Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bugün okudum kavganızı sanırım daha senle yaşamaya alışamadığını falan söylemiş.. biraz ayıp etmiş ama olsun.. aslında onun seni kırmamak için laflarına dikkat etmesi gerekiyo ama o da bunalmış bellikiii.. üzme kendinii.. Allahım hepimize yardım etsinn o kadar dua ediyorumki bu sorunu yaşayanlara.. ne büyük bi yükmüş bu sorunla yaşamak...

daha neler söylemediki kızınca biraz abartıo ama bende sanırım fazla kaldıramıyoruma rtık. çok çabalıyorum heranı tedirginlikler geçiriyorum aman bundan bişi çıkarmasın die bin kere düşünerek konuşup davranıyorum elbet onunda haklı olduğu kısımlar vardır bende hatalıyımdır ama insanlar biraz daha seçerek kelimelerini konuşmalı , şuan size bunları yazarken kutlama şarabını açtım tek başıma içiyorum iyimiyim bilmiyorum hiçbirşey hissetmiyırum çünkü, hatasız olduğum yerde bile özür dileyen biriyimdir ben yeterki huzursuzluk olmasın derim bunun için çabalarım ama karşı taraftan hiçbir çaba yok bu konuda bazen çok yoruluyorum :43::43::43::43:

kızlar bende almadım daha ilacı deneyip denememkte kararsızım ama napcam bilemiyorum kafada bitirmek gewrek tmm anladımda ben asırı kasıılıyorum özellikle o hadde gelince kasılmam artıyo kasmasam belki olcak diye düşünüyorum ama ne bileym KLN üye arkdsımda böyle sorunu çözdum deynce ne bileym kafam karıstııı

belkide faydası olur ..

daha neler söylemediki kızınca biraz abartıo ama bende sanırım fazla kaldıramıyoruma rtık. çok çabalıyorum heranı tedirginlikler geçiriyorum aman bundan bişi çıkarmasın die bin kere düşünerek konuşup davranıyorum elbet onunda haklı olduğu kısımlar vardır bende hatalıyımdır ama insanlar biraz daha seçerek kelimelerini konuşmalı , şuan size bunları yazarken kutlama şarabını açtım tek başıma içiyorum iyimiyim bilmiyorum hiçbirşey hissetmiyırum çünkü, hatasız olduğum yerde bile özür dileyen biriyimdir ben yeterki huzursuzluk olmasın derim bunun için çabalarım ama karşı taraftan hiçbir çaba yok bu konuda bazen çok yoruluyorum :43::43::43::43:

çookk üzüldüm... sen böyle kendini üzersen iyileşemessinki ama :(

yavrumm almayı düşünüyorum ama korkuyorumda ne bileyim hiç bilmeden ilac kullanmadımda bir yeri yaparken bir yeri yıkmayalım.
dr a danısmayı düşünüyorum ama bu ara gidemem sanırım. kullanıpta faydasını görenler oldukca paylassında bakalım cnm.
yardımın için teşekkür rabbim hayırlısıyla bebiş sahibi olmayı nasip eder inş.

3 senelik evliyim parmak denemesine başladım geçen hafta. ilk serçe parmakla hiç bir sıkıntım olmadı sonra hemen orta parmağı denedim o da girdi canım da yanmadı öle hiç kasılmalarım da olmadı.rahatça gel git de oluyor kegel egzersizi de yapıyorum iki parmağa mı geçmeliyim hemen. sonrasında ne yapmalıyım sanırım biraz gaza ihtiyacım var lütfen bana yardımcı olun lütfennnn:(((((

canım orta parmagı tam ve sıkıntısız alıyorsan iki parmağa gec bakalım tebrkler hızlı ilerliyorsun

Kizlar bence vajinin ilacla falan pek ilgisi oldugunu dusunmuyorum.tamamen psikolojik yasadiklarimiz yani olayi kafanizda bitirmenizle alakali. Ama yok ben ilac falanda denicem diyorsaniz kendiniz bilirsiniz.

Kızlar rabbim bu durumdan kurtarsın sizi dua edicem emin olun yan etkisi yok ama doktora danışın.ben 1 haftada kurtuldum.sizde bana
dua edin bebiş istiom rabbiim nasip etsin hep,imizede.haaaaaaaaaaaaaaaaa bide kullananlar özelden bana mesaj atsn neticeyi bilmek istiorm.çünkü ben hep bu topiğe çok girmiorm

Kızlar rabbim bu durumdan kurtarsın sizi dua edicem emin olun yan etkisi yok ama doktora danışın.ben 1 haftada kurtuldum.sizde bana
dua edin bebiş istiom rabbiim nasip etsin hep,imizede.haaaaaaaaaaaaaaaaa bide kullananlar özelden bana mesaj atsn neticeyi bilmek istiorm.çünkü ben hep bu topiğe çok girmiorm

cnm inş. rabbim kalbine göre verir.

katarsis nerelerdesin yahu yoksa gelin oldunda mutluluktan uçtumu umarım öyledir hadi bakem güzel habermi var neee???????????????

Kızlar Vajinismusu Yenmek İçin İlaç içmek çare değil. :20::20:

Vajinismusu Yenmek İçin egzersiz yapmak şart.:34:

İlaçlardan,Uyuşturucu Krem yada spraylerden hayır yok yani..

En Güzeli Doğal Yollarla Yenmek :16::16: Egzersiz Yapmaktan Korkmayın !!

Biraz Cesaretle Bu İşi Bitirirsiniz :45::45::45::45:

Back
X