Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sizler için izliyorum şimdi:34:

Canım sorununu okudum ve inan,inanamadım...sen ki burada tanımadığın insanlara destek olmak, problemlerini çözmelerinde yardımcı olabilmek için çırpınan birisin...harika bir enerjin olduğu belli...2 satır yazıyla bile hemen bunu bizlere aktarabiliyorsun... lütfen umutsuzluğa kapılıp boşverme...evliliğe karar vermek kolay birşey değil...sen eğer bu adamla evlendiysen, onu gerçekten sevdiğin ve tüm zorlukları beraber aşabileceğini düşündüğün için evlendin...kadın-erkek ilişkilerinde erkeklerin egoları biraz daha fazla maalesef...kendini fazlasıyla beğendiğini sürekli olarak karşısındaki insanlara belirten insanlar, aslında kendi içlerinde kendilerini eksik ve mutsuz hissederler ve bir savunma mekanizması olarak, kendilerini mükemmel gördüklerini anlatırlar her fırsatta... evliliğimizin ilk aylarında biz de çok büyük problemler yaşadık, şiddetli kavgalar ettik, onlarca kez boşanmaktan bahsettik...benim eşimde ilk zamanlar herşeyime karıştı...yaptığım yemekten tut,oturduğuma kalktığıma, ütüye, ev temizliği yapıp yapmadığıma...kısacası herşeye...halbu ki evlenmeden önce bana "aşkım sen herşeyinle mükemmelsin" derdi...evlenmeden önce ne kadar süre tanıştığın hiç önemli değil inan...aynı evdeyken açılıyor pandoranın kutusu...zamanla birbirini anlıyor insan...bazen pişmanlık duyuyor neden evlendim diye...ama bir başkası olsa da evlendiğin kişi, gene aynı olmasa bile başka problemler yaşardınız...ben hep böyle düşünüyorum...önemli olan karşındakini anlayabilmek, onunla anlaşabilmek...ben başlarda hep o beni anlasın derdim ve sürekli isteklerimden bahsederdim...ama bazen konuşarak hallolmuyor,yani kadınlar konuşarak bazı şeylerin hallolacağına inansa da erkekler inanmıyor...öncelikle sen bu adamı gerçekten sevip sevmediğine, onun için nereye kadar savaşabileceğine karar ver...sen kendi kişiliğinden feragat etmeden, karşındaki insana karşı iyi biri olabilmeyi başarırsan inan karşındaki taş olsa yumuşar...evlilik karşılıklı feragatlardan ibaret...biz yeni nesil olarak biraz tahammülsüzüz galiba...kavga esnasında susmayı, boyun eğmek olarak görüyoruz...feragatte bulunmayı kişiliğimizi ezdirmiş olarak adlediyoruz...aslında evlilikte bu şekilde düşünmemek gerek...sana hep sen sus, hep sen ona karşı bir adım at demiyorum...ama bir erkeğe isteklerini direk olarak anlatmamalısın...dan dun söylememelisin...bazı stratejiler geliştirmen lazım...mesela senin eşin övülmekten hoşlanıyordur...onu her fırsatta öv, yücelt ama bunu yaparken kendini yerlere indirmeden yap...bazen aptala yatmak da iyi oluyor..."ben beceremedim aşkım sen bak, ben yapamadım sen gel yardım et, sensiz bu işi beceremedim" gibi cümleler erkekleri güçlü hissettiriyor, ve daha şefkatli oluyorlar bize karşı...sonra aileleriyle iyi geçinmemizi ve saygılı olmamızı bekliyorlar...sen onun ailesine ihtimam göster ki o da zamanla utansın ve senin ailene karşı senin istediğin gibi olsun...erkekler konuşunca pek anlamıyor, yaşayarak göstermek gerekiyor...azıcık böyle davran bakalım...

Bir de siz birbirinizi dinlemeyi bir çiftsiniz demek ki...eşin seni onaylamasa da dinlemeyi biliyor...bu çok önemli...ve son konuşmanızda herşeyden bahsedebilmişsiniz...boşanmaktan bile...bir erkekle bu tarz şeyleri sakince konuşmak pek de mümkün değildir...o da pişman olacak göreceksin...seni kaybetme duygusunu yaşadı çünkü...hemen olmasa da zamanla senin hoşlanmadığın şeyleri yapmaktan söylemekten vazgeçecektir...ama senin sabırlı olman lazım...kadınların ortak kaderi bu: hayatları boyunca sabırlı olmayı bilmek...

ARKADAŞLARRRRRRR BANA YARDIM EDECEK BİR HAYIRSEVER VAR MIDIR? SADECE ONLA YAZIŞABİLECEĞİM VAJINUSMUSU YENMİŞ BİRİSİ VAR MI...Yenince ömrüm boyunca dua edecem ona gönüllü biri....Çünkü ben bu formu okudukça kafam karışıyor,korkular,tedirginlikler...Sadece birinin yorumları yardımları lazım...Bana yardım edecek biri var mı?

Tatlım Burda Herkes Sana Yardımcı Olmaya Çalışıyorr. Fakat Sen Bir Kişiyi İstiyosun.

Herkesin yardımcı Olmasımı daha iyi Yoksa sadece 1 kişinin mi ?? Burda zaten Herkes Aynı şeyi söylüyor.

Egzersiz yapmadan Bu iş olmaz !! Sen Uyuşturucu Şeylerle bir yere varamazsın. Çünkü Onlar Hiç bir işe yaramıyolar canımm..

Doktor Eve çağırıp Bayılttırıcam kendimi demişsin.. Sence Bu çözümmü ?? Hayır Çözüm Filann değil.. Hadi o zaman yaptın.. Diğerlerinde Yapabilcek misin ?

En güzeli Egzersiz yaparak herkes gibi Kendi Kendinee yenmen olacak:16::16::16:

Egzersizlerle İlgili aşamalar var. Yapmak istersen sor yardımcı olur herkess sevee seveee:13::13:

ARKADAŞLARRRRRRR BANA YARDIM EDECEK BİR HAYIRSEVER VAR MIDIR? SADECE ONLA YAZIŞABİLECEĞİM VAJINUSMUSU YENMİŞ BİRİSİ VAR MI...Yenince ömrüm boyunca dua edecem ona gönüllü biri....Çünkü ben bu formu okudukça kafam karışıyor,korkular,tedirginlikler...Sadece birinin yorumları yardımları lazım...Bana yardım edecek biri var mı?

Canim kafa kariscak bisey yokki herkes sana yardimci olmaya calisiyo.yapcagin tek seyde egzersiz hepimiz ayni seyi soyluyoruz.

canım sana bişey diyimmi gözünü karart ve egzersizlere başla erteleme artık.. bu hayatta canı en tatlı olan insan benim diyebilirim:) ona rağmen dün ilk egzersizime başladım vee inankiiii acı diye bişey yok hafif gıdıklanma hissettim o kadar bugün gene denicem birazdan inşallah çözeriz bu sorunu sende başla serçe parmağınla hepsini sokmasanda olur başta.. alıştıra alıştıra yap bi anda olmuyo hiçbişey ama olcak inan lütfeeennnn

evet canım İstanbul'da toplanmaya karar verdik tarihi belirlemedik ama herkesin başlığı görmesi açısından şimdilik 15 Aralık gibi bir tarih düşünüyorum. Sende katılabilirsin yakınlardaysan eğer

çok isterim ama sorun cıkmazsa müsait olursam yani 15 aralık demişsin ama hafta içi genelde herkes calısıyo

evet canım İstanbul'da toplanmaya karar verdik tarihi belirlemedik ama herkesin başlığı görmesi açısından şimdilik 15 Aralık gibi bir tarih düşünüyorum. Sende katılabilirsin yakınlardaysan eğer

işim çıkmassa gelirim tabiiiikii pendikteyim bende yakında olursa katılabilirim size:)

cnm sen ben dr a gıderken dr arastırıyordun yanlıs hatırlamıosam ne yaptın merak ettim sanırım bu hastalıgın erteleme bölümündesın suan cnm bu arada bende pendıkteyım:) merkezdemısın....bu arada link te bsey gözükmüo cnm

Son düzenleme:
evet cnm pendikteyim tren garına yakınım sen neresindesin ?
egzersizi yapamadım hiç cnm dr larda cok tuzlu geldi pe... denemesine devm ediyoz eskiye göre iyiyim artık bacaklarımı acabiliyor eşimi arama alabiliyorum ucuda vajime dokunuyor ama asırı kasıldıgımdan ilerleyemiyoruz psikiyatra gidicektim ama klinikler dekiler cok pahalı geldi zaten yeni evlendik bi sürü borcumuz var buda külfet olur diye p... ,le denioruz ilk ayımıza gre iyiyim ama sonuc alcammı bilemedm sen nasılsın ? sıkıntı yok demi ?

beeeeeeeeeeeeeeeeennnn varımmmmmmmmmmmmmmm

bende varımmmm canımmmmm

kızlar ne durumdasınız ben bi kaç gündür fazla açamıyorum grip benide vurdu:5::5::5::5::5::5:merak da ediyorum ne durumda old..varmı gelişmeler??

3 senelik evliyim parmak denemesine başladım geçen hafta. ilk serçe parmakla hiç bir sıkıntım olmadı sonra hemen orta parmağı denedim o da girdi canım da yanmadı öle hiç kasılmalarım da olmadı.rahatça gel git de oluyor kegel egzersizi de yapıyorum iki parmağa mı geçmeliyim hemen. sonrasında ne yapmalıyım sanırım biraz gaza ihtiyacım var lütfen bana yardımcı olun lütfennnn:(((((

bana da yardımcı olabilir misiniz

bakın anlatıorm ben bi buçuk yıllık vajınumustum bakırköyde tedavi gördüm ama sonuna gelemedim..taki bi gün
bi arkadaşım 4 aydır vajınusmus oldunu ve doktoru ona bi ilaç verdiğini dör mü beş gün mü şu an tam hatırlamıorm hapı yutmuş 5.gün birlikkte olmş
eşi ile
bende hhemen o ilaçı temin ettim kas gevşetici ilk denememde ucu girdei sonrra tamamen old
allaha şükür darısı başınıza

Back
X