıştırıyorsunuz ve parmağınızı yerleştirdiğinizde rahat hareket ettiriyorsunuz. Sol taraftaki resimde kendinizi kastığınızda parmağınızın nasıl sıkışıp kaldığı anlatılıyor. Sağ taraftaki resimde ise kendinizi serbest bırakıp parmak egzersizi yaptığınızda vajina girişini parmağınızla nasıl esnettiğinizi anlatıyor.

Bir de bu jresme bakın... Hem eş egzersizi için hem de kendi egzersizleriniz için vajina yönünüzü bu resme bakıp anlayabilirsiniz. Resme mutlaka tıklayın üzerine yazı yazdım. Bunlar size yardımcı olacak lütfen atlamayın.

Canım bende olmadı öyle bir şey. Nasıl deniyorsun bilmiyorum ama eş denemelerinde penisi aparat yerleştiriyor gibi tut. Ve girene kadar tutmaya devam et. Girdiğinden emin olduğunda bırak ki ilerlesin

Hissedeceğin şey şu,

Önce biraz yanma olacak, aynı aparatı ilk yerleştirirken hissettiğin gibi bir yanma. Sonra o yanma birden geçecek ve penisin ilerlediğini duyacaksın eşinden. Bu kadar basit bir şey aslında.

Yönü bulsanız gerisi gelir Biraz da aparatla çalıştığın gibi bir baskı hissedeceksin Bunlar hissettin mi yendiğini anla

Son düzenleme:
bgn yne dencez pozisyon nasıl deneyelım ben ustte bıraz zorlanıyorum aslında altayken dha rahat oluyorum ama ustte olunca daha anlasılır lur heralde bana pozsyn sn kez anlatta aralk lk geln ben olum nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.)))

kızlar selam bana da yardım edin...

yeni üyeyim.2 yıllık evliyim ve hala eşimle ilişkiye giremedik.bir kadın doğum doktoruna gittim, acaba fizyolojik bir sebep mi var diye.Doktor muayene etti ama fizyolojik olarak bir sorun olmadığını tamamen psikolojik olduğunu söyledi.çok az vajinismusum olduğunu söyledi.vajinismusu olan kadınlar bacakları açamazlarmış bile.doktor parmağını kızlık zarıma kadar getirdiğini söyledi,acı çekmemin sebebinin kendimi kasmam olduğunu söyledi.Biz ne zaman ilişkiye girmeyi denesek ben p..s 2 cm içeri girince acı çekiyorum.muayenenin üzerinden 1 yıl geçti ama bende bir değişiklik yok.artık çok fazla denemiyoruz da çünkü ben denemekten bile kaçıyorum.eşim çok fazla anlayış gösterdi ama artık bu dururmun onu ne kadar zorladığını dile getiriyor.başka bi konuda tartışsak bile, konu sonunda hep buraya geliyor.lütfen bana yardım edin, artık ne yapacağımı bilmiyorum, bunu doktorlar ya da terapistlerle yapamam,kendi başıma başarmalıyım.kendi kendine yenen arkadaşlar yardım etsin lütfen..

egzersiz ile ilgili çok şey bilmiyorum, burda okuduğum kadarıyla bugün başladım kegel egzersizlerine, sonraki aşamada ne yapacağım, ve bir sonraki aşamaya geçmem gerektiğini nasıl anlayacağım bilmiyorum....

Canım penisin yönünü en rahat bulduğu pozisyon üstte eşine sırtın dönük olan pozisyon yani bu

Ben ve çoğu kişi bu pozisyonda yendi Ama altta yenenler de var

Canım penis içeri girdiğinde acı çekmenin sebebi yönünü tam doğru tutturamaman. Yukarıda resim paylaştım o resimleri mutlaka incele. Penisi tut ve popoya doğru yönlendir denerken. Aşağı doğru gitmesi lazım. Eğer yukarı doğru ya da düz giderse acı çekersin. Ama aşağı doğru yön bulursa canın yanmaz

Açıkçası ben kegel çok yapmadım. Direk parmak egzersizine başladı. Şimdi otur, sırtını bir yere daya, bacaklarını aç, karşına ayna al , serçe parmağını jelle ve vajiye yerleştirmeye çalış. Durumunu buraya yaz. Yaptığın bütün egzersizleri bizle paylaş. Ancak bu şekilde kurtulursun bu illetten

iyiyim canım bende nasıl olim işte , aynı bildiğin gibi mum denemesindeyim daha yarısını alamadım uğraşıyorum keşke 6 aralıktan önce yenebilsem şunu

Tatlım devam edemiyorsan yönünde hata vardır. Yoksa gitmemesi mümkün değl

Mumun dışarıda kalan kısmını kendine çek yani yukarı kaldır ve çok yavaş şekilde tekrar ittir. Hızlı ittirme çok yavaş ittir. Derin nefes al bekle. Muma içinde alış.

peki jel olarak ne kullanacagım ve bu parmak egzersizi zarın yırtılmasına sebep olmaz mı?

teşekkürler tekrar. sen nasılsın görüşmeyeli?

peki jel olarak ne kullanacagım ve bu parmak egzersizi zarın yırtılmasına sebep olmaz mı?

Jel olarak su bazlı kayganlaştırıcı jel kullan. Okeyin durexin jelleri satılıyor marketlerde. Hiç olmadı bir eczaneden su bazlı kayganlaştırıcı jel alabilirsin.

Parmakla kızlık bozulmuyor. Ama her kadının fiziksel durumu farklı. O yüzden ne olur ne olmaz eşinle konuş bu durumu. Çünkü egzersiz yapanların çoğundan kan gelmedi. Egzersiz orayı esnetiyor

Canım penisin yönünü en rahat bulduğu pozisyon üstte eşine sırtın dönük olan pozisyon yani bu

Eki Görüntüle 566492

Ben ve çoğu kişi bu pozisyonda yendi Ama altta yenenler de var

cnm bu pozisyonda eger eşler girerse direk yukarı cıkmazmı oysaki siz penis totoya dogru girmeli demiştinz yönü öyleydi yani yoksa bu durumda basını sokucak sonraa asagımı iticek analamdım :S bugun bizde biraz ilerleme oldu ama kesinlkle egzersiz yapamayanlardnım p... ile denemeler yapıyorum ucu degiyordu bugun bişeyler olduu ama tam olarak girmedi belki bu tarzda olur die düşünüyom ama beni aydınlatırsanz sevinirim

Canım penis havaya doğru kalktığı için yönü aşağı doğru oluyor bu pozisyonda Bu pozisyonda aparat yerleştiriyor gibi penisi tutacaksın, ucu girse de penisi bırakmıcaksın ilerleyebileceği noktaya kadar ilerleyecek sen tutmaya devam edeceksin. Artık elinden dolayı ilerleyemeceği nokta elini çekeceksin ve ittireceksin. Hoppp giriveriyor

canım bence fazla abartma yaa.bende folik asiti duymuştum .eşime söyledim eskiden annelerimiz kullanmamış da mı bişey mi olmuş dedi bana da mantıklı geldi.kullanmak istersen başla ama bebek çalışmalarına da başla bence bekleme yani 3 ay 6 ay falan..

2 gündür haftasonu old, için egzersiz yapabildim şuan 9 cm i alabiliyorum ama git geller canımı yakıyor. rahatsızlık hissinden başka bişey hissetmiyorum çok yanıyor vajina... cadıkedii bişey sorucam kızlık zarı denen şeyin şekli nasıl ve nerde tam olarak biliyor musun?

önce ayna karşısına geç ve vaji.. incele derim

sonra ciddden bunları yaparken yürüken çalışırken hatta bulaşık yıkarken kegel egzersizlerini yap bacım... sonra kulak çöpü ile başla ve zamanla aparatlarını büyüt derim... tabi ben jel olarak durex kullandım öneririm.. baktın tahriş hissediyosun bepanten kremi kullan tüm bunları yaparken ben prezer.... kullandım...

1. olarak 2 ay önce kan değerlerme baktırmıştım daha vaji yi yenmeden bile dr normal dedi b vitaminide kan değerleride ama aile hekimi diyen yani pek sallamıyolar...
şimdi birde baktım ki yok kızamıkçık aşısı yok hepatit b varmı yokmu testiii kafam karıştı dur bakayım tekrar gitcem
2. olarak folik asit evet kullanmadım ama cidden doğal yoldan yoğun olan besinler tükettim en azından balık her hafta ve ceviz fındık vs...
3.olarak anti depresan dediğim en basit düzeyden lustral kullanmayan yok maalesefki günümüzde bende 1 kasımda almaya başladım ve 29 kasımda kestim artık.... 20 mg lığı.... bakalımmmm kaç aya düzelir.. ALLAH herkese sapa sağlam bebişler versinnn

haklısın inşallah ne desem boşşş.... artık şu yumurtlama günüm sözde 13 aralık bakalım

ama insan tedirgin oluyor..

haklısın inşallah ne desem boşşş.... artık şu yumurtlama günüm sözde 13 aralık bakalım

ama insan tedirgin oluyor..

benimki de o aralar canım ve ben vajinismusu yendikten sonra çok fazla bebek istemeye başladım..korkuyorum da çok isteyince aksilik falan olucak diye .inşallah hayırlısıyla hepimiz alırız bebklerimizi kucağımıza.canım bi de ben vajinismusu bebe yağı kullanarak yenmiştim mantar falan da yapmadı ama alışkanlık yaptı:))ben o olmadan ilişkiye girmeye cesaret edemiyorum.hamileliğe olumsuz etkisi olurmu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…