- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #130.941
enee sende yakınsın be canım bize :)
Ewet canim yakiniz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
enee sende yakınsın be canım bize :)
Istanbulun neresindesiniz kizlar?
kadıköylüyüm ben canım sen?
Canim bende ankaraliyim ama istanbulda yasiyorum![]()
kızlar bende egzersize başlayacağım artık sizce okey mi durex mi yorumları okudum da hemen kuruyo denilmiş siz hangisini tavsiye edersiniz
arkadaşlar,Allah rızası için yardım edin..1.si be eşimin p.sini alıyorum fakat tam zara denk geliyor kasıyorum içieri giremiyor.Sizce ne yapmalıyım.2.si avcılar esenyurt beylikdüzünde sigortanın geçtiği bu illetten kurtulabileceğimi düşündüğünüz bir doktor psikolog vs.var mı? 3.sorum hipnozla tedavi olabileceğim yine aynı yerde avcılar vs. doktor varmı? 4.sorum anesteziyle eve doktor çağırsam bayıltarak yapsam olurmu çünkü artık son çarelerim bunlar benim....
arkadaşlar,Allah rızası için yardım edin..1.si be eşimin p.sini alıyorum fakat tam zara denk geliyor kasıyorum içieri giremiyor.Sizce ne yapmalıyım.2.si avcılar esenyurt beylikdüzünde sigortanın geçtiği bu illetten kurtulabileceğimi düşündüğünüz bir doktor psikolog vs.var mı? 3.sorum hipnozla tedavi olabileceğim yine aynı yerde avcılar vs. doktor varmı? 4.sorum anesteziyle eve doktor çağırsam bayıltarak yapsam olurmu çünkü artık son çarelerim bunlar benim....
Kızlar o idrar hissi orgazm olmaya çok yakın olduğunuzun belirtisi![]()
İkimizden biri birinin şehrine gelirse görüşürüz artık
Kızlar ben çıkıyorum, bugün eşim gelecek şehir dışında malum depresyonda olduğumdan hiçbir ev işi yapmadım ama artık sorun yaşamamk için bir yerden başlamam lazım
Bu arada program bitti... Çok da yararlı konuşmalar geçmedi... Bu site daha yararlı![]()
ya ilk gittiğim doktor tampon egzersizi verdi önce üç çeşitti.ama yapamdım.sonra parmak egzersizine geçtik serçe parmağı yapabildim sadece.tabi yapamıyodum zorla oluyodu acıyodu bende bıraktım ikinci doktorda biraz daha farklı yöntem denedi korkularımı aldı içimden ama yinede yapamadım.ve eşimin sabrı kalmadı artık...şuan regl oldum....ve eşim anneme söyledi annem yanımda şidi çok zorluyo beni......